Gezondheid

De massa wordt bewust dom gehouden. Neurochirurg legt in deze video uit wat het doel hiervan is

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De massa wordt bewust dom gehouden, zo stelt de gepensioneerde neurochirurg Russell Blaylock. Dat gebeurt volgens hem door middel van een barrage aan giftige stoffen.

Domme mensen zijn nu eenmaal gemakkelijker onder de duim te houden, aldus dr. Blaylock.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Of het nu gaat om kwik in vaccins, fluoride of de tientallen pesticiden in ons voedsel, het lijkt erop dat de overheid precies weet wat zij aan het doen is. Toch wordt er vrijwel niets gedaan om de aanwezigheid van schadelijke stoffen in ons milieu terug te dringen.

Geloven alles

Dr. Blaylock legt in onderstaande video uit dat we worden gebombardeerd met gifstoffen waarvan bekend is dat ze de hersenfunctie verstoren.

“We zien niet alleen veel meer mensen met een lager IQ, we zien ook veel minder mensen met een hoog IQ,” zei hij. “Met andere woorden: mensen worden dom gehouden.”

Dit zorgt er ook voor dat mensen meer afhankelijk zijn van de overheid. “Ze geloven alles wat ze te horen krijgen omdat ze zelf niet helder kunnen nadenken,” legde hij uit.

Precies wat ze willen

“Tegelijkertijd zijn er nog maar heel weinig mensen met een zeer hoog IQ, die kunnen uitvogelen wat er nu precies aan de hand is,” zei hij.

“Dat is precies wat ze willen,” klonk het.

Er verschijnen regelmatig wetenschappelijke onderzoeken over de schadelijkheid van bepaalde E-nummers in ons voedsel, ingrediënten die veilig zouden moeten zijn.

Vervolgens lijkt er weinig tot niets met deze onderzoeken te gebeuren.

Onderwijssysteem

Fluoride is een neurotoxine en verlaagt het IQ bij kinderen. Toch zit het in veel landen nog in het drinkwater en in de meeste tandpasta’s.

Ook het onderwijssysteem is erop gericht om mensen dom te houden, merkte Blaylock op.

Uit een onderzoek van een voormalige NASA-wetenschapper bleek dat veel mensen worden geboren als een ‘creatief genie’, maar door het onderwijssysteem steeds dommer worden gemaakt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
5 jaren geleden

Weer zo’n geslepen marketeer die met mooie verhaaltjes fijn binnenloopt over de ruggen van mensen die de intelligentie missen dit soort oplichting te doorzien. Meneer verdient alleen al aan zijn subscribers 1,5 miljoen per jaar..

https://w3.blaylockwellness.com/Health/BWR/Offers/BWR-Renewal?dkt_nbr=0

Sceptic
Sceptic
5 jaren geleden

Al het vergif in de lucht die we inademen, het voedsel wat we eten, de troep waar de meeste hun tanden mee poetsen maakt ons ziek.
Dit is exact de opzet van alle vergif in onze leefomgeving en dan gaan we naar de pillen schrijvers die de symptomen bestrijden en het direct effect van de pillen is dat je weer andere pillen moet slikken om dat te compenseren.

Een gezond weldenkend mens haalt eerst het vergif uit de leefomgeving, waarom dit niet gebeurt is exact omdat ze de mensheid niet gezond willen hebben en de meeste mensen weten niet van het bestaan van vergif af in onze leefomgeving .

Western medicine is Rockefeller medicine – all the way.
Rockefellers, of course, are one of the most rich and powerful families of the elite black nobility. Behind their spurious facade of philanthropy, they are power-hungry tyrants intent on owning the entire world, and depopulating it through eugenics-based programs like forced sterilization, water fluoridation, abortions and vaccinations.

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

Logisch
Logisch
5 jaren geleden

Hij heeft vast wel gelijk. Maar waarom komen zulke mensen altijd met zulke berichten als ze met pensioen zijn. Dan hebben ze niks meer te vrezen. En waar draait het dan weer om . Om geld. Die zal hij nu genoeg verdiend hebben met een vet penioen

Kapitein Biff
Kapitein Biff
5 jaren geleden

Ik merk dat ik zelf ook steeds maar dommer word. Ik ben nu bijna te dom om te poepen!
Door het steeds dommer worden heb ik er ook steeds minder last van. Dat is nou juist het enge,

waar houdt dit op??

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x