Homepagina » Het Complot » Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om ‘oorlog tegen terrorisme’ te kunnen beginnen
Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om 'oorlog tegen terrorisme' te beginnen

Grote krant: Amerika blies World Trade Center op om ‘oorlog tegen terrorisme’ te kunnen beginnen

Amerika heeft de terreuraanslag op het World Trace Center zelf uitgevoerd om een wereldwijde oorlog tegen terrorisme te kunnen ontketenen. Dat schrijft de grote Saoedische krant Al-Hayat.

De Amerikaanse Senaat stemde onlangs in met een omstreden wetsontwerp dat burgers in staat stelt om staten zoals Saoedi-Arabië aan te klagen wegens medeplichtigheid aan de aanslagen van 11 september 2001. Het Witte Huis is fel tegen aanname van de 9/11-wet.

Geheime documenten zouden hoge ambtenaren uit het land linken aan de terreuraanslagen. Volgens de krant houdt de VS dit soort documenten bewust als troef achter de hand.

Troefkaart

Dat deed het land al vaker, bijvoorbeeld toen het ervoor koos om Irak in de jaren negentig niet aan te vallen en Saddam Hoessein in leven te houden als onderhandelingstroef. Pas toen het sjiisme een bedreiging vormde in de regio wilde Amerika van hem af omdat hij niet langer werd gezien als een troefkaart, aldus de krant.

De krant schrijft dat de aanslagen op 9/11 ook zo’n troefkaart waren. Ze stelden de VS namelijk in staat om wie dan ook de schuld te geven. Eerst kreeg Al Qaida de schuld, later de Taliban, toen Saddam Hoessein en nu Saoedi-Arabië.

“Alle experts op het gebied van Amerikaans beleid die de beelden en de video’s bekijken zijn het er unaniem over eens dat de terreuraanslag op de Twin Towers een Amerikaanse actie is geweest, gepland en uitgevoerd in de VS,” schrijft journalist Katib al-Shammari. “Bewijs hiervoor zijn de opeenvolgende explosies die de gebouwen verwoestten. Ze zijn door bouwkundigen gesloopt met behulp van explosieven. De vliegtuigen waren niet de reden van de ineenstorting, maar gaven groen licht voor de sloop. Toch blijft de VS met de beschuldigende vinger naar anderen wijzen.”

‘Zonder vijand kan Amerika niet bestaan’

Volgens al-Shammari wilde de VS door middel van de aanslagen een vijand creëren – het terrorisme – die Amerikaanse presidenten de schuld gaven van al hun fouten en die ‘vuile operaties’ in andere landen mogelijk maakte.

Moslims werden bestempeld als terroristen, hoewel het de moslims waren die Amerika hielpen om de Sovjets te verslaan en een einde te maken aan de Koude Oorlog, schrijft hij. “Het probleem is dat de VS altijd een vijand moet hebben omdat de VS zonder vijand niet kan bestaan.”

[Breitbart]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
5 jaren geleden

De VS is al eeuwen een marskramer. De marskramers vroeger waren tevens ook de nieuwsbrengers. De leugen deed zijn intrede.
Nu heet alles anders, wereldhandel, inlichtingen, journalistiek, media en macht. Maar het blijft een leugenachtig concept.
Dat maakt vijanden.
Mens wat wordt er voortdurend enorm gelogen op grote schaal door onze regeringen!

wakker
wakker
5 jaren geleden

Het is al lang bekend (bij mij) dat er geen vliegtuigen zijn geweest tijdens de 9/11 aanslag. Het is zooo doorzichtig. Eén van de vele amateuristische leugens. Een vliegtuig k;an niet door een wolkenkrabber vliegen!

trackback
Eindtijdberichten en andere belangrijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart + Update 15.55 uur | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Matt
Matt
5 jaren geleden

Nu nog de bewijzen en de VS aanklagen voor meervoudige massa moord. Zowel de slachtoffers in de Twin towers als de vele doden als gevolg van hun ‘war against terror’. Zelfs de aanslagen in o.a. Brussel zijn hier een gevolg van.
Maleisië heeft dat al gedaan, net als Zwitserland. Daar mogen geen Amerikaanse officials, zoals Busch en Cheney nog binnen komen of ze worden gearresteerd.
Nu de EU nog..

x

Check Also

debats

Arts Fernand Debats tijdens burgerpodium: ‘Wij moeten voorkomen dat de mensheid van binnenuit wordt opgeblazen’

Dinsdag maakten maar liefst 10 insprekers gebruik ...

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

37
0
We lezen graag je reactie!x