Homepagina » Het Complot » Marilyn Monroe wilde persconferentie geven over ‘dingen uit de ruimte’
Marilyn Monroe wilde persconferentie geven over 'dingen uit de ruimte'

Marilyn Monroe wilde persconferentie geven over ‘dingen uit de ruimte’

In een gelekt CIA-document valt te lezen over de afluisterpraktijken bij de Amerikaanse actrice Marilyn Monroe en haar vrienden. Het icoon kwam op 4 augustus 1962 op een raadselachtige manier aan haar eind.

Uit het document blijkt dat Monroe een persconferentie wilde geven over het bezoek van president Kennedy aan een geheime luchtmachtbasis, waar hij wrakstukken van een gecrashte UFO had gezien. De memo werd in 1992 gelekt aan onderzoeker Timothy Copper en in 1994 opgenomen in het boek ‘Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications’ van Steven Greer. De CIA heeft nog niet bevestigd of het gaat om een authentiek document.

Het gelekte stuk is vrijwel identiek aan andere formulieren die de CIA in de jaren zestig gebruikte. Er zijn twee mogelijkheden: iemand heeft de wet overtreden door een CIA-document te vervalsen of het gaat om een geheim stuk over Monroe en haar vrienden.

Op 5 augustus 1962 werd Monroe dood aangetroffen in haar woning in Los Angeles. Agent Jack Clemmons was destijds als eerste ter plaatse en was ervan overtuigd dat Monroe was vermoord. Hij werd later ontslagen.

Het idool zou zijn gestorven aan een overdosis pentobarbital. In het autopsierapport staat dat daar geen bewijs voor is gevonden in het lichaam van Monroe. Een deel van haar dikke darm was ontstoken en kleurde paars. Volgens openbaar aanklager dr. John Miner kon dit een teken zijn dat medicijnen door middel van een klysma waren ingebracht.

Lijkschouwer Lionel Grandison bewaarde in zijn kluis een rood dagboek van Monroe, dat van de ene op de andere dag plotseling was verdwenen. Haar goede vriendin en actrice Jeanne Carmen zei dat ze op zaterdag 4 augustus 1962 een telefoontje kreeg waarin Marilyn haar beklag deed over de gebroeders Kennedy en zei dat ze de maandag erop een persconferentie zou houden over de inhoud van haar rode boek.

Het gelekte document verhaalt over een telefoongesprek tussen journalist Dorothy Kilgallen en Marilyns goede vriend Howard Rothberg. De goede vriend vertelde Kilgallen dat Marilyn geheimen met zich mee droeg vanwege haar contact met president John F. Kennedy en minister van Justitie Robert F. Kennedy. Eén van die geheimen gaat volgens het stuk over een bezoek van de president aan een geheime luchtmachtbasis die onderzoek doet naar ‘dingen uit de ruimte’. Kilgallen zei daarop dat ze van een Britse overheidsfunctionaris had gehoord over Amerikaanse en Britse inspanningen om de herkomst van gecrashte ruimteschepen en inzittenden te achterhalen.

Monroe belde de minister van Justitie geregeld en was boos omdat ze werd genegeerd door de president en zijn broer. Ze dreigde een persconferentie te houden waarin ze alles zou vertellen. Monroe verwees naar haar ‘dagboek vol geheimen’ en dreigde de informatie te lekken aan de pers.

Het vertrouwelijke CIA-document is hier te bekijken.

[Exonews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

JFK wilde zelf ook al met een ‘UFO-disclosure’ naar buiten treden toentertijd.

Karel
Karel
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Ja klopt en vooral ook de wurggreep van de FED (Federal Reserve Bank) wilde JFK aan de kaak stellen samen met Pres. Soekarno van Indonesie. 11 dagen later was JFK vermoord.
En Soekarno is een aantal jaren later ten onrechte beschuldigd van het uitmoorden van zijn eigen volk. De CIA heeft toen een ‘coup’ gestuurd naar Indonesie. Kortom, kom niet aan de corrupte FED met zijn ongedekte dollar biljetten die ze al sinds 1913 bijprinten. 1 grote maffia!

Maar op 11 maart 2014 is deze overeenkomst alsnog officieel getekend door de zoon van Pres. Soekarno. De zogenoemde “treasury notes” (goud gedekte dollar biljetten). Dit is heel erg goed nieuws!

Dit houdt in dat voor alle 253 landen hun goudreserves weer beschikbaar komen en dat al het werkelijk bestaande geld weer terug komt bij het volk. Alle zogenaamde afhankelijk gemaakte “schulden” (door de corrupte FED) worden hierdoor kwijtgescholden voor elk land en elk persoon. De FED heeft nu officieel dus geen macht meer!

Vergeet niet dat alle schulden en alle afhankelijkheid werden veroorzaakt door de corrupte FED (Federal Reserve Bank). De zogenoemde ‘federal reserve notes’ (de dollar voor 11 maart 2014!) waren NIET door goud gedekt! Niet gedekte dollarbiljetten werden dus gewoon constant bijgedrukt door de corrupte FED. Dus compleet vals waardoor ze ons (en dus elk land) afhankelijk hebben gemaakt en zelf hebben ze de zakken gevuld. Niet omdat er een tekort was aan geld, maar de intentie van de corrupte FED was om elk land en elk individu afhankelijk te maken van een corrupt systeem om verdeeldheid te creeeren wat uiteindelijk dus macht in de hand werkte voor deze corrupte figuren. Dat is nu dus voorgoed over!

Kortom, alle huidige schulden zullen worden kwijtgescholden voor alle 253 landen wereldwijd als gevolg van deze overeenkomst op 11 maart j.l.
Dit is zo groot en het betekend zo gigantisch veel voor iedereen dat we er bijna geen idee van hebben! (ongeloof!)

Het beschikbare geld wat vrijkomt aan de hand van de goudstandaard is zo enorm groot dat dit vermogen wordt verdeeld onder alle 7 miljard mensen wereldwijd wat inhoudt dat elk persoon straks 6 miljoen euro/dollar op zijn/haar rekening krijgt. “Basic income for all people – UN SWISSINDO”).

“6.000.000,- Dollar / Euro wacht op ons!
‘The colateral based money’ voor 7 miljard mensen op aarde is er!
Niemand hoeft te lijden en arm te zijn.
Als Trustee van SWISSINDO, Mr Sino verklaart nu een einde aan de wereldwijde corruptie.”

Mister SINO.AS is de beheerder van de VN – SWISSINDO INTERNATIONAL ORBIT TRUST
Hij levert alle onderpand aan de centrale banken en de Wereldbank uitgegeven door de Union Bank of Switzerland ( UBS )
Mister Sino werkt met een internationaal team om het geld rechtstreeks terug aan de mensen tereug te brengen.
In zijn team zijn dat normale mensen zoals jij en ik.
Dit is een nieuwe manier van samenwerken op basis van respect, verantwoordelijkheid en transparante waarheid.
In Mister Sino`s team werken ook top presidenten van de Verenigde Naties.
Ze werken samen om de betalingen van het geld rechtstreeks naar de mensen te brengen.
Elke man en vrouw moet geld als basis inkomen beschikbaar hebben voor wonen zonder belastingen.
Dit geld is helder en schoon en eindigd honger, ziekte en armoede.

Reorganiseren van het systeem voor welvaart, rechtvaardigheid, evenwicht in overeenstemming met de VN Verklaring van de Mensenrechten sinds 1948.

Het hoofdprogramma zal zijn:
1 . Master Plan
2 . Key Master Plan
3 . Mensenrechten
4 . Quota Betaling voor 253 landen wereldwijd
5 . Kwijtschelden van staatsschulden
6 . Elimineren van schulden voor elk persoon

Bekijk hier alle documenten en alle video’s en lees je zelf eerst in voordat je gaat oordelen dat het niet zou kunnen.
http://buddyhuggins.blogspot.com/2014/03/turning-point-for-humanity-3112014.html#.UzvgSVPLfsI

Bekijk hier de history of banking en je weet alles over de FED en de Rotschilds
http://www.slideshare.net/ernestrauthschild/the-history-of-banking

Losse
Losse
Reactie op  Karel
6 jaren geleden

dat is als we in een ideale wereld zouden leven zonder corruptie e.d. Maar de machtshebbers willen steeds meer. Waarom zouden ze het gaan verdelen onder de 6 a 7 miljard mensen op aarde? Nog nooit gehoord van the Georgia guidestones?Daar staat o.a. op: 1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE .

Op you tube staan filmpjes over Bill Gates en wat hij wil bereiken. Dat in 2035 nog maar 500 miljoen mensen zijn op aarde. Agenda 21 ook leuk om eens te bekijken waar het voor staat. Je kunt overal lezen dat er te veel mensen zijn op deze aarde. Laat je niet bedotten ,want er is genoeg plek op deze aarde . Alleen men kan al die mensen niet in de gaten houden. Het zijn er te veel.

Peter1568
Peter1568
6 jaren geleden

Marilyn, JFK en nog zo vele andere zijn allemaal vermoord omdat ze goed wilde doen. Ze wilde de democratie die ze allen hoog in hun vaandel hadden staan een dienst bewijzen door te zeggen hoe het werkelijk allemaal in elkaar zat/zit met de overheid en de duistere personen daarachter. Of we het ooit allemaal zullen weten weet niemand van ons. Vast staat in ieder geval dat we dag in en dag uit belazerd worden door onze eigen overheid en dingen doen die we eigenlijk helemaal niet wensen omdat we in essentie allemaal goede mensen zijn.

simpel
simpel
6 jaren geleden

Er is een reden waarom het geheim moet worden gehouden, want kennis is macht.

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

m.b
m.b
6 jaren geleden

Greer is acteur , Monroe waarschijnlijk ook iemand die diverse rollen had (ook buiten de film dus).

barsoomx
barsoomx
6 jaren geleden

Er was toch lang niet genoeg goud om al het geld echte waarde te geven?
Warrig verhaal.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

clinton

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x