Homepagina » Gezondheid » De massa wordt bewust dom gehouden. Neurochirurg legt in deze video uit wat het doel hiervan is
De massa wordt bewust dom gehouden. Neurochirurg legt in deze video uit wat het doel hiervan is

De massa wordt bewust dom gehouden. Neurochirurg legt in deze video uit wat het doel hiervan is

De massa wordt bewust dom gehouden, zo stelt de gepensioneerde neurochirurg Russell Blaylock. Dat gebeurt volgens hem door middel van een barrage aan giftige stoffen.

Domme mensen zijn nu eenmaal gemakkelijker onder de duim te houden, aldus dr. Blaylock.

Of het nu gaat om kwik in vaccins, fluoride of de tientallen pesticiden in ons voedsel, het lijkt erop dat de overheid precies weet wat zij aan het doen is. Toch wordt er vrijwel niets gedaan om de aanwezigheid van schadelijke stoffen in ons milieu terug te dringen.

Geloven alles

Dr. Blaylock legt in onderstaande video uit dat we worden gebombardeerd met gifstoffen waarvan bekend is dat ze de hersenfunctie verstoren.

“We zien niet alleen veel meer mensen met een lager IQ, we zien ook veel minder mensen met een hoog IQ,” zei hij. “Met andere woorden: mensen worden dom gehouden.”

Dit zorgt er ook voor dat mensen meer afhankelijk zijn van de overheid. “Ze geloven alles wat ze te horen krijgen omdat ze zelf niet helder kunnen nadenken,” legde hij uit.

Precies wat ze willen

“Tegelijkertijd zijn er nog maar heel weinig mensen met een zeer hoog IQ, die kunnen uitvogelen wat er nu precies aan de hand is,” zei hij.

“Dat is precies wat ze willen,” klonk het.

Er verschijnen regelmatig wetenschappelijke onderzoeken over de schadelijkheid van bepaalde E-nummers in ons voedsel, ingrediënten die veilig zouden moeten zijn.

Vervolgens lijkt er weinig tot niets met deze onderzoeken te gebeuren.

Onderwijssysteem

Fluoride is een neurotoxine en verlaagt het IQ bij kinderen. Toch zit het in veel landen nog in het drinkwater en in de meeste tandpasta’s.

Ook het onderwijssysteem is erop gericht om mensen dom te houden, merkte Blaylock op.

Uit een onderzoek van een voormalige NASA-wetenschapper bleek dat veel mensen worden geboren als een ‘creatief genie’, maar door het onderwijssysteem steeds dommer worden gemaakt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
2 jaren geleden

Weer zo’n geslepen marketeer die met mooie verhaaltjes fijn binnenloopt over de ruggen van mensen die de intelligentie missen dit soort oplichting te doorzien. Meneer verdient alleen al aan zijn subscribers 1,5 miljoen per jaar..

https://w3.blaylockwellness.com/Health/BWR/Offers/BWR-Renewal?dkt_nbr=0

Syl
Syl
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Misschien zouden jij en onbekend eens kunnen opzoeken wie/wat de “Illuminatie” is. Als je je daar in gaat verdiepen ga je begrijpen wat er gaande is op deze wereld. En dat de regeringen en EU in dienst staan van deze zieke lui. Wat in het artikel staat klopt helemaal. En we worden op nog veel meer gebieden ” bewust” ziek gemaakt. In oa deodorant en zonnebrandmiddelen zitten ook kankerverwekkende stoffen, tevens gaan zonnebrandmiddelen de aanmaak van vitamine D tegen. Aids, ebola, sars, vogelgriep, ziekte van Lyme zijn gemaakt in een laboratorium van deze zieke lui, doelbewust om de mensheid te doden zodat de wereldbevolking kleiner wordt en zij de mensheid makkelijker tot SLAAF kunnen houden. Ook drugs komen bij die lui vandaan. Kanker word veroorzaakt door al het gif wat overal in zit, zelfs kleding die verscheept worden, worden voorzien van giftige stoffen. Wie zou toch de tabak uitgevonden hebben….Dit gaat heel ver maar het is helaas nog even niet anders. Het is ook niet voor niets dat de regering zo hamert op vaccineren, zij werken gewillig mee! Er zijn al artsen vermoord die met de waarheid naar buiten zijn of wilden komen over oa dit onderwerp. Het wordt tijd dat dit eens in de reguliere media komt maar ja, die zijn ook in dienst van die zieke lui! Want het is niet de bedoeling dat de bevolking ” wakker” word!! Gelukkig zijn er mensen die bezig zijn deze zieke bende te ontmaskeren en op te ruimen, zodat we een wereld en leven krijgen waar het voor bedoeld is!

Hawks
Hawks
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Ik citeer: ‘Er zijn al artsen vermoord die met de waarheid naar buiten zijn of wilden komen over oa dit onderwerp.’

1. Mensen worden vermoord
2. Er is een deel van de mensen die arts zijn
3. Een deel van de artsen komt met ‘de waarheid over dit onderwerp’ naar buiten

Dan concludeer jij dus dat alle artsen die met ‘de waarheid over dit onderwerp’ naar buiten komen worden vermoord? Niet elke zwarte vogel is een kraai…

Syl
Syl
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Ik schreef Al, niet Alle ,beste Hawks.!! Goed LEZEN!!. Ga je eens verdiepen in de werkelijke wereld; zal schokkend zijn. Zo niet, ook goed. Het is jou keuze. Dan slaap je lekker verder. .Welterusten!!!

Hawks
Hawks
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Maar wat suggereer je dan?

Henny
Henny
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Zo is het weet het allang , iedereen krijgt voortaan kanker en zo alle kinderen mankeren voortaan van alles ,word allemaal bewust gedaan…

peter
peter
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Ik heb me al lang verdiept in wat Illuminati is. Ik weet net wat teveel van heuristiek om in dat soort luiverhalen te trappen. Zelfde categorie als chemtrails: fantasie!

Maar goed, geloof wat je wilt geloven. De één is bang voor de hel, de ander denkt geregeerd te worden door een illuminatie. Het past bij religies: elkaar lekker bang maken voor zaken waar geen spat bewijs voor te vinden is.

BTW ooit van het Dunning-Krüger effect gehoord..?

Syl
Syl
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Slaap lekker…Je snapt het totaal niet. Neem het je niet kwalijk; je bent gewoon gehersenspoeld. EN….dat is net wat ze willen!!! Keep on dreaming! Enuhhhhh…De HEL bestaat niet!! Wat niet betekent dat je niet ter verantwoording wordt geroepen! EN NEEE, ik ben niet gelovig opgevoed maaaar er is veeeell meer tussen hemel en aarde. We gaan het meemaken en dat is zo leukkkk!

Sacha
Sacha
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Euh toch even verbeteren: tabak is niet ‘uitgevonden’ maar wat wel juist is is dat de originele, natuurlijke tabak bijlange bna niet zo kankerverwekkend is dan de geraffineerde tabak die we in de winkel vinden… let op dat je je door zulke kleine versprekingen niet totaal ongeloofwaardig maakt, ok? Peace 😉

Lien Pronk
Lien Pronk
Reactie op  Syl
2 jaren geleden

Zo is het helaas gesteld hier op aarde 😡
Er moeten nog veel meer mensen wakker worden, men heeft geen idee wat er gaande is…
In feite wordt er genocide gepleegd op de mensheid.
Men wil een hybride volk wat werkt en niet nadenkt of moeilijk doet.

Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

Al het vergif in de lucht die we inademen, het voedsel wat we eten, de troep waar de meeste hun tanden mee poetsen maakt ons ziek.
Dit is exact de opzet van alle vergif in onze leefomgeving en dan gaan we naar de pillen schrijvers die de symptomen bestrijden en het direct effect van de pillen is dat je weer andere pillen moet slikken om dat te compenseren.

Een gezond weldenkend mens haalt eerst het vergif uit de leefomgeving, waarom dit niet gebeurt is exact omdat ze de mensheid niet gezond willen hebben en de meeste mensen weten niet van het bestaan van vergif af in onze leefomgeving .

Western medicine is Rockefeller medicine – all the way.
Rockefellers, of course, are one of the most rich and powerful families of the elite black nobility. Behind their spurious facade of philanthropy, they are power-hungry tyrants intent on owning the entire world, and depopulating it through eugenics-based programs like forced sterilization, water fluoridation, abortions and vaccinations.

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

Hawks
Hawks
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

Ik citeer: ‘Rockefellers, of course, are one of the most rich and powerful families of the elite black nobility.’

…elite BLACK nobility…’ Really?

Hawks
Hawks
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

Ik citeer: ‘…vergif in onze leefomgeving…’

Fluoride komt veel, heel veel, in onze leefomgeving voor. Natuurlijk, nit ingebracht; het IS er gewoon. Is het dan nog een vergif?

Sceptic
Sceptic
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

@ Hawks, je hebt de waarschuwing zelf nog niet gelezen die op de tube zelf staat van Colgate bv .

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen!
‘Niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt’. Deze waarschuwing wel eens op een tandpastatube gezien? Het staat er niet voor niets. Fluoride is zo giftig dat als een kind een tube tandpasta leeg eet, het dodelijk kan zijn. Waaaattt?? Waarom stoppen ze het dan in tandpasta?

https://www.loveli.care/hoe-veilig-is-tandpasta/

Vergif is niet goed voor de mens Hawks, neem Fluoride vrije tandpasta en daarom heeft het nog meer bijwerkingen.

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/bewezen-fluoride-verlaagt-het-menselijk-iq/

peter
peter
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

‘neem Fluoride vrije tandpasta’

Heb je ooit met tandartsen gepraat? Sinds men fluoride in tandpasta is gaan stoppen is het aantal gaatjes spectaculair af genomen. En reken maar dat slechte gebitten zo hun uitwerking hebben op de gezondheid. Het kan zelf resulteren in ontstekingen aan hartkleppen.

Fluoride moet je niet in grote hoeveelheden tot je nemen, maar dat piepkleine beetje wat je weer uitspuugt na het tandenpoetsen kan (veelvuldig bewezen) geen kwaad.

Misschien wat betere bronnen gebruiken dan het super onbetrouwbare wanttoknow en nog onbetrouwbaarder een commerciële site.

Sacha
Sacha
Reactie op  peter
2 jaren geleden

heb je er al eens bij stilgestaan dat tandartsen tegenwoordig geen deftige chemie-lessen meer krijgen en dus geen enkel proefondervindelijk besef hebben van de stoffen waarover men hier spreekt… 🙂

Snelle Planga
Snelle Planga
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Fluoride komt niet in de natuur voor. Fluoride is gemaakt door mensen. Fluor komt in zeer beperkte mate wel voor maar is dermate instabiel dat het vaak snel afbreekt. Fluoride is mensen gemaakt. Zoals bijvoorbeeld fluoxetine, of te wel prozac wat voor het grootste deel uit fluoride bestaat. Worden mensen lekker “rustig” en volgzaam van.

Frans2
Frans2
Reactie op  Snelle Planga
2 jaren geleden

Fluoriden (verbindingen van fluor met andere atomen) komen van nature overal in het milieu voor, onder andere in grondwater, vis en schelpdieren, en als vloeispaat. De meest voorkomende fluoriden zijn, in normale concentraties, niet giftig. Wikipedia.

Het zuivere element fluor komt in monoatomische vorm niet voor in de natuur.

peter
peter
Reactie op  Snelle Planga
2 jaren geleden

‘Zoals bijvoorbeeld fluoxetine’

Je bent appels en peren aan het vergelijken. Iedere chemische verbinding heeft zo zijn eigen gedrag.

Fluor is net zoals bijv chloor en natrium een halogeen. Chloor en natrium moet je zeker niet los in je mond stoppen, tenzij je dood wilt. Echter Natriumchloride (NaCl) een verbinding van chloor en natrium kan je gewoon eten. Het is beter bekend onder de naam keukenzout.

Snelle Planga
Snelle Planga
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Ja klopt, ik heb het ook niet over keukenzout maar over een mens gemaakte chemische verbinding. Als je zo begint moet je je realiseren dat het lichaam op iedere verbinding anders reageert, de manier waarop het afbreekt niet meegenomen worden, eventuele stapeling in het lichaam etc. Fluoride wordt zeer slecht afgebroken en de eerste die het aan het water begin toe te voegen had een leuke snor en een briljant idee om de mensheid te onderdrukken. Nogmaals roepen dat het een chemische verbinding is met andere eigenschap dan de stof die ervoor gebruikt is moet je toch ondersteunen met wetenschappelijke informatie, IPV eigenschappen van bijv. Keukenzout te vergelijken met fluoride omdat het chemisch proces te vergelijken is. Lithiumcarbonaat is ook een chemische verbinding bijvoorbeeld, en een zout, de eigenschappen met pure lithium verschillen echter niets, vandaar dat mensen lithiumvergiftiging krijgen.

Snelle Planga
Snelle Planga
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Overigens komt uranium, arsenicum, batrachotoxine, cyanide, strychnine, etc ook veel in de natuur voor. Is het dan nog gif? Zou er niet van proeven als ik jou was. Je beredenering is toch wel bijzonder te noemen.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Beste Hawks
ik citeer uit jouw voorafgaand bericht: ” is het dan nog een vergif?” in de context van het gewoon zou voorkomen in onze natuur.

Dit is nu echt een voorbeeld van wat men noemt een “kromme redenering”. Giftige paddestoelen komen veel in onze natuur voor. Moet ik hier besluiten met jouw kromme redenering dat ze dan opeens (omdat ze in de natuur voorkomen) niet meer giftig zijn? Arsenicum, uranium en tal van andere stoffen, komen daar ook in voor.

Logisch
Logisch
2 jaren geleden

Hij heeft vast wel gelijk. Maar waarom komen zulke mensen altijd met zulke berichten als ze met pensioen zijn. Dan hebben ze niks meer te vrezen. En waar draait het dan weer om . Om geld. Die zal hij nu genoeg verdiend hebben met een vet penioen

Syl
Syl
Reactie op  Logisch
2 jaren geleden

Omdat de tijd van de enig echte waarheid is aangebroken. Er zijn waarschijnlijk nog veel meer mensen die de waarheid willen vertellen maar dit nog niet durven omdat de gevolgen desastreus kunnen zijn. Tot de dood zelfs! Neem Roelie Post, klokkenluider van de EU over de kinderhandel die “wereldwijd” plaats vind. Ze is ondergedoken, geen recht op een uitkering en moet salaris terug betalen. Tja, dit is dus wat de regering doet, niet de bevolking vooruit helpen maar bewust kapot maken.

Kapitein Biff
Kapitein Biff
2 jaren geleden

Ik merk dat ik zelf ook steeds maar dommer word. Ik ben nu bijna te dom om te poepen!
Door het steeds dommer worden heb ik er ook steeds minder last van. Dat is nou juist het enge,

waar houdt dit op??

Dommelectueel
Dommelectueel
Reactie op  Kapitein Biff
2 jaren geleden

Uiteindelijk wordt het een rutteachtige verschijning. De ultieme domheid. Dat is ook de reden dat aliens in een gezamenlijke operatie de aarde verplaatst hebben naar een achterlijke uithoek van het Universum. Die hadden dit al voorzien. Deze domheid is bedreigender als een zwart gat. Dat is namelijk nog iets.

Hawks
Hawks
2 jaren geleden

Wat een rare man en wat een rare claims maakt hij.

Het is sowieso al discutabel om te stellen dat een laag IQ samenhangt met een hoge domheid. Iemand met een hoog IQ kan simpelweg erg goed zijn in het maken van bepaalde tests en puzzels die zorgen dat je hoog scoort op een IQ test, en tegelijkertijd niet weten wat een overheid doet of hoe die te benaderen. Immers, dergelijke praktische vragen worden helemaal niet gesteld in een IQ test. Puzzelvaardigheid wordt gemeten, en meer niet.
Daarnaast begrijp ik niet helemaal waar hij de claim op baseert dat ‘we’ meer mensen zien met een laag IQ. Bronnen en cijfers zouden helpen deze claim te onderbouwen.

En kan iemand mij leiden naar een onderzoek dat het verband aantoont tussen fluoride gebruik en IQ bij kinderen? Deze meneer roeptoetert hier iets over, maar laat weer bronnen achterwege.

onbekend
onbekend
2 jaren geleden

Echt intelligent is de mensheid misschien nooit geweest, want anders hadden ze het nooit zover laten komen. Hoe komt het dat de Rockefellers dan altijd al intelligenter waren?

Syl
Syl
Reactie op  onbekend
2 jaren geleden

De mens is juist veel intelligenter dan jij denkt!!! Maar dat is ons dus bewust afgenomen!! De Rockefellers, Bushes, Clintons, Obama zijn helemaal niet intelligent maar zieke, satanische over lijken gaande criminelen. Verdiep je ook eens in de “Illuminatie” dan ga je hopelijk begrijpen wat er werkelijk gaande is. Deepstate, Cabal kan je ook zoeken, zo worden ze genoemd.

Faya
Faya
2 jaren geleden

Dat soort mensen is niet intelligent, ze zijn geslepen achterbaks, dus gespleten tongen en……….
een enorme geldingsdrang.
Erg de behoefte zich te profileren en om de baas te spelen, graag willen overheersen.
Haantjesgedrag, zich erg willen laten gelden, of ze nu iets zinnigs te melden hebben of niet.
{meestal niet.} dat zie je uitsluitend domme mensen doen.
Het volk onderdrukken door dreigingen en leugens trappen we ook niet meer in.
Slimme mensen die dominant zijn kun je nog wat van leren, maar dom en dominant……
Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand want hun kromme visies beginnen sinds internet wel erg op te vallen.

Sceptic
Sceptic
Reactie op  Faya
2 jaren geleden

Jeetje Faya ,
Slimme mensen die dominant zijn kun je nog wat van leren, maar dom en dominant……
Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand want hun kromme visies beginnen sinds internet wel erg op te vallen.

Blijf lekker zelf doorpoetsen en probeer het kaf van het koren te scheiden waar je zelfs met een simpel onderwerp niet eens tot de conclusie kunt komen dat we vergiftigt worden.
De reden dat 1 op 3 mensen kanker krijgt tegenwoordig is door de zware metalen in onze leefomgeving en dat is geen toeval helaas..

Faya
Faya
2 jaren geleden

@ onbekend, waar maak jij trouwens uit op dat ze intelligent zijn?

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

En de roep om verplichte vaccinaties wordt wederom aangewakkerd. Ideale manier om toegang te krijgen tot ieders lichaam, ook nog zogenaamd voor eigen bestwil. Ten hemel schreiend is het !

Hawks
Hawks
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

eksegese, hoeveel kinderen heb je?

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Hoezo wil jij dat weten ?

Hawks
Hawks
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Ik vraag me af of je zelf ooit voor de keuze hebt gestaan, of voor de keuze moet gaan staan, wat is het beste voor mijn kinderen.

Maar waarom bentwoord je nooit een directe vraag?

Shadow1100
Shadow1100
2 jaren geleden

Als je veel leert vergeet je ook veel. Als je weinig leert vergeet je weinig. Iemand die veel vergeet weet weinig. Iemand die weinig vergeet weet veel. Waarom zul je dan veel leren om weinig te weten. Of….. heb ik te veelvaccinaties gehad?

x

Check Also

EU

EU wil geen ministerie van waarheid, maar eigenlijk ook weer wel

Volgens de Europese Commissie is nepnieuws een ...

corona

Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’

De overheid voedt doelbewust de angst voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x