Buitenland

Japanse slachtoffers vaccin baarmoederhalskanker slepen overheid en farmareuzen voor de rechter

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep jonge Japanse vrouwen heeft een rechtszaak aangespannen tegen de overheid en twee farmaceutische bedrijven wegens de schadelijke effecten van de goedgekeurde vaccins tegen baarmoederhalskanker. Dat melden Japanse media.

De vrouwen stellen dat de overheid en farmareuzen GlaxoSmithKline en MSD geen veiligheidsmaatregelen hebben getroffen, hoewel ze mogelijke gezondheidsproblemen als gevolg van de vaccinaties konden verwachten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik heb de laatste vijf jaar moeten lijden omdat er weinig behandelingen beschikbaar waren,” zei Nanami Sakai, een 21-jarige studente die in een rolstoel zit, tijdens een persconferentie in Tokio. “Toch was bekend dat de vaccinatie dergelijke problemen kon veroorzaken. Ik wil weten waarom ik heb moeten lijden en waarom ik niet gelijk een geschikte behandeling kon krijgen.”

Buiten bewustzijn

Sakai is twee keer gevaccineerd, in februari en maart 2011. Een dag nadat ze de tweede prik had gekregen, raakte ze buiten bewustzijn en begon ze hoofdpijn te krijgen en duizelig te worden. Hoewel ze 22 keer is opgenomen in het ziekenhuis, is ze er naar eigen zeggen alleen maar op achteruit gegaan.

Sakai heeft een speciaal apparaat nodig om rechtop te kunnen staan en ziet slecht. Ze wilde advocaat worden, maar moet die droom nu opgeven. Volgens haar advocaat zijn er inmiddels 12 klagers, maar kan dat aantal nog stijgen.

Een Japanse organisatie die zich bezighoudt met vaccinaties tegen baarmoederhalskanker zegt dat 500 mensen, voornamelijk tienermeisjes, ziek zijn geworden door de bijwerkingen.

MSD zei bereid te zijn ‘bewijs te leveren’ waaruit blijkt dat het vaccin niet heeft geleid tot gezondheidsproblemen. GlaxoSmithKline en het Japanse ministerie van Volksgezondheid weigerden commentaar te geven.

Leven kapotgemaakt

De verkoop van Cervarix, een vaccin van GlaxoSmithKline, werd in oktober 2009 goedgekeurd door het ministerie. In juli 2011 kwam het vaccin Gardasil van MSD op de markt. In 2010 besloot de overheid het vaccin te promoten. In november dat jaar konden meisjes zich bijna overal in het land gratis laten inenten.

Het ministerie zei in juni 2015 zo’n 2700 meldingen te hebben ontvangen over bijwerkingen. In januari 2014 concludeerde een groep experts van het ministerie dat de bijwerkingen het gevolg waren van een ‘fysieke en mentale reactie’ op ‘angst voor injecties’.

De advocaten verwerpen deze conclusie en argumenteren dat uit verschillende studies is gebleken dat er een causaal verband is tussen de vaccins en gezondheidsproblemen.

Runa Mochizuki (17) werd gevaccineerd toen ze op de basisschool zat. “Mijn leven is kapotgemaakt door één enkel vaccin,” zei ze. Runa zei tijdens de persconferentie dat ze moeite heeft met lopen omdat haar hele lijf pijn doet. “Mensen die de vaccinatie hebben aanbevolen moeten hun verantwoordelijkheid nemen,” voegde ze toe.

Foto: Mainichi

[The Asahi Shimbun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Hoe langer men wacht dit te erkennen hoe meer schade dit tuig de mensheid kan berokkenen.
M.S.D. zegt bewijs te kunnen leveren dat het de gezondheid niet kan schaden, terwijl bewijs dat het tegendeel bewijst keer op keer zoals vaker aangetoond weg gemoffeld wordt of verzwegen.
Als de macht van de farmacie te groot is om het gevaar te keren moeten mensen langzaam tot het inzicht komen dat er ook nog een mogelijkheid is om gewoon niet meer te vaccineren. Tegen de wil van de massa is nog steeds geen macht opgewassen.

trackback
Tips door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Elise49
Elise49
8 jaren geleden

De leeftijd van de inenting is sowieso gevaarlijk, want de meisjes zitten in een hormonen overgangs fase.(9 t/m 12/13/14).
Het middel is nieuw en effecten op langer termijn zijn er niet. De kennis. Dus ben je sowieso proefkonijn.
De manier, waarop dit middel wordt gepropagandeerd is ook al verdacht.
Hoe verging het bij ons?
Eerst kreeg ik(ouder) een brief van de GGD, toen nog een brief. Wij reageerden niet. Mede door informatie op internet had ik zoiets van: laat maar. Ik ken DES moeders/kinderen en toen zeiden ze ook dat het goed was. Dus was sowieso al huiverig.
Daarna kreeg mijn dochter zelf een brief. Op haar naam. Daarin stond dat ze zonder toestemming van de ouders de prik kon gaan halen en als cadeau zou ze een mp 3 speler krijgen. Nou, toen brak bij mij helemaal de klomp. Ik vind dit een vorm privacy schending. Ik werd dus min of meer uit de ouderlijke macht ontzet.(gevoel) En dat maakte het al helemaal verdacht. Welke zool laat een kind beslissen? Waarom een kind paaien met een commercieel product, terwijl het hier om gezondheid gaat? En toen ging het belletje bij mij rinkelen. Het draait puur om geld. Heel dit ziekelijke proces.
Later las ik op internet(Duits you tube filmpje) dat de pharma industrie in het westen verlies lijdt en toen was het plaatje bij mij helemaal rond. Weet de naam van het filmpje niet meer, maar het ging over anti-biotica en dat die veranderingen aan het eiwit proces in het lichaam heeft aangebracht. Ook de kennis dat anti-biotica niet meer goed werkt, omdat men jodium als hulpstof gebruikt(goedkoper) dan zilver(moeilijk en duurder proces). Bij zilver moet men heel goed afmeten, want teveel is ook weer schadelijk. Zoiets.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Bijkomend, de virus/bacterie die zogenaamd bestreden moet worden is maar 1 van de zoveel virussen/bacteriën die kanker kunnen veroorzaken. Dus geeft de vaccinatie geen enkele zekerheid. Dan erbij zit dit al in ieders lichaam. Dus het hoort in het lichaam. Ga je dus iets weghalen, dan kunnen andere weer gaan overheersen en krijg je dus kanker enz.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x