Homepagina » Gezondheid » Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië
Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië
Foto: Wikimedia Commons

Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië

Ook in Australië komt het geregeld voor dat kinderen sterven vlak nadat ze een vaccin hebben gekregen.

Zo stierf een 1-jarig jongetje uit Perth in juli 2017 nadat hij zes vaccins had gekregen. In datzelfde jaar overleed een 18 maanden oud meisje uit Nieuw-Zuid-Wales vijf dagen nadat ze zeven vaccins tegelijk had gekregen.

De door de Australische overheid gefinancierde toezichthouder TGA claimde dat deze sterfgevallen waren te wijten aan ‘verborgen gezondheidsproblemen’.

Russische roulette

“De Australische overheid speelt Russische roulette met onze kinderen door onjuiste en misleidende informatie te verspreiden,” zei dr. Judy Wilyman, die is gepromoveerd aan de Universiteit van Wollongong.

Ze merkte op dat de vooraanstaande wetenschapper Martin Gore (67) onlangs overleed na een routinevaccinatie.

Na een vaccin tegen gele koorts vielen Gore’s organen uit.

De Australische media besteden geen aandacht aan dit soort sterfgevallen en als ze dat wel doen worden ze niet gelinkt aan vaccins, aldus Wilyman.

Epidemie

Ze wees erop dat de overheid studies achterhoudt die stellen dat er een causaal verband is tussen vaccins en autisme.

De vraag is nu hoe overheden wereldwijd kunnen claimen dat hun gezondheidsbeleid gericht is op het verbeteren van de volksgezondheid, terwijl we in werkelijkheid te maken hebben met een epidemie van chronische ziektes en autisme die voor 1990 nog niet bestond, stelde Wilyman.

Dr. Wilyman schreef in haar proefschrift dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samenspant met de farmaceutische industrie.

Veel geld

Ze claimde dat de Mexicaanse griep in 2009 tot pandemie is uitgeroepen door een geheime WHO-commissie die nauwe banden heeft met medicijnmakers, die veel geld hebben verdiend aan de ziekte.

In 2007 schreef dr. Wilyman een paper waarin ze stelt dat het kinkhoestvaccin niet effectief is en bovendien gelinkt is aan autisme.

In 2011 sprak ze zich uit tegen HPV-vaccinatie omdat er volgens haar geen duidelijk bewijs is voor de effectiviteit ervan.

[Natural Blaze]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Dalende trend vaccinatie’s gestopt schreef de Telegraaf gister, gegevens RIVM …..
Is nog terug te vinden zag ik net, maar als je niet geabonneerd bent zie je alleen bovenstaande…..

Christgalactic
Christgalactic
2 jaren geleden

Hier in België zijn kinderen verplicht zich te laten vaccineren tegen polio!? Als je als ouder het niet zou toestaan wordt je dus gerechtelijk vervolgd. De farmacie luistert naar niks. Ze kunnen ook niet zelf bewijzen dat het vaccin tegen polio effectief is. Te triest voor woorden dus.
Zelf ben (was) ik lid van de Belfortgroep onder leiding van Peter Vereecke. Vaccinatie was onder andere 1 onderwerp.
Gezamenlijk hebben wou ook gerechtelijke stappen ondernomen in der tijd inzake chemtrails ( case orange meer dan 300 pagina’s tellend
), maar dit eindigde in een remise stelling. De onderzoeksrechter had namelijk geen bevoegdheid om onderzoek te doen op militair domein. ( Chiévre).
We dienen alle gezamenlijk op te staan tegen deze maffiose praktijken!!

In lak ‘ ech ala k’in

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Vaccinaties geven toegang tot jouw lichaam. Onvoorwaardelijk zelfs als ze het voor elkaar krijgen om het te verplichten. Ze kunnen er dan in spuiten wat ze maar willen, en dat doen ze ook, reken maar. De massa moet onder controle blijven, als ze te gezond, fit, helder van geest en/of al te talrijk wordt, wordt daar liefst zo snel mogelijk wat aan gedaan. Volpompen met ziekmakend gif, de rest gaat vanzelf, zo denken ze. Alleen jammer dat mensen het door beginnen te krijgen.

RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Lijkt me onderhand dat de wereld veel mooier zou zijn zonder overheden. In 2022/2020 5G in Nederland. Overheden zouden hun burgers moeten beschermen , lijkt erop dat dit niet het geval is.

vladi
vladi
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

Spanje heeft 10 maanden zonder regering gezeten,alles ging gewoon zijn gangetje.
sterker nog,de economie begon te groeien.
logisch,wat denk je wat die sociopaten kosten en verspillen?

fff

Louise
Louise
2 jaren geleden

Voor alle geïnteresseerden, er staan vanochtend een paar interessante artikelen over vaccinatie en andere artikelen op http://www.angel-wings.nl
Ik zeg altijd zoveel mogelijk informatie tot je nemen om tot een conclusie te komen…

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

OPVALLEND DAT JUIST HOGEROPGELEIDE MENSEN KIEZEN VOOR NIET VACCINEREN.

Frans2
Frans2
Reactie op  Mikkie
2 jaren geleden

Rutte is ook hoogopgeleid, dat betekent niet automatisch dat je ook verstandige dingen zegt of beslist.

Désirée L. Röver, medisch research journalist
Désirée L. Röver, medisch research journalist
2 jaren geleden

Al jaren loop ik door de European Medicine Agency (EMA) “Samenvatting van de productkenmerken” van de vaccins die wordt ingespoten via het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Geen consternatiebureau arts heeft die ooit bekeken en weet dus wat h/zij spuit. Of h/zij heeft die — door de industrie aangeleverde — documentatie wel ingekeken, en is in de studie en opleiding zo voorbewerkt dat h/zij het doodgewoon vindt dat er allerlei giftige aluminiumverbindingen, andere toxische chemicaliën en gemanipuleerde ziekteverwekkers terechtkomen in de bloedstroom, en dus de organen van babies…
Vreemde eiwitten geven anafylactische shock, deze kan variëren van flauwvallen (wat vaak gebeurt na de HPV vaccins) tot aan onmiddellijke dood.
Vaccinatie is een Russisch roulette: niemand controleert/weet wat de nutriënten- en immuunstatus van de desbetreffende persoon is ten tijde van de inspuiting van de gifbom die ieder (combi)vaccin is.
Het allereerste vaccin dat wordt ingespoten bij babies van 6 weken (!) was Infanrix-hexa, een vaccin waarin via een onafhankelijk laboratoriumonderzoek in Italië heel andere stoffen bleken te zitten dan vermeld in de professionele bijsluiter…
Geruisloos heeft het RIVM dit vaccin vervangen door VAXELIS, dat dezelfde pathogenen bevat in enigszins andere hoeveelheden, en dat wordt (geproduceerd?) gedistribueerd door een volslagen onbekend bedrijf (MCM Vaccine B.V. in Leiden)…
Er zijn vreemde zaken aan de gang in de vaccinatie arena.
Maar na 25 jaar bestudering van dit onderwerp is het mij duidelijk dat de grondbeginselen van de vaccinatieTHEORIE volledig vals zijn, en dat de stoffen in vaccins nooit in een menselijk lichaam geïnjecteerd zouden mogen worden.
In de natuur komt er één ziekteverwekker tegelijk binnen via onze slijmvliezen van mond, neus, keel, ogen, oren… Die slijmvliezen bevatten IgA, een stof die het immuunsysteem waarschuwt dat er een ongenode gast is. En dat zet het gehele immuunsysteem op de natuurlijke manier in werking.
Met vaccinatie worden 6 of meer ziekteverwekkers direct het lichaam binnen gespoten. De theorie beweert dat het gaat om de productie van antistoffen tegen de ingespoten ziekteverwekkers, dus de B-cellen van het immuunsysteem worden aangezet tot hyperproductie daarvan. Maar daarmee komt de ander arm van het immuunsysteem, de T-cellen, ofwel de opruimploeg, NOOIT aan de beurt! En worden de desbetreffende ziekteverwekkers heel diep het lichaam in ge dwongen, zonder ooit hoop op oplossing.
De vergiftiging door vaccins van het lichaam en het genoom van de ontvanger is de oorzaak van de talloze auto-immuunziekten die we tegenwoordig zien.
Door massavaccinatie zijn de normale, gemakkelijk te behandelen infectieziekten zich compleet anders gaan gedragen, en hebben we die ingeruild voor chronische. moeilijk te behandelen auto-immuunziekten zoals MS, ALS, kanker, hart- en vaatziekten, diabetes,etc. etc. etc.

Frans2
Frans2

[ In de natuur komt er één ziekteverwekker tegelijk binnen via onze slijmvliezen …]

Een baby die een kwartiertje in de tuin kruipt krijgt tientallen nieuwe virussen en bacteriën binnen waartegen het immuunsysteem moet optreden. Het is echt niet zo dat die bacteriën en virussen een nummertje trekken om één voor één het lichaam binnen te dringen om het immuunsysteem niet te overbelasten.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Heel hartelijk dank voor je openheid , wil je dit artikel doorsturen naar http://www.antivaccinatie.nl

Weesje
Weesje
2 jaren geleden

Natuurlijk, ‘verborgen gezondheidsproblemen’. Als er iemand die een bepaald virus heeft opgelopen sterft, wordt er gezegd dat diegene ‘kerngezond’ was.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Bijna negen op de 10 bedrijven raden ...

de jonge

De Jonge beweert dat cijfers goede kant opgaan dankzij vaccinatie: ‘Pure propaganda’

De cijfers gaan de goede kant op, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x