Buitenland

‘Dit zijn de foto’s waarvan de regering-Biden niet wil dat je ze ziet’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Ted Cruz kreeg van een medewerker van de regering-Biden te horen dat hij niet mocht filmen in een opvangcentrum voor immigranten bij de grens met Mexico. De medewerker ging pontificaal voor hem staan en vroeg de senator om ‘de mensen en regels te respecteren’.

“Dus jij hebt de opdracht gekregen om ons ervan te weerhouden beelden te maken omdat de politieke leiders niet willen dat de Amerikanen dit te weten komen,” zei Cruz.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit is geen dierentuin. Behandel deze mensen alstublieft niet als zodanig,” zei de medewerker, waarop Cruz reageerde: “Jullie beleid is erop gericht om ze te verbergen. De regering waar jij voor werkt, is verantwoordelijk voor deze omstandigheden.”

Erbarmelijke omstandigheden

Cruz reisde afgelopen week met een aantal andere Republikeinse senatoren door het grensgebied en stuitte op overvolle opvangcentra waar migrantenkinderen zonder ouders onder erbarmelijke omstandigheden verblijven.

De senator plaatste ook foto’s ‘waarvan de regering-Biden niet wil dat het Amerikaanse volk ze ziet’. Hij maakte de foto’s in een opvangcentrum in Donna in de staat Texas, vlak bij de grens.

“Dit is waarom ze geen pers toelaten. Dit is een humanitaire en volksgezondheidscrisis,” twitterde Cruz. Republikeinen zeggen dat president Joe Biden de crisis heeft aangewakkerd met zijn beleid. Biden beweert dat ‘de vorige regering’ hiervoor verantwoordelijk is.


[The Epoch Times]

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Bidon krijgt alles onder controle en heeft alles onder controle volgens het USA volk en de reguliere media.

G Buist
G Buist
3 jaren geleden

Het wordt tijd dat de hele diep state op de zelfde manier op gesloten wordt.

Jan
Jan
3 jaren geleden

toen ik de deze fotos en opname weer zag, ik had ze al gezien op de verboden amerikaanse sites, zoals epoch en newsmax en russische Rt today sites van de week, werd ik weer helemaal stil. stil van binnen, bevestigend van wat ik al wist, maar toch weerzinwekkend is dit, er zijn geen woorden voor. Wat er nu allemaal op de wereld gebeurt, het maakt mij ziek, de wereld is zo vreselijk ziek.

Als ik dan mensen hier hoor die bezig zijn of hun vakantie wel doorgaat, of die hoernalisten tijdens de persconferentie wanneer we weer op vakantie kunnen of wanneer we weer bietje op terras kunnen pakken, ik vind het weerzinwekkend,

ik zou willen dat ik iets kan doen voor die kinderen, ik wil eigenlijk eilke dag en nacht naar buiten om mensen wakker te schudden, kijk wat er gebeurt, kijk hoe je wordt bedrogen en verraden, kijk naar het leed dat kinderen wordt aangedaan, kijk, luister…. voel je in wat er gebeurt………

ik schreeuw elke dag maar het blijft stil zo stil…………….. deze wereld is zo vreselijk ziek…………..

Rick
Rick
3 jaren geleden

Zie het probleem niet. Die mensen hadden ook gewoon thuis kunnen blijven. Dat ze in NL nu zo achtelijk zijn om iedere opportunistische indringer van zakeld en een Miele te voorzien!!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x