Homepagina » Gezondheid » Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië
Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië
Foto: Wikimedia Commons

Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië

Ook in Australië komt het geregeld voor dat kinderen sterven vlak nadat ze een vaccin hebben gekregen.

Zo stierf een 1-jarig jongetje uit Perth in juli 2017 nadat hij zes vaccins had gekregen. In datzelfde jaar overleed een 18 maanden oud meisje uit Nieuw-Zuid-Wales vijf dagen nadat ze zeven vaccins tegelijk had gekregen.

De door de Australische overheid gefinancierde toezichthouder TGA claimde dat deze sterfgevallen waren te wijten aan ‘verborgen gezondheidsproblemen’.

Russische roulette

“De Australische overheid speelt Russische roulette met onze kinderen door onjuiste en misleidende informatie te verspreiden,” zei dr. Judy Wilyman, die is gepromoveerd aan de Universiteit van Wollongong.

Ze merkte op dat de vooraanstaande wetenschapper Martin Gore (67) onlangs overleed na een routinevaccinatie.

Na een vaccin tegen gele koorts vielen Gore’s organen uit.

De Australische media besteden geen aandacht aan dit soort sterfgevallen en als ze dat wel doen worden ze niet gelinkt aan vaccins, aldus Wilyman.

Epidemie

Ze wees erop dat de overheid studies achterhoudt die stellen dat er een causaal verband is tussen vaccins en autisme.

De vraag is nu hoe overheden wereldwijd kunnen claimen dat hun gezondheidsbeleid gericht is op het verbeteren van de volksgezondheid, terwijl we in werkelijkheid te maken hebben met een epidemie van chronische ziektes en autisme die voor 1990 nog niet bestond, stelde Wilyman.

Dr. Wilyman schreef in haar proefschrift dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samenspant met de farmaceutische industrie.

Veel geld

Ze claimde dat de Mexicaanse griep in 2009 tot pandemie is uitgeroepen door een geheime WHO-commissie die nauwe banden heeft met medicijnmakers, die veel geld hebben verdiend aan de ziekte.

In 2007 schreef dr. Wilyman een paper waarin ze stelt dat het kinkhoestvaccin niet effectief is en bovendien gelinkt is aan autisme.

In 2011 sprak ze zich uit tegen HPV-vaccinatie omdat er volgens haar geen duidelijk bewijs is voor de effectiviteit ervan.

[Natural Blaze]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Christgalactic schreef:

  Hier in België zijn kinderen verplicht zich te laten vaccineren tegen polio!? Als je als ouder het niet zou toestaan wordt je dus gerechtelijk vervolgd. De farmacie luistert naar niks. Ze kunnen ook niet zelf bewijzen dat het vaccin tegen polio effectief is. Te triest voor woorden dus.
  Zelf ben (was) ik lid van de Belfortgroep onder leiding van Peter Vereecke. Vaccinatie was onder andere 1 onderwerp.
  Gezamenlijk hebben wou ook gerechtelijke stappen ondernomen in der tijd inzake chemtrails ( case orange meer dan 300 pagina’s tellend
  ), maar dit eindigde in een remise stelling. De onderzoeksrechter had namelijk geen bevoegdheid om onderzoek te doen op militair domein. ( Chiévre).
  We dienen alle gezamenlijk op te staan tegen deze maffiose praktijken!!

  In lak ‘ ech ala k’in

  24 likes
 • eksegese schreef:

  Vaccinaties geven toegang tot jouw lichaam. Onvoorwaardelijk zelfs als ze het voor elkaar krijgen om het te verplichten. Ze kunnen er dan in spuiten wat ze maar willen, en dat doen ze ook, reken maar. De massa moet onder controle blijven, als ze te gezond, fit, helder van geest en/of al te talrijk wordt, wordt daar liefst zo snel mogelijk wat aan gedaan. Volpompen met ziekmakend gif, de rest gaat vanzelf, zo denken ze. Alleen jammer dat mensen het door beginnen te krijgen.

  23 likes
 • RayOfLight schreef:

  Lijkt me onderhand dat de wereld veel mooier zou zijn zonder overheden. In 2022/2020 5G in Nederland. Overheden zouden hun burgers moeten beschermen , lijkt erop dat dit niet het geval is.

  9 likes
  • vladi schreef:

   Spanje heeft 10 maanden zonder regering gezeten,alles ging gewoon zijn gangetje.
   sterker nog,de economie begon te groeien.
   logisch,wat denk je wat die sociopaten kosten en verspillen?

   fff

   2 likes
 • Louise schreef:

  Voor alle geïnteresseerden, er staan vanochtend een paar interessante artikelen over vaccinatie en andere artikelen op http://www.angel-wings.nl
  Ik zeg altijd zoveel mogelijk informatie tot je nemen om tot een conclusie te komen…

  1 likes
 • Désirée L. Röver, medisch research journalist schreef:

  Al jaren loop ik door de European Medicine Agency (EMA) “Samenvatting van de productkenmerken” van de vaccins die wordt ingespoten via het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Geen consternatiebureau arts heeft die ooit bekeken en weet dus wat h/zij spuit. Of h/zij heeft die — door de industrie aangeleverde — documentatie wel ingekeken, en is in de studie en opleiding zo voorbewerkt dat h/zij het doodgewoon vindt dat er allerlei giftige aluminiumverbindingen, andere toxische chemicaliën en gemanipuleerde ziekteverwekkers terechtkomen in de bloedstroom, en dus de organen van babies…
  Vreemde eiwitten geven anafylactische shock, deze kan variëren van flauwvallen (wat vaak gebeurt na de HPV vaccins) tot aan onmiddellijke dood.
  Vaccinatie is een Russisch roulette: niemand controleert/weet wat de nutriënten- en immuunstatus van de desbetreffende persoon is ten tijde van de inspuiting van de gifbom die ieder (combi)vaccin is.
  Het allereerste vaccin dat wordt ingespoten bij babies van 6 weken (!) was Infanrix-hexa, een vaccin waarin via een onafhankelijk laboratoriumonderzoek in Italië heel andere stoffen bleken te zitten dan vermeld in de professionele bijsluiter…
  Geruisloos heeft het RIVM dit vaccin vervangen door VAXELIS, dat dezelfde pathogenen bevat in enigszins andere hoeveelheden, en dat wordt (geproduceerd?) gedistribueerd door een volslagen onbekend bedrijf (MCM Vaccine B.V. in Leiden)…
  Er zijn vreemde zaken aan de gang in de vaccinatie arena.
  Maar na 25 jaar bestudering van dit onderwerp is het mij duidelijk dat de grondbeginselen van de vaccinatieTHEORIE volledig vals zijn, en dat de stoffen in vaccins nooit in een menselijk lichaam geïnjecteerd zouden mogen worden.
  In de natuur komt er één ziekteverwekker tegelijk binnen via onze slijmvliezen van mond, neus, keel, ogen, oren… Die slijmvliezen bevatten IgA, een stof die het immuunsysteem waarschuwt dat er een ongenode gast is. En dat zet het gehele immuunsysteem op de natuurlijke manier in werking.
  Met vaccinatie worden 6 of meer ziekteverwekkers direct het lichaam binnen gespoten. De theorie beweert dat het gaat om de productie van antistoffen tegen de ingespoten ziekteverwekkers, dus de B-cellen van het immuunsysteem worden aangezet tot hyperproductie daarvan. Maar daarmee komt de ander arm van het immuunsysteem, de T-cellen, ofwel de opruimploeg, NOOIT aan de beurt! En worden de desbetreffende ziekteverwekkers heel diep het lichaam in ge dwongen, zonder ooit hoop op oplossing.
  De vergiftiging door vaccins van het lichaam en het genoom van de ontvanger is de oorzaak van de talloze auto-immuunziekten die we tegenwoordig zien.
  Door massavaccinatie zijn de normale, gemakkelijk te behandelen infectieziekten zich compleet anders gaan gedragen, en hebben we die ingeruild voor chronische. moeilijk te behandelen auto-immuunziekten zoals MS, ALS, kanker, hart- en vaatziekten, diabetes,etc. etc. etc.

  7 likes
  • Frans2 schreef:

   [ In de natuur komt er één ziekteverwekker tegelijk binnen via onze slijmvliezen …]

   Een baby die een kwartiertje in de tuin kruipt krijgt tientallen nieuwe virussen en bacteriën binnen waartegen het immuunsysteem moet optreden. Het is echt niet zo dat die bacteriën en virussen een nummertje trekken om één voor één het lichaam binnen te dringen om het immuunsysteem niet te overbelasten.

   2 likes
 • Louise schreef:

  Dalende trend vaccinatie’s gestopt schreef de Telegraaf gister, gegevens RIVM …..
  Is nog terug te vinden zag ik net, maar als je niet geabonneerd bent zie je alleen bovenstaande…..

  6 likes
 • Louise schreef:

  Heel hartelijk dank voor je openheid , wil je dit artikel doorsturen naar http://www.antivaccinatie.nl

  1 likes
 • Weesje schreef:

  Natuurlijk, ‘verborgen gezondheidsproblemen’. Als er iemand die een bepaald virus heeft opgelopen sterft, wordt er gezegd dat diegene ‘kerngezond’ was.

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  >