Homepagina » Mens en Dier » ‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen op corona. Doe het niet!’
corona
Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0

‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen op corona. Doe het niet!’

Kim Winkelaar uit Lissabon werd op 21 juni wakker in zijn hotelkamer en kreeg geen lucht meer. Hij belde de receptie voor een ambulance, die hem naar een coronaziekenhuis bracht. Hij is intussen 8 keer getest op corona, met wisselende uitkomsten, zo laat hij via Twitter weten.

De dag erna kwamen de resultaten binnen van de eerste test. Longembolieën hadden voor zijn ademnood gezorgd. Hij had geen corona en werd dezelfde dag nog geopereerd. Hij moest een paar dagen in het ziekenhuis blijven en zou daarna naar huis mogen.

Toen bleek er een coronapatiënt op de afdeling te liggen. De hele zaal ging in lockdown. Niemand mocht naar buiten. Iedereen werd getest op corona. Deze test bleek positief. “Ik heb opeens corona!” Winkelaar moest weer naar een coronaziekenhuis. Ook daar weer getest. Wat denk je? Negatief.

Net zo betrouwbaar als het opgooien van een muntje

Hij mocht naar huis. Weer enkele dagen later stonden er artsen bij hem op de stoep. De volgende test. Positief. Een week later kwamen ze terug. In de tussentijd: binnen blijven.

Winkelaar: “En zo ging het maar door. Inmiddels zijn we een maand verder en is de score negatief-positief testen 3-5. En ja, je krijgt dus gewoon politie aan de deur om te zien of je wel thuis bent. Ook al twee keer gehad. Op de vraag of ze niet een andere test voor me hebben, omdat deze totaal onbetrouwbaar is, was het antwoord ‘nee’. Je moet 2 keer achter elkaar negatief testen.”

“De testen zijn net zo betrouwbaar als het opgooien van een muntje. Dat geven ze zelf ook toe. Zorg dat je je niet laat testen.”

4.4 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
7 maanden geleden

Raar dat er opeens zoveel politie beschikbaar is voor dit soort waanzin, niet raar dat politie zich daarvoor laat gebruiken want vanaf de 2eWO weten we hoe deze lieden zijn. Mensen laten zich vrijwillig testen bij de diverse testlocaties vaak ingericht bij een stadhuis. Staan er zelfs voor in de rij, zet er een trein van de NS neer en ze stappen vrijwillig in om zich naar een vernietigingskamp te laten brengen, met een mondkapje op. Situaties zoals in het artikel zijn eerder regel dan uitzondering, we weten inmiddels dat besmettingen niet inhoudt dat mensen ziek zijn, dat het misbruikt wordt om het erger te maken dan het is. Hoe het voelt wanneer je weet dat er tegen je gelogen wordt en de leugenaar weet dat je het weet en dat deze toch blijft door liegen weten we. Het is zielig, maar nu doen lieden met “macht” het en drukken er allerlei verplichtingen door, we dragen straks allemaal een mondkapje, dag en nacht, binnen en buiten en allemaal om niks. We kunnen het weigeren, maar na 2 boetes en een verbod om de supermarkt in te gaan heb je geen keuze meer. Ondanks wat we (velen van ons) hebben ondernomen deze gekte te keren hebben de leugenaars en de angsthazen onder de bevolking gewonnen en zijn we overgeleverd aan een totaal gestoorde overheid en zorgen de corrupte rechters en machtswellustige gestapo/politie er voor dat ons leven totaal vernield is en wordt. Wat een armoe om zo te eindigen 🙁

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Willem helemaal gelijk. En toch zeg ik beter staande te sterven dan leven op je knieën. Ik heb voor mijzelf een aantal operste principes ingesteld waarna ik overga op geweld ook tegen de overheid. Dat is het principe van lichaamsintegriteit. Als zo’n staats nazi mij wil prikken met een vaccinatie dan verleen ik mijzelf het recht om MIJN lichaam te verdedigen. Ik denk dat veel lezers van deze site voor zichzelf ook een dergelijk principe hebben ingesteld. Je bent niet verantwoordelijk voor wat de blinde schapen doen, maar wel voor jezelf.

charlud
charlud
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

1 mln % ermee eens. Politie&leger kun je stoppen via hun achilleshiel->> hun gezin en/of familie.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  charlud
7 maanden geleden

Het is UW lichaam en UW recht het te verdedigen op indringers die u niet wilt. De politie/leger mag dan beter bewapend zijn, maar dat is hun ziel en motivatie niet. Zodra er een team voor mn deur staat met die spuitjes krijgen ze een warm onthaal. Zodra ze hun pistolen trekken heb ik ook een verassing voor diegene die dat soort zwaar geweld wil inzetten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

Zogezegd, er is een principe en een moment dat ook het Filosoferen voor mij ophoudt. Willen ze het licht niet zien laat ze dan het vuur voelen.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

100 procent met je eens en mijn handelwijze zal dezelfde zijn.

Willem
Willem
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

Ja ik zal ook vechten tot ik er bij neer val MdeFilosoof, maar met 4 man krijgen ze je plat en ze spuiten je in, dan is het einde verhaal. Volgend jaar schieten ze met scherp op je als je dwars ligt of demonstreert. het is een hel, het is ouderenmoord (ben ook de jongste niet) om de gestolen pensioenen niet t hoeven verantwoorden. De Duivel is niet zo negatief, de mensen die het misbruiken wel, die zijn in en in slecht. Niet voor henzelf uiteraard, maar ze zijn kortzichtig en zien hun eigen ondergang niet.

peters
peters
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Stoere taal, maar zoveel moeite gaan ze niet doen, om je te vaccineren je mag gewoon steeds minder zonder (toekomstige ) Covid pas.
Eerst mag je openbare gebouwen niet meer in ,daarna cafés /evenementen/scholen dan mag alleen op bepaalde tijden je huis verlaten/reizen mag niet /geen bus tram/vliegen / etc etc etc op het laatst /zal het je verboden worden te kopen of te verkopen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  peters
7 maanden geleden

@peters so be it. In jouw scenario is dus the hunger game society een feit. Prima want dat schept mogelijkheiden. Als de fasistische overheid mij niet wenst als burger, dan laten we uiteraard als eerste belasting betalen los. Een communie buiten de fascistische muren der waanzin vind ik een beter alternatief dan buigen voor de tiran en zijn medewerkers. Lupus Dei.

Tetris
Tetris
Reactie op  MdeFilosoof
6 maanden geleden

Quote “Als de fasistische overheid mij niet wenst als burger, dan laten we uiteraard als eerste belasting betalen los.”

En hoe wil jij de belasting dan los laten bijdehand?

Die innen ze al voordat jij ene euro-cent binnen krijgt!

Chris
Chris
Reactie op  peters
7 maanden geleden

Je mag alleen nog gaan werken om de heren hun gages te betalen

ton
ton
Reactie op  peters
1 maand geleden

Heb je een film gezien ofzo?

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

..en vrijen doen we alleen nog maar met condoom en 1,5 mtr. afstand want anders draag je zo corona nog over

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Eelke Piers
7 maanden geleden

Beste Eelke , binnen nu en enkele jaren zal de mens nog enkel gekloond worden, denk ik. Dus sexual intercourse zal verboden zijn omwille van besmettinggevaar!
Wat een vooruitzicht een transhumane (zombie emotioneel afhankelijk van artificiële intelligentie) gekloonde mens.
Bij reproductief klonen zitten de celkernen ook afzonderlijk in bubbels. Is dit onze toekomst? Hopelijk niet, maar het bubbelbeeld is net hetzelfde.
In de NBG51 bijbel staat dat vele mensen de dood zullen zoeken, maar niet kunnen sterven.

Tony
Tony
Reactie op  Eelke Piers
7 maanden geleden

Nou, dan wordt dat vrijen dus ook niets.

Audrey
Audrey
Reactie op  Eelke Piers
7 maanden geleden

Eelke Piers , Hoe krijg je dat voor elkaar. Dat moet je toch even uitleggen. Dan kunnen wij je advies ook opvolgen. Condooms hebben we al maar die 1,5 meter is een beetje ingewikkeld.

Audrey
Audrey
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Ik weet dat politieagenten de keus hebben. Mee doen of je baan verliezen met alle gevolgen van dien. Dus dan kiezen de meeste toch om mee te doen. In Frankrijk hebben alle politieagenten uit protest hun badge en handboeien op straat gegooid omdat zij zo wijs zijn om geen opdrachten meer uit te voeren waar ze niet 100% achter staan. Die laten ballen zien. Hier zijn het een stel lafbekken die bang zijn voor hun baantje. Dus rammen ze oude mensen die in opstand komen tegen de grond. Zelfs een vrouw die haar hondje aan het uitlaten was kreeg flinke klappen. Dan slaan ze helemaal door en denken maar aan een ding , iedereen die ze tegen komen een flink pak slaag geven. Nou dan ben je een flinke vent hoor! Dus de politie is al jaren geen vriend meer van mij en mijn man.

Fons
Fons
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Ze (politie) l doen iever dit dan achter gespuis te jagen 😂😂😂

Fred
Fred
7 maanden geleden

ZIEKELIJK,wat een poppekast

Rob
Rob
Reactie op  Fred
7 maanden geleden

Ja, maar de enigen die zichzelf voor lul zetten zijn al diegenen die er aan mee werken. Helemaal die dokters die OK tenue bij mensen thuis komen. Wat een stelletjes mafketels. Als ze eens wisten dat ze deelnemen aan de grootste machtsgreep op het leven in de geschiedenis van de mens. Zij moeten levens redden? Ze werken mee aan de vernietiging ervan. Ook zij zijn slechts poppetjes die door de elite gecontroleerd worden, zei het indirect. Die lui kennen zelf ook het leven helemaal niet eens.

Gaston
Gaston
7 maanden geleden

Hij heeft inderdaad gelijk. Met een betrouwbaarheid van 45% kun je beter een muntje opgooien, dan heb je tenminste een betrouwbaarheid van 50% en misschien doen ze dat ook wel.
De overheid schrikt zich een hoedje dat in Nederland het Coronagevaar bijna voorbij was. Daar moeten we snel iets aan doen denken ze nu. verplichte winkelwagentjes en -mandjes heeft blijkbaar niet voldoende nieuwe gevallen opgeleverd. Dan maar iedereen gratis testen, met besmette teststokjes en een mondkapje verplichten waarvan we weten dat het een averechts effect heeft in de praktijk. Lekker weel nieuwe gevallen, kunnen we het volk verder knechten. Richting islam. iedereen aan de gezichtsbedekkende kleding en mutsjes op. En vrouwen 2 meter achter hun man op straat lopen en eigenlijk nog liever thuisblijven.

rrr
rrr
7 maanden geleden

De producenten van de testen zoals Roche claimen geen specificiteit waardoor de test meettechnisch waardeloos is. De gebruikte testen hebben o.m. een probleem met het onderscheid van covid19 en andere coronavirussen zoals die voor verkoudheid (229E, NL63, HKU1, OC43). Geschat 80%-90% zijn ‘false-positives’, waardoor het aantal covid19-besmettingen wellicht een factor 10 lager ligt.

Tony
Tony
Reactie op  rrr
7 maanden geleden

Gewoon het testen helemaal vergeten, dan is het Coronavirus het snelste de wereld uit.

De test is er juist voor, net als de APPs, om mensen angst aan te jagen voor mensen die niet voor zichzelf kunnen denken.

Svalbard
Svalbard
7 maanden geleden

Mondkapjes belemmeren ons recht om onbelemmerd adem te halen. Ik wens niet om gemuilkorfd te worden door op leugens gebaseerde aannames. Mondkapjes, laten die gasten die dat willen verplichten ze lekker zelf dragen.

Lucie
Lucie
Reactie op  Svalbard
7 maanden geleden

Het vuile aan dit alles is dat wanneer je de geboden niet opvolgt je een fikse boete krijgt.
Wie wil die idioten ook nog steeds spekken?

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Svalbard
3 maanden geleden

Een tip: Draag hem straks ónder je neus en adem door je neus heerlijke frisse, zuurstofrijke lucht in
Fu*k Rutte en de Jonge!
😉

Medusa
Medusa
7 maanden geleden

Was het eerst gekloonde geval niet een schaap? Wat toevallig ook weer….en hoe heette ze ook al weer…..molly ?

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Medusa
3 maanden geleden

Dolly

trackback
Homepagina » Mens en Dier » ‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen op corona. Doe het niet!’ corona Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0 ‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen op corona. Doe het niet!’ - Burgerfront
7 maanden geleden
Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Alleen mensen met een zware geestelijke achterstand laten hun hersenvlies vrijwillig doorboren……..

Pieter Gelens
Pieter Gelens
3 maanden geleden

Met PCR testen verzameld men eigenlijk DNA. Om uit te maken wie er over mag blijven straks.

Helena
Helena
3 maanden geleden

Ik laat mij niet testen nog vaccineren .Ik ben een vrij mens en ben vrij geboren God’s wil is wet en niet wat de mensen maken God heeft de lucht gemaakt zodat wij konden ademen en nu wil de mens mij de lucht ont nemen om te kunnen ademen . Hoever moet het nog gaan eer de mens eens wakker word

Nel Meyer
Nel Meyer
Reactie op  Helena
3 maanden geleden

Laat al die virologen ,en wat er nog meer aan logen zijn ,allemaal lekker die prik nemen , maar laat mensen met rust die dat niet wensen.

x

Check Also

amerikaanse

Amerikaanse RIVM: mondkapjes voorkomen coronavirus niet

De CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft toegegeven ...

world economic forum

World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon

Het World Economic Forum van Klaus Schwab ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x