Gezondheid

Verpleegster na 22 jaar ontslagen wegens weigeren griepprik

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 61-jarige Ethel Hoover werkte 22 jaar als verpleegster in een Amerikaans ziekenhuis. In al die jaren meldde ze zich maar 4 of 5 dagen ziek. Ze werd begin dit jaar ontslagen omdat ze weigerde een griepprik te nemen.

Dit is mijn lichaam, ik heb het recht om het vaccin te weigeren, aldus Ethel. Geen prik, geen baan, aldus het Indiana University Health Goshen Hospital.

Ethel staat niet alleen. Veel Amerikaanse verpleegsters en andere ziekenhuismedewerkers worden op straat gezet of krijgen een speciale badge waarmee ze worden gebrandmerkt omdat ze de griepprik hebben geweigerd.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC geeft toe dat de griepprik gemiddeld slechts in 50 procent van de gevallen werkt en dat het vaccin in het geval van complicaties kan leiden tot permanente schade.

Een arts van de Vanderbilt-universiteit die de vaccinatiecampagne overziet merkte op dat vooral verpleegsters de prik weigeren. De verpleegsters geloven niet meer in de mythen die de farmareuzen en artsen met belangrijke titels proberen te verkopen. Ze geloven niet in de mythe dat de griepprik risicovrij is. Ze weten dat het griepvaccin kan leiden tot de verspreiding van influenza of andere luchtweginfecties. Ze weten dat 70 tot 80 procent van de influenza-achtige aandoeningen niet wordt veroorzaakt door influenza type A of B.

Het is jouw gezondheid. Het is jouw keuze.

Bron: Nvic.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
9 jaren geleden

gekker moet het niet worden.

Eden
Eden
9 jaren geleden

Baas in eigen lichaam!

tamara
tamara
9 jaren geleden

Kan,het niet delen?!

Marjan
Marjan
9 jaren geleden

Ha ha het gaat nog veel gekker worden let mar de beerput is nog maar net op een keer geopend

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x