Homepagina » Buitenland » ‘Dit zijn de foto’s waarvan de regering-Biden niet wil dat je ze ziet’
regering
Foto: Joe Biden (CC0)

‘Dit zijn de foto’s waarvan de regering-Biden niet wil dat je ze ziet’

De Amerikaanse senator Ted Cruz kreeg van een medewerker van de regering-Biden te horen dat hij niet mocht filmen in een opvangcentrum voor immigranten bij de grens met Mexico. De medewerker ging pontificaal voor hem staan en vroeg de senator om ‘de mensen en regels te respecteren’.

“Dus jij hebt de opdracht gekregen om ons ervan te weerhouden beelden te maken omdat de politieke leiders niet willen dat de Amerikanen dit te weten komen,” zei Cruz.

“Dit is geen dierentuin. Behandel deze mensen alstublieft niet als zodanig,” zei de medewerker, waarop Cruz reageerde: “Jullie beleid is erop gericht om ze te verbergen. De regering waar jij voor werkt, is verantwoordelijk voor deze omstandigheden.”

Erbarmelijke omstandigheden

Cruz reisde afgelopen week met een aantal andere Republikeinse senatoren door het grensgebied en stuitte op overvolle opvangcentra waar migrantenkinderen zonder ouders onder erbarmelijke omstandigheden verblijven.

De senator plaatste ook foto’s ‘waarvan de regering-Biden niet wil dat het Amerikaanse volk ze ziet’. Hij maakte de foto’s in een opvangcentrum in Donna in de staat Texas, vlak bij de grens.

“Dit is waarom ze geen pers toelaten. Dit is een humanitaire en volksgezondheidscrisis,” twitterde Cruz. Republikeinen zeggen dat president Joe Biden de crisis heeft aangewakkerd met zijn beleid. Biden beweert dat ‘de vorige regering’ hiervoor verantwoordelijk is.


[The Epoch Times]

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
20 dagen geleden

Bidon krijgt alles onder controle en heeft alles onder controle volgens het USA volk en de reguliere media.

Elske
Elske
Reactie op  ProAsfalt
20 dagen geleden

Dementerende man word gewoon naar voor geschoven

Eus
Eus
Reactie op  ProAsfalt
19 dagen geleden

Volgens het USA volk? Dacht het niet, hij heeft maar een klein deel achter zich, de meerderheid is tegen hem.

G Buist
G Buist
20 dagen geleden

Het wordt tijd dat de hele diep state op de zelfde manier op gesloten wordt.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
Reactie op  G Buist
20 dagen geleden

Ze willen wél dat we dit te zien krijgen. In die kringen gebeurt niets per ongeluk. Dit is gedaan om net weer wat meer olie op het vuur te gooien in de tweekamp aldaar. Biden is net als alle andere politici gewoon een werktuig van de elite. Ze hebben allemaal gewoon te doen wat opgedragen wordt en te ondergaan wat er met ze gebeurt. Simpel als dat.

Jan
Jan
20 dagen geleden

toen ik de deze fotos en opname weer zag, ik had ze al gezien op de verboden amerikaanse sites, zoals epoch en newsmax en russische Rt today sites van de week, werd ik weer helemaal stil. stil van binnen, bevestigend van wat ik al wist, maar toch weerzinwekkend is dit, er zijn geen woorden voor. Wat er nu allemaal op de wereld gebeurt, het maakt mij ziek, de wereld is zo vreselijk ziek.

Als ik dan mensen hier hoor die bezig zijn of hun vakantie wel doorgaat, of die hoernalisten tijdens de persconferentie wanneer we weer op vakantie kunnen of wanneer we weer bietje op terras kunnen pakken, ik vind het weerzinwekkend,

ik zou willen dat ik iets kan doen voor die kinderen, ik wil eigenlijk eilke dag en nacht naar buiten om mensen wakker te schudden, kijk wat er gebeurt, kijk hoe je wordt bedrogen en verraden, kijk naar het leed dat kinderen wordt aangedaan, kijk, luister…. voel je in wat er gebeurt………

ik schreeuw elke dag maar het blijft stil zo stil…………….. deze wereld is zo vreselijk ziek…………..

Jacky
Jacky
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

Ja Jan, ik ben het helemaal met je eens. Het is één grote verdorven, zieke bende. Op geld en macht belust. Walgelijke wereld!!!

Hydra
Hydra
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

Jan, wat naar om zo jouw verdriet te lezen. Ik voel met je mee hoor. Er is inderdaad op dit ogenblik niet zo veel troost. Je bent niet de enige die zo verdrietig is over alles wat er gebeurt in de wereld.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Hydra
20 dagen geleden

Ja zeker, het is erger dan erg en omdat er zo enorm gelogen wordt tegen alles en iedereen, en al dit leed in feite niet nodig is, maakt nog wanhopiger! Wie iets van , zelfs kleine, beduiding op straat of ergens op de media wordt haast meteen ingerekend en krijgt een pak slaag, waar moeten we nou nog op hopen?

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

Oh ik wil met je mee schreeuwen, velen stoppen hun kop in het zand, als ze maar een nieuwe auto kunnen kopen of op vacantie gaan, het lijkt alsof men niet wakker wil worden

cat
cat
Reactie op  Sjoeke
20 dagen geleden

ze zitten in hun bubbel de domme dingen

Wendy & Hugo
Wendy & Hugo
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

Er gebeuren vreselijke dingen op de wereld meestal gecreëerd door en met toestemming, deelname van de hogere geplaatste op deze aardkloot. Het is niet te bevatten waartoe deze wezens toe in staat zijn. Ik hoop dat alles snel in het volle licht komt te staan en mensen zich eindelijk gaan realiseren hoe ziek en verdorven de wereld is en wie daar verantwoordelijk voor zijn. Ik blijf hoop houden dat de kracht,liefde en het licht van ons mensen deze hele donkere kant in het licht kan zetten.

cat
cat
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

we zijn roepende in de woestijn het gros van de mensen zien dit niet willen niet zien blind voor wat er gebeurd

alexander
alexander
Reactie op  Jan
20 dagen geleden

Mij moet je niet overtuigen Jan zo denk ik ook,probleem is dat wij voelen dat het met ons ook zo kan gebeuren en dat ontbreekt bij velen door de regering gepamperde niet nadenkende slapende mensen,meeste denken dit is ver van mijn bed,maar het komt stilaan naar ons toe,mijn remedie is doe nooit iemand iets aan ,wat jezelf niet zou worden aangedaan.

Eus
Eus
Reactie op  Jan
19 dagen geleden

Je kunt de last van de wereld niet op je schouders nemen. Doe je ding zo goed mogelijk, meer kun je niet doen.

Rinalokerse@outlook.com
Reactie op  Jan
19 dagen geleden

Hoi Jan, ik huil elke dag, ook nu als ik jou verdriet en onmacht lees. Soms weet ik het ook niet meer hoe het verder moet, ik heb brieven, mails gestuurd naar de overheid, kerken, dominees. En het lijkt wel of de burgers slapen, ook de kerk. De slapende kerk in deze plandemie. Het is veel erger dan de meesten beseffen, ik probeer ook iedereen wakker te schudden, maar soms krijg ik dan bijna ruzie. Misschien ben je gelovig, bid Hem om hulp, ook voor jezelf, “Heere God help” kan al genoeg zijn. Ben je niet gelovig, dan nog mag je Hem bidden. Ik begrijp ook veel niet, maar wel dat we massaal moeten stoppen met de onbetrouwbaar PCR testen, en alle maatregelen die daaruit voortkomen. maar ze gaan juíst massaal testen ook leden van de kerk, en het onbegrijpelijke is, dat in kerken word gezegd dat het Gods oordeel is, maar de mensen testen, ze laden zelf een oordeel over zich. God de schuld geven, maar zelf het initiatief nemen om te testen met een “onbetrouwbare” test. Ik begrijp er niets van, ik begrijp er niets van.
Misschien heb je deze site al eens gezien? BPOC2020, misschien kan je daar je onmacht, je verdriet kwijt, dat is een commissie die verhoren aannemen van mensen, dokters, agenten, wetenschappers, die het ook NIET eens zijn waar wij het ook NIET mee eens zijn misschien heb je er iets aan, veel mensen denken gelukkig zoals jij en ik. Sterkte Jan.

Rick
Rick
20 dagen geleden

Zie het probleem niet. Die mensen hadden ook gewoon thuis kunnen blijven. Dat ze in NL nu zo achtelijk zijn om iedere opportunistische indringer van zakeld en een Miele te voorzien!!

Realistic
Realistic
Reactie op  Rick
19 dagen geleden

13 dislikes??? Waarom? Hij heeft gewoon gelijk. Ze hoeven daar niet naar toe.Echt niet. Maar alles wat hier boven beschreven wordt is juist de reden waarom ze het proberen.Ook zij willen meer,meer en vooral meer dan je buur.

merel
merel
20 dagen geleden

Het enigste wat ik niet begrijp dat zulke mensen daaraan kunnen meewerken als kinderen als vee worden behandeld. Maar ja ik kom geloof ik van een andere planeer. Doe een ander niet iets aan, wat jezelf ook niet aangedaan wilt worden. Heb een ander lief zoals jij je eigen liefheb. RESPECT

tessie
tessie
20 dagen geleden

ik kan mijn ogen niet geloven dat men hier zo met kinderen omgaan
en wat gaat er met die kinderen gebeuren ik hou mijn hart vast
waar zijn de ouders van de kinderen

Rob
Rob
Reactie op  tessie
20 dagen geleden

Wat er met die kinderen gebeurt is al vaker uitgelegd: satanische rituelen, seksueel misbruik, orgaanindustrie en meer van dat soort lugubere zaken. Het zijn meestal kinderen die geen ouders etc hebben. Gemakkelijke prooien voor de kinderhandel over de hele wereld.

Marc
Marc
20 dagen geleden

Je kunt dit eigenlijk niet eens linken aan sleepy joe. Hij heeft nog net niet her woord ” puppet” op zijn voorhoofd staan.

Lucky
Lucky
20 dagen geleden

Die loser Biden is niets meer dan een ordinaire trekpop. Sukkel. Trump was 10x beter. Maar idioten hier die alleen MSM kijken en luisteren denken het beter te weten, te stom om te snappen dat ze compleet gehersenspoeld zijn.

Toos
Toos
Reactie op  Lucky
20 dagen geleden

Juist ja. Maar ook trump is(was) een trekpop. Hij mocht gewoonweg de slimmerik met een zogenaamde goedbedoelde dubbele agenda spelen : Q

Maria
Maria
20 dagen geleden

Hier draait je maag toch van om. Dat kleine handje tegen het raam😣1
Stakkertjes! Zelf lopen ze met een volgevreten pens rondt.
(Sorry voor het taalgebruik)
Dit is de verrotte wereld waarin wij leven. En geloof maar dat er nog véél ergere dingen gebeuren wat we niet weten.
Heb zelf 3 kleinkinderen maar houd mijn hart vast wat hun en de andere kinderen nog te wachten staat.
Een zieke wereld geregeerd door idioten en macht naar geld.
Maar wel een oordeel over andere landen!

Arnold
Arnold
Reactie op  Maria
20 dagen geleden

Maar wel een oordeel over andere landen! “Daar is Nederland helaas goed in”.

Schrander
Schrander
Reactie op  Arnold
20 dagen geleden

Meest hypocriete land ter wereld.

Christina
Christina
20 dagen geleden

De regering Biden is crimineel.

x

Check Also

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

oekraïne

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Op 24 maart verklaarde de president van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x