Buitenaards

De dag dat een basisschool in Zimbabwe werd bezocht door buitenaardsen

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twintig jaar geleden waren 62 leerlingen van een basisschool in Zimbabwe getuige van de landing van een buitenaards ruimteschip. Dat schrijft het Zuid-Afrikaanse weekblad de Mail & Guardian.

Het bleek niet gemakkelijk om de oorspronkelijke getuigen op te sporen. Uiteindelijk wist de krant contact te leggen met Sarah (pseudoniem). De overige getuigen zijn naar Canada of Groot-Brittannië verhuisd of leven niet meer, zei ze.

In september 1994 zagen 62 leerlingen tussen de zes en 12 jaar oud tijdens het speelkwartier naast de school kleine schepen waar buitenaardse wezens uit tevoorschijn kwamen. Het voorval was het gesprek van de dag op de Ariel School net buiten Ruwa. Kinderen bleven er tijdens de les over praten. Leraren zeiden dat ze hun mond moesten houden. Ouders geloofden hun kinderen niet.

De dag dat een basisschool in Zimbabwe werd bezocht door buitenaardsen
Een leerlinge van Ariel vertelt over de buitenaardse bezoekers

Een dag na de gebeurtenis kreeg de school veel telefoontjes van ouders die wilden weten waarom hun kinderen zo geschrokken waren. Een lokale UFO-expert werd opgetrommeld om tekst en uitleg te geven. Er kwam ook een beroemde psychiater uit Amerika naar Zimbabwe. Deze psychiater, dr. John Mack, werd enkele jaren geleden doodgereden door een dronken automobilist.

De kinderen zagen hoe drie tot vier schotelvormige objecten langs de hoogspanningsmasten vlogen en uiteindelijk landden in het hoge gras. De kinderen waren bang, maar ook nieuwsgierig. Op de school zaten zwarte kinderen uit verschillende stammen, Aziatische kinderen met grootouders uit India en blanke kinderen met Zuid-Afrikaanse of Britse ouders.

Door de culturele verschillen hadden de kinderen allemaal een eigen kijk op de wezens. Een blanke leerling dacht dat een klein wezen in een zwart pak een tuinman was. Sommige zwarte kinderen meenden dat de wezens kwelgeesten waren en barstten in tranen uit omdat ze dachten dat ze zouden worden opgegeten. De wezens spraken met de leerlingen ‘door in hun ogen te staren’.

De dag dat een basisschool in Zimbabwe werd bezocht door buitenaardsen
Een tekening van één van de schepen

Guy G., één van de leerlingen, zei: “Ik zag een kleine man (ongeveer een meter lang) gekleed in een zwart, glimmend pak. Hij had zwart haar en zijn ogen waren groot en ovaalvormig. De mond was niet meer dan een spleet en de oren waren bijna niet te onderscheiden.”

Op YouTube staan nog altijd fragmenten van interviews die dr. Mack heeft gehouden met de leerlingen. Leerling Francis vertelde de Harvard-professor dat hij door de wezens was gewaarschuwd ‘dat er iets zou gaan gebeuren’ en dat ‘milieuvervuiling moet worden bestreden’. De 11-jarige Emma zei: “Ik denk dat ze mensen willen vertellen dat we schade toebrengen aan deze wereld en dat we ons niet te veel technologisch moeten ontwikkelen.”

Voor veel leerlingen was het de meest indrukwekkende ervaring van hun leven, terwijl anderen er niet over wilden praten ‘omdat mensen dan vast en zeker zouden denken dat ze gek waren’.

[Mail & Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Chinees
Kees Chinees
7 jaren geleden

Best wel achterlijke wezens dat ze kinderen in een derde wereld land aanspreken op het gedrag van volwassen uit de westerse wereld.

whatever
whatever
7 jaren geleden

Ik lees “zwarte” kinderen 🙁

Johnnie
Johnnie
7 jaren geleden

20 jaar geleden? Ouders belden op naar de school? In nota bene Zimbabwe? Het zou kunnen, maar ik kan nou bepaald zeggen dat ik dat artikel serieus moet nemen…

sunny
sunny
7 jaren geleden

Deze artikel gaat nu ff over wat de kinderen hebben gezien, van verschillende culturen..op de zelfde school. Ik zelf heb jaren geleden een documentaire over deze kinderen gezien, er werden toen interview gehouden, en het kwam me erg overtuigend uit, omdat het dezelfde kinderen waren die het verhaal vertelde, los van elkaar, en ieder een tekening moest maken van wat ze hebben gezien. Vond het aardig interessant.
En even op rangorde van de eigen gemaakte regels van de mensen: buitendaardse maken geen onderscheid van arm en rijk of huidskleuren en wie belangrijkse figuren zijn op deze aardbol, ze laten zich perongeluk zien of ze brengen boodschappen door aan willigkeurige iemand. Anders zouden we nooit iets zien in de lucht of in het water, dan alleen de regering of wat dan ook.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x