Het Complot

VIDEO: De veelbesproken lezing van Richard Gage over 9/11

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Richard Gage stond afgelopen maand in een volle zaal in de TU Delft om de huidige theorie van de aanslagen op 11 september 2001 onderuit te halen. De organisator van de avond, Coen Vermeeren van Studium Generale, zag zijn gast als waardevolle bijdrage voor studenten om zich te verdiepen in meerdere theorieën.

Gage is de oprichter van Architects and Engineers for 911 Truth (www.ae911truth.org), een groep van 2300 architecten en ingenieurs die vraagtekens zetten bij de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11. Deze organisatie meent dat het World Trade Center en WTC7 met behulp van explosieven zijn vernietigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat twee vliegtuigen, die de Twin Towers invlogen, een dergelijke verwoesting aanrichtten is volgens Gage zeer onwaarschijnlijk. Dat 110 verdiepingen in enkele seconden naar beneden kwamen, is volgens de beweging alleen mogelijk met exact getimede explosieven.

Ook het feit dat de torens niet omvielen, maar recht naar beneden kwamen, duidt er volgens Gage en zijn medestanders op dat er sprake was van een gecontroleerde sloop. En dat er na de instorting vrijwel alleen stof en verwrongen stalen delen overbleven, zou hiervoor ook een aanwijzing zijn.

Daarnaast is er chemisch bewijs van explosief materiaal in het WTC-stof gevonden. Gage stelde dat het vrijwel niet anders kan dat Amerikaanse overheidsdiensten achter de aanslagen zitten.

De groep wil namens het Amerikaanse volk een onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen, met name naar de verwoesting van WTC7. AE911Truth zegt niet in complotten te denken, maar zich op wetenschappelijk bewijs te baseren.

[Studium Generale]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Ik zou zo graag in 09/11 als complot willen geloven. Echt. Het probleem dat ik heb met ‘recht naar beneden strortende gebouwen moeten wel gecontroleerd opgeblazen zijn’ en ‘zoveel kan er helemaal niet smelten’ is dat we verdomd weinig precedent noch ervaring hebben met vrijwel volgetankte vliegtuigen die zich met een hoge snelheid in oude gebouwen boren.

peter
peter
8 jaren geleden

Die wetenschapsknakker bij dwdd -hij kan echt gepassioneerd vertellen maar ik ben even zijn naam kwijt- is mij toch vies tegengevallen. Hij probeerde Gage in de Volkskrant of het Parool erg opzichtig te ridiculiseren. En uiteraard zonder ook maar één argument, zeer teleurstellend. Als klap op de vuurpijl gaf hij aan zekere niet naar de lezing te gaan, hij wist op voorhand al te vertellen dat ‘mensen als Gage’ nu eenmaal niet van hun ongelijk te overtuigen zijn.

Iets met pot en ketel.

Kees
Kees
8 jaren geleden

https://youtu.be/90ALYE6CdrA vanaf 16.30 min kijken daarin zegt Paul Hellyer wat er echt met de torens is gebeurd.
Dr. Judy Wood,
Dr. Morgan Reynolds,
en Andrew Johnson vinden van Richard Gage dat hij controlled opposition is.
Dr Judy Wood (where did the towers go ?) heeft volgens mij de beste verklaring voor de gebeurtenissen op 911.
De aanstichters van 911 hebben van de studenten TU Delft en van Coen Vermeren in ieder geval niets te vrezen !

trackback
BOINNK!!! | Eindtijd-nieuwsfeiten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x