Buitenland

‘Mensen moeten goed nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn nog veel vragen over de Amerikaanse presidentsverkiezingen waar een antwoord op moet komen, zei Sky News-presentator Rowan Dean. Hij voegde toe dat mensen heel goed moeten nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven.

“Ten eerste is er allerlei anekdotisch bewijs voor onacceptabel en frauduleus gedrag van kiesfunctionarissen,” zei hij. Zo werden Republikeinse waarnemers bijvoorbeeld weggestuurd.

“Daarnaast hebben zich vele klokkenluiders gemeld,” vervolgde Dean. Eén van hen zei dat stemmentellers een stapel met 50 Biden-stemmen tot wel 10 keer telden.

Hij zei dat er ook vele ‘statistische onwaarschijnlijkheden’ zijn. Zo stond Trump op voorsprong in Wisconsin, waarna er midden in de nacht – om 03.42 uur lokale tijd – opeens 143.379 stemmen voor Biden bijkwamen.

Trump zal niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd

Het grootste probleem zijn volgens hem de ‘zeer verdachte stemcomputers en de bedrijven die ze maken, en waar zij mee verbonden zijn’. Zo staat in de handleiding van de stemcomputers van Dominion dat medewerkers de aantallen kunnen aanpassen. Daarnaast zou Eric Coomer, Director of Strategy and Security bij Dominion, tijdens een Zoom-bijeenkomst tegen Antifa-leiders hebben gezegd: “Trump zal niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd.”

“De waarheid zal en moet uiteindelijk zegevieren, hoe ongelooflijk en ongemakkelijk die waarheid ook mag zijn voor vele, vele mensen,” zei Dean.

Nog nooit eerder

Hij zei dat de mainstream media ‘een uitbarstende Vesuvius aan verdachte en illegale activiteit’ tijdens de verkiezingen compleet negeren.

“Trump stond op grote voorsprong waarna er dingen gebeurden die ik nog nooit eerder bij een verkiezing heb zien gebeuren,” zei hij. “Stembureaus sloten opeens om onverklaarbare reden hun deuren, er doken dozen vol stembiljetten op in Porsches en vervolgens werd Joe Biden uitgeroepen tot winnaar.”

[Sky News Australia]

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Magda
Magda
2 jaren geleden

Doe zo verder ?

Anne
Anne
2 jaren geleden

Go Trump.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

President Trump heeft gewonnen, alles wat hij doet is zijn gestolen stemmen terug halen!! En als hij klaar is gaat hij elk regering leiders wereldwijd aanpakken die dezelfde software heeft gebrijkt om stemmen te jatten zoals, Canada , Duitsland, NZ ,Engeland, Italie, Frankrijk..

Sidney Powell zegt het heel goed ,,,
SIDNEY POWELL: “Ik zou elke staat die denkt dat ze deze verkiezing gaan certificeren, waarschuwen om er HEEL serieus over na te denken. Omdat wat ze certificeren hun eigen fraude is !! Hun eigen medeplichtigheid en fraude ..”

SIDNEY POWELL: “I would warn any state right now that thinks they’re going to certify this election to rethink it VERY seriously. Because what they’re certifying is their own fraud !! Their own complicity and fraud..”

Anne
Anne
2 jaren geleden

Go TRUMP.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x