CoronaBinnenland

Metershoge opblaasolifant neergezet bij Lareb: ‘Maak vaccinatieschade bespreekbaar’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

In het kader van de Week van de Vaccinatieschade is op maandag een bezoek gebracht aan Bijwerkingencentrum Lareb in Den Bosch. Frank Ruesink probeerde bij het Lareb de nieuwe editie van De Andere Krant aan te bieden, waarin negen interviews staan met slachtoffers van vaccinatieschade, maar niemand wilde hem ontvangen of te woord staan.

“Ze zou op zoek gaan naar iemand die ons te woord gaat staan en nu is er stilte,” zei Ruesink tegenover Ongehoord Nederland. “Misschien is dat ook wel een beetje tekenend. Stilte en dat mensen die schade hebben ondervonden in de kou gezet worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Olifant

Het doel van de Week van de Vaccinatieschade is om het onderwerp bespreekbaar te maken en de slachtoffers een gezicht te geven. Hun klachten worden nauwelijks serieus genomen en de aantallen gebagatelliseerd.

Een metershoge opblaasolifant moest duidelijk maken dat de olifant in de kamer nu eindelijk besproken moet worden. Aanstaande donderdag is de olifant te zien bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Initiatiefnemer Koen Verhagen zei tegen Rick Kuitems van LNN dat er inmiddels ruim 229.000 meldingen van bijwerkingen zijn gedaan na coronavaccinatie en dat je al wekenlang een oversterfte ziet in Nederland.

Leven geruïneerd

“Omdat het ministerie van VWS geen geanonimiseerde data beschikbaar wil stellen, kunnen we ook niet uitsluiten dat het aan die vaccins ligt,” aldus Verhagen.

Over de slachtoffers van vaccinatieschade zei hij: “Het leven van die mensen is echt geruïneerd. Ze krijgen gewoon geen gehoor, ze worden niet serieus genomen door huisartsen. Bij instanties worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ze merken ook in familie- en vriendenkring dat het onderwerp niet bespreekbaar is. Het is echt de olifant in de kamer.”

Volgens Verhagen moet de prikcampagne onmiddellijk worden gestaakt in afwachting van een onderzoek naar de veiligheid van de vaccins.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trudy
Trudy
1 jaar geleden

Schofterig,om dit niet bespreekbaar te maken pfff wat een wereld.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Mensen bij Lareb hebben de opdracht van Bill Gates gekregen om te zwijgen.

In dit geval, zwijgen als een graf.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Het zwijgen is omdat de schaamte groot is om te bekennen dat ze getrapt zijn in de leugens van de NWO gangsters. Families uit elkaar gerukt door corona leugens en nu uit elkaar gerukt door gekwetste ego’s.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Het Interesseert ze (regering) Geen Reet !! Als er maar zo snel mogelijk mensen dood gaan. Want levend kosten ze te veel. Ze zijn er toch duidelijk over, alles blijft geheim en word onder een groot tapijt geschoven. En de oppositie partijen heb u ook niets aan, die zitten er ook voor eigen gewin. Als je iets wil bereiken, dan zullen we het zelf moeten doen. Anders verdwijnen wij (Het Volk) 1 voor 1

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x