CoronaBuitenland

Nieuwe cijfers over sterfte na uitrol vaccins en boosters: ‘Tot nu toe heeft nog niemand dit gezien’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Waarom laten ze de meest betrouwbare data die ze hebben niet zien? Die vraag stelde de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch in gesprek met advocaat Reiner Füllmich. De meest betrouwbare data zijn de data van Medicare, een sociaal verzekeringsprogramma van de Amerikaanse overheid.

“Waarom moeten vaccinmakers worden beschermd tegen aansprakelijkheid als de vaccins zo veilig zijn?” vroeg Kirsch.

“Dat laat ik je zien. Dit is de eerste keer, tot nu toe heeft nog niemand dit gezien,” kondigde hij aan. De ondernemer toonde vervolgens een grafiek van het aantal Medicare-sterfgevallen per maand. Na de uitrol van het vaccin en de boosters zijn fikse sterftepieken te zien.

sterf
Grafiek: aantal sterfgevallen per maand (Medicare). V = vaccin, B1 = eerste booster, B2 = tweede booster.

“Je kunt geen toegang krijgen tot deze data. Ze zijn niet openbaar beschikbaar,” benadrukte Kirsch. “Ik heb een klokkenluider in het Medicare-systeem die me deze informatie heeft gegeven. Dit is de meest betrouwbare database.”

Vaccins doden enorme aantallen mensen

Hoe kun je verklaren dat het aantal sterfgevallen 50 procent hoger is na de uitrol van de vaccins en boosters, die de sterfte zouden moeten terugdringen? “Dat is het probleem. Ze hebben daar geen verklaring voor. Ze willen het niet verklaren. Dat is waarom ze je de Medicare-gegevens nooit laten zien.”

Ze moffelen data weg waaruit blijkt dat de vaccins enorme aantallen mensen doden, aldus Kirsch.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
5 maanden geleden

En dan te bedenken dat er voor ze die teringzooi gingen injecteren niks maar dan ook echt niks aan de hand was. Moet je je dan echt afvragen of het iets met die troep te maken heeft!? Jezus wat waren die meeste bang zodat ze in die naald liepen.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

We zitten nu in fase waarin iedereen op iedereen wacht tot het gezwel open barst. Mensen zijn geïntimideerd met baan verlies, uitsluiting, omkoping, afpersing en angst om slachtoffer te worden van karakter moord. Straks als het covid 19 gezwel openbarst (dat gaat gebeuren met 100% zekerheid) hebben velen die nu nog hun mond houden bij het verzet gezeten.

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Ja dit hadden wij al voorzien,veschrikkelijk,geen woorden voor!

De Rattevanger
De Rattevanger
5 maanden geleden

Gelukkig hadden de,, Wappies,, ons daarvoor gewaarschuwd. En ben ik nu,, toeschouwer,, van het geen wat zich nu voltrekt. Niet dat ik me daarom me nu gelukkig mag prijzen . De gedachte dat straks de meeste gevaccineerde er niet meer zullen zijn, vraag ik me af wat het vieze tuig voor de overblijvers nog in petto heeft….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x