Homepagina » Mens en Dier » Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?
Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Steeds meer Zweden laten microchips in hun hand implanteren, schrijft de Amerikaanse publieke omroep NPR.

Er zijn zoveel mensen geïnteresseerd in de technologie dat bedrijven in Zweden de vraag niet kunnen bijbenen.

De chips kunnen onder meer worden gebruikt als treinkaartje of om betalingen te doen.

Eén op de vier

De grootste Zweedse spoorwegmaatschappij stelt klanten namelijk in staat om hun chip in plaats van treinkaartjes te gebruiken.

In Zweden gebruikt slechts één op de vier mensen nog tenminste één keer per week cash. Het aandeel contante betalingen is gedaald van 40 procent in 2010 tot 15 procent nu.

Je kunt de microchip daarnaast gebruiken om je huis, kantoor of sportschool binnen te gaan.

Hackers

De Britse wetenschapper Ben Libberton waarschuwt dat je met zo’n chip heel gemakkelijk je persoonlijke informatie weggeeft.

Hij is bezorgd dat hackers op deze manier toegang kunnen krijgen tot persoonlijke gegevens die op de chip zijn opgeslagen.

“Het is nu nog relatief veilig,” zei hij. “Maar als het overal wordt gebruikt, als je iedere keer je chip gebruikt in plaats van een pasje, dan geef je heel makkelijk persoonlijke informatie weg.”

Merkteken van het beest

Vooral christenen koppelen de opkomst van de onderhuidse microchip aan de eindtijd.

Zo zei dominee Dave Doyle: “Deze microchips zijn het merkteken van het beest. Hiermee wil de overheid de macht krijgen over ons mensen. Als christen moet je dus nooit een chip laten implanteren.”

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[NPR]


Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. never………..

  namaste

  29 likes
 2. De Nederlanders zijn daar te nuchter voor.
  Wel ongelofelijk dat mensen dit laten doen ook al heb je niet in de gaten dat ons hele leven al totaal gecontroleerd wordt.
  Wat is of wordt er eigenlijk gedaan wat echt in het voordeel is van de mensheid, niets dus vul maar in waar het echt goed voor is of voor wie.

  18 likes
  • 70% tot 80% van de Nederlanders loopt ook de hele dag met een smart of i-phone in zijn/haar hand, zelfs zo erg dat bij jonge mensen de nekwervels vervormingen hebben gekregen (buig voor de nieuwe God) dus die zijn daar niet te nuchter voor denk ik NuchtereNED, gadgets die moeten ze hebben dat staat vast, hoeveel mensen zie je ook al rondlopen met zo’n raar bleutooth ding aan hun oor of met zo’n belachelijk grote hoofdtelefoon op.

   18 likes
  • Nederlanders zijn extreem veranderd op een heel erg enge manier.

   1 likes
 3. Hitler was duidelijk te vroeg geboren.

  9 likes
 4. Zweden is het land wat door de nep joden wordt geleid. En schijnbaar krijgen de Zweden ergens iets toegediend via voedsel of drinken waardoor ze finaal lijden aan slaafs en onderdanig gedrag en zich zo mak als schapen vrijwillig laten scheren, chippen en uiteindelijk slachten.

  21 likes
 5. Zweden (en bij uitbreiding heel Scandinavië) was het land dat na WOII door de ‘social engineers’ werd uitgekozen als proeftuin voor hun NWO project. Wat in de Soviet Unie was begonnen met geweld en onder dwang, moest toch een zachtere variant hebben? Met zogenaamde ‘vrijheden’ werden mensen richting socialisme (en uiteindelijk communisme) geleid.

  Zweden had de meest homogene bevolking van Europa en mede daardoor een hoge vertrouwensgraad in zowel elkaar, als in de Overheid, wetenschap en zo verder. Ideaal dus om eens mee aan de slag te gaan.

  In de jaren zestig werd Zweden al gezien als het meest vooruitstrevende land ter wereld. De Overheid had allerlei taken weggenomen van de burger er voorzag in van alles en nog wat. Maar het was vooral op cultureel gebied (nou ja, cultuur…) dat Zweden voorop liep. Progressieven van over de hele wereld likten hun vingers af bij al die oppervlakkige vrijheden. Ingmar Bergman maakte de een na de andere film waarin geëmancipeerde vrouwen meer bezig waren met hun carrière en hun relaties (die altijd problematisch waren) dan met kinderen en gezin. Zweden was het land waar de porno-industrie welig tierde en Zweedse vrouwen waren gewild (maar niet gerespecteerd) vooral buiten Zweden om hun gemakkelijke instelling.

  Ondertussen had die zorgzame ‘Overheid’ zoveel macht over de levens van de burgers naar zich toegetrokken dat je als ouder strafbaar was als je je kind eens een tik gaf. Terwijl de Zweden in hun goedgelovigheid meenden te kunnen rekenen op de beste bedoelingen van die Overheid, werden ze in werkelijkheid beroofd van het meest wezenlijke: echte vrijheid je leven in te richten zoals je goeddunkt.

  Lees: ‘The New Totalitarians’ van Roland Huntford.

  14 likes
  • interessant als dit waar is. Maar zie hoe Zweden er nu voor staat, het land staat in brand ook al laat de MSM dit niet zien.

   10 likes
  • Je verwoordt het heel goed, Duitinzakje! Ik ken Zweden goed en geloof ook dat het ongeveer zo in elkaar steekt. Het jarenlange zeer milde beleid en de uitstekende voorzieningen hebben tot een blind vertrouwen in de ´democratie´ en ´overheid´ geleid in Zweden waardoor zij zich minder zullen verzetten tegen chips, economische teloorgang en allerlei vergaande technocratische vrijheidsberovingen dan in andere landen. Zweden wordt nu het voorbeeldland in negatieve zin waar mensen met een immigratieachtergrond reeds over 20 jaar in de meerderheid zullen zijn, waar de cashloze samenleving al bijna een feit is en waar ook de dictatuur als eerste zichtbaar zal worden. Diep triest want Zweden was zo´n prachtig land vol met prachtige mensen. Hopelijk gaan daar de ogen op tijd open!

   4 likes
 6. Gestoorde figuren. Ik dacht dat die landen in het noorden zo op privacywetgeving waren?

  20 likes
 7. Ik ben bang, geen gestoorde figuren … en ik denk niet zo zeer wetgeving, maar wel privacy, maar dan op geheel eigen wijze ingevuld. Het zijn juist de landen die het minst opvallen, het grote verschil maken .. maar niet altijd ten goede. Als dit al waar is, is het bijna eng. Twijfel alleen nog aan de berichtgeving. Sommige dingen worden natuurlijk ook vrij vertaald en wordt er een storm in een gas water weergegeven. Het kan ook zomaar zo zijn, dat het in Scandinavië te goed gaat en dat we nu vooral moeten kijken, hoe belachelijk of dat ze daar bezig zijn. Toch niet zo heel gek, dat ze geen stoeltje hebben in Brussel!

  4 likes
  • moest een jaar of 20 geleden niet iedereen lachen om die japanners met hun fototoestellen?

   3 likes
   • de slaven van de elite zullen ervoor zorgen dat je, net zoals je nu steeds minder kan doen zonder computer,straks niet meer kan betalen,pinnen,reizen met openbaar vervoer etc.zonder chip nog een jaartje of 10 denk dat ik eens contact opneem met die vriendelijke man in ruinerwold

    10 likes
 8. Dus binnen kort ook bij de IKEA te koop / ik bedoel gratis

  5 likes
  • Je bedoelt een apparaat om makkelijk een hand af te hakken zodat je de chip kunt gebruiken zeker?

   8 likes
   • heel goed gezien.
    en omdat de gelukszoekers waarmee wij overspoeld worden geen moeite hebben met afhakken van ledematen,moet men jouw reactie verdomd serieus nemen.

    de politie doet zowiezo niets meer.
    bewapen u zelf is mijn advies.

    fff

    3 likes
 9. Het is voorzegd door God, en voorzien door Johannes op Padmos, dus gebeurt het ook. Lees Openbaring 13 maar. In Openbaring 14 is de consequentie te lezen: “En de rook van hun pijniging gaat op in alle eeuwigheid, die het merkteken van het beest ontvangen”.

  15 likes
 10. wat is de achterliggende gedachte waarom we dan verloren zouden zijn,
  of zijn we al verloren en hebben we het zelf niet in de gaten.

  dat we een soort van robots zijn en dat alles is geprogammeerd

  4 likes
 11. En dan straks klagen dat ze kanker hebben ontwikkeld in hun hand? Waarom hebben ze nog een hand nodig als ze het niet willen gebruiken? Een uitnodiging aan dieven om de hand af te hakken om de chip te misbruiken?

  11 likes
 12. Net zoals bij dieren wordt het op een gegeven moment verplicht. Het begon met propaganda van: Dat als je dier weggelopen is, dat het dan gemakkelijker is om het dier terug te bezorgen. Ik heb mijn hele leven honden gehad en er is er geeneen ooit weggelopen, die niet meer terug gekomen was. De enige, die er voordeel mee hebben zijn de dierenartsen/klinieken/instanties etc. Totale controle voor een ander. En wij maar betalen voor die zooi. De prijzen zijn enorm gestegen bij dierenartsen.
  Wij(ouderen) hebben nog een tijd gekend, waarbij die zooi niet nodig was. De huidige generatie gaat zonder moeite mee met het verplicht chippen. Puur voor het gemak/meedoen met.
  Aanvulling op dit artikel: er zijn christelijke stromingen, die wel achter huidige technologie staan en geloven dat de AL hun leven gaat verbeteren, omdat dualiteit zo gaat/kan verdwijnen. Aan diegene zeg ik: de plus en de min blijven altijd bestaan. Das een natuurlijk gegeven. Zonder verdriet kun je niet blij zijn en zonder blijdschap kun je niet verdrietig zijn. Als dit niet meer werkt word je ook ziek.

  5 likes
 13. Dat noemen ze nou de moderne versie van de vroegere slavernij, de slapers laten zich als makke schapen naar de slachtbank leiden?

  9 likes
 14. makkelijk toch voor criminelen even uit je hand snijden en klaar is kees.

  8 likes
 15. Afgehakte handen in de toekomst

  6 likes
 16. Dit heeft alles te maken met de New World Order:1 wereldregering,cashloze maatschappij (onderhuidse chip) je kunt alleen nog maar kopen en verkopen met de chip,1 wereldreligie.En natuurlijk moet ook nog 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Dit is de agenda 21 en 2030 en wordt uitgevoerd door de VERENIGDE NAZI,S.

  6 likes
 17. Goh, die Vikingen toch! wij regelen het zelf wel Sneure verstatten, ik heb eun cheup in me jatten

  5 likes
 18. Ook hier, zie ik veel gestoordheid van beweringen die mensen beschrijven over het merk teken van het BEEST.hebben vele een verklaring die helemaal nikt verklaart alleen maar speculaties die nergens op zijn gegrond , ja alleen op de ideeën en gedachten erover maar het heeft allemaal gestoorde verklaringen, kijk maar eens diep in het zelf waar zijn ze op gegrond.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

puerto rico

2018: ‘Trump bood geen hulp na orkaan Puerto Rico!’ 2020: Puerto Ricanen doen deze schokkende ontdekking

De onthullingen in Puerto Rico enkele dagen ...

thunberg

Time verkiest boze klimaatactrice Greta Thunberg boven echte wereldverbeteraar als persoon van het jaar. Maak kennis met Morgan Vague

Het prestigieuze weekblad Time heeft de spijbelende ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.