Homepagina » Buitenland » ‘Mensen moeten goed nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven’
trump
Foto: CC0

‘Mensen moeten goed nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven’

Er zijn nog veel vragen over de Amerikaanse presidentsverkiezingen waar een antwoord op moet komen, zei Sky News-presentator Rowan Dean. Hij voegde toe dat mensen heel goed moeten nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven.

“Ten eerste is er allerlei anekdotisch bewijs voor onacceptabel en frauduleus gedrag van kiesfunctionarissen,” zei hij. Zo werden Republikeinse waarnemers bijvoorbeeld weggestuurd.

“Daarnaast hebben zich vele klokkenluiders gemeld,” vervolgde Dean. Eén van hen zei dat stemmentellers een stapel met 50 Biden-stemmen tot wel 10 keer telden.

Hij zei dat er ook vele ‘statistische onwaarschijnlijkheden’ zijn. Zo stond Trump op voorsprong in Wisconsin, waarna er midden in de nacht – om 03.42 uur lokale tijd – opeens 143.379 stemmen voor Biden bijkwamen.

Trump zal niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd

Het grootste probleem zijn volgens hem de ‘zeer verdachte stemcomputers en de bedrijven die ze maken, en waar zij mee verbonden zijn’. Zo staat in de handleiding van de stemcomputers van Dominion dat medewerkers de aantallen kunnen aanpassen. Daarnaast zou Eric Coomer, Director of Strategy and Security bij Dominion, tijdens een Zoom-bijeenkomst tegen Antifa-leiders hebben gezegd: “Trump zal niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd.”

“De waarheid zal en moet uiteindelijk zegevieren, hoe ongelooflijk en ongemakkelijk die waarheid ook mag zijn voor vele, vele mensen,” zei Dean.

Nog nooit eerder

Hij zei dat de mainstream media ‘een uitbarstende Vesuvius aan verdachte en illegale activiteit’ tijdens de verkiezingen compleet negeren.

“Trump stond op grote voorsprong waarna er dingen gebeurden die ik nog nooit eerder bij een verkiezing heb zien gebeuren,” zei hij. “Stembureaus sloten opeens om onverklaarbare reden hun deuren, er doken dozen vol stembiljetten op in Porsches en vervolgens werd Joe Biden uitgeroepen tot winnaar.”

[Sky News Australia]
4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Magda
Magda
1 maand geleden

Doe zo verder 🙏

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Magda
1 maand geleden

Soms heb ik mijn twijfels in dit spel, tegen wie vecht Trump nu daadwerkelijk, het politieke establisment banken media fharmaceutische industrie, het grote wereld gebeuren, kan het mij niet voorstellen, dit laten ze gewoon nooit toe, kijk maar hoeveel tegenstanders ze al om hebben gebracht, hij gaat golven, en ze blijven Rusland kwaad doen, nee er klopt iets niet, maar wat ? !

Simon
Simon
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Kijk even naar dit fragment, dan weet je waarom men Trump weg wilde hebben, hij deed niet mee met de elite in Davos:
https://www.youtube.com/watch?v=sb9jRqgDOJ8&t=1093

Karel
Karel
Reactie op  Simon
1 maand geleden

Bedankt voor deze link.

Anne
Anne
1 maand geleden

Go Trump.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

President Trump heeft gewonnen, alles wat hij doet is zijn gestolen stemmen terug halen!! En als hij klaar is gaat hij elk regering leiders wereldwijd aanpakken die dezelfde software heeft gebrijkt om stemmen te jatten zoals, Canada , Duitsland, NZ ,Engeland, Italie, Frankrijk..

Sidney Powell zegt het heel goed ,,,
SIDNEY POWELL: “Ik zou elke staat die denkt dat ze deze verkiezing gaan certificeren, waarschuwen om er HEEL serieus over na te denken. Omdat wat ze certificeren hun eigen fraude is !! Hun eigen medeplichtigheid en fraude ..”

SIDNEY POWELL: “I would warn any state right now that thinks they’re going to certify this election to rethink it VERY seriously. Because what they’re certifying is their own fraud !! Their own complicity and fraud..”

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Vinden jullie het allemaal niet een beetje te doorzichtig, met die half balanse Biden en zijn racitische vice rik, in wezen gedoemd voor zo’n rijk en machtig land, de gespeelde betaalde opstanden door Soros en zijn handlangers, en inderdaad de fraude vind je overal, als je gaat zoeken, wie controleerd wie, wie is wie, zeg het maar !

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Dat ouwe seniele maneneke, met zijn vreemde verhalen, die zelfs de olie industrie wil sluiten met 10 miljoen banen, maakt toch geen schijn van kans.
Zo veel democraten die zich nog aan een strohalm vast klemmen, laat zien hoe stom ze zijn.
Met diezelfde stomheid klampen zij zich vast aan het communisme

Anne
Anne
1 maand geleden

Go TRUMP.

The Real Republican
The Real Republican
1 maand geleden

De Trump legacy blijft zowieso. Daarvoor heeft hij de afgelopen jaren teveel goede dingen gedaan. Ik lees net dat bij jullie Baudet is gesneuveld. Wat triest toch dat het in Nederland maar niet lukt om op rechts kwaliteit te bieden. Dat is al sinds Janmaat en ook de reden waarom er de facto nooit iets ten goede veranderd. Ook de reden waarom ik nooit meer terugkom naar NL. Ieder front tegen het communisme en de totalitaire overheid is gedoemd te falen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  The Real Republican
1 maand geleden

Maar ook iedere totalitaire communistische staat heeft gefaald, en zal falen

Peter
Peter
1 maand geleden

Volg dit al vanaf het begin,en Trump is zwaar bestolen,nu staat hij nog gewoon voor,ook al wil de Media ons doen geloven dat de koers al gelopen is,232 stemmen voor Trump en 227 voor Biden,dit gaat nog een klap voor de sensatiepers worden,omdat er tot de dag van vandaag geen goed woord voor Trump af kan,terwijl hij alleen maar goede dingen heeft gedaan,Medicijnen een stuk betaalbaar gemaakt,China op de vingers getikt voor Belasting,Criminele buitenlanders eruit gegooid,Belastingverlaging doorgevoerd,Klimaatnonsens en de WHO overboord gegooid,Vrede gebracht in Israel,in gesprek met N-Korea,alles in 4 jaar,dat zou bij ons een eeuw duren .Deze man gaat zijn werk afmaken,net zoals al die bandieten die de regering omver wilde werpen ,voor zelfverrijking.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Trump heeft ook ISIS uitgeroeid, Geen terrorists attack meer..heeft ook human traffic/mensen handel aangepakt, heeft heel veel kinderen wereldwijd bevrijd…

Rob
Rob
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Allemaal leuk en aardig maar het Amerikaanse volk is nog nooit in de problemen geweest zoals nu. Alles stort in, massale werkeloosheid, voedsel tekorten, financiële problemen enz. Californië is inmiddels al onleefbaar en mensen willen daarom massaal weg daar en zich ergens anders vestigen met de hoop dat het daar beter is. Het volk merkt nog helemaal niets van zijn presidentschap.

https://twitter.com/CBSNews/status/1328370997125410817

Peter
Peter
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Build back better. Toch?

Niles
Niles
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Californië is een democratische staat die iedere medewerking met Trump heeft afgeslagen. Eigen schuld dikke bult zeggen we dan ….

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Het hele corona drama is een uitvinding van de democraten, Trump zit niet verlegen om gesloten fabrieken en werkloosheid.
De democraten willen nog wel een paar jaar doorgaan met het afbreken v/d economie, om daarna alles staats eigendom te maken

Pieter
Pieter
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

Ja en dat deug volk denken dat ze goed bezig zijn. De NWO lacht zich helemaal slap om dat onnozel deugvolk, die het op nemen voor de super rijken.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Trump is niet de gouverneur van Californië. De president van de VS is niet een totaalheerser.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

@Lange Fries

Dan heeft de gouverneur zeker zijn huiswerk niet goed gedaan. En ook goed om te erkennen dat Trump niet een ‘totaalheerser’ is.

Martin
Martin
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Hoe kom je aan deze “waarheden”?
Heeft de MSM je soms compleet gehersenspoeld en kun je daarom niets anders vertellen? Van mijn Amerikaanse familieleden hoor ik juist tegenovergestelde berichten. Eerst je huiswerk maar eens doen en dan pas roeptoeteren.

Alex
Alex
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Kijk ook even waar het nieuws vandaan komt, . kijk eens naar de echte bronnen…..
Het echte volk merkt heel veel van Trump zijn acties. Daar komt nog bij dat Trump de Enige president is die geen oorlog is begonnen. Zoek eens even op waar Obama zich in heeft gemengd en dan hebben we het nog niet over de zakkenvuller van Biden. Wake up

Marc
Marc
Reactie op  Peter
1 maand geleden

@Peter: voor iemand die het van in het begin volgt besef je blijkbaar niet dat Trump ondertussen zijn steun of zege heeft uitgesproken voor de nieuwe regering onder president Biden…

Peter
Peter
Reactie op  Marc
1 maand geleden

Hij volgt de regels,net zoals de processen die verloren zijn bij rechtzaken,uiteindelijk komt het bij de supreme court,het hoogste gerecht,en die doet de uitspraak,en maakt uit wie de nieuwe president wordt,niet RTL,NPO,of CNN,er gaan straks ook nog wat miljardairs de bak in,die dit allemaal bekostigd hebben,of je nou democraat of republikein bent,dat ze je stem stelen is een grote misdaad,en dat doet dat schorum om hun eigen beleid uit te gaan voeren .

Marc
Marc
Reactie op  Peter
1 maand geleden

@Peter: ik hoop dat je gelijk hebt maar ik vrees ervoor.

Raymond
Raymond
1 maand geleden

Trump komt als winnaar uit de bus. Dit zal het begin zijn van vele arrestaties.

A.B
A.B
1 maand geleden

LET OP !!!!!!! Het zelfde gaat in maart ook in Nederland gebeuren.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  A.B
1 maand geleden

Die stem-machines staan jarenlang op een stoffige zolder waar iedereen bij kan.
Zo’n ellendig D66 figuur kan makkelijk de software even veranderen

Jenne Sr.
Jenne Sr.
1 maand geleden

Helemaal niets verwonderlijks aan, het gebeurd overal, het is zo verdomd gemakkelijk !

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Zal die TRUDEAU wel eerlijk verkozen zijn ?

Alex
Alex
1 maand geleden

And now, on top of it all, the Leftist Media (controlled by the Leftist government) has got Thierry Baudet finally on his knees! I guess the fighting spirit has left the building. He shouldn’t give in, look at Trump! Trump doesn’t give in and doesn’t give up! It’s rather peculiar though, with the upcoming election in The Netherlands and all. Right? But I guess it didn’t cross anyone’s mind that the Leftists, including the Media are solely operating to destroy anything which goes against their narrative. Which is of course, The Great Reset!

https://mobile.twitter.com/fvdemocratie/status/1330922769568198660/video/1

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x