Homepagina » Het Complot » Michael Tellinger: Verloren beschavingen en vrije energie (video)
Michael Tellinger: Verloren beschavingen en vrije energie

Michael Tellinger: Verloren beschavingen en vrije energie (video)

Wetenschappers vertellen ons dat de eerste beschaving zo’n 6000 jaar geleden is ontstaan in Sumer.

Uit recente archeologische ontdekkingen blijkt dat de Sumeriërs het grootste deel van hun kennis hebben geërfd van een nog veel oudere beschaving die zijn oorsprong vindt in Zuid-Afrika.

Cirkelvormige bouwwerken die in het gebied zijn gevonden blijken duizenden jaren geleden te zijn gebruikt om energie op te wekken met behulp van de harmonische frequenties die worden uitgezonden door het aardoppervlak.

De vorm van de ruïnes is uniek omdat iedere cirkel overeenstemt met de cymatische vorm van de geluidsenergie zoals die op dat specifieke punt verschijnt aan het aardoppervlak. De manier waarop de cirkels verbonden zijn door middel van toonkanalen laat zien dat deze verdwenen beschaving veel wist van energie.

Zuid-Afrika was een gigantisch energienetwerk dat werd ingezet om mijnbouw te plegen. De beschaving bestond 270.000 jaar lang en werd circa 12.000 jaar geleden weggevaagd door een zondvloed.

Michael Tellinger toont ook aan dat het menselijk ras al meer dan 250.000 jaar wordt gemanipuleerd. Hij doet dat door de koninklijke bloedlijnen te ontmaskeren en laat zien hoe zij de menselijke activiteiten tot op de dag van vandaag beheersen, grotendeels door het aanbod van energie en geld te controleren.

Bron: YouTube/GlobalBEM

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • shogun schreef:

  Waarom durven wetenschappers niet verder in de geschiedenis terug te gaan. Er zijn genoeg geschriften die vertellen over de geschiedenis van de mensheid, o.a. van Centraal Azie die tot minstens 450.000 jaren teruggaat. Het Sanskriet is de basis van de meeste talen op deze wereld. De oorsprong van onze klangtaal in deze wereld en daarbuiten bestaat uit 144 symbolen die direct verbinding maken met onze DNA! Deze symbolen zijn ervoor om onze DNA steeds aan onze behoeften in de gezondheid toe te passen. Het is een symbolen/klangtaal die alleen voor het welzijn van ieder ziel is te gebruiken!

 • wake-up schreef:

  hopelijk leid dit niet weeral die die zogenaamde vril energie van hitler die ze nu verkopen als heilige energie

  http://www.youtube.com/watch?v=uPRXTBg2xKI

 • AwE130 schreef:

  Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170

 • pietje bell schreef:

  [quote name=”AwE130″]Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170%5B/quote%5D
  Heeft nasa leven ontdekt op Mars ?wat voor leven dan wel ? ruikt naar (avatar) pandora maar de wezens op mars zijn rood.Of hebben de nasa medewerkers zichzelf ontdekt op Mars.zijn daar foto,s van ? En nasa jokt nooit.Zij vertellen alleen nooit de waarheid.

 • Lillte Boy Wonder schreef:

  [quote name=”AwE130″]Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170%5B/quote%5D
  alsof jij t beter weet..

 • shogun schreef:

  De Vril energie heeft niets met Hitler te maken. Deze Vril-energie werd in de oude Vedische Geschriften van de huidige Indische Cultuur en Wedisch-Slawische Cultuur beschreven. Beide Culturen hebben dezelfde Arische oorsprong. De Nationaal-Zionistische beweging in de westers getinte landen hebben alle belang bij om de vroegere Arische (Wedisch-Slawisch) Volkeren in diskrediet te brengen, wat hun ook grotendeels gelukt is. De Swastika is voor vele culturen op aarde een heilig symbool, dat de kracht van de Schepper symboliseert en niet die van Hitler. Hitler had vele dingen die met de Arische volkeren te doen heeft zoals de Runen misbruikt. De Runen zijn heilige symbolen met een enorme kracht. De daden van de Nazi werd door de nog grotere volkerenmoord in de 80-jarige in de Nederlanden en de 30-jarige geloofs-oorlog overtroffen. In de Duitse Landen bleef een bevolking over van 850.000 mensen. In het noorden van Duitsland werden steden en dorpen met hun bevolking volledig vernietigd en dat om ons van de waarheid van onze oorsprong van de mensheid af te snijden. De Russische Federatie met zijn Slawische bondgenoten en de huidige Indische Cultuur herbergen in hun taal nog 70% van de oorspronkelijke oude klanken in de taal die een direct contact hebben met onze DNA. Denk maar aan de vele Satsangs die de Indische Cultuur nog in zich draagt zoals Gayatry-Mantra. De Orthodoxe gezangen die de Slawische en Griekse volkeren hebben. Zo dragen vele oudere volkeren met hun levendige genetische klankentaal bij tot een gezonde cultuur. Onze alfabet in onze westerse cultuur is volledig ontdaan van deze vroegere klanken. Het oude Hoogduits, evenals het Nederlands als het oude Diets heeft deze oude genezende klanken in zich. Het hele Noordelijke Halfrond waarvan de oude Nederlandse volkeren ertoe behoren waren Ariers. Ook de Indiers. Dat is ook de reden dat de Russische Federatie en India het goed met elkaar kunnen vinden. Ze kennen hun oude afkomst met een cultuur van 450.000 jaar!

 • Equinox schreef:

  Ik denk het eerlijk gezegd wel omdat er bepaalde formaties staan die alleen gemaakt kunnen zijn door een hoger intellect met een ruim zicht op wiskunde

  http://moonconspiracy.files.wordpress.com/2011/09/city-gm.gif

  alleen als je daar over praat word je voor gek verklaard. Dit is overigens naast het bekende gezicht Cydonia.

  zoals te zien is op het plaatje kun je opmaken dat er piramides staan alleen moet je daar wel voor door de wiskunde formatie kunnen kijken

 • biko steve schreef:

  Wat zit deze man diep in zijn slachtofferrol zeg pfff.

 • AwE130 schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”AwE130″]Heeft deze beschaving ook op Mars rond gehangen in het ver verleden? Als dat zo is dan moeten we daar aanwijzingen voor vinden. Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen water. In 1976 schokte NASA de wereld door te vertellen dat ze heel veel water op Mars hadden ontdekt. Dit verhaal is snel de doofpot ingegaan. Ze hebben naar alle waarschijnlijkheid ook leven op Mars ontdekt in 1976 maar dat zal ik later laten zien. NASA jokt en niet zo een beetje ook.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/170%5B/quote%5D
  Heeft nasa leven ontdekt op Mars ?wat voor leven dan wel ? ruikt naar (avatar) pandora maar de wezens op mars zijn rood.Of hebben de nasa medewerkers zichzelf ontdekt op Mars.zijn daar foto,s van ? En nasa jokt nooit.Zij vertellen alleen nooit de waarheid.[/quote]
  Planten groei op Mars was een breed gedragen gedachten in 1966. Zoals deze quote uit een boek over de ruimte aantoont. Ooit foto’s van NASA gezien die blauwe-groenen oppervlakte laten zien? Nee maar in 1966 en lang daarvoor zijn ze wel waargenomen met telescopen.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/172-vegetation-on-mars-many-believed-to-be-true-in-1966

 • biko steve schreef:

  Wel interessante ingangen.
  Valt me wel op dat hij het over 440Hz heeft als heilig terwijl dat zo’n beetje als de frequentie van de duivel wordt gezien sinds de 432Hz propaganda.

 • Ako schreef:

  [quote name=”biko steve”]Wat zit deze man diep in zijn slachtofferrol zeg pfff.[/quote]
  Hear hear Biko steve
  Je hebt wetenschappers en pseudowetenschappers.

 • Radjedef schreef:

  Het hele scheppingsverhaal van Tellinger is gebaseerd op boeken van Zecharia Stitchen. De vraag is of wat in deze boeken staat juist is. Volgens http://ancientaliensdebunked.com klopt er niet veel van. Bekijk de afleveringen Anunnaki en Nephilim en oordeel zelf.

 • noodle schreef:

  meer info over dat apparaat dat water kookt met geluid: http://www.rexresearch.com/davey/davey.htm

 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  mondkapjes

  Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

  Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

  >