Mens en DierCorona

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Per 10 miljoen toegediende doses van het AstraZeneca-vaccin stierven 10 mensen jonger dan 55. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld alle Duitse 60-minners vaccineert, er ongeveer 60 mensen zouden overlijden. Hoeveel mensen onder de 60 stierven er in Duitsland gedurende de eerste zes maanden van deze zogenaamde pandemie aan of met corona? Dat waren er 52, zegt microbioloog Sucharit Bhakdi in een interview met John Kirby van het kanaal Journeyman Pictures. “Hoe kun je dan in vredesnaam zeggen dat de voordelen opwegen tegen de risico’s?” vraagt hij zich af.

Bhakdi zegt dat niemand precies weet wat er in het lichaam gebeurt na vaccinatie omdat dit experiment nooit is uitgevoerd op dieren. “Mensen zijn nu de proefdieren. Mensen! Miljoenen! En we zien nu de gevolgen daarvan. De gevolgen zijn verschrikkelijk en angstaanjagend. Het is een nachtmerrie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Het is allemaal onzin

Tijdens de vaccinonderzoeken van Pfizer werden 20.000 mensen gevaccineerd en 20.000 mensen niet gevaccineerd. In de eerste groep raakten 10 mensen besmet met corona en in de tweede groep waren dat er 150. Pfizer concludeerde dat het vaccin 95 procent effectief is. “Dat is echt belachelijk,” reageert Bhakdi. “Hoe definieerden ze corona? Hoesten, niezen – oftewel milde klachten – en een positieve PCR-test, die sowieso al onbetrouwbaar is. Het is allemaal onzin.”

In het geval van BioNTech werden in de controlegroep 10 ‘ernstige gevallen’ geregistreerd, tegenover één geval in de vaccingroep. Het bedrijf concludeerde vervolgens dat er negen ernstige gevallen waren voorkomen, op 20.000 mensen. En we weten niet eens wat ze bedoelen met een ‘ernstig geval’, benadrukt Bhakdi, die toelicht dat deze mensen niet in gevaar waren en niet op de IC zijn beland.

We stevenen af op een catastrofe

Zelfs tijdens de vaccinonderzoeken moesten honderden mensen worden behandeld in het ziekenhuis vanwege ernstige bijwerkingen. De voordelen wegen dus absoluut niet op tegen de risico’s, stelt de microbioloog, die tussen 1991 en 2012 aan het hoofd stond van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg-Universiteit in Mainz.

“Dit is erger dan Russische roulette. Als je het wilt doen, ga je gang, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. We stevenen af op een catastrofe.”

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
2 jaren geleden

95% effectiviteit? Daar kwam.mijn hoogopgeleide broertje die in Commiefornia woont en werkt (syllicon valley) ook al mee nadat hij zich voor de 2e keer met het criminele gifgoedje had laten inspuiten. Diegene die ons en onze zeer goedbedoelde adviezen in de wind slaan krijgen jammer genoeg wat ze verdienen. En de catastrofe waar Bhakdi het over heeft is nu aan het gebeuren. “Its a live exercise ” zoals Mike Pompeo (We lie, we cheat, we steal) al zei.
En toch wil de meerderheid dit niet. Ach, we zullen het wel zien hè. En misschien is het niet slecht dat een hoop volgzame schapen dan maar het ultieme offer brengen aan hun goden genaamd de ‘democratische staat’ en ‘kapitalisme’, met hun geld en bedrog. Offer jezelf maar schaapjes maar ik zal hier tegen blijven vechten, tot mijn laatste adem.

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
2 jaren geleden

Hoeveel meer van deze berichten hebben we nog nodig om de waarheid onder ogen te zien?

Badbone
Badbone
2 jaren geleden

Even een weetje in Rusland heet Russisch roulette namelijk Amerikaans roulette.

salvar
salvar
2 jaren geleden

als je nu nog niet begrijpt dan kan je beter de injectie pakken.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x