CoronaBinnenland

Wybren van Haga geschokt: ‘Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Het UMC Utrecht test het coronavaccin van Pfizer bij gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die al corona hebben gehad. Tijdens het zogeheten CoVacc-onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk ‘minder bijwerkingen’ geeft.

Het Pfizer-vaccin wordt al geruime tijd gebruikt voor het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen, met alle gevolgen van dien. Vanaf januari dit jaar kunnen ook kinderen van 5 tot en met 11 jaar aangemeld worden om twee vaccinaties te krijgen bij de GGD. Ze krijgen dan een kinderdosering.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In heel Europa worden 200 deelnemers gezocht voor de CoVacc-studie. Bij deelname wordt een kind middels loting ingedeeld in een groep. Groep A krijgt één vaccinatie, groep B twee vaccinaties.

Geschokt

De reis- en parkeerkosten worden vergoed en daarnaast krijgen deelnemers nog een kleine attentie.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert geschokt. “Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?” schrijft hij op Twitter.

Amper acht minuten nadat Van Haga de tweet had geplaatst, reageerde OMT-lid Marc Bonten: “Hoezo ‘beschadigen van onze kinderen’? Walgelijk. Enig idee wat vaccins betekenen voor de gezondheid van kinderen, wereldwijd?”

16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer

In juli waren er in de EU sinds het begin van de vaccinatiecampagne meer dan 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer, liet ondernemer Roland Brautigam weten. Hij baseerde zich op cijfers van EudraVigilance, de Europese database over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Statistisch gezien ligt het aantal kinderen in Nederland met gemelde ernstige vaccinatieschade tussen de 600 en 1200, becijferde Brautigam. “In welk medisch universum is dit te verantwoorden?” vroeg hij.

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Als de mensen STOPPEN , dan STOPT de overheid !!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Als wij de overheid niet stoppen, blijft de waanzin doorgaan en voert het schijnkabinet ongestoord de hele agenda van Schwab verder uit.

ron
ron
1 jaar geleden

OMT-lid Marc Bonten behoord ook tot de moordbrigade van Rutte en Kuipers.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Ouders zijn kindermoordenaars!!

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x