Buitenaards

Mexicaanse overheid: Maya-stukken wijzen op buitenaards contact

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het wordt steeds duidelijker dat de menselijke beschaving al lange tijd in contact staat met buitenaardse wezens.

Hoewel sommigen nog twijfelen aan buitenaards contact, beginnen velen te beseffen dat dit contact al duizenden jaren plaatsvindt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Recentelijk gaf de Mexicaanse overheid documenten en afbeeldingen vrij met betrekking tot de Mayastad Calakmul in Mexico. De stukken zouden aantonen dat de Maya’s contact hadden met buitenaardsen.

Geheimhouding

Het Nationaal Instituut voor Antropologie en Geschiedenis (INAH) ontdekte tijdens opgravingen in Mexico intrigerende schijven. De ontdekking vormt een bedreiging voor de geheimhouding waarmee de geschiedenis van de aarde wordt omgeven. De schijven zijn gemaakt door de Maya’s en werden ongeveer 80 jaar geleden gevonden. Ze zullen het middelpunt vormen van een documentaire die wordt gemaakt door Raul Julia-Levy en Juan Carlos Rulfo.

“Mexico zal codices, artefacten en belangrijke documenten vrijgeven waaruit blijkt dat de Maya’s in contact stonden met buitenaardsen en alle informatie zal worden bevestigd door archeologen,” zei Julia-Levy.

De Mexicaanse overheid geeft staatsgeheimen vrij die zo’n 80 jaar zijn bewaakt. Foto’s van de schijven werden in juni 2011 tijdens een bijeenkomst in Saarbrücken in Duitsland gepresenteerd door Klaus Dona en dr. Nassim Haramein.

Ondergrondse kluizen

Luis Augusto García Rosado is de hoogstgeplaatste overheidsfunctionaris in Mexico die zich openlijk heeft uitgesproken over buitenaardsen. Rosado zei dat contact tussen de Maya’s en buitenaardsen blijkt uit vertalingen van bepaalde codices die de overheid geruime tijd in ondergrondse kluizen heeft bewaard. Hij verwees ook naar 3000 jaar oude landingsplatformen in de jungle.

Er is verder geen informatie over de documentaire bekend. Op de IMDB-pagina is niet te achterhalen wanneer de film uitkomt. Het team achter de productie lijkt uiteen te zijn gevallen nadat diverse leden het niet eens konden worden over contracten voor de film.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hayo
Hayo
10 jaren geleden

Zeer interessant, maar toch weer een tegenstrijdig verhaal. Bovenaan staat dat er binnenkort een documentaire uitkomt, aan het wordt gezegd dat het filmteam uiteen is gevallen. Wat moet ik hier nu van denken?

Ned Kelly
Ned Kelly
10 jaren geleden

Zal een behoorlijke deuk geven in de geheimhouding;what now pussycat

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

[quote name=”Hayo”]Zeer interessant, maar toch weer een tegenstrijdig verhaal. Bovenaan staat dat er binnenkort een documentaire uitkomt, aan het wordt gezegd dat het filmteam uiteen is gevallen. Wat moet ik hier nu van denken?[/quote]
Dat we een mooi kerstcadeau gaan krijgen en dat het nooit 2014 zal worden.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

We hadden en hebben nog steeds de technologie van ‘Aliens’ nodig en willen we het gaan redden, hier op deze planeet.
Volgens Michio Kaku zijn we een beschaving type 0, die een type 1 behoort te gaan worden, Dwz. een type 1 die haar aardse rampen beheerst.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x