CoronaBuitenland

‘Smoking gun’: gegevens onthullen dat sterftepieken samenvallen met vaccinatierondes

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Pas na de mondkapjesplicht en de vaccinatiecampagne was er sprake van oversterfte. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Richard Fleming in de show van Alex Jones. “Daarvóór was er geen oversterfte.”

“Dit is een smoking gun,” zei Jones. Fleming lichtte toe dat hij zich heeft gebaseerd op data van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. De grafiek laat zien dat zich vlak na de mondkapjesplicht, na de initiële vaccinatiecampagne en de boostercampagne sterftepieken voordoen.

Deze sterfgevallen worden niet veroorzaakt door longontsteking, wat je zou verwachten bij corona, maar hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, beroerte en neurologische aandoeningen, waaronder prionziekten en alzheimer, aldus Fleming.

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

De arts benadrukte dat de data ons nu laten zien dat al deze ziekten het gevolg zijn van het vaccinatieprogramma. “Ze worden veroorzaakt door de vaccins en het dragen van mondkapjes.”

Jones voegde toe dat levensverzekeraars een vergelijkbaar beeld zien. “Het komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.”

Na 1,5 jaar

Fleming waarschuwde in mei vorig jaar al dat het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, zei de arts.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Dat is inderdaad die olifant in de kamer, die de meesten niet (willen) zien!

Jaco
Jaco
8 maanden geleden

Voor de 10.000ste keer wat gaan we eraan doen! Lees dit nu voor de zoveelste keer. Kom op dan gaan we er wat aan doen,dus sta ook op.

Joost
Joost
8 maanden geleden

Ik heb nu de afgeloen anderhalf jaar honderden ´smoging guns´ gezien, maar het circus gaat door, zelfs meerdere acts.

wakkere
wakkere
8 maanden geleden

Dan begint de ellende pas echt over paar maanden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x