Buitenaards

Rode, gele en groene vliegende schotels hangen uren boven bases op Zuidpool. Lees erover in dit CIA-document

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het internetarchief van de CIA is een document te vinden waarin wordt gesproken over vliegende schotels die boven de Zuidpool zijn gesignaleerd.

De spionagedienst was kennelijk erg geïnteresseerd in het bericht over de vliegende objecten, want het is tussen haken geplaatst.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het bericht valt te lezen dat een groep rode, groene en gele vliegende schotels is gezien boven het eiland Deception.

Formatie

De waarneming is gedaan vanaf Argentijnse, Chileense en Britse bases op Antarctica. De UFO’s bleven twee uur lang in het gebied.

Er wordt verder gemeld dat de vliegende schotels ook in formatie cirkels vlogen boven de Zuidelijke Orkneyeilanden.

Het bericht, dat dateert van juli 1965, doet een aantal vragen rijzen. Door wie werden de UFO’s bestuurd en waar kwamen ze vandaan? En wat is er sindsdien nog meer waargenomen boven de Zuidpool?

Ingang

Het is bekend dat de nazi’s al werkten aan vliegende schotels en volgens verschillende theorieën hadden zij allerlei bases op de Zuidpool.

Een voormalige Amerikaanse marineofficier vertelde daarnaast dat hij op Antarctica de ingang naar een geheime UFO-basis heeft gezien.

Hij deed zijn onthulling tegenover onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe van Earthfiles.com. Ze zegt meerdere keren te hebben gesproken met de klokkenluider, die zich Brian noemt.

Aliens

Brian (59) maakte naar eigen zeggen onderdeel uit van een bemanning die door een no-flyzone boven Antarctica vloog en daar UFO’s, aliens en een ingang naar een basis heeft gezien.

Hij zei dat hij tussen 1983 en 1997 gestationeerd was op het continent en verschillende keren ‘zilverkleurige schijven’ heeft gezien boven het Transantarctisch Gebergte.

Hij claimde dat mensen en aliens er samenwerken en dat er topgeheime projecten worden uitgevoerd.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
6 jaren geleden

Ook Daar in Antartica Wordt mede bepaalt hoe het weer over de hele globe sterk is ontregeld.

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Het is nochtans geen komkommertijd …

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ik heb zo mijn vraagtekens, bij allerlei documenten die overal ineens opduiken. Ja, ze moeten openbaar gemaakt worden, maar dan nog kan je erin zetten wat je zelf wilt toch? Als al die documenten dan zo echt zijn, dan zouden ze toch ook met een plausibele verklaring moeten komen? Of is dit weer zo,n misleiding truc. Documenten en ex medewerkers, maar niemand die daar dan op duikt.

Pete del Fina
Pete del Fina
6 jaren geleden

Gelukkig hebben we de foto’s nog!! Niet dus.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x