Buitenland

We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een exclusief interview heeft de website De Stille Waarheid gesproken met de Vlaamse pater Daniël Maes. Hij woont sinds 2010 in Syrië, in het stadje Qara.

Hij is een getuige van de oorlog in Syrië, die hij van dichtbij heeft meegemaakt. Zijn visie op het conflict staat haaks op wat we in de media te zien krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het was voor mij een cultuurschok,” vertelt hij. “Een universiteitsopleiding: gratis. Ziekenhuizen: gratis.”

Monsterleugen

“Wij worden nu eigenlijk bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies,” stelt Maes vast.

“Hou alsjeblieft op met het steunen van die oorlogspropaganda.” Het is veel makkelijker een monsterleugen aan het volk te verkondigen dan een kleine leugen, zegt hij verder.

Bevrijders

De Russische president Poetin heeft gezegd wat hij gedaan heeft en gedaan wat hij gezegd heeft, aldus de pater.

“Denk je werkelijk dat de Syriërs zo onnozel zijn dat ze niet weten wie hun bevrijders en wie hun beschermers en wie hun moordenaars zijn?” klinkt het.

Bekijk deel 1 van het exclusieve interview hieronder (deel 2 en 3 zijn via YouTube te bekijken):

Foto: YouTube/De Stille Waarheid

[De Stille Waarheid]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Vandaag stond de “Televaag” vol met waarschuwingen tegen het gevaar van nepnieuws. Nagenoeg al het nieuws over Syrië is van meet af aan nepnieuws geweest en zal het blijven. Het echte nepnieuws is immers traditioneel het werk van de staat en de inlichtingendiensten en die vinden een gewillig oor bij de M.S.M. Dus als zij gaan roepen dat iets nepnieuws is, dan weet je zeker dat dat niet het geval is, net als al het nieuws over Syrië.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Zelfs de pater weet dat Syrië in een oorlog is gesleurd omdat westerse oligarchen het syrische olie en het gas willen controleren. Het land hoort bij een rijtje landen die voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, in 2007 opsomde naast Libië, Somalië, Sudan, Irak en Iran. Volgens Clark schuilt de volgende Amerikaanse neoconservatieve denktank achter dit plot.

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

Uiteraard kom je uit bij de internationale zakenbankiers van Wall Street en de City of London. Naast de machtige oligarchen die om de bankiers heen circuleren. Deze zakenbankiers zijn grootaandeelhouder van onder meer Shell en financierden de Rockefeller familie van meet af aan. Deze partijen hebben in feite alle conflicten uitgelokt om aan hun grieven te komen, waarbij de door hun gecontroleerde mainstream media het westen van nep nieuws voorzag.

Door je sluwe streken het beste af te schermen is het het handigst om juist de ander, de gecreëerde vijanden van nep nieuws te betichten. En zo geschiedde vandaag ook weer waar NOS teletekst aankwam zetten met het volgende bericht.

”Vooral vanuit Rusland wordt met nepnieuws geprobeerd de Nederlandse publieke opinie te beïnvloeden, schrijft minister Ollongren van Binnenlandse Zaken aan de Tweede Kamer.”Nederland staat in het vizier van onder meer de Russische inlichtingendiensten.”

Ollongren noemt de verspreiding van nepnieuws een gevaar voor Nederland. Ze wil om de tafel met technologie- en mediabedrijven om dit soort praktijken tegen te gaan. Ollongren refereert onder meer aan een Russische site met desinformatie over de ramp met de MH17, die de indruk wekte een officiële Nederlandse site te zijn.”

exegese
exegese
6 jaren geleden

Exact zo is het @Gezinusk. Syrië is bovendien nog altijd onafhankelijk van de Rothschild-clan. Geen schuld aan hen !!! En wat Rusland betreft: Tegenwoordig kan de geheime dienst van Nederland gewoon IP-adressen in Rusland kapen en van alles de wereld in sturen. Niemand die er wakker van ligt. M.S.M, alternatieve media, social media alles wordt door elkaar gehusseld en gebruikt om de waarheid te verdraaien en mensen in verwarring te brengen. Het is verdomde moeilijk voor mensen om dit nog te overzien als je je er niet dag in dag uit in verdiept en “toneelstuk” op de voet volgt.

Bsch
Bsch
6 jaren geleden

Weet iemand op welk site zij doelt?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x