Het Complot

Michael Tellinger: Verloren beschavingen en vrije energie (video)

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers vertellen ons dat de eerste beschaving zo’n 6000 jaar geleden is ontstaan in Sumer.

Uit recente archeologische ontdekkingen blijkt dat de Sumeriërs het grootste deel van hun kennis hebben geërfd van een nog veel oudere beschaving die zijn oorsprong vindt in Zuid-Afrika.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Cirkelvormige bouwwerken die in het gebied zijn gevonden blijken duizenden jaren geleden te zijn gebruikt om energie op te wekken met behulp van de harmonische frequenties die worden uitgezonden door het aardoppervlak.

De vorm van de ruïnes is uniek omdat iedere cirkel overeenstemt met de cymatische vorm van de geluidsenergie zoals die op dat specifieke punt verschijnt aan het aardoppervlak. De manier waarop de cirkels verbonden zijn door middel van toonkanalen laat zien dat deze verdwenen beschaving veel wist van energie.

Zuid-Afrika was een gigantisch energienetwerk dat werd ingezet om mijnbouw te plegen. De beschaving bestond 270.000 jaar lang en werd circa 12.000 jaar geleden weggevaagd door een zondvloed.

Michael Tellinger toont ook aan dat het menselijk ras al meer dan 250.000 jaar wordt gemanipuleerd. Hij doet dat door de koninklijke bloedlijnen te ontmaskeren en laat zien hoe zij de menselijke activiteiten tot op de dag van vandaag beheersen, grotendeels door het aanbod van energie en geld te controleren.

Bron: YouTube/GlobalBEM

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
shogun
shogun
10 jaren geleden

Waarom durven wetenschappers niet verder in de geschiedenis terug te gaan. Er zijn genoeg geschriften die vertellen over de geschiedenis van de mensheid, o.a. van Centraal Azie die tot minstens 450.000 jaren teruggaat. Het Sanskriet is de basis van de meeste talen op deze wereld. De oorsprong van onze klangtaal in deze wereld en daarbuiten bestaat uit 144 symbolen die direct verbinding maken met onze DNA! Deze symbolen zijn ervoor om onze DNA steeds aan onze behoeften in de gezondheid toe te passen. Het is een symbolen/klangtaal die alleen voor het welzijn van ieder ziel is te gebruiken!

wake-up
wake-up
10 jaren geleden

hopelijk leid dit niet weeral die die zogenaamde vril energie van hitler die ze nu verkopen als heilige energie

http://www.youtube.com/watch?v=uPRXTBg2xKI

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”AwE130″]Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170%5B/quote%5D
Heeft nasa leven ontdekt op Mars ?wat voor leven dan wel ? ruikt naar (avatar) pandora maar de wezens op mars zijn rood.Of hebben de nasa medewerkers zichzelf ontdekt op Mars.zijn daar foto,s van ? En nasa jokt nooit.Zij vertellen alleen nooit de waarheid.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x