CoronaBuitenland

Nieuwe cijfers over sterfte na uitrol vaccins en boosters: ‘Tot nu toe heeft nog niemand dit gezien’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Waarom laten ze de meest betrouwbare data die ze hebben niet zien? Die vraag stelde de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch in gesprek met advocaat Reiner Füllmich. De meest betrouwbare data zijn de data van Medicare, een sociaal verzekeringsprogramma van de Amerikaanse overheid.

“Waarom moeten vaccinmakers worden beschermd tegen aansprakelijkheid als de vaccins zo veilig zijn?” vroeg Kirsch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Dat laat ik je zien. Dit is de eerste keer, tot nu toe heeft nog niemand dit gezien,” kondigde hij aan. De ondernemer toonde vervolgens een grafiek van het aantal Medicare-sterfgevallen per maand. Na de uitrol van het vaccin en de boosters zijn fikse sterftepieken te zien.

sterf
Grafiek: aantal sterfgevallen per maand (Medicare). V = vaccin, B1 = eerste booster, B2 = tweede booster.

“Je kunt geen toegang krijgen tot deze data. Ze zijn niet openbaar beschikbaar,” benadrukte Kirsch. “Ik heb een klokkenluider in het Medicare-systeem die me deze informatie heeft gegeven. Dit is de meest betrouwbare database.”

Vaccins doden enorme aantallen mensen

Hoe kun je verklaren dat het aantal sterfgevallen 50 procent hoger is na de uitrol van de vaccins en boosters, die de sterfte zouden moeten terugdringen? “Dat is het probleem. Ze hebben daar geen verklaring voor. Ze willen het niet verklaren. Dat is waarom ze je de Medicare-gegevens nooit laten zien.”

Ze moffelen data weg waaruit blijkt dat de vaccins enorme aantallen mensen doden, aldus Kirsch.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
2 jaren geleden

En dan te bedenken dat er voor ze die teringzooi gingen injecteren niks maar dan ook echt niks aan de hand was. Moet je je dan echt afvragen of het iets met die troep te maken heeft!? Jezus wat waren die meeste bang zodat ze in die naald liepen.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

We zitten nu in fase waarin iedereen op iedereen wacht tot het gezwel open barst. Mensen zijn geïntimideerd met baan verlies, uitsluiting, omkoping, afpersing en angst om slachtoffer te worden van karakter moord. Straks als het covid 19 gezwel openbarst (dat gaat gebeuren met 100% zekerheid) hebben velen die nu nog hun mond houden bij het verzet gezeten.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ja dit hadden wij al voorzien,veschrikkelijk,geen woorden voor!

De Rattevanger
De Rattevanger
2 jaren geleden

Gelukkig hadden de,, Wappies,, ons daarvoor gewaarschuwd. En ben ik nu,, toeschouwer,, van het geen wat zich nu voltrekt. Niet dat ik me daarom me nu gelukkig mag prijzen . De gedachte dat straks de meeste gevaccineerde er niet meer zullen zijn, vraag ik me af wat het vieze tuig voor de overblijvers nog in petto heeft….

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x