Mens en Dier

U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren. Actrice haalt snoeihard uit in open brief

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren, zo schreef de Duitse oud-actrice Silvana Heißenberg recentelijk in een open brief gericht aan Angela Merkel.

U hebt het Duitse volk oorlog, armoede, dood en verderf gebracht door doelbewust illegale migranten – huurlingen, terroristen en andere harde criminelen – het land in te laten, voegde ze toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

U hebt gezworen het Duitse volk veilig te houden, maar u heeft precies het tegenovergestelde gedaan, zei ze.

Leugen

U hebt de Duitsers willens en wetens tegen elkaar opgezet en gezinnen uit elkaar getrokken en vernietigd, klonk het.

De actrice wees erop dat Merkel steeds maar blijft zeggen dat de Duitsers het beter hebben dan ooit. “Dat is een leugen.”

Dankzij uw illegale gasten moeten evenementen nu worden bewaakt door mensen met automatische wapens en omgeven door hekken.

Vrouwen moeten bescherming zoeken in de hoop dat ze niet het slachtoffer zullen worden van seksueel misbruik.

In bescherming genomen

Armoede onder ouderen en kinderen is hoger dan ooit. Bijna een miljoen Duitsers leven op straat, benadrukte Heißenberg.

Het helpen van deze mensen was uw mandaat, niet Europa overspoelen met indringers die ook nog eens miljarden belastinggeld krijgen.

De indringers, voornamelijk criminelen, die in Duitsland mensen verkrachten en doden, worden vervolgens in bescherming genomen door de mainstream media en politie, en afgeschilderd als slachtoffers van extreemrechts.

Levenslange gevangenisstraf

Als u echt een geweten zou hebben, dan zou u zich voor uw misdaden verantwoorden in een rechtbank, zei Heißenberg.

“Ik wil maar één ding: dat u en uw hele entourage voor de rechter worden gesleept en dat u en uw cohorten minimaal een levenslange gevangenisstraf krijgen,” lichtte ze toe.

Nog nooit in de geschiedenis is het Duitse volk zo erg verraden, besloot ze.

[Alles Roger?]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

De Europese samenzwering.

De burgerij dient tegen dit soort lieden beschermd te worden.

mike
mike
4 jaren geleden

Heißenberg gaat er helaas aan voorbij dat Merkel door derden onder druk wordt gezet om het gewenste beleid te voeren. Het is heel makkelijk om Merkel overal de schuld van te geven, maar die vrouw is op haar beurt ook een slachtoffer van het wereldwijde criminele netwerk van geheime genootschappen.

Dit netwerk is zo diep geinfiltreerd in allerlei organisaties en de overheid, dat Merkel daar in haar eentje ook niks tegen kan beginnen. Naar verluid is zij al verschillende malen vergifitgd om haar eraan te herinneren dat men haar op elk gewenst moment kan uitschakelen.

Was het maar zo makkelijk dat het alleen aan Merkel en een paar van haar collega’s lag, dan was er niks aan de hand geweest. Stel dat Merkel nu in de bak zou belanden, dan zouden we daar waarschijnlijk niet eens zo veel van merken. De psychopaten achter de schermen vinden wel weer nieuwe marionetten.

Onbek
Onbek
4 jaren geleden

(Christlich) Demokratische Union Deutschlands
(Christlich-)Soziale Union

Dus zonder Christlich.

IFF
IFF
4 jaren geleden

En zegt Silvana Heißenberg iets verkeerd? In België steekt men toekomstige asielcentra in brand. Er komt zoveel op ons af dat bepaalde mensen dit soort wandaden verrichten omdat ze zich aan hun lot overgelaten voelen en niet gehoord worden. Je angsten en ongenoegen uiten staat gelijk aan xenofobie, vreemdelingenhaat, neonazi, extreemrechts, enz. Ik vrees (nee, ik ben echt doodsbang) dat dit op termijn tot zeer gewelddadige toestanden zal leiden. Het Europese volk voelt zich verraden en in de steek gelaten.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x