Homepagina » Het Complot » Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om ‘oorlog tegen terrorisme’ te kunnen beginnen
Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om 'oorlog tegen terrorisme' te beginnen

Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om ‘oorlog tegen terrorisme’ te kunnen beginnen

Amerika heeft de terreuraanslag op het World Trace Center zelf uitgevoerd om een wereldwijde oorlog tegen terrorisme te kunnen ontketenen. Dat schrijft de grote Saoedische krant Al-Hayat.

De Amerikaanse Senaat stemde onlangs in met een omstreden wetsontwerp dat burgers in staat stelt om staten zoals Saoedi-Arabië aan te klagen wegens medeplichtigheid aan de aanslagen van 11 september 2001. Het Witte Huis is fel tegen aanname van de 9/11-wet.

Geheime documenten zouden hoge ambtenaren uit het land linken aan de terreuraanslagen. Volgens de krant houdt de VS dit soort documenten bewust als troef achter de hand.

Troefkaart

Dat deed het land al vaker, bijvoorbeeld toen het ervoor koos om Irak in de jaren negentig niet aan te vallen en Saddam Hoessein in leven te houden als onderhandelingstroef. Pas toen het sjiisme een bedreiging vormde in de regio wilde Amerika van hem af omdat hij niet langer werd gezien als een troefkaart, aldus de krant.

De krant schrijft dat de aanslagen op 9/11 ook zo’n troefkaart waren. Ze stelden de VS namelijk in staat om wie dan ook de schuld te geven. Eerst kreeg Al Qaida de schuld, later de Taliban, toen Saddam Hoessein en nu Saoedi-Arabië.

“Alle experts op het gebied van Amerikaans beleid die de beelden en de video’s bekijken zijn het er unaniem over eens dat de terreuraanslag op de Twin Towers een Amerikaanse actie is geweest, gepland en uitgevoerd in de VS,” schrijft journalist Katib al-Shammari. “Bewijs hiervoor zijn de opeenvolgende explosies die de gebouwen verwoestten. Ze zijn door bouwkundigen gesloopt met behulp van explosieven. De vliegtuigen waren niet de reden van de ineenstorting, maar gaven groen licht voor de sloop. Toch blijft de VS met de beschuldigende vinger naar anderen wijzen.”

‘Zonder vijand kan Amerika niet bestaan’

Volgens al-Shammari wilde de VS door middel van de aanslagen een vijand creëren – het terrorisme – die Amerikaanse presidenten de schuld gaven van al hun fouten en die ‘vuile operaties’ in andere landen mogelijk maakte.

Moslims werden bestempeld als terroristen, hoewel het de moslims waren die Amerika hielpen om de Sovjets te verslaan en een einde te maken aan de Koude Oorlog, schrijft hij. “Het probleem is dat de VS altijd een vijand moet hebben omdat de VS zonder vijand niet kan bestaan.”

[Breitbart]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
4 jaren geleden

De VS is al eeuwen een marskramer. De marskramers vroeger waren tevens ook de nieuwsbrengers. De leugen deed zijn intrede.
Nu heet alles anders, wereldhandel, inlichtingen, journalistiek, media en macht. Maar het blijft een leugenachtig concept.
Dat maakt vijanden.
Mens wat wordt er voortdurend enorm gelogen op grote schaal door onze regeringen!

Arwijn
Arwijn
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Voormalige vrienden zweren samen en keren zich tegen elkaar wanneer hun leugens aan het licht komen.

onbekend
onbekend
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

zou zeggen, 3000 intelligente medewerkers minder, de concurrentie (China en Rusland) zouden zeggen tegen de usa, doe zo voort

wakker
wakker
4 jaren geleden

Het is al lang bekend (bij mij) dat er geen vliegtuigen zijn geweest tijdens de 9/11 aanslag. Het is zooo doorzichtig. Eén van de vele amateuristische leugens. Een vliegtuig k;an niet door een wolkenkrabber vliegen!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  wakker
4 jaren geleden

911 (september 2001) was na mij idee het startsein van een nieuwe geopolitieke oorlog van westerse industriëlen en Bankiers als antwoord op de opkomende economieën van de BRICS landen, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika.

Het kan haast niet anders dan dat de bedenkers van dit geopolitieke plan circuleren rond de Council on Foreign Relations (CFR) de Trilaterale Commissie, Bilderberg en andere globaliseringsinstituten, denktanks enz.. Een van de meest heldere werken over de geopolitieke strijd is de Grand Chessboard van Zbigniew Brzezinski. Dit boek legt voornamelijk uit hoe het olie en gas rondom de Kaspische Zee landen bemachtigt kan worden door landen in de regio desnoods tegenover elkaar uit te spelen.

Met de 911 aanslagen zijn er bij het Pentagon nooit onderdelen van het vliegtuig gevonden. Normaal gesproken is dit het geval, waarschijnlijk omdat er nooit een vliegtuig is tegenaan gevlogen zoals officieel nog steeds word beweerd. 10 dagen later gebeurde de volgende happening in het zelfde gebouw, het centrum van de Amerikaanse krijgsmacht,

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

De terroristische organisatie Al Qaida die achter 911 zat verdween voor even uit het zicht. Irak kreeg volgens Generaal Clark plotseling een hogere prioriteit. Alhoewel VN inspecteurs al vele malen hadden gerapporteerd dat alle chemische en biologische wapens in Irak waren ontmanteld, wist de G.W. Bush regering op 6 feb. 2013 de VN veiligheidsraad te overtuigen dat Irak massavernietigingswapens bezat en een groot gevaar was voor de wereld. Richard (Dick) Cheney had het meeste speurwerk gedaan om harde bewijzen te verzamelen die voor een groot deel uit satellietfoto’s bestond van daken waaronder massavernietigingswapens zouden liggen.

Colonel Powell die de VN veiligheidsraad toe sprak heeft nadien spijt betuigd omdat er nooit massavernietigingswapens werden gevonden. Dat zelfde gold voor Tony Blair. Hij had destijds als premier van het Verenigd Koninkrijk en op de vooravond dat de oorlog met Irak begon, het Britste volk toegesproken dat ze geen keus hadden omdat Saddam Hoessein in staat was het westen binnen 24 uur met massavernietigingswapens aan te vallen.

Toen Irak werd binnengevallen duurde het niet lang voordat de trucks van een van Amerika’s grootste olieconcerns, Halliburton Company via de Zuid Iraakse havenstad Basra naar de Iraakse olievelden reden. Richard (Dick) Cheney was voor zijn functie als vicepresident van de Verenigde Staten, een CEO van het olieconcern geweest en bovendien grootaandeelhouder.

De chaos die Amerika nadien in Irak heeft achtergelaten is bekend als mede de ellende die er uit voortkwam waaronder ISIS of IS. Interessant hierbij is dat IS nooit Israël heeft aangevallen terwijl het vanuit historisch/religieus oogpunt de aartsvijand zou moeten zijn. IS trok de andere kant op richting de Syrische grens, toevallig een land die volgens Generaal Wesley Clark voortkwam in het rijtje van landen die het Pentagon in 2001 al op de afwerklijst had staan.

Wesley Clark spreekt van een geopolitiek spel om de olie en het gas. Interessant hierbij zijn de westerse bedrijven die rond deze regio actief zijn waaronder Genie Oil and Gas. Een bedrijf waar o.a. Richard (Dick) Cheney in het strategisch adviesbord zit als andere prominenten zoals de mediamagnaat Rupert Murdoch, Bankier Jacob Rothschild en voormalig CIA directeur James Woolsey, de man die een paar maanden geleden nog in Nederland was om te waarschuwen voor terroristische aanslagen.

https://genieoilgas.com/about-us/strategic-advisory-board/

Zelf heb ik meer het idee dat ze dolgelukkig zijn met terroristen als IS. Idioten die afreizen om zich bij IS aan te sluiten geeft het Westen op zijn beurt weer een aanleiding voor een langer verblijf in de regio.

Wesley Clark noemde in 2007 onder meer Soedan, Somalië, Libië, Libanon, Syrië en Iran. Tot dusver zou je kunnen spreken van een geslaagde missie, alhoewel de enorme vluchtelingenstromen die er uit voortkwamen veel leed en chaos veroorzaakte. Interessant hierbij is de creatie van de Euro en EU, hetzij geforceerd maar het moest en zou er komen.

Hierdoor breidde de NAVO zich in hoog tempo uit in Oost Europa tot aan de Russische grenzen. De aansluiting van Turkije en de Oekraïne ligt om de hoek, de mogelijke reden waarom Mark Rutte niet anders kon dan de uitslag van het referendum over het associatieverdrag bij nader inzien uit te stellen, omdat de bedenkers jaren geleden al in besloten kringen besloten hadden om hetgeen te ondertekenen en uit te voeren.

Voormalig Brits staatssecretaris, Rt Hon. Lord Owen, beweerde op 25 April 2016 tijdens een debat over de Brexit geschokt te zijn over het Oekraïense associatie verdrag. Hij stelde nog nooit in zijn politieke carrière confronterend te zijn geweest met een verdrag die puur geconstrueerd is om een confrontatie met Rusland uit te lokken.

Terwijl de voorzitter van de Europese Commissie, Juncker, al meerdere malen opriep tot het formeren van een groot Europees leger coördineert Brussel de vluchtelingenstromen in nauwe samenwerking met de NAVO. De EU bracht de oplossing voor het voorziene probleem door de Europese lidstaten verplicht te stellen vluchtelingen op te nemen. De financiële rompslomp, het kostenplaatje van alles wat de stroom met zich meebracht werd door middel van de bevoegdheden van Brussel en de ECB een stuk makkelijker. De Europese Centrale Bank in Frankfurt had al ten tijde met de omzetting van het IBAN nummer belangrijke bevoegdheden van haar lidstaten ingelijfd waaronder die van de Nederlandse Bank. De EU belastingbetaler werd zodoende meer en meer de melkkoe van ontstane problemen die zij zelf niet veroorzaakt noch verzonnen hadden.

Actualiteiten- en nieuwsprogramma’s gaan er grotendeels aan voorbij. Ze focussen zich liever op terroristen, terroristenbestrijding, terroristische aanslagen, islam en waarom word je een extremist? vluchtelingenstromen, asielbeleid, inburgering enz..

De volgende stap in het gehele plaatje is TTIP. Dit verdrag dat de globalisten er door pogen te jagen schokte menig een. Het stelt multinationals instaat om soevereine regeringen te overrulen en hun macht verder te vergroten. De burger komt dan zo ongeveer op plan 3. Het heeft geen rol van betekenis. TTIP moet bijdragen dat de westerse grootmachten, geleid door elite van multinationals en zakenbanken een grotere kloof slaat met de BRICS landen.

Gewoon omdat een kleine groep vind dat zij het recht hebben om deze beslissingen in besloten kringen te nemen en de koers voor allen te bepalen. Dat is nog eens zaken doen binnen een democratie en vrijhandel? En voor vrede en veiligheid? Of brengt het juist het tegenovergestelde teweeg waarbij nog veel meer slachtoffers zullen vallen. Time will tell.

https://www.youtube.com/watch?v=EriEOWHPqcU

Dolex
Dolex
Reactie op  Gezinusk
4 jaren geleden

911 (september 2001) was na mij idee het startsein

Hoezo na jouw idee?

(de zinssnede moet zijn: ‘naar mijn idee’ 😉

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

Ja en het jaar dat de G.W. Bush regering de VN veiligheidsraad overtuigde was natuurlijk 2003 en niet 2013. Het overkomt me wel eens vaker als ik laat nog een tekst wil plaatsen wetende dat om 7:00 uur de wekker weer gaat. Hoe dank ook bedankt voor de correctie!

Dolex
Dolex
Reactie op  wakker
4 jaren geleden

Geen vliegtuigen lijkt me sterk. Er zijn duizenden ooggetuigen toch?

Bij Jupiter
Bij Jupiter
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

@Dolex,

Ooggetuigen zagen dit….. https://www.youtube.com/watch?v=cHHghW4Pg5k ….en verder was er nog deze… WTC Engine Not Flight 175’s – 9/11 Facts …. https://www.youtube.com/watch?v=YPO3TqQyZsU

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

Wat de twin towers betreft zeker. Of er werkelijk een passagiersvliegtuig in Pentagon vloog heb ik mijn twijfels over. De wereld moest het bijna 10 jaar doen met vier frames van een videobewakingscamera die waren vrijgegeven door het Pentagon en waarop het bewijs te zien zou zijn.

http://www.911conspiracytheory.net/Pictures/911/PentagonImpact.jpg

Onderzoeksjournalisten als publieke interesse poogden meer videomateriaal op te vragen maar kregen nul op rekest. Het is opmerkelijk te bedenken dat het Pentagon het best beveiligde gebouw ter wereld is. Het heeft allerlei type camera’s aan boord die alle hoeken en gaten, vanaf de grond tot in de lucht 24 uur per dag monitoren. Na verluidt betreft het meer dan 80 bewakingscamera’s.

En of het nou wel of niet een inside job was? Hetzij de Amerikaanse regering wel op de hoogte was van de aanslagen maar het liet gebeuren voor de eigen agenda? Ik denk dat het belangrijker is wat er daarna gebeurde, wat o.a. Generaal Wesley Clark in 2007 te melden had.

Zijn beweringen zijn door betrokken van de voormalige Amerikaanse regering nooit tegengesproken of ontkracht. Als ik of de bakker om de hoek van de straat nou met dergelijke bewering was aangekomen hadden ze me uitgelachen en zeer waarschijnlijk als een idioot weggezet. Echter betrof het de hoogste Sjaak die een boekje open deed. De voormalige opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in de naam van Generaal Wesley Clark, en met het verhaal dat hij op het Pentagon 10 dagen na de aanslag een afwerklijst te zien kreeg waarop zeven landen stonden. Dat ligt een stuk lastiger alvorens ze hem voor gek verklaren. Er tegenin gaan en met het risico dat Wesley Clark nog meer vuile was naar buiten gooit wat ooit bekend stond als classified information.

Bij Jupiter
Bij Jupiter
Reactie op  Gezinusk
4 jaren geleden

@Gezinusk

Ik heb met graagte je reactie gelezen, bij deze dan ook welgemeend bedankt voor je zeer duidelijke en vooral heldere bijdrage.

trackback
Eindtijdberichten en andere belangrijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart + Update 15.55 uur | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Matt
Matt
4 jaren geleden

Nu nog de bewijzen en de VS aanklagen voor meervoudige massa moord. Zowel de slachtoffers in de Twin towers als de vele doden als gevolg van hun ‘war against terror’. Zelfs de aanslagen in o.a. Brussel zijn hier een gevolg van.
Maleisië heeft dat al gedaan, net als Zwitserland. Daar mogen geen Amerikaanse officials, zoals Busch en Cheney nog binnen komen of ze worden gearresteerd.
Nu de EU nog..

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Matt
4 jaren geleden

Jij bent wakker Matt. Heerlijk om dit zo kort en krachtig te lezen op deze ochtend.

math
math
Reactie op  Matt
4 jaren geleden

Ben het met je eens, maar voor welk gerechtshof wil je de Amerikanen laten boeten voor hun duivelse misdaden?

math
math
Reactie op  Matt
4 jaren geleden

Ben het met je eens, maar voor welk gerechtshof wil je de Amerikanen laten boeten voor hun duivelse misdaden?

Ph
Ph
Reactie op  math
4 jaren geleden

Geen enkel, gezien de Amerikaanse wet niet toelaat om Amerikaanse burgers en of functionarissen uit te leveren..ongeacht hun misdaden aan andere landen.
Maar terzelfdertijd eist (eist) Amerika wel van andere landen, dat ze hun burgers of wat dan ook uitleveren aan Amerika, ook al heeft de misdaad daar niet plaats gevonden.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Ook had de VS een alibi om Irak binnen te vallen voor olie en ten kosten van genocide op eigen volk, 3000 doden vw. de TwinTowers.

vE
vE
4 jaren geleden

SA begint zich in te dekken… Die 28 pagina’s zijn volgens iedereen die ze heeft bekeken vrij duidelijk.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  vE
4 jaren geleden

Op 9/11 was de Bin Laden familie toevallig op bezoek bij de Bush familie. Samen voeren ze met hun prive firma “The Carlyle Group” oorlogen om er zelf beter van te worden.

trackback
Grote Saoedische krant Al-Hayat: Amerika blies World Trade Center op om ‘oorlog tegen terrorisme’ te kunnen beginnen | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
dimmer
dimmer
4 jaren geleden

Ja joh dus gooien we ff 3 skyscrapers om wat een fantasie.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  dimmer
4 jaren geleden

Wolkenkrabbers kunnen niet instorten door brand, daar zijn de geleerden het over eens. Dus moet iets anders de instorting veroorzaakt hebben…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

De wolkenkrabbers storten in op de etage’s waar de vliegtuigen zijn ingevlogen. Door de inslag, de schade die dat al veroorzaakt, en de opvolgende brand is de structuur van die verdiepingen ernstig verzwakt, tot het punt dat het te zwak wordt de bovenliggende massa van etage’s te dragen, en zakt in. Het momentum en massa van de bovenliggende etage’s is te groot voor de etage’s onder het inslagpunt, en e.e.a. begint als een kaartenhuis in te storten. De als laatste geraakte twin tower stort als eerste in, want werd het laagst geraakt, en was daardoor constructief gezien het zwakst. De torens zakken ook niet rechtstreeks naar beneden, die beelden zijn ook te vinden op internet, want veel delen van de torens raken omliggende WTC torens, waaronder WTC7 die aan de kant die niet op de video’s te zien was zwaar beschadigt was. Hier zijn ook enkele beelden van te vinden op internet.

En ja, we laten 1 of 2 militaire vliegtuigen het WTC invliegen, en doen er niks aan deze te laten lijken op reguliere verkeersvliegtuigen, kom op zeg…

Bij Jupiter
Bij Jupiter
4 jaren geleden

Om te beginnen de gehele regering Bush voor het oorlogtribunaal brengen, dat het nog steeds niet is gebeurd is voor een weldenkend mens niet te begrijpen. Er zal wel een economisch verhaal aan verbonden zijn dat daarom kopstukken van de moderne oorlogsmisdaden nog vrij mogen rondlopen, want eenmaal dit gajes aangepakt zul je ook het andere gajes moeten aanpakken, bijvoorbeeld SA vriend, moslim Obama zal terecht moeten staan voor het binnenvallen van Libië en het ombrengen van Gadaffi en vele tienduizenden onschuldige burgers. En dat terechtstellen zal de economische kunstmatig opgepompte economie van dat land niet ten goede komen.

Sinds het bestaan van de USA heeft het land slechts vier jaar vrede gekend, al de overige tijd was het niet meer dan oorlog op oorlog voeren met leugens en onder valse voorwendselen. De USA heeft miljoenen mensenlevens op zijn geweten en komt er decennialang zonder gestraft te worden mee weg en wordt zelfs beloond en gezien als bondgenoot i.p.v. moorddadige bezetter. Zelfs de eerste en de tweede wereldoorlog komt uit de koker van de USA, dit om de imperialistische macht te krijgen over geheel Europa. Europa is sinds de tweede wereldoorlog niet bevrijdt, maar bezet. En zo gaat het maar door met de USA die overal in de wereld zijn enge imperialistische tengels achter heeft middels list en bedrog. Oorlog is voor de USA niet meer dan een corebusiness en keirhard zaken doen en dat door letterlijk over lijken te gaan.

BerendW
BerendW
Reactie op  Bij Jupiter
4 jaren geleden

vergeet je niet dat de Russen een halve eeuw de baas waren in Oost Europa? Rusland en Amerika staan lijnrecht tegenover elkaar sinds WO2,

Bij Jupiter
Bij Jupiter
Reactie op  BerendW
4 jaren geleden

Beste BerendW,

En vergeet niet dat de Russen 50 jaar lang moesten zorgen voor het in stand houden van de koude oorlog die de USA de mogelijkheid gaf het militair industrieel complex enorm uit te breiden en vergeet niet dat het huidige westerse USA fascisme aan het eind van de koude oorlog in de jaren negentig met de islam een nieuwe vijand wist te creëren en heeft het fascisme dankzij deze strategie geheel Europa weten te bezetten (= uiteindelijk verwoest?) en heeft Europa stuurloos in de armen gedreven van een middeleeuwse (geldverslindende en onleefbare) islamitische doctrine en heeft ze wederom een einde weten te maken aan de vrede tussen Rusland en het Westen met in het vooruitzicht een derde wereldoorlog. De USA heeft niet anders gedaan en zal niet anders blijven doen dan Europa en Rusland (en China en India?) en nu dus ook het Midden-Oosten te gebruiken voor hun heel zieke parasitaire oorlogspelletjes die de USA al voert sinds de oprichting van de FED op 23 dezember 1913.

We leven zo te zien aan het eind van een decennialange USA cyclus waarbij de economie niet langer meer de weelde kan dragen en meestal is dan een (wereld)oorlog een oplossing voor het probleem.

BerendW
BerendW
Reactie op  Bij Jupiter
4 jaren geleden

Beste Bij Jupiter,

Je hoeft mij niet te vertellen dat de USA de moderne Romeinen zijn, want hun bestaan is dankzij oorlog tot oorlog en overheersing, wilde je er wel op wijzen dat er gelukkig landen zijn die een tegengeluid geven, ondanks dat de USSR ook niet je van het was.

Bij Jupiter
Bij Jupiter
Reactie op  BerendW
4 jaren geleden

@BerendW

Zou het niet mooi zijn als de mensheid leert van fouten en dat men begrijpt dat we tot een hogere gelukzaligheid zouden kunnen komen met meer (technologische) voorspoed als we niet concurreren en men leert hoe we samen kunnen werken i.p.v. tegen elkaar te werken.

Schijnbaar beleven veel machthebbers en machtige landen plezier aan het onophoudelijk uitbreiden van de macht met alle ellende van dien, maar vergeten dat ellende alleen maar meer ellende brengt en de macht uiteindelijk ooit zal sterven in tijd en juist, maar een gezond en weldenkende coöperatieve wereld zonder machtsvertoon, zonder kwaadaardige machthebbers en diens zonder nadenken orders opvolgende knechten in vrede meer vooruitgang zal kennen dan een competitieve en destructieve wereld.

Waren we in de wereld al niet veel verder geweest in ontwikkeling op allerlei terreinen als er geen machtsstrijd zou zijn en men zich niet hoefde bezig te houden met een geld-, macht- en oorlogszuchtige machinerie? Geen vervuiling, geen tekorten, geen ziektes, geen oorlog, geen honger of ellende, maar alle energie en tijd stoppen in gezonde zaken dan zou de wereld al vele malen verder in een hogere ontwikkeling zijn geweest. Nu gaan we ondanks de technologische ontwikkeling, nog steeds achteruit in de tijd, al denken velen dat we vooruit gaan. Al de tijd die de mens verspilt aan oorlog en machtsspelletjes, in ongeacht welk land dan ook, is weggegooide tijd en maakt alleen maar dat de mensheid ongelukkiger, instabieler, zieker en daarmee de geestelijke en fysieke leegheid alleen maar zal toenemen.

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Ze beginnen elkaar op te eten, heerlijk. 3 mensen kunnen een geheim pas bewaren als er 2 dood zijn. Ben benieuwd of de Mossad ook nog aan de beurt komt in de 28 pagina’s. Hoop dat dit vreedzaam opgelost kan worden. Zie ze er ook nog wel voor aan dat ze de economie opblazen en ww3 beginnen. We bevinden ons op het gevaarlijkste punt in de wereldgeschiedenis.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Tja. De politici weten het allang maar doen hun mond pas open als ze niet meer in dienst zijn. Er is een ongeschreven code, dat wie tijdens het uitvoeren van zijn ambt de Bush versie van 9/11 bekritiseerd of vragen stelt in het openbaar niet lang zal leven…
Luister maar eens naar Dr. Andreas von Bülow, gepensioneerd minister buitenlandse zaken uit Duitsland. Of Willy Wimmer gepensineerde CDU’er. Dit zijn politici die hun verhaal (zij waren erbij) niet op TV mogen vertellen….

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x