BinnenlandGreat Reset

Grote menigte demonstreert in Amsterdam tegen medische apartheid: ‘Wij strijden tegen de Great Reset’

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een grote menigte heeft in Amsterdam gedemonstreerd tegen het coronabeleid. De betogers verzetten zich vooral tegen de coronapas. Onderzoeksbureau Strabo laat weten dat er zeker 24.500 demonstranten aanwezig waren. De telling heeft handmatig plaatsgevonden met een ervaren telteam.

Ook Forum voor Democratie was aanwezig op de Dam. “Vandaag demonstreert FVD tegen de medische apartheid. Steeds meer mensen zien dat de coronaregels niks met volksgezondheid te maken hebben, maar worden gebruikt om de agenda van de globalisten te realiseren. FVD zal altijd blijven strijden voor onze vrijheid!” aldus de partij.

Het aller, allerbelangrijkste

“Er is één ding, dat is het aller, allerbelangrijkste in deze hele strijd: maak duidelijk aan iedereen dat de maatregelen niet gaan over de volksgezondheid,” zei FVD-voorman Thierry Baudet tijdens een speech.

“Het coronabeleid gaat niet over volksgezondheid, het gaat over de implementatie van de Great Reset,” aldus Baudet. “En wij strijden daartegen. En wij hebben bondgenoten over de hele wereld. De hele wereld ziet dit vandaag. Daarom is dit zo belangrijk.”

“Jullie zijn allemaal helden,” riep hij de menigte toe.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
8 maanden geleden

Wat een overweldigende ervaring om dit mee te maken!
Hoop dat het niet meer nodig is anders ben ik er weer bij

Frank
Frank
8 maanden geleden

Dat is duidelijk, gewoon weg geweldige acties. ????

René
René
8 maanden geleden

Toppers! Allergrootste belang nu. Zoveel mogelijk mensen moeten weten wat er gaande is. De schapen wantrouwen nu ook het beleid. Maar durven de overheid nog niet te wantrouwen dus Stap 1, wat er nu gaande is kan nooit alleen maar gaan over volksgezondheid. Stap 2 wat is dan de verborgen agenda.

Juriaan
Juriaan
8 maanden geleden

Kabinet R3 heeft er schijt aan aan ze gaan gewoon door. Op geven moment helpt wandelen en zingen niet meer

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x