Paranormaal

Geesten gezien in Amerikaans hotel: “Help me”

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hoteleigenaar uit New Jersey is ervan overtuigd dat vreemde gebeurtenissen in zijn hotel kunnen worden toegeschreven aan geesten. Hij heeft de Paranormal Diagnostics Group ingehuurd om onderzoek te gaan doen.

Hotelgasten klagen steen en been dat hun schoenen worden verplaatst of dat ze ’s nachts worden gekieteld. De eigenaar was eerst sceptisch, tot hij vreemde stemmen hoorde in het 18e-eeuwse gebouw. Zijn vrouw hoorde gefluister in de kelder. “Ik wilde frisdrank pakken toen ik een vrouw of een meisje tegen me hoorde fluisteren: ‘Help me’,” zei Shannon McCormick. Enkele uren na het incident zag haar vijf jaar oude zoontje de geest van een meisje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het stel denkt dat de geesten drie kleine kinderen zijn – twee jongens en een meisje. Bewoner Curtin Jones klaagde dat de geesten hem midden in de nacht onder zijn voeten hadden gekieteld. De 67-jarige Vietnamveteraan is er klaar mee. “Ik wil dat ze weggaan,” zei Jones, die al zeven jaar in het hotel woont.

Hotel Somerset is in 1748 gebouwd. Tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog zouden George Washington en zijn troepen in het hotel zijn verbleven. De ouders van de huidige eigenaar zeiden dat er tenminste vijf mensen zijn omgekomen in het hotel. Nog een ander pleegde er zelfmoord door uit het raam te springen.

De Paranormal Diagnostics Group zegt opnames te hebben van vreemde geluiden en ook hebben ze orbs, schaduwen en flitsen vastgelegd. De groep is er redelijk zeker van dat er geesten rondwaren in het hotel. De komende weken wordt al het bewijsmateriaal onder de loep genomen. Het team deed drie weken lang onderzoek op de zolder, in de kelder en in een ruimte die door een medium is aangemerkt als een ‘vortex van paranormale activiteit’.

[My Central Jersey]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Die geesten moeten allemaal naar het LICHT worden gebracht.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Doe je goede daad , Kalki. Help die geesten .

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

ze vragen wel vaker om hulp. check de sites over bandstemmen

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x