Homepagina » Mens en Dier » U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren. Actrice haalt snoeihard uit in open brief
Dat Duitsland is omgebouwd tot schijndemocratie valt bijna niet meer te ontkennen. Dit is de verborgen agenda van Angela Merkel

U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren. Actrice haalt snoeihard uit in open brief

U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren, zo schreef de Duitse oud-actrice Silvana Heißenberg recentelijk in een open brief gericht aan Angela Merkel.

U hebt het Duitse volk oorlog, armoede, dood en verderf gebracht door doelbewust illegale migranten – huurlingen, terroristen en andere harde criminelen – het land in te laten, voegde ze toe.

U hebt gezworen het Duitse volk veilig te houden, maar u heeft precies het tegenovergestelde gedaan, zei ze.

Leugen

U hebt de Duitsers willens en wetens tegen elkaar opgezet en gezinnen uit elkaar getrokken en vernietigd, klonk het.

De actrice wees erop dat Merkel steeds maar blijft zeggen dat de Duitsers het beter hebben dan ooit. “Dat is een leugen.”

Dankzij uw illegale gasten moeten evenementen nu worden bewaakt door mensen met automatische wapens en omgeven door hekken.

Vrouwen moeten bescherming zoeken in de hoop dat ze niet het slachtoffer zullen worden van seksueel misbruik.

In bescherming genomen

Armoede onder ouderen en kinderen is hoger dan ooit. Bijna een miljoen Duitsers leven op straat, benadrukte Heißenberg.

Het helpen van deze mensen was uw mandaat, niet Europa overspoelen met indringers die ook nog eens miljarden belastinggeld krijgen.

De indringers, voornamelijk criminelen, die in Duitsland mensen verkrachten en doden, worden vervolgens in bescherming genomen door de mainstream media en politie, en afgeschilderd als slachtoffers van extreemrechts.

Levenslange gevangenisstraf

Als u echt een geweten zou hebben, dan zou u zich voor uw misdaden verantwoorden in een rechtbank, zei Heißenberg.

“Ik wil maar één ding: dat u en uw hele entourage voor de rechter worden gesleept en dat u en uw cohorten minimaal een levenslange gevangenisstraf krijgen,” lichtte ze toe.

Nog nooit in de geschiedenis is het Duitse volk zo erg verraden, besloot ze.

[Alles Roger?]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Heißenberg gaat er helaas aan voorbij dat Merkel door derden onder druk wordt gezet om het gewenste beleid te voeren. Het is heel makkelijk om Merkel overal de schuld van te geven, maar die vrouw is op haar beurt ook een slachtoffer van het wereldwijde criminele netwerk van geheime genootschappen.

  Dit netwerk is zo diep geinfiltreerd in allerlei organisaties en de overheid, dat Merkel daar in haar eentje ook niks tegen kan beginnen. Naar verluid is zij al verschillende malen vergifitgd om haar eraan te herinneren dat men haar op elk gewenst moment kan uitschakelen.

  Was het maar zo makkelijk dat het alleen aan Merkel en een paar van haar collega’s lag, dan was er niks aan de hand geweest. Stel dat Merkel nu in de bak zou belanden, dan zouden we daar waarschijnlijk niet eens zo veel van merken. De psychopaten achter de schermen vinden wel weer nieuwe marionetten.

  35 likes
  • Ja Mike maar zij is de aanspreekbare, diegenen er achter weet niemand te vinden en daarbij zij heeft haarzelf opgeworpen als uitvoerster van dit onzalige plan dus mag ze er op afgerekend worden.

   49 likes
   • Merkel is onderdruk gezet zeg je , dan stel ik je deze vraag Mike ; wie is er MEER verantwoordelijk , degenen die de opdracht geeft of degenen die het uit voert ? ……….

    Natuurlijk zijn opdrachtgever én uitvoerder beide verantwoordelijk doch de uitvoerder in meervoud aangezien een opdracht een opdracht blijft zolang deze niet word uitgevoerd, en de uitvoerder het in de realiteit brengt.

    8 likes
    • precies.
     net zoals deze;wie is zieker?

     de kijker of de maker van kinderporno en of kindermoord?

     Merkel stond laatst meerdere malen te rillen als een rietje…..ziekte kuru?

     kijk eens naar die kop.
     als die duivel 1 seconde naar mijn kind zou kijken,zou ik extreem aanvallend reageren.

     het huichelen,de vuiligheid,de leugens,het satanische, staan gedrukt in haar groeven op haar nazi ss gezicht.
     net als Beatrix von Amsberg zur Lippe Biesterfeld.

     fff

     16 likes
    • @Willem, Axel M., Vladi
     En wie is dan precies de uitvoerder? Degene die zegt: “Wir schaffen das” of al die mensen die de vluchtelingen helpen hier naartoe te komen en onderdak geven?!

     Deze mensen zijn namelijk niet met de dood bedreigd, die proberen alleen hun baantje te houden of de naieve goedzak uit te hangen. Als deze mensen het niet met beleid eens waren hadden ze ook een andere keuze kunnen maken. Hebben ze niet gedaan. Dus ook verantwoordelijk. En het treft ons hier zelf ook. Wat hebben wij gedaan anders dan tegeltjes typen?!

     Even voor de duidelijkheid: ik vind het ook compleet ruk dat Europa zo overspoeld wordt met mensen die hier niet thuis horen, maar het is veel te simpel om te denken dat het is opgelost als een leider uit zijn/haar functie wordt gezet.

     Het is een structureel en gecompliceerd probleem en die los je niet op met primaire reacties of onderling gekissebis.

     Zo lang er mensen zijn die uit eigen belang orders volgen van corrupte leiders, zal er nooit iets veranderen. Laat ons daar ajb ook eens over nadenken…

     5 likes
     • ik kan jouw vraag alleen maar beantwoorden met ……ga vlaggetjes zwaaien.
      je spreekt Rutte taal.
      we hebben gelukkig niet iedereen nodig om de wereld een positieve draai te geven.

      in mijn stelling spreek ik van zeer slecht en extreem slecht.

      en het is geen structureel en gecompliceerd probleem (Ruttetaal)
      het is het Coudenhoven Kalergi plan in uitvoering ( vladitaal )

      fff

      7 likes
     • @vladi
      Ik ben me bewust van ‘t Coudenhoven Kalergi plan, bedankt.

      En ik spreek geen Rutte taal. Het is gewoon de harde realiteit dat er te veel ordervolgers zijn die zonder na te denken onze politici ter wille zijn en doen wat er van hen gevraagd wordt. Dat weet je ook.

      Probeer anderen hier eens niet als vijand te zien, en neem af en toe ook even de tijd om even na te denken over wat er geschreven is. Je projecteert vooral vooroordelen. Vraag jezelf eens af waarom je dat nodig hebt. Als je anderen gewoon in hun waarde laat en je eigen twee centen toevoegd, worden comments misschien ooit nog eens wat aardiger om te lezen.

      Over Merkel: “ziekte Kuru?”. We weten niet of zij de ziekte Kuru heeft. Dat is een mogelijkheid. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo gaan er ook speculaties rond dat zij tijdens deze openbare vertoningen bestookt is met directed energy weapons en er zijn ook geruchten dat het Parkinson is of tekenen van vergiftiging. Veel mogelijkheden waar ik in ieder geval nog geen definitief uitsluitsel over heb kunnen vinden. Als jij goede bronnen hebt die jouw bewering aantonen zou ik die graag eens te lezen.

      Hier is in ieder geval ook een link naar een website met wat familienamen die in mijn overtuiging veel (in)directe invloed hebben op onze beleidsmakers en grote industriëen. https://returnofzeus.blogspot.com/

      En relax ajb een beetje. We doen allemaal ons best.

      6 likes
     • Je weet wat het Kalergi-plan is maar je probeert toch nog eventjes met de uitspraak “Als je anderen gewoon in hun waarde laat…” rond de islampot te draaien omdat jij…buigt voor de islam uit angst. Groetjes uit Vlaanderen. Ik zal u uitnodigen binnenkort op het feest van onze onafhankelijkheid, dan kan je zien dat WIJ niet buigen voor de islam, de EU, of andere haat-instanties.

      6 likes
  • Ja Mike, maar zo kan je alles dood relativeren natuurlijk. Dan gaan we allemaal doorverwijzen, totdat we weer aan het begin van die kring staan. Als je de leiders al niet verantwoordelijk kunt houden, kunnen we allemaal net zo goed achter die bekende geraniums gaan zitten.

   25 likes
  • @mike, het is wel begrijpelijk wat je zegt. Zo worden zelfs de satanisten op deze planeet door sommigen gezien, als slachtoffers van machten die het aardse voorbij gaan en waarbij ze slechts als slavenmeesters voor het buitenaardse dien. De wereld is altijd zo geweest. In een piramide systeem van macht is echter wel elke laag verantwoordelijk voor de duistere zaken die ze behartigen. In een podcast werd een tijd geleden gezegd dat het in de regionen buiten het aardse veranderd is. Daar zou een koning hebben geheerst maar zijn vervangen door een koningin die haar excuses heeft aangeboden. Dan is er dus al iets veranderd waar de satanisten geen dienaars meer voor zijn en dan moet het ook hier op de planeet gaan veranderen. Daar is dan de weg in wezen vrij voor. Maar dan wordt het wel tijd dat allerlei machtsfiguren verantwoordelijkheid gaan afleggen. En ook het volk moet zich anders gaan gedragen want het is de hele wereld die moet gaan veranderen, met alles en iedereen er op.

   Wat nu gaande is is eigenlijk de laatste trekken van duisternis die duizenden jaren geheerst heeft. Als mensen politici, bankiers etc willen zien hangen etc dan maken ze ook nog deel uit van die wereld van macht en zijn ze niet veel beter. De elite helpt zichzelf al zo’n beetje de afgrond in. Laat ze dat dus maar doen want ze leggen nog steeds geen verantwoordelijkheid af. Ze hebben diverse gelegenheden geboden gekregen om mee te werken aan verbetering maar ze houden zich vast aan hun systeem dat steeds verder afbrokkelt. Dan gaan ze dus gewoon ten onder met hun eigen systeem en uiteindelijk hebben ze niets meer. En DAN kan de mensheid weer een nieuw begin maken een realistische wereld op te bouwen. De elite past dan niet in die ‘nieuwe wereld’ omdat ze niet veranderen.

   Wat het aardse betreft zitten ze op de meest duistere posities dus dat zal ook het moeilijkste zijn om te veranderen. Je moet dan zelf onder ogen komen wat je allemaal uitgespookt hebt, en dat openlijk toegeven. Ik denk dat het gros van de mensen dat niet eens aan kan. Daar moet je wel heel erg sterk voor in je schoenen staan. Dus uiteindelijk is het van beide kanten belangrijk. Probeer maar eens je eigen misstanden aan een medemens voor te leggen als die nog vol oordelen zit. dat is dan voor mensen onderling. Hoe willen mensen dan überhaupt de meest duistere en vernietigende macht posities van de elite aankunnen als ze het onderling al niet eens aan kunnen. Als waarheid moet worden verantwoord aan de ene kant dan moet dat aan de andere kant wel te verteren zijn. Het ziet ernaar uit dat het gros van de mensen die waarheden niet eens aan kan omdat ze hun eigen waarheid niet eens kennen. Die waarheid is veel dieper en groter dan wat macht inhoudt. Als je geen eigen waarheid kent dan kun je geen enkele waarheid aan die van buitenaf komt als die verantwoord zou gaan worden.

   De planeet is duizenden jaren duister geweest, als er iets wil veranderen dan moet IEDEREEN veranderen om er iets nieuws van te kunnen maken. Zeker in de huidige tijden. Wie niet verandert krijgt het straks dan sowieso moeilijk. Willen we een gezamelijke nieuwe en betere wereld creëren dan moet IEDEREEN individueel veranderen. Naar anderen blijven wijzen voor alle shit verandert niets aan jeZelf. De huidige tijd is uniek, het schijnt nog nooit eerder gebeurd te zijn wat er nu gaande is.Maar dat is in de eerste plaats wel een persoonlijke verandering als het beter wil worden.

   11 likes
  • Yup, inderdaad Mike; maar in de politiek stappen is een keuze. Velen verlaten hierdoor de politiek. Daarom is het best om vanuit een burgerbeweging te gaan waarbij iedereen aan hetzelfde zeil trekt. Men kan hooguit aan politiek doen als men dus uiterst dicht bij de bevolking aansluit en dus dit niet doet omwille van het kapitaal dat er mee samenhangt. Zij dienen dus echt het volk en niet het kapitaal!!!! Zij stellen zich centraal op en niet piramidaal!

   8 likes
  • draag jij je verantwoordelijkheid als zoon,broer,vader of als vrije mens op een levende aarde?
   waarschijnlijk wel.

   bij zo’n immens belangrijke publieke en politieke functie behoort een nog grotere te dragen verantwoordelijkheid.
   ethisch gezien maar ook financieel.

   het door het volk betaalde salaris dient om het volk er beter van te laten worden .
   niet om onvrijwillig onderdeel te laten zijn van het Coudenhoven Kalergi plan.

   ik zeg hangen aan palen en laat de rest aan de creator over.

   fff

   7 likes
  • Dus: befehl iBt befehl en dan ik het ok?

   0 likes
  • Hoi Mike,
   Je zegt het zelf al, naar verluid! Moest merkel echt al een paar keer vergiftigd zijn geweest, dan hadden de kranten en andere media daar wel vol mee gestaan. Met “naar verluid” moet je goed oppassen want daar zijn in het verleden al flink wat kemels mee geschoten. Er bestaat zoiets als nepnieuws, en deze vergiftiging zou daar wel eens eentje van kunnen zijn. Het is misschien wel mogelijk, ik weet het ook niet want ik heb geen kristallen bol.

   0 likes
 2. De Europese samenzwering.

  De burgerij dient tegen dit soort lieden beschermd te worden.

  34 likes
  • Macron, Ragoy en Rutte horen er ook bij.

   38 likes
   • Mee eens. Merkel heeft zich voor deze rol geleend net zoals Macron, Rutte, en de rest. Ze hebben wat afgelogen met zijn allen om de EU op te zetten en bij elkaar te houden voor de Nieuwe Wereld Orde. De plannen lagen vlak na de tweede wereldoorlog al klaar. Er was geen weg meer terug.

    Voormalig Minister-president, Jan Peter Balkenende, zorgde er voor dat een Nee stem – 62% van de Nederlanders die naar de stembus ging – vakkundig opzij werd gezet met het verdrag van Lissabon. Nederland zou koste wat kost aan de EU deelnemen en Merkel deed haar ding in Duitsland.

    De opdracht vanuit Brussel was duidelijk. Negeer en verdoezel als leider van uw EU lidstaat alles wat de bevordering van de EU in de weg staat. Boor doemscenario’s aan als het merendeel van de bevolking uit de EU wil. De nationale televisie van EU lidstaten werd drastisch aangepast om het geluid van Brussel te versterken.

    18 likes
   • volgens mij , naar ik hoop, ontbreken de echte leiders, Trump en Putin in dit corrupte rijtje.
    afwachten maar.

    1 likes
   • Hier in belgie hebben we er zelfs meerdere. Hier helpen ze hun land om zeep en dan gaan ze een continent leiden?

    1 likes
  • De burgerij dient zichzelf te beschermen. Hoedt u zelf broeders… tegen het grote Tafereel der Dwaasheid. De hele EU santekraam, en ook ver daarbuiten, is één grote poppenkast. De touwtjes in handen van de poppenkoopman!!!
   De burgerij voelt zich in de steek gelaten aangezien ze zich jarenlang afhankelijk hebben opgesteld en zich laten leiden…Dan kom je vanzelf bij de slacht bank.
   Pak de draad op…daar waar je de steek hebt laten vallen, terug in je eigen kracht. Verenig de kracht tot Vereende krachten. Sta op!!!

   11 likes
   • ”Verenig de kracht tot Vereende krachten. Sta op!!!”

    Prachtige woorden!!!
    Dat is nu precies wat we samen met Trump doen!
    En let op hoe snel die hele satanische santekraam genaamd NWO omkukelt.
    Deze maand nog, misschien zelfs wel dit weekend!

    2 likes
    • En laat ik mijn plaatselijke SP fractieleider en onze burgemeester niet vergeten te melden!
     Tezamen hebben we toch mooi wat corrupte, achterbakse, geldgeile ”succesvolle” mensen in hoge posities van hun troon kunnen stoten.
     Waar ze zichzelf overigens op geplaatst hadden.

     1 likes
 3. En zegt Silvana Heißenberg iets verkeerd? In België steekt men toekomstige asielcentra in brand. Er komt zoveel op ons af dat bepaalde mensen dit soort wandaden verrichten omdat ze zich aan hun lot overgelaten voelen en niet gehoord worden. Je angsten en ongenoegen uiten staat gelijk aan xenofobie, vreemdelingenhaat, neonazi, extreemrechts, enz. Ik vrees (nee, ik ben echt doodsbang) dat dit op termijn tot zeer gewelddadige toestanden zal leiden. Het Europese volk voelt zich verraden en in de steek gelaten.

  34 likes
  • “In België steekt men toekomstige asielcentra in brand. Er komt zoveel op ons af dat bepaalde mensen dit soort wandaden verrichten omdat ze zich aan hun lot overgelaten voelen en niet gehoord worden. Je angsten en ongenoegen uiten staat gelijk aan xenofobie, vreemdelingenhaat, neonazi, extreemrechts, enz.”

   In de brand steken is maar een betrekkelijke wandaad. Het is maar hoe je het bekijkt. Je mag je eigen spullen (want via belasting van je gestolen) toch terugvorderen en in de fik steken? Zolang het maar geen mensenlevens kost.
   Als al die nieuwe en nog leegstaande asielzoekerscentra door George Soros zijn betaald dan is het een andere zaak.
   Dan moet er een andere smoes verzinnen worden. Maar wat Rutte kan, kunnen wij toch ook? Yes we can!

   14 likes
   • Graaf Van vlaanderen

    Klaas Vaak: dat asielcentrum in Bilzen is aangestoken door de linkse rakkers zelf(door de eigenares zelf om gratis een nieuw asielcentrum te kunnen bouwen). Andere daders zijn nooit gevonden want die zijn er niet. Het volk heeft dit door. Nu nog wachten tot de tricolore Belgische schotelvod scheurt en Vlaanderen sinds 862AD eindelijk krijgt waar het recht op heeft; de onafhankelijkheid. Zodat wij Vlamingen in ons eigen Vlaanderen kunnen besissen om niet mee te doen aan de omvolking van de VN, de EU, en de haatideologie van de duivelscult islam.

    1 likes
  • En dat is ook weer de bedoeling van de ‘elite’: Burgeroorlog of hoe je het noemen wil, zelfde in Amerika. Het beste is om je omgeving te informeren, hoe moeilijk soms ook. We moeten simpelweg niet meer conformeren en hier steeds meer mensen voor proberen te porren. Angst is een slechte raadgever, dus bang moet je niet zijn. Dat gaat je niets brengen.

   9 likes
 4. Merkel is veel erger dan hier beschreven,uitgekozen op haar doorsnee gewone buurvrouw uiterlijk, voert zij de meest verschrikkelijke zaken door, satanist/globalist/extremist/ ten top. net als Kajsa Ollongren met haar leuke snoetje/lachebekje van D666.
  Die even te veel opviel en zich tijdelijk verstopt heeft, voordat ze verder door de mand zou vallen, door de non-stop hamerslagen van Thierry Baudet.

  17 likes
  • @peterson

   Precies, Kasja is lichtelijk ongesteld op het cruciale moment en is het tactisch gezien nodig dat zij zich even terugtrekt uit de stasi arena.

   13 likes
  • Merkel is een afstammeling van Hitler, heb een soort familiefoto uit haar jonge jaren onder ogen gehad waar ze knetterveel op leek. Of het was een tweelingzus, maar ook dat is familie 😉

   9 likes
   • Hitler leed op latere leeftijd tijdens de Olympische Spelen van 1936 aan dezelfde tremors als Angela Merkel. Die van hem waren het gevolg van syphilis. Opvallend is dat Hitler’s halfzus ook Angela heette en dat de dochter van die Angela, Geli werd genoemd, een vorm van dezelfde naam. Die Geli Raubal (Raubal was de naam van haar vader) was Hitlers liefje dat zelfmoord pleegde.
    Er doen reeds lang geruchten de ronde dat Angela Merkel een dochter is van de zus van Eva Braun en dat zij uit kunstmatige inseminatie is verwekt door net zo’n soort knoeier als Joseph Mengele. Door opgewekte weeën zou zij dezelfde geboortedatum hebben als Hitler. googel maar eens op revolutionaironline dot /?s=merkel+hitler.

    1 likes
    • moet zijn revolutionaironline dot com/?s=merkel+hitler
     Ik heb de link niet gekopieerd, want ik weet niet hoe het zit met de toestemming, die ik daarvoor misschien nodig zou hebben.

     1 likes
  • Je kunt alles vergeven, maar rituele kindermoord niet. Maar daar ga ik niet over. Laat die afgod van hun, hun huid maar redden, als het zover is.

   8 likes
 5. Je bent de meest verwerpelijke en criminele minister president die het Nederlandse volk ooit heeft moeten verduren

  Je hebt het Nederlandse volk oorlog, armoede, dood en verderf gebracht door doelbewust illegale migranten – huurlingen, terroristen en andere harde criminelen – het land in te laten.

  Je hebt gezworen het Nederlandse volk veilig te houden, maar je hebt precies het tegenovergestelde gedaan.

  Je hebt de Nederlanders willens en wetens tegen elkaar opgezet en gezinnen uit elkaar getrokken en vernietigd.

  Dankzij jouw iillegale gasten moeten evenementen nu worden bewaakt door mensen met wapens en omgeven door hekken.

  Vrouwen moeten bescherming zoeken in de hoop dat ze niet het slachtoffer zullen worden van seksueel misbruik.

  Armoede onder ouderen en kinderen is hoger dan ooit.

  Het helpen van deze mensen was uw mandaat, niet Nederland overspoelen met indringers die ook nog eens miljarden belastinggeld krijgen.

  De indringers, voornamelijk criminelen, die in Nederland mensen verkrachten en doden, worden vervolgens in bescherming genomen door de mainstream media en politie, en afgeschilderd als slachtoffers van extreemrechts.

  Als je echt een geweten zou hebben, dan zou je je voor deze misdaden verantwoorden in een rechtbank,

  Er is maar één ding: dat jij en je hele entourage voor de rechter worden gesleept en dat u en uw cohorten minimaal een levenslange gevangenisstraf krijgen.

  Nog nooit in de geschiedenis is het Nederlandse volk zo erg verraden.

  16 likes
 6. Silvana heeft nog meer gedaan. Ze zal moeten vrezen voor haar leven en haar carrière kan ze wel gedag zeggen.

  ……”Die Schauspielerin und Autorin Silvana Heißenberg, deren Buch „Hochverrat“ demnächst in zweiter Auflage im Anderwelt Verlag erscheint, hat einen Strafantrag und eine Strafanzeige am internationalen Strafgerichtshof (IStGH) in Den Haag eingebracht gegen die deutsche Bundeskanzlerin Angela Merkel, den ehemaligen deutschen Innenminister Thomas de Maiziere, den ehemaligen bundesdeutschen Vizekanzler Sigmar Gabriel sowie gegen alle Politiker der deutschen Bundesregierung, die an der illegalen Grenzöffnung 2015 aktiv oder passiv mitwirkten, wegen

  1. Völkermord, gemäß Artikel 6 der Römischen Statuten

  2. Verbrechen gegen die Menschlichkeit, gemäß Artikel 7 der Römischen Statuten und

  3. Hochverrat.

  ……….” ……(bron: https://www.unzensuriert.at/content/0029930-schauspielerin-silvana-heissenberg-zeigt-merkel-beim-internationalen-gerichtshof-den/

  Sindsdien wordt er van haar geen spaan meer heel gelaten.

  8 likes
  • Die vrouw durft tenminste nog woedend, boos of kwaad te worden.
   Dat durven wij allang niet meer. We zijn toch niet gek geworden? We zijn toch nette menschen?
   Kijk naar Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door hoe het wel mag. Die ontpopt zich steeds meer als een opgewonden standje, ook tegenover Constantijn, die van de prins geen kwaad weet. Op spreeksnelheid van Matthijs zal en moet de wereld verbeterd worden. Aan Tafel !!!

   5 likes
   • Beste @Klaas Vaak

    De mens graaft zijn eigen graf, dat hoeven Merkel en Rutte niet eens te doen, die koppen alleen het balletje in…. Want de mens wil plezier en lol trappen, als dwazen achter de polonaise aanlopen, als clowns de eeuwige lolige pias uitgangen. Een serieus gesprek kan men niet eens van de grond krijgen, want het moet alles te gek, leuk en idioot zijn.

    Zodra je zou oproepen tot bijvoorbeeld het simpel boycotten van de gangster economie door lekker thuis blijven en (tijdelijk) geen deelgenoot meer te zijn van enige economische activiteit dan krijgen de meeste schapen klotsende oksels….Want, want, want, oh god mijn pleziertjes, mijn uitjes, mijn feestjes lever ik als ruggegraat- en karakterloze toch niet in en zo de macht af te maken die ons slaaf, kapot en dood wil hebben. Ben je mal, mensen sterven liever dan eens en voor altijd de boel aan te pakken op een heel simpele, doch zeer effectieve wijze door het instrument “boycot” ter hand te nemen.

    5 likes
    • @IIS Ik denk dat u de spijker op zijn kop dwars door een betonplaat heen ramt, als het ware. De plaat die de meeste mensen voor hun kop hebben.
     Als iedereen zou stoppen met deelgenoot te zijn van enige economische activiteit, dan worden er twee vliegen in 1 klap geslagen. Die vervelende strontvlieg van een overheid, slaafje van de Heer der Vliegen en in de tweede plaats het uitvoeren van een autoloze zondag op een manier, die D’66 of GroenLinks niet zo bedoeld hebben en dat zou ik helemaal tof vinden.

     0 likes
 7. (Christlich) Demokratische Union Deutschlands
  (Christlich-)Soziale Union

  Dus zonder Christlich.

  10 likes
 8. Merkel is inderdaad satanisch. Klip en klaar.

  8 likes
 9. Dat is het ook het probleem bij die Lui aan de top die schuiven de kolerezooi die Zij er zelf van hebben gebakken weer af op de Burgerij die het dan mag opknappen en er mee opgescheept mag zitten.
  Vandaar ook snel graag Referendums of we wel deze weg op willen om nog meer Islam en banditisme , criminaliteit , terrorisme hier heen naar toe te halen .
  Die Haagse Hippies o.l.v. PvdA hebben ook die betweterij je merkt hun puinzooi elke dag in Nederstan.

  5 likes
 10. verwerpelijk ??? GRIEZELIGE STASI TROL en VERRAADSTER, net zoals de rotte, tot op het bot slechte zooitje wat op de blauwe haagse blufstoeltjes zitten te wippen en te glijden
  met een ” leider ” die zo glad is als een aal en overal door heen kronkelt ( maar niet lang meer denk ik )

  ook is het heel bizar bijna :
  merkeltrol : geen kinderen, rutte : geen kinderen, macron : geen kinderen, de rest weet ik niet maar valt wel op, ook dat er in de eu alleen VROUWEN als ministers van defensie de piefpafpoefzooi besturen, ook wel raar eingelijk, tja mensen .. niks mis mee met baantjes als vrouw/man, maar het is nu wel duidelijk waartoe dat heeft geleidt..
  ook is het heel raar dat de zweedse freule is afgeserveerd.. zogenaamde HOLTES .. jaja
  wie geloofd die lui nu nog ?? die 100 km per uur is een lachertje .. alsof dat wat uitmaakt op al die leugens
  er is er maar 1 waar ik op durf te vertrouwen, en dat is pieter omtzigt ( helaas bij de verkeerde ” club “)
  maar die hebben ze ook al lang geframed met het mh17 schandaal toen hij zich keihard in wilde zetten om de, tot op het laatste splintertje verotte onderste rotsblok van meesterleugenaar in het Gilde van rutte te ontmaskeren..

  goed, het is al bijna te laat, of we nu een merkel of een rutte hebben, we moeten het niet meer pikken en het referendum moet terug! Vieze zaak ook dat verdrag van Lisboa.. weet je wel.. dat harrie pottertje met zijn uitgesproken smoelaria bakkes.. IK WALG van de hypocrisi in dit land

  5 likes
 11. Lichamelijke trilziekte, maar ze moet en zal op haar troon blijven zitten om de duistere EU te dienen…

  4 likes
 12. Het is te laat, domme nazi hollanders en hun islamvrinden. Het ego van dit afvoerputje is te groot.

  3 likes
 13. Zie je nou dat het globalisatie denken niet zomaar getolereerd wordt?

  2 likes
 14. wie of wat er ook achter zit ,alhoewel we dat wel weten ,deze vrouw had haar bevolking moeten trouw blijven en vooral beschermen zoals ze gezworen heeft

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...