CoronaBinnenland

Metershoge opblaasolifant neergezet bij Lareb: ‘Maak vaccinatieschade bespreekbaar’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In het kader van de Week van de Vaccinatieschade is op maandag een bezoek gebracht aan Bijwerkingencentrum Lareb in Den Bosch. Frank Ruesink probeerde bij het Lareb de nieuwe editie van De Andere Krant aan te bieden, waarin negen interviews staan met slachtoffers van vaccinatieschade, maar niemand wilde hem ontvangen of te woord staan.

“Ze zou op zoek gaan naar iemand die ons te woord gaat staan en nu is er stilte,” zei Ruesink tegenover Ongehoord Nederland. “Misschien is dat ook wel een beetje tekenend. Stilte en dat mensen die schade hebben ondervonden in de kou gezet worden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Olifant

Het doel van de Week van de Vaccinatieschade is om het onderwerp bespreekbaar te maken en de slachtoffers een gezicht te geven. Hun klachten worden nauwelijks serieus genomen en de aantallen gebagatelliseerd.

Een metershoge opblaasolifant moest duidelijk maken dat de olifant in de kamer nu eindelijk besproken moet worden. Aanstaande donderdag is de olifant te zien bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Initiatiefnemer Koen Verhagen zei tegen Rick Kuitems van LNN dat er inmiddels ruim 229.000 meldingen van bijwerkingen zijn gedaan na coronavaccinatie en dat je al wekenlang een oversterfte ziet in Nederland.

Leven geruïneerd

“Omdat het ministerie van VWS geen geanonimiseerde data beschikbaar wil stellen, kunnen we ook niet uitsluiten dat het aan die vaccins ligt,” aldus Verhagen.

Over de slachtoffers van vaccinatieschade zei hij: “Het leven van die mensen is echt geruïneerd. Ze krijgen gewoon geen gehoor, ze worden niet serieus genomen door huisartsen. Bij instanties worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ze merken ook in familie- en vriendenkring dat het onderwerp niet bespreekbaar is. Het is echt de olifant in de kamer.”

Volgens Verhagen moet de prikcampagne onmiddellijk worden gestaakt in afwachting van een onderzoek naar de veiligheid van de vaccins.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trudy
Trudy
2 maanden geleden

Schofterig,om dit niet bespreekbaar te maken pfff wat een wereld.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Mensen bij Lareb hebben de opdracht van Bill Gates gekregen om te zwijgen.

In dit geval, zwijgen als een graf.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Het zwijgen is omdat de schaamte groot is om te bekennen dat ze getrapt zijn in de leugens van de NWO gangsters. Families uit elkaar gerukt door corona leugens en nu uit elkaar gerukt door gekwetste ego’s.

Underground
Underground
2 maanden geleden

Het Interesseert ze (regering) Geen Reet !! Als er maar zo snel mogelijk mensen dood gaan. Want levend kosten ze te veel. Ze zijn er toch duidelijk over, alles blijft geheim en word onder een groot tapijt geschoven. En de oppositie partijen heb u ook niets aan, die zitten er ook voor eigen gewin. Als je iets wil bereiken, dan zullen we het zelf moeten doen. Anders verdwijnen wij (Het Volk) 1 voor 1

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x