BuitenlandCorona

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland is momenteel veel te doen rond een medewerkster van het Pathologisch Instituut van de Medische Faculteit van de Ludwig Maximilians-Universiteit (LMU) in München. De medewerkster, Samii, maakte een video in de anatomiezaal. De koelcellen puilen uit, maar in de meeste gevallen gaat het niet om coronadoden.

“Hier heb ik 22 lijken. Drie met corona. Ik heb nog twee koelcellen met lijken erin. Drie hebben corona. De noodsituatie in Duitsland is niet het gevolg van het coronavirus, maar een tekort aan geschoold personeel,” verzucht Samii, die inmiddels uit haar functie is ontheven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Niemand trekt zijn mond open

“Willen we de zieken helpen? Of willen we gewoon iedereen dwingen om zich te laten vaccineren? En dan het liefst elke vier maanden? Of elke zes maanden? Met een vaccin waarmee je de bloedstolling stimuleert. Ze zijn compleet gestoord. Gestoord!” roept ze.

“Word nu wakker, het maakt me zo kwaad. Ik kan het niet eens meer zeggen, ik ben zo boos. En niemand trekt zijn mond open. Ik ben zo boos. Je kunt mij niet vertellen dat dit iets te maken heeft met redden of beschermen. Het is gewoon druk, dwang, haat jegens mensen en discriminatie,” benadrukt Samii.

Met grote verbazing

De LMU zegt ‘met grote verbazing’ te hebben kennisgenomen van het filmpje. De universiteit schrijft in een verklaring dat zij zich van de inhoud distantieert en laat weten dat de medewerkster de toegang tot het gebouw is ontzegd.

[Reitschuster]

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Oh jawel hoor ik trek mijn mond wel open hoor géén probleem Samii…ik maak van mijn Hart géén Moordkuil…

DE PEN IS MACHTIGER DAN HET ZWAARD

Fatale schoten op papier….één ding is zeker: E-mailtjes & Brieven worden wel degelijk gelezen door der Zweiten Kammer der NSB in Den Haag, dus voor iedereen met die uit de hand gelopen hobby: Dat is zeker géén verspilde moeite, ga daar vooral lekker mee door, gas d’r op!…Vanmiddag werd ik namelijk gebeld door een Agent van de Utrechtse politie…over brieven & e-mails die ik de afgelopen maanden aan alle 150+ Puppeticians von der Zweiten Kammer heb gestuurd…Een paar van die Haagse Nazi-Collaborateurs waren daar schijnbaar niet gecharmeerd van & konden de “humor” er niet van inzien, voelden zich enigszins “bedreigd & gestalkt” en zagen zich vervolgens blijkbaar genoodzaakt daarvan aangifte te doen bij me broeders van de Utrechtse Politie…Bwahahaha…Ja die moeten toch iets met zo’n melding doen toch?…Morgen maar weer eens op de koffie bij ze…kunnen we meteen weer een beetje van gedachten wisselen over de hele gang van COVID-1984-Zaken…Ik zal ze gelijk maar weer eens vragen waarom ze die doorgesnoven levensgevaarlijk gestoorde, liegende & bedriegende psychopatische Haatzaaiers, Landverraders & Oorlogsmisdadigers Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, Obersturmbannführer Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wüpke Eckestra & de rest van dat Haagse Misdaad-Conglomeraat van Massamoordenaars & Parasieten van Troje nog niet hebben gearresteerd & gedeporteerd naar Scheveningen…Er ligt inmiddels toch wel ruim voldoende bewijsmateriaal zoals Hoogverraad & Misdaden tegen de Menselijkheid op tafel, dacht ik zo mijne heren…of niet dan?……..

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Future hero!

Michel
Michel
2 jaren geleden

Deze vrouw verdient een medaille, een gouden medaille!

Richard L.
Richard L.
2 jaren geleden

Wauw, groot respect voor haar!!

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x