Het Complot

Marilyn Monroe wilde persconferentie geven over ‘dingen uit de ruimte’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een gelekt CIA-document valt te lezen over de afluisterpraktijken bij de Amerikaanse actrice Marilyn Monroe en haar vrienden. Het icoon kwam op 4 augustus 1962 op een raadselachtige manier aan haar eind.

Uit het document blijkt dat Monroe een persconferentie wilde geven over het bezoek van president Kennedy aan een geheime luchtmachtbasis, waar hij wrakstukken van een gecrashte UFO had gezien. De memo werd in 1992 gelekt aan onderzoeker Timothy Copper en in 1994 opgenomen in het boek ‘Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications’ van Steven Greer. De CIA heeft nog niet bevestigd of het gaat om een authentiek document.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gelekte stuk is vrijwel identiek aan andere formulieren die de CIA in de jaren zestig gebruikte. Er zijn twee mogelijkheden: iemand heeft de wet overtreden door een CIA-document te vervalsen of het gaat om een geheim stuk over Monroe en haar vrienden.

Op 5 augustus 1962 werd Monroe dood aangetroffen in haar woning in Los Angeles. Agent Jack Clemmons was destijds als eerste ter plaatse en was ervan overtuigd dat Monroe was vermoord. Hij werd later ontslagen.

Het idool zou zijn gestorven aan een overdosis pentobarbital. In het autopsierapport staat dat daar geen bewijs voor is gevonden in het lichaam van Monroe. Een deel van haar dikke darm was ontstoken en kleurde paars. Volgens openbaar aanklager dr. John Miner kon dit een teken zijn dat medicijnen door middel van een klysma waren ingebracht.

Lijkschouwer Lionel Grandison bewaarde in zijn kluis een rood dagboek van Monroe, dat van de ene op de andere dag plotseling was verdwenen. Haar goede vriendin en actrice Jeanne Carmen zei dat ze op zaterdag 4 augustus 1962 een telefoontje kreeg waarin Marilyn haar beklag deed over de gebroeders Kennedy en zei dat ze de maandag erop een persconferentie zou houden over de inhoud van haar rode boek.

Het gelekte document verhaalt over een telefoongesprek tussen journalist Dorothy Kilgallen en Marilyns goede vriend Howard Rothberg. De goede vriend vertelde Kilgallen dat Marilyn geheimen met zich mee droeg vanwege haar contact met president John F. Kennedy en minister van Justitie Robert F. Kennedy. Eén van die geheimen gaat volgens het stuk over een bezoek van de president aan een geheime luchtmachtbasis die onderzoek doet naar ‘dingen uit de ruimte’. Kilgallen zei daarop dat ze van een Britse overheidsfunctionaris had gehoord over Amerikaanse en Britse inspanningen om de herkomst van gecrashte ruimteschepen en inzittenden te achterhalen.

Monroe belde de minister van Justitie geregeld en was boos omdat ze werd genegeerd door de president en zijn broer. Ze dreigde een persconferentie te houden waarin ze alles zou vertellen. Monroe verwees naar haar ‘dagboek vol geheimen’ en dreigde de informatie te lekken aan de pers.

Het vertrouwelijke CIA-document is hier te bekijken.

[Exonews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

JFK wilde zelf ook al met een ‘UFO-disclosure’ naar buiten treden toentertijd.

Peter1568
Peter1568
9 jaren geleden

Marilyn, JFK en nog zo vele andere zijn allemaal vermoord omdat ze goed wilde doen. Ze wilde de democratie die ze allen hoog in hun vaandel hadden staan een dienst bewijzen door te zeggen hoe het werkelijk allemaal in elkaar zat/zit met de overheid en de duistere personen daarachter. Of we het ooit allemaal zullen weten weet niemand van ons. Vast staat in ieder geval dat we dag in en dag uit belazerd worden door onze eigen overheid en dingen doen die we eigenlijk helemaal niet wensen omdat we in essentie allemaal goede mensen zijn.

simpel
simpel
9 jaren geleden

Er is een reden waarom het geheim moet worden gehouden, want kennis is macht.

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

m.b
m.b
9 jaren geleden

Greer is acteur , Monroe waarschijnlijk ook iemand die diverse rollen had (ook buiten de film dus).

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x