CoronaMens en Dier

Marcel de Graaff houdt vernietigende speech in Europees Parlement: ‘Het volk moet afrekenen met haar vijanden’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De rechtsstaat in de EU is door en door verrot. Regeringen en de Commissie vertrappen de mensenrechten. Dat zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) woensdag tijdens het debat over de situatie van de grondrechten in de EU.

“Mensen zijn opgesloten in hun eigen huis, uitgesloten van sociaal verkeer en werk onder het mom van pandemiebestrijding. Onrechtmatige maatregelen die bewezen niet hebben gewerkt,” aldus De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het recht op bezit bestaat niet meer

“De politie gebruikt de wapenstok, paarden en honden om demonstranten tot moes te slaan. Regeringen gebruiken geld en dwang om critici van sociale media te trappen,” voegde hij toe.

Burgers worden door regeringen beroofd van hun bezit, van hun huis, hun bedrijf, hun grond, direct door onteigening of indirect via absurde heffingen, belastingen en accijnzen. Het recht op bezit bestaat niet meer. Nu niet voor boeren, straks voor niemand, zei het Europarlementslid.

Totale controle

“De mensen worden beroofd van een menswaardig bestaan door het opjagen van voedsel- en energieprijzen, door het heffen van crimineel hoge belastingen. Mensen worden beroofd van een woning, van een dak boven hun hoofd, door voorrang te geven aan migranten die bij honderdduizenden binnenstromen en die onmiddellijk recht hebben op een toelage en een woning.”

“De democratie ligt in het graf van de corrupte kongsi der grote politieke partijen en multinationals. Ze spelen elkaar het geld toe en de baantjes. Binnenkort verdwijnt contant geld ook en dan is de totale controle over het volk een feit en alle vrijheid is dan verdwenen. Dit heet fascisme, dit heet totalitaire staat en dit heet dictatuur. Het volk moet de ogen openen en afrekenen met haar vijanden,” sprak De Graaff.

4.8 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoeder
Hoeder
6 maanden geleden

Inderdaad, zodra er geen contant geld meer is, zijn we volledig controleerbaar. Maar dat gaat niet gebeuren, wat globalisten als Schwab en Rutte ook willen.

Vlinder
Vlinder
6 maanden geleden

Heldere taal!

Brugje
Brugje
6 maanden geleden

Marcel de Graaff benoemt exact alle vooropgezette fases van het WEF-plan. Rutte lacht in zijn vuistje…. met schouderklopje van Schwab: goed gedaan, jochie, NL is bijna naar de Fillistijnen…

Willem van der Kooi
Willem van der Kooi
6 maanden geleden

Het volk moet niks, ja alleen gehoorzamen.
Men blijft liever wegkijken en er zijn ook genoeg die het wel weten maar zich niet durven uitspreken, want de familie of vrienden zullen je maar een “wappie” noemen.
Het is te triest voor woorden wat er allemaal gebeurt, niet alleen in Europa maar Wereldwijd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x