Gezondheid

Vaccinatiebeleid van overheden zorgt voor dood en verderf. Zo is de situatie in Australië

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook in Australië komt het geregeld voor dat kinderen sterven vlak nadat ze een vaccin hebben gekregen.

Zo stierf een 1-jarig jongetje uit Perth in juli 2017 nadat hij zes vaccins had gekregen. In datzelfde jaar overleed een 18 maanden oud meisje uit Nieuw-Zuid-Wales vijf dagen nadat ze zeven vaccins tegelijk had gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De door de Australische overheid gefinancierde toezichthouder TGA claimde dat deze sterfgevallen waren te wijten aan ‘verborgen gezondheidsproblemen’.

Russische roulette

“De Australische overheid speelt Russische roulette met onze kinderen door onjuiste en misleidende informatie te verspreiden,” zei dr. Judy Wilyman, die is gepromoveerd aan de Universiteit van Wollongong.

Ze merkte op dat de vooraanstaande wetenschapper Martin Gore (67) onlangs overleed na een routinevaccinatie.

Na een vaccin tegen gele koorts vielen Gore’s organen uit.

De Australische media besteden geen aandacht aan dit soort sterfgevallen en als ze dat wel doen worden ze niet gelinkt aan vaccins, aldus Wilyman.

Epidemie

Ze wees erop dat de overheid studies achterhoudt die stellen dat er een causaal verband is tussen vaccins en autisme.

De vraag is nu hoe overheden wereldwijd kunnen claimen dat hun gezondheidsbeleid gericht is op het verbeteren van de volksgezondheid, terwijl we in werkelijkheid te maken hebben met een epidemie van chronische ziektes en autisme die voor 1990 nog niet bestond, stelde Wilyman.

Dr. Wilyman schreef in haar proefschrift dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samenspant met de farmaceutische industrie.

Veel geld

Ze claimde dat de Mexicaanse griep in 2009 tot pandemie is uitgeroepen door een geheime WHO-commissie die nauwe banden heeft met medicijnmakers, die veel geld hebben verdiend aan de ziekte.

In 2007 schreef dr. Wilyman een paper waarin ze stelt dat het kinkhoestvaccin niet effectief is en bovendien gelinkt is aan autisme.

In 2011 sprak ze zich uit tegen HPV-vaccinatie omdat er volgens haar geen duidelijk bewijs is voor de effectiviteit ervan.

[Natural Blaze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Dalende trend vaccinatie’s gestopt schreef de Telegraaf gister, gegevens RIVM …..
Is nog terug te vinden zag ik net, maar als je niet geabonneerd bent zie je alleen bovenstaande…..

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Hier in België zijn kinderen verplicht zich te laten vaccineren tegen polio!? Als je als ouder het niet zou toestaan wordt je dus gerechtelijk vervolgd. De farmacie luistert naar niks. Ze kunnen ook niet zelf bewijzen dat het vaccin tegen polio effectief is. Te triest voor woorden dus.
Zelf ben (was) ik lid van de Belfortgroep onder leiding van Peter Vereecke. Vaccinatie was onder andere 1 onderwerp.
Gezamenlijk hebben wou ook gerechtelijke stappen ondernomen in der tijd inzake chemtrails ( case orange meer dan 300 pagina’s tellend
), maar dit eindigde in een remise stelling. De onderzoeksrechter had namelijk geen bevoegdheid om onderzoek te doen op militair domein. ( Chiévre).
We dienen alle gezamenlijk op te staan tegen deze maffiose praktijken!!

In lak ‘ ech ala k’in

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Vaccinaties geven toegang tot jouw lichaam. Onvoorwaardelijk zelfs als ze het voor elkaar krijgen om het te verplichten. Ze kunnen er dan in spuiten wat ze maar willen, en dat doen ze ook, reken maar. De massa moet onder controle blijven, als ze te gezond, fit, helder van geest en/of al te talrijk wordt, wordt daar liefst zo snel mogelijk wat aan gedaan. Volpompen met ziekmakend gif, de rest gaat vanzelf, zo denken ze. Alleen jammer dat mensen het door beginnen te krijgen.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Lijkt me onderhand dat de wereld veel mooier zou zijn zonder overheden. In 2022/2020 5G in Nederland. Overheden zouden hun burgers moeten beschermen , lijkt erop dat dit niet het geval is.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x