Binnenland

‘Alle politici zijn hetzelfde, ze hebben schijt aan de kiezers!’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Als het gaat om de asielinstroom wil D66 de deuren wagenwijd opengooien. De voorman van Volt is ook zo’n wereldverbeteraar, zei Johan Derksen in het programma Vandaag Inside. “Maar van niemand hoor ik de oplossing.”

“Ieder jaar een kleine 100.000 erbij, dat kan niet. Dan loopt dit land helemaal vast. Dat is al zo eigenlijk,” merkte Derksen op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Al die mensen die steeds meer willen, die hoor ik nooit over een oplossing. Ze denken er niet eens over na. Alleen maar afgeven op de mensen die het willen beperken.”

Het is zwaar kut in Nederland

Alle politici zijn hetzelfde, ze hebben schijt aan de kiezers, die mensen in de Tweede Kamer neergezet hebben, benadrukte hij.

“Ze varen allemaal hun eigen koers en het moet allemaal deugen. Het moet allemaal politiek correct zijn, want ‘oh, we kunnen ons geen misstapje veroorloven’,” vervolgde hij. “Zeg nou eens hoe de situatie daadwerkelijk is: het is zwaar kut in Nederland.”

Onhoudbare situatie

Derksen reageerde op uitspraken van VVD-prominent Henk Kamp over asiel. Hij zei dat het aantal asielzoekers dat Nederland staat te wachten ‘niet op een verantwoorde manier is op te vangen’.

“Het is een onhoudbare situatie, en ik heb geen geduld,” zei hij in het radioprogramma Sven Op 1. Hij adviseert desnoods het Vluchtelingenverdrag en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens op te zeggen.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Rijst wel de filosofische vraag: waar hebben de kiezers voor gestemd?

Want de kiezers hebben kunnen en moeten weten wat de partijen de afgelopen tientallen jaren hebben uitgevreten, en de laatste drie jaren t.o.v. van het cojonagebeuren, en de meeste partijen zijn voor de klimaat-ideologie welke gewoon transparant in hun verkiezingsprogramma staat omschreven.

Tja, als de kiezer dan steeds op hen blijft stemmen, dan is het logische gevolg dat dit beleid, het totalitaire beleid, wordt voortgezet.

Gij krijgt wat gij stemt. Zo simpel is het.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Gaan ze niet oplossen alles volgens de plan van D666 Renew Europe-D666 Hobby omvolking volgens WWF NWO

wappie
wappie
1 jaar geleden

Weinig geven veel beloven doet de simpele ziel politici geloven

Henk Albarda
Henk Albarda
1 jaar geleden

De Rutte VVD speelt steeds hetzelfde liedje.

Iedere 3 maand krijgt een kamerlid of nu Henk Kamp die Rutte tot partijleider lanceerde, opdracht of verzoek weer hetzelfde liedje te zingen over asielzoekers.

Johan Derksen heeft overigens ongenuanceerd ONGELIJK. FvD, JA21, Belang van Nederland, BBB, PVV, SGP en Omtzigt wensen de asiel stroom in te dammen.
Ja, ik erken dat BBB waarschijnlijk tegen een motie zou stemmen als daarin uitsluitend staat dat tussen Afrika en Europa een push back poliicy moet worden verlangd.

Ik ben overigens kiezer Belang van Nederland en niet BBB op basis van het BBB standpunt over push back en het in de EU willen blijven.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x