Homepagina » Buitenland » We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview
We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

In een exclusief interview heeft de website De Stille Waarheid gesproken met de Vlaamse pater Daniël Maes. Hij woont sinds 2010 in Syrië, in het stadje Qara.

Hij is een getuige van de oorlog in Syrië, die hij van dichtbij heeft meegemaakt. Zijn visie op het conflict staat haaks op wat we in de media te zien krijgen.

“Het was voor mij een cultuurschok,” vertelt hij. “Een universiteitsopleiding: gratis. Ziekenhuizen: gratis.”

Monsterleugen

“Wij worden nu eigenlijk bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies,” stelt Maes vast.

“Hou alsjeblieft op met het steunen van die oorlogspropaganda.” Het is veel makkelijker een monsterleugen aan het volk te verkondigen dan een kleine leugen, zegt hij verder.

Bevrijders

De Russische president Poetin heeft gezegd wat hij gedaan heeft en gedaan wat hij gezegd heeft, aldus de pater.

“Denk je werkelijk dat de Syriërs zo onnozel zijn dat ze niet weten wie hun bevrijders en wie hun beschermers en wie hun moordenaars zijn?” klinkt het.

Bekijk deel 1 van het exclusieve interview hieronder (deel 2 en 3 zijn via YouTube te bekijken):

Foto: YouTube/De Stille Waarheid

[De Stille Waarheid]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Zelfs de pater weet dat Syrië in een oorlog is gesleurd omdat westerse oligarchen het syrische olie en het gas willen controleren. Het land hoort bij een rijtje landen die voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, in 2007 opsomde naast Libië, Somalië, Sudan, Irak en Iran. Volgens Clark schuilt de volgende Amerikaanse neoconservatieve denktank achter dit plot.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

  Uiteraard kom je uit bij de internationale zakenbankiers van Wall Street en de City of London. Naast de machtige oligarchen die om de bankiers heen circuleren. Deze zakenbankiers zijn grootaandeelhouder van onder meer Shell en financierden de Rockefeller familie van meet af aan. Deze partijen hebben in feite alle conflicten uitgelokt om aan hun grieven te komen, waarbij de door hun gecontroleerde mainstream media het westen van nep nieuws voorzag.

  Door je sluwe streken het beste af te schermen is het het handigst om juist de ander, de gecreëerde vijanden van nep nieuws te betichten. En zo geschiedde vandaag ook weer waar NOS teletekst aankwam zetten met het volgende bericht.

  ”Vooral vanuit Rusland wordt met nepnieuws geprobeerd de Nederlandse publieke opinie te beïnvloeden, schrijft minister Ollongren van Binnenlandse Zaken aan de Tweede Kamer.”Nederland staat in het vizier van onder meer de Russische inlichtingendiensten.”

  Ollongren noemt de verspreiding van nepnieuws een gevaar voor Nederland. Ze wil om de tafel met technologie- en mediabedrijven om dit soort praktijken tegen te gaan. Ollongren refereert onder meer aan een Russische site met desinformatie over de ramp met de MH17, die de indruk wekte een officiële Nederlandse site te zijn.”

  32 likes
  • duitinzakje schreef:

   Ja, die Ollengren was al ingepakt nog voordat zij de ´landelijke´ politiek inging. Ik plaats landelijk bewust tussen komma´s omdat de politiek vandaag de dag sowieso globaal is. Wat moet een gemeentefunctionaris anders op de Bilderberg conferentie? Kennelijk was zij gespot en juist bevonden voor haar nieuwe taak. Een radertje zijn in machine van de wereldpolitiek.

   https://www.youtube.com/watch?v=KK6JutBDWu4 Mooi trio hé? Rutte, Aboutaleb, Ollengren. Laten zich de wet voorlezen door de 1% !!

   12 likes
   • Gezinusk schreef:

    Bedankt voor de link. Wist niet dat burgemeester Aboutaleb en voormalig staatssecretaris, Sharon Dijksma, in 2016 de Bilderberg conferentie hadden bezocht. Vond bij deze nog een vermakelijke link. Zo te zien aan de vraagstelling blijkt het om een onafhankelijke journaliste te gaan die niet toebehoort aan het gehersenspoelde zootje van de mainstream media.

    De journaliste legde Asscher de vraag voor of het verstandig is om de conclusie te trekken als minister, als vice premier, om het zo te framen, dat complottheorieën per definitie bij de alternatieve media terechtkomen, terwijl zij er voor zorgden dat er juist heel veel boven water kwam, omdat de gevestigde media, de mainstream media, zoals de NOS ook hier, gewone zaken niet naar buiten kunnen brengen, en vragen niet stellen.

    Dat hebben wij net gemerkt bij uw collega Aboutaleb. Die wilden wij graag een ding vragen maar dat kan niet. Hoe verklaart u dat in een situatie waar persvrijheid en vrijheid van meningsuiting op een lijn worden gezet vanavond. Maken wij persoonlijk mee dat vragen die bestuurders, ministers, niet bevallen, niet beantwoorden. Ik vind dit haaks staan… (interruptie Asscher)

    Antwoord Asscher: Bij vrijheid van meningsuiting hoort ook de vrijheid om je niet te uiten. Daar staat de burgemeester natuurlijk vrij in om wel, of niet, aan het vraaggesprek mee te doen. Ik leg geen schuld bij de ‘sociale media’. Alleen 14 – jarigen VMBO’ers, die laten zich meer beïnvloeden door hun vriendjes van wat ze van de Whatsapp krijgen, van wat ze op Facebook zien, dan wat ze op het NOS journaal zien. Dat heeft gevolgen en mijn oproep is. Kijk in wat voor leefwereld deze kinderen leven en zie wat voor opdracht we met elkaar hebben. Want als je ze niet weerbaar maakt. Niet zelf laat nadenken, dan zijn ze kwetsbaar, aldus Asscher.

    Enfin, Asscher vergeet nog wel eens dat hij en zijn collega’s volksvertegenwoordigers zijn. De naam zegt het al. Met dit antwoord zegt Asscher helemaal niks zoals meestal. Indekken en verschuilen. Er overheen, of langs praten, enzovoort.. Als journalisten op een georganiseerde politieke avond een vraag willen stellen moeten de aanwezige volksvertegenwoordigers bereid zijn deze te beantwoorden maar het blijft een grote poppenkast. Het heeft denk ik meer te maken met een verborgen agenda.

    Dat Asscher er op benadrukt dat kinderen zich niet te veel moeten laten beïnvloeden door sociale media, maar meer moeten vertrouwen op het NOS journaal blijkt geheel niet uit het volgende. Een schoolvoorbeeld!

    https://www.youtube.com/watch?v=q_cGzzKGhQ0

    Bron interview journaliste – Asscher; https://www.youtube.com/watch?v=q2lTc59gSzw

    5 likes
 • exegese schreef:

  Vandaag stond de “Televaag” vol met waarschuwingen tegen het gevaar van nepnieuws. Nagenoeg al het nieuws over Syrië is van meet af aan nepnieuws geweest en zal het blijven. Het echte nepnieuws is immers traditioneel het werk van de staat en de inlichtingendiensten en die vinden een gewillig oor bij de M.S.M. Dus als zij gaan roepen dat iets nepnieuws is, dan weet je zeker dat dat niet het geval is, net als al het nieuws over Syrië.

  46 likes
 • exegese schreef:

  Exact zo is het @Gezinusk. Syrië is bovendien nog altijd onafhankelijk van de Rothschild-clan. Geen schuld aan hen !!! En wat Rusland betreft: Tegenwoordig kan de geheime dienst van Nederland gewoon IP-adressen in Rusland kapen en van alles de wereld in sturen. Niemand die er wakker van ligt. M.S.M, alternatieve media, social media alles wordt door elkaar gehusseld en gebruikt om de waarheid te verdraaien en mensen in verwarring te brengen. Het is verdomde moeilijk voor mensen om dit nog te overzien als je je er niet dag in dag uit in verdiept en “toneelstuk” op de voet volgt.

  30 likes
  • Gezinusk schreef:

   @exegese, mee eens. De NPO haalde gisteren ook een aantal voorbeelden aan hoe nepnieuws er uit kan zien. Zoals eigenlijk al verwacht zat daar geen eigen gecreëerde schoolvoorbeelden tussen van nieuwsmanipulatie van het NOS journaal. Zoals het moment dat het 8 uur journaal de Nederlandse bevolking wilde overtuigen dat Poetin doorliep op een vraag over MH17 ramp. Hier nogmaals de beelden vanaf 1 uur 42 en 20 seconden met commentaar van oud NOS nieuwslezer, Janneke Monshouwer, en emeritus hoogleraar internationale communicatie, professor Cees Hamelink.

   https://www.youtube.com/watch?v=8V93dg7mM7Y

   Conclusie. Russia Today (RT) was in dit geval niet de manipulator maar zette recht wat door het NOS Journaal krom was gezet. De website Geenstyle plaatste de link en je kunt je voorstellen dat de Nederlandse regering niet vrolijk word van een stel oplettende journalisten. Hoe zit het overigens met onderzoeksjournalist Arnold Karskens? Heeft iemand hem nog wel eens recent gezien in een nieuws- of actualiteitenprogramma van de NPO? Of waren zij uitspraken de afgelopen tijden dermate raak dat het maar beter onafhankelijke journalisten te weren van het toneel..?

   Geenstyle kreeg nadien ook de wind van voren in de zin dat de regering een aanleiding had gevonden wat not done was waarna er represailles volgende. In welke mate dit betrekking heeft op de oplettendheid van geen style, seq politieke onderwerpen waaronder het MH17 verhaal, laat ik maar in het midden. Wat wel opvalt is dat dergelijke websites op de één of andere wijze worden aangepakt of geïsoleerd.

   Zo vond Asscher vanwege seksistisch commentaar van Geenstyle op een foto van een Volkskrant medewerker dat het bedrijfsleven moest stoppen met adverteren op Geenstyle. Nadien trokken ook de belastingdienst en defensie zich terug.

   13 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Ik ben er steeds meer van overtuigd dat wij de ware slechterikken zijn op deze wereld!

  3 likes
 • Louise schreef:

  Allemachtig jongens ben ik nog opgevoed dat de Russen zouden komen…(angst) … in plaats daarvan zijn de Moslims gekomen……. En nu beginnen de dwerg papegaaien in heel Europa weer te kwetteren dat de Russen komen, nou ik zou zeggen, kom er maar in Putin…
  Er is een dubbele zon voor nodig om de bodem van menselijke domheid te verlichten ( Jean- Paul Sartre).
  Er is altijd chaos op een zinkend schip..

  17 likes
 • luna schreef:

  We worden helemaal n i e t ingelicht.. we worden opgelicht!! Met leugens en verdraaingen rondom feiten die er niet om liegen.. nu een mooi voorbeeld : bliksemafleider Pieter Omtzigt in zijn hard case tegen de zaak 317, komt er een d i v i d e n d aan die de vijand die de mh317 neerhaalde nog meer vrijheid geeft.. kortom.. het is vechten tegen de bierkaai, die onderste steen komt n o o i t boven, ze willen ons doen ” geloven “.. denk twee keer na als je iets hoort, maakt niet meer uit w a a r het over gaat.. alles is overkapt met een waas van geheimzinnigheid en ze denken dat ze grappig zijn om te vertellen dat de kosten van de renovatie van paleis NE nog eens 4 tot 5 miljard meer gaat kosten.. voor wat dan in Gods Naam ???!!
  Is het niet eens GENOEG met die elitaire trekken die Nederland de laatste 15 jaar laat zien ?
  Zombies en gedrogeerde politica.. er zitten maar 3 tussen waarvan ik echt zeker weet, dat zij de echte steen boven willen hijsen, ook in andere cases, dit land gaat helemaal naar zijn gloeiende GVD met deze regering, we moeten eens meer MINDER stemmen, want dat houd die zooi op de been, er is veel mis in de wereld, maar ik denk dat het niet voor niks is, dat NL het internationaal gerechtsgebouw heeft in den haag.. allemaal agenda 21

  Pff.. nu even slapen, veel mensen denken : het zal me een worst wezen, maar ik kijk naar de kleinkinderen en in welke idiote waanzinnige kille wereld ze mogen opgroeiien tot de volgende slaventijd, eng.. heel eng
  Deze wereld is total FUGAZI , er is maar 1 waarheid, en dat is wie je zelf denkt, weg met al de besturingsprograms en achterlijke apps.. kunstmatige intelligentie ten top

  Maar.. er is hoop mensen, en dat is echt iets wat we nu moeten gebruiken collectief. Laat je boodschap een grote zijn en spoel hem 3x door naar andere gebruikers, zodat die dat ook doen en zo krijg je een prachtig riool systeem dat alle zooi mee neemt in de onderwereld waar geen ontsnappen meer mogelijk is

  Ben kwaad, zo ook tevreden, maar deze wereld is echt toe aan een vloed van schoonmaak
  Mensen die de feiten benoemen worden afgemaakt en zogenaamd gestorven aan een electro schok van een vishengel.. ( de man wist te veel inside ) geloof je het nog zelf ?? De media is een vieze, vuile duivel die mensen wil doen geloven dat er alleen maar 1 ding is, en dat is het verspreiden van het kwade

  Deze planeet is zo wonderbaarlijk mooi en er is volgens mij in dit stelsel geen identiek exemplaar, toch moeten er ” mensen ” ( ik zelf noem ze liever Monsters) zijn die over lijken gaan om hun eigen belang en zich laten besturen door iets wat de ziel voor de duvel verkopen heet..

  Nu klaarrrrrrrrrrrrrrrrrr… morgen weer een andere dag met het zelfde nieuws en leugens, gewoon niet meer luisteren en kijken en lekker klussen in je huisje of zo, veel beter!!

  15 likes
 • War on error schreef:

  Nepnieuws werd opeens een ding. Trump die terecht de makers ervan noemde, en op persconferenties met hun eenzijdige beeldvorming confronteerde.

  Nu slaat het monster terug. Nu krijgen alle bloggers, nieuwssites, commentatoren, e.d. die te dicht bij de waarheid komen het brandmerk ‘nep-nieuws’. Met alle gevolgen van dien.

  De kreet ‘nep-nieuws’ wordt (door de bruikbare idioten klakkeloos) overgenomen – en dient om alle oppositie/dissidenten de mond te snoeren.
  Er is zgn. vrijheid van meningsuiting – alleen is er maar 1 mening die nog wordt toegestaan.
  De kreet ‘nep-nieuws’ wordt nu zelfs door onze eigen regering misbruikt om censuur op zgn. soc. media te promoten – voor een niet bestaand probleem.

  Zoals het nep-parlement de feitenvrije wraakneming op Omtzigt stilzwijgend toejuicht cq. goedkeurt,
  zo laat het nep-parlement ook het voornemen op censuur – zonder steekhoudende redenen – kritiekloos, of na slechts wat theatraal gesputter voor de bühne – passeren.
  American Pravda, NYT – Exploiting Social Media & Manipulating the News:
  http://www.informationclearinghouse.info/47999.htm
  http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/16/cia-owns-everyone-significance-major-media/
  https://www.smi-online.co.uk/defence/uk/social-media-within-the-military-and-defence-sector/
  http://regio.tpo.nl/2017/11/03/zwaar-fysiek-geweld-journalist-op-openbare-weg-nederland-2017/

  Er is al een (subversieve) beweging gaande om zelfs alle bestaande (school-)boeken te herzien/censureren – alle vermeldingen van ‘Zwarte Piet’ verwijderen.
  We zitten al op de zeephelling (glijdend vlak),
  al snel is er geen houden meer aan, slechts één richting: de afgrond in.

  Erg interessant; leer wat voor gore spelletjes Rutte/VVD hier speelt om oppositie monddood te maken:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/elsevier-legt-de-vinger-op-de-zere-plek-de-vvd-gebruikt-de-nrc-om-omtzigt-te-beschadigen/

  5 likes
 • Bsch schreef:

  Weet iemand op welk site zij doelt?

  1 likes
 • stefan schreef:

  wie nieuws volgd elders dan MSM en spreekt en verstaat xxx talen weet dat zaken iets anders in elkaar steken dan wat ons word vertelt

  0 likes
 • stefan schreef:

  vroeg of laat komt waarheid naar boven en dan is aan ons wat doen we met schuldige ?

  0 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >