CoronaBinnenland

Wybren van Haga geschokt: ‘Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Het UMC Utrecht test het coronavaccin van Pfizer bij gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die al corona hebben gehad. Tijdens het zogeheten CoVacc-onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk ‘minder bijwerkingen’ geeft.

Het Pfizer-vaccin wordt al geruime tijd gebruikt voor het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen, met alle gevolgen van dien. Vanaf januari dit jaar kunnen ook kinderen van 5 tot en met 11 jaar aangemeld worden om twee vaccinaties te krijgen bij de GGD. Ze krijgen dan een kinderdosering.

In heel Europa worden 200 deelnemers gezocht voor de CoVacc-studie. Bij deelname wordt een kind middels loting ingedeeld in een groep. Groep A krijgt één vaccinatie, groep B twee vaccinaties.

Geschokt

De reis- en parkeerkosten worden vergoed en daarnaast krijgen deelnemers nog een kleine attentie.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert geschokt. “Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?” schrijft hij op Twitter.

Amper acht minuten nadat Van Haga de tweet had geplaatst, reageerde OMT-lid Marc Bonten: “Hoezo ‘beschadigen van onze kinderen’? Walgelijk. Enig idee wat vaccins betekenen voor de gezondheid van kinderen, wereldwijd?”

16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer

In juli waren er in de EU sinds het begin van de vaccinatiecampagne meer dan 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer, liet ondernemer Roland Brautigam weten. Hij baseerde zich op cijfers van EudraVigilance, de Europese database over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Statistisch gezien ligt het aantal kinderen in Nederland met gemelde ernstige vaccinatieschade tussen de 600 en 1200, becijferde Brautigam. “In welk medisch universum is dit te verantwoorden?” vroeg hij.

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Als de mensen STOPPEN , dan STOPT de overheid !!

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Als wij de overheid niet stoppen, blijft de waanzin doorgaan en voert het schijnkabinet ongestoord de hele agenda van Schwab verder uit.

ron
ron
2 maanden geleden

OMT-lid Marc Bonten behoord ook tot de moordbrigade van Rutte en Kuipers.

Willy wonka
Willy wonka
2 maanden geleden

Ouders zijn kindermoordenaars!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x