Homepagina » Chemtrails » Miljoenen geloven in chemtrails. Is dit de reden dat vliegtuigen in het geheim chemische stoffen verspreiden?
Miljoenen geloven in chemtrails. Is dit de reden dat vliegtuigen in het geheim chemische stoffen verspreiden?

Miljoenen geloven in chemtrails. Is dit de reden dat vliegtuigen in het geheim chemische stoffen verspreiden?

Miljoenen mensen zijn ervan overtuigd dat vliegtuigen giftige stoffen in onze atmosfeer verspreiden. De lange slierten die hierbij ontstaan worden ook wel chemtrails genoemd, aldus de Britse Daily Express.

Een aantal van deze mensen stelt dat dit wordt gedaan in een poging het klimaat op aarde te beïnvloeden om de effecten van klimaatverandering terug te draaien.

Geo-engineering

Onder meer wijlen zanger Prince geloofde in deze complottheorie, die uitvoerig wordt beschreven op de website Geoengineeringwatch.org van Dane Wigington.

Volgens hem zijn de chemtrails onderdeel van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat.

Hij wijst op Solar Radiation Management (SRM), waarbij wetenschappers de effecten van een grote vulkaanuitbarsting op de temperatuur nabootsen.

Giftige stoffen

Tijdens een uitbarsting houdt de aswolk zonlicht tegen waardoor de aarde afkoelt.

Wigington claimt dat de chemtrails bestaan uit gassen als waterstofsulfide en zwaveldioxide. Op die manier wil men zonlicht op een kunstmatige manier reflecteren, stelt hij.

Geo-engineering verstoort weerpatronen, de waterkringloop (waardoor in sommige gebieden droogte ontstaat en andere delen overstromen), vernietigt de ozonlaag en verontreinigt de hele planeet met giftige stoffen, aldus Wigington.

Militair-industrieel complex

Volgens hem zit het militair-industrieel complex achter deze enorme operatie. “Er is geen toezicht en we worden allemaal onderworpen aan deze tests.”

Anderen claimen dat de sporen die we in de lucht zien niets meer zijn dan contrails.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

118 reacties

 1. Ik wil toch graag even de opmerking plaatsen, ook aan de redactie dat chemtrails niet de “complottheorie” is maar contrails!!
  Als ik zo’n kwast van de MSM hoor zeveren op de VERRE ZIEN (tv) dat als de zgnd “vliegtuigstrepen” meer dan 20 minuten in de lucht “hangen” mogen ze ze officieel “wolken” noemen! Hier zijn ze dus echt de weg kwijt aan het raken!
  En voor de oplettende waarnemer en NIET complotter het volgende…..ze sprayen, want het is sprayen en niets anders, nu ook zwarte CHEMTRAILS, en dat kan onmogelijk watyerdamp zijn waar CONTRAILS uit behoren te bestaan!! Toch??? Of is waterdamp tegenwoordig ook in zwarte uitvoering!?
  Het zouden natuurlijk voor degene die nog niet helemaal overtuigd is van deze misdaad tegen de menselijkheid slecht afgestelde dieselmotoren van vliegtuigen kunnen zijn maar goed! En wie dit dan niet wil geloven….die vertel ik wel een ander sprookje uit 1001 nacht van de gebroeders Grimm!
  Wakker worden mensen, chemtrails zijn een feit, en bestaan hoofdzakelijk uit:
  Barium (ook in oxidevorm)
  Strontium (idem)
  Aluminiumoxide (erg goed voor de grote aantoonbare toename van altzheimer)
  Een hele hoop andere giftige stoffen die op deze manier véél goedkoper zijn om te lozen en het geheel mooi bij elkaar gehouden, zodat het niet gelijk op de bodem pleurt, door een heerlijk sausje van fiberplastics.
  Veel plezier in de natuur zou ik zeggen.
  En yes, als ik er iemand over aanspreek wordt aldoor velen, toch al beetje wakkere ezels, piekfijn gezegd…..daar kunnen we toch niets aan doen!
  Yep…dream on people!!
  Een hele fijne dag gewenst verder.

  Gladiator

  47 likes
  • Zwarte wolken bestaan natuurlijk wel, kijk maar eens naar onweerswolken. Die bestaan ook echt uit waterdamp. Ze zijn zwart omdat ze zo vol met water zitten dat het licht er niet meer doorheen kan schijnen.

   En natuurlijk is de chemtrail een samenzweringstheorie. Het sprayen van gif over de aarde zou betekenen dat je ook jezelf, je kinderen, familie en vrienden met gif zou besproeien. Dat lijkt me op zijn zachts gezegd een onlogische actie.

   Ook is zo’n vermeende wereldwijde actie onmogelijk om geheim te houden. Te veel mensen zouden daarbij betrokken zijn. Ik ken diverse oprechte en integere piloten die nooit aan zoiets mee zouden werken. Natuurlijk is het verweer dat zij er ook niet van op de hoogte zouden zijn, maar dan zijn er vele honderduizenden technici en onderhoudsmonteurs die dat wel moeten zijn. Dat is gewoon niet stil te houden.

   Nee, chemtrails zijn een fabel. Contrails zijn voornamelijk waterdamp dat ontstaat bij de verbranding van kerosine en dat -afhankelijk van de omstandigheden- langere tijd als strepen in de lucht blijft hangen.

   Oh ja, wilt u mij alstublieft niet verwijten dat ik betaald wordt voor dit antwoord. Dat is zo’n voorspelbare en sneue reactie.

   18 likes
   • @pleiadian 14.45
    Oh nee hoor, ik ga u absoluut niets verwijten. Ik kijk en luister naar eenieders mening en trek dan mijn eigen conclusie.
    Even heel kort een reactie op uw eerste antwoord, u weet wel, dat van die zwarte wolken.
    U heeft volkomen gelijk, (mooi te horen toch) echter uw insteek is volkomen onjuist. U vergelijkt namelijk appels met peren. Een ECHTE waterdampwolk kan namelijk honderden meters dik zijn en indien deze dan idd grotendeels gevuld is met WATER is deze idd donker van kleur. (goed lezen, donker van kleur, meestal donkergrijs overigens, en niet zwart)
    Een streep welke uit zgnd de motor van een vliegtuig komt is max laten we zeggen 1 tot 3 meter in doorsnee, echter ik beweer en kan aantonen dat deze NIET uit de motor komen maar uit een sproeikop welke is aangebracht tussen de motoren. Deze is dus niet zo dik en de laatste tijd steeds vaker gitzwart!!!
    En wilt u me alstublieft niet verwijten dat ik hier geen foto’s plaats van dit soort criminele handelingen, want deze zijn met een heel klein beetje googelen met het grootste gemak vindbaar. Ook overigen op de site van Dane Wigington te weten:
    http://www.geoengineeringwatch.org
    Gewoon daar ff kijken en je conclusie trekken.
    Trouwens, er zijn al vele overheden welke het gewoon “netjes toegeven” waar ze mee bezig zijn daarboven in den hemel alleen geven deze lieve nette overheden welke alleen maar het beste met ons voor hebben er een andere draai aan.
    En dan speciaal voor u beste pleiadian…….nog meer info in het al door mij aangehaalde boek van de gebroeders Grimm, jawel, 1001 nacht.
    Ook natuurlijk voor andere ontkenners van dit gifwerk boven onze hoofden.
    Verdere reactie van mij niet meer verwachten aub. Heeft toch absoluut geen doel.

    En mijn stellige overtuiging blijft: Chemtrails zijn een FEIT!! En feiten zijn bewijsbaar, chemtrails dus ook!
    Onze luchten zijn ‘s morgens vroeg heerlijk blauw en na enkele uren rastervliegen hangt er een hele mooie witte deken zalig voor het zonnetje zodat je dit alleen nog maar heiïg kunt zien…..maar slaap gewoon lekker verder zou ik zeggen.
    Heeeeele fijne zonnige dag gewenst.

    Ongelooflijk!

    Gladiator

    32 likes
    • “Chemtrails zijn een FEIT!! En feiten zijn bewijsbaar, chemtrails dus ook!”

     Contrails zijn een feit, chemtrails zijn een theorie/aanname..

     15 likes
     • daar is onze roy toch weer,in geeneen artikel plaats roy een reatie,behalve als het over chemtrails gaat,dan moet quotende roy toch echt optreden en de lezers behoeden voor de complottheorie dat contrails chemtrails zijn.

      onze roycke…….:D

      fff

      9 likes
     • “In geeneen artikel plaats roy een reatie,behalve als het over chemtrails gaat,”

      Moet je toch beter lezen bij de andere atikelen beste Vladi, maar dat jij moeite hebt met lezen is wel bekend… 🙂

      6 likes
    • “ik beweer en kan aantonen dat deze NIET uit de motor komen maar uit een sproeikop welke is aangebracht tussen de motoren”

     Ik zeg: doen! Upload het ergens, plak de link en deel de kennis!

     3 likes
     • Dit bedoelt hij denk ik Sebastiaan

      http://www.geoengineeringwatch.org/proof-of-retrofit-aerosol-spraying-nozzles-on-airbus-jet-aircraft/

      Echter als je de trainings manual van de motoren er bij pakt en even op pagina 127 kijkt (linkje hieronder) zie je dat het helemaal geen chemtrail sproeiers zijn maar Pylon drains

      https://www.scribd.com/doc/104431928/A-320-Engine

      Pylon Drains
      The engine pylon is divided into 7 compartments.Various systems are routedthrough these areas. Any leckage from fluid lines is drained overboard through seperate lines in the rear of the pylon

      Maar de chemtrail community beweert ondertussen alweer dat de trainings manuals gephotoshopped zijn 🙂 Tja, met zo’n instelling……………………

      8 likes
     • dus Sebastiaan luister nu maar ONZE roycke,pylon drains kunnen nooit gebruikt worden om chemtrails te creeeren.

      roycke zegt dat je kunt zien dat het geen chemtrailsproeier is maar een ´PYLON DRAIN´………

      fff

      1 likes
     • “pylon drains kunnen nooit gebruikt worden om chemtrails te creeeren”

      Een Pylon drains heeft een functie en deze functie heeft hij niet voor niets. Dat chemtrail beliebers een opening zien en meteen denken dat zij “de” sproeier gevonden hebben is een gebrek aan kennis van deze beliebers. Iets wat ze makkelijk ook zelf even kunnen uitzoeken, maar in plaats daarvan halen ze hun informatie van cospiracy sites (zoals Geoengineeringwatch) die op hun beurt weer bakken met geld verdienen aan de mensen die te lui zijn om verder te zoeken..

      1 likes
    • “Ook overigen op de site van Dane Wigington te weten:
     http://www.geoengineeringwatch.org

     Jij stuurt mensen naar een clickbait website waarvan is aangetoond dat ze “chem”/contrails in foto’s photoshoppen.

     Als je direct gelooft/aanneemt wat er op die site staat ben je niet zo wakker als dat je beweert. Veel van wat daar staat is simpel te weerleggen als je er echt even induikt..

     9 likes
     • Nagano moratorium tegen chemtrails ondertekend door meer dan140 landen..In Belgie is alzheimer na kanker doodsoorzaak nummer 2. .Meer dan 140 landen hebben dit moratorium ondertekend in Nagano Japan , ontkennen heeft geen zin .Depopulatie op wereldschaal

      2 likes
    • Bedankt voor uw reactie. Jammer van die opmerking over het slapen…

     2 likes
     • Oké, daar heeft u gelijk in echter het was een beetje in mijn enthousiasme zal ik maar zeggen dus bij deze sorry daarvoor! En welgemeend.

      Verder verwijs ik naar het artikel, geplaatst op deze site van 17 april 2017, bij mijzelf en neem dus aan ook bij u allen hier rechts te zien getiteld “vliegtuigstrepen bestaan en….”
      Kijk dat nog eens na en zie wat deze wetenschapper te vertellen heeft. Ook naar de reacties destijds!!!!!!

      Gladiator.

      5 likes
    • Is dat niet warm zomers zo een dwangbuis.?

     1 likes
    • Je hoeft niet te reageren Gladiator maar je opmerking over een blauwe lucht s’morgens? Vliegtuigbewolking is ook s’morgens al aanwezig als de omstandigheden goed zijn daarboven. En zwarte strepen? Gewoon de schaduwkant van een contrail bij het opkomen of ondergaan van de zon. Juist het blijven hangen van nachtelijke vliegtuigbewolking is funest voor de nachtelijke uitstraling. En daarmee behoort ook de reguliere luchtvaart tot de klimaatopwarmers door onbedoeld te ‘geoengineeren’ . Terwijl de media steeds vaker hier openlijk bericht over doen zwijgen ze als het graf over het effect van contrails op ons weer. Volkomen terecht is de verontwaardiging als zgn. persistent contrails na 20 minuten wolken mogen worden genoemd. Ik heb dit meerdere malen gemeld bij het weerbericht en het meest broekafzakkende antwoord is nog steeds; WIJ GAAN NIET OVER DE LUCHTVAART. Daar moeten we het mee doen dus, een stel luchtvaart Marionetten. Tot iedereen in actie komt en een objectieve vermelding eist van de weerberichten én de media. Ik ben er druk mee, wie helpt?

     1 likes
   • Pleiadian. Dat is dus wat ze jou graag wijsmaken, maar ik weet beter. het mengsel van chemicaliën die uitgestrooid wordt is slechts 1 onderdeel van een binair gif. Het andere onderdeel en nu wordt het echt bizar, is fluor. Een stof die de meeste mensen met tanden poetsen binnenkrijgen, of aan hun kinderen geven in de vorm van fluortabletjes. Zelfs hebben ze het een tijdje geprobeerd in het drink water, maar omdat de elite dat moeilijk kon vermijden hebben ze dat maar weer afgeschaft. Feit is dat contrails alleen water en wat uitlaatgassen bevat. en chemtrails over ons worden uitgestrooid. Ga eens op vakantie naar Slovenie, daar geen chemtrails. Ga op internet op zoek naar Nevadacity & chemtrails en je zult zien dat ze daar een verbod hebben op chemtrails. Er zijn heel veel onderzoeken naat gedaan en er zijn heel veel boze mensen die weten wat er gebeurt, en jij wilt dit wegwuiven. Dan kun je mij niet wijsmaken dat je er niet zelf mee te maken hebt of je bent geestelijk niet helemaal in orde.

    20 likes
   • Pleiadan, ik zou je 1000 duimpjes willen geven. Het enige juiste antwoord op de volledig vertroebelde post van gladiator. Die is – net als vele andere complottheoretici – echt de weg kwijt. Chemtrails zijn fabels door mensen bedacht, evenals greys, reptilians, de middenaarde theorie, de ondergrondse tunnels en vrije energie motoren. ‘Dream on’ is op één groep mensen van toepassing en dat is die van Gladiator en de zijnen.

    9 likes
    • bianca idd. het lijkt allemaal flauwekul. Maar ik weet nog wel van ongeveer 25 jaar geleden, toen hadden we niet van die rare melkluchten en de condensstrepen losten bijna direkt op en nu niet meer, ze worden alleen maar dikker. Op de een of andere manier klopt er iets niet.

     19 likes
     • “En zou dat wellicht ergens door kunnen komen, zoals een “klimaatverandering” waardoor ze nu wel blijven hangen, wat 25 jaar geleden niet (ik beweer: minder) gebeurde? ”

      Lijkt me een kwestie van het aantal vliegtuigbewegingen en Perceptie. 25 jaar geleden waren de vliegtuigbewegingen vanuit schiphol 246000, tegenwoordig zijn dat er 479000.. Als er 1 contrail uitwaaiert valt het niet zo veel op, als dat er 10 zijn wordt het opeens heel anders..

      Vroeger keek ook niemand naar de lucht met het idee van ohhhhh kijk die chemtrails eens, of kijk die melklucht, komt vast door chemtrails. Dit gebeurde simpelweg niet omdat het begrip nog niet bestond. Pas half jaren 90 ontstond de chemtrail theorie..

      Hier een foto uit de jaren 80 met zo’n melklucht (tegenwoordig dus chemtrail melklucht)

      https://c1.staticflickr.com/7/6063/6113587194_03fbccf03e_b.jpg

      10 likes
     • En zou dat wellicht ergens door kunnen komen, zoals een “klimaatverandering” waardoor ze nu wel blijven hangen, wat 25 jaar geleden niet (ik beweer: minder) gebeurde?

      1 likes
     • grappig hoe roycke hieronder de groei van vliegtuigbewegingen op 25 jaar (niet eens het dubbele) vergelijkt met een ratio van 1 op 10

      dan komt roycke met een foto van melklucht.
      wie zegt dat die melklucht (waarschijnlijk bedoelt hij melkachtige lucht) gemaakt werd door vliegtuig(strepen)en?

      fff

      1 likes
     • “wie zegt dat die melklucht (waarschijnlijk bedoelt hij melkachtige lucht) gemaakt werd door vliegtuig(strepen)en?”

      Ik quote even de reactie waar ik op antwoordde

      “toen hadden we niet van die rare melkluchten”

      Volgens deze persoon waren er geen melkluchten en nu beweer jij dat ze er wel waren maar niet door vliegtuigstrepen werden gemaakt.. Jullie moeten wel poberen om op 1 lijn te komen…

      0 likes
   • “Zwarte wolken bestaan natuurlijk wel, kijk maar eens naar onweerswolken. Die bestaan ook echt uit waterdamp. Ze zijn zwart omdat ze zo vol met water zitten dat het licht er niet meer doorheen kan schijnen.”

    Buiten dat is het ook nog de vraag hoe de belichting is als de contrail gefilmd/gefotografeerd wordt, er bestaat namelijk ook nog zoiets als een contrail schaduw, waardoor het kan lijken dat de contrail donkerder is dan dat deze daadwerkelijk is.

    http://lmgtfy.com/?t=i&q=contrail+shadow

    10 likes
  • Om toch eens te vragen (en te hopen op een antwoord): waarom zouden “ze” dat doen?

   Financieel gewin is een prima argument (en eindelijk eens een steekhoudend iets), maar “ze” zouden zichzelf er ook mee vergiftigen. Ik mag toch aannemen dat zelfs “ze” niet zo dom zijn om hun eigen leefomgeving kapot te maken?

   4 likes
   • Wat een vraag ”waarom zouden ze zoiets doen” Sebastiaan.
    Je hebt hier met zwaar psychisch gestoorden te maken die bovendien geldverslaafd en machtsgeil zijn, dus daar gaat een normaal mens nooit achter komen wat ze bezielt met hun zieke hersenkronkels.
    Belangrijk is dat het binnenkort voorgoed afgelopen is met ze, ik zou me er dan verder niet meer druk om maken.
    Hier bij mij in de buurt worden de chemtrails steeds minder en als ze er al zijn blijven ze steeds korter hangen.
    Een betere graadmeter om te zien dat de nazi’s het verloren hebben is er niet.
    En dat allemaal dankzij de zo verguiste en gehate Trump, ik kan er om blijven lachen hoe kinderachtig die lozers zich laten kennen.

    4 likes
    • “Wat een vraag ”waarom zouden ze zoiets doen” Sebastiaan.”

     Dat is een hele normale en terechte vraag..

     5 likes
     • Waarom zouden ze vergif in je mond doen wat notabene een totaal andere kleur heeft , amalgaam ofwel kwik wat puur vergif is, en nu ook in vaccinaties gedaan wordt.
      Waarom zouden ze Fluoride in het drinkwater doen wat gewoon vergif is en je IQ verlaagd en je pijnappelklier verkalkt. Waarom zouden ze aspartaam als zoetstof gebruiken wat giftig is voor de mens. Waarom manipuleren ze ons voedsel GMO . Waarom liegen ze tegen ons ons ons in de jaren 70 te vertellen dat de olie op is ? Kan zo nog wel even doorgaan, alles is normaal en er is niets aan de hand volgens Roy . MJAA natuurlijk..

      8 likes
     • Dat is geen antwoord op zijn vraag beste Waarheid…

      3 likes
    • Gek dat ze bij jou daar boven minder worden,hier zijn ze toe aan het nemen 🙂
     Geloof je nou echt dat onze Trumph ze tegen houd 🙂 dat noem ik nog eens een goeie,heb je er nog zoeentje 🙂

     2 likes
     • Hun Dark Web is in handen van de nieuwe U.S. regering.

      Trouwens vandaag zijn ze inderdaad opvallend overdreven lang bezig, nu je het zegt…dat is alweer een tijd geleden dat ze zo fanatiek waren, dus ook weer niet echt nieuw, maar ik denk dat Trump wel weet waar hij moet zijn.
      Vind je ‘m leuk genoeg?

      1 likes
   • Ik raad je aan om eens te joeptjoepen wie en wat de elite precies is, Sebastiaan. Zo kun je zien dat zij alle ellende weten te omzeilen via bepaalde wegen.

    Naast het financieel gewin denk ik ook dat ze iets proberen te verbergen in de lucht. Is het een planeet? Is het de zon die aan het sterven is? Geen idee. Maar volgens mij willen ze dat wij iets niet zien in de lucht.

    5 likes
    • “Naast het financieel gewin”

     Wat is het financieel gewin hier van dan?
     Zo een een operatie zou miljarden kosten. Als ze er winst op willen maken moeten ze er dus heeeeeeell veel geld mee verdienen, op welke manier dan en in hoeverre weegt dat tegen elkaar op?

     Moeten ze dat verdienen aan medicijnen, dezelfde medicijnen die ze dan ook weer moeten gebruiken voor hun eigen familie en vrienden die ziek zijn geworden door deze “chemtrails” ?

     Dat de “Elite” en hun aanhang (dat zijn nogal wat mensen) deze “chemtrails” zouden kunnen omzeilen is natuurlijk niet erg realistisch, dat lijkt me wel duidelijk .. Of gebruiken ze daar medicijnen voor, dezelfde medicijnen waar ze nou juist geld aan willen verdienen en niet aan willen uitgeven, klinkt niet heel logisch lijkt me..

     Er zijn veel goedkopere en effectievere manieren om mensen ziek te maken ipv iets in de lucht sproeien waarvan je niet eens weet waar het weer neerdaalt. 1 km verder of 3000 km verderop. En nee, je hebt niet in de hand waar het neerdaalt…

     4 likes
     • waarom goedkoper?de belastingbetaler betaald.
      wat is dan een effectievere manier?

      als je de luchtstromen kunt manipuleren dan kun je ook wel bepalen waar de chemicalien neerdalen.

      fff

      2 likes
     • “als je de luchtstromen kunt manipuleren dan kun je ook wel bepalen waar de chemicalien neerdalen.”

      Woowwww wat een intelligente opmerking, hoe wilde je dit doen Vladi, vertel het mij eens.. Een grote ventilator in de lucht??

      0 likes
    • Strakblauwe hemel hier
     vlak bij het vliegveld……niets te zien

     2 likes
   • Nogmaals binair gif dwz dat je fluor binnen moet krijgen om echt ziek te worden, slim hè?

    1 likes
    • Top!
     En welke stof wordt giftig als het gemengd wordt met fluor?
     Dat ook nog eens kan worden uitgesproeid en blijft hangen (dus ongeveer de dichtheid van normale lucht heeft als het “gesprayed” wordt)

     En waarvan de opname door de luchtwegen mogelijk is, terwijl de fluor in het spijsverteringskanaal zit.

     5 likes
  • Je hebt groot gelijk maar het beste is dat we de koppen bij elkaar steken en proberen een oplosing te vinden zodat het gestopt wordt,mensen kom met iedeeen en niet alleen met verhalen over wat we alang weten.
   Hier wordt niets mee opgelost,we moeten iedeeen op tafel gooien zodat er axtie komt en niet alleen verhalen naar elkaar gooien,dan zijn we pas wakker.

   4 likes
 2. Toch blijft het vreemd dat er nog nooit echt iemand uit de school geklapt is terwijl er toch duizenden mensen bij zo’n enorme operatie betrokken zouden moeten zijn.
  En deze duizenden mensen hebben allemaal dierbaren, dus waarom zou je in vredesnaam je eigen partners, familie en vrienden willen vergiftigen?
  En wat kost dan zo’n mega operatie dan wel niet? Een vlieguur van een KC-135 van de USAF kost ongeveer 20.000 euro dus laat staan als je dag en dag uit duizenden van dit soort toestellen laat vliegen.

  10 likes
  • Omdat de chemtrail THEORIE gewoonweg niet bestaat!!!
   Het is een hoax, al duizenden malen debunked, maar daar kun je op deze site niet mee aankomen!

   Als ze dat toch doen om ‘ons’ te vergiftigen, dan doen ze niet echt hard hun best. 30 jaar geleden tikten we de 4 miljard mensen op deze aardkloot aan. Inmiddels zitten we al aan/over de 7 miljard!

   9 likes
  • Realist,
   Het is toch inmiddels bekend dat de machtselite over onbeperkte middelen (geld) beschikt?! Zie ook de film met Ronald Bernard. Er zijn op aarde waarschijnlijk wel meer geheime operaties waarbij duizenden mensen betrokken moeten zijn zonder dat er ooit echt iets over in de openbaarheid komt. Alleen al het feit dat de meeste mensen niet op de hoogte zijn van het (aantoonbare) bestaan van een machtselite zegt genoeg..Ik denk ook dat veel mensen die er bij betrokken zijn, niet of nauwelijks weten waar ze mee bezig zijn en dat zij vals worden voorgelicht. Is makkelijk genoeg met de ´mindset´ van tegenwoordig. Ieder mens van 40 jaar over ouder die bewust naar de lucht kijkt ziet dat er iets niet klopt en dat de luchten er 20 jaar geleden anders uitzagen. Strak blauwe luchten zijn zelfs in de zomer een zeldzaamheid geworden en het is duidelijk zichtbaar dat de ´condens´ die uit straaljagers komt zodra het maar een beetje mooi weer wordt, een wolkendek vormt. De straaljagers zijn ook zelden alleen en vliegen in een rasterachtig patroon. Ik vrees dat de elite wacht totdat ze dit verschijnsel echt niet langer kunnen ontkennen en er dan een leugenachtige draai aan zal geven, dat dit noodzakelijk is vanwege de k limaatverandering etc etc.

   5 likes
   • “Ik vrees dat de elite wacht totdat ze dit verschijnsel echt niet langer kunnen ontkennen en er dan een leugenachtige draai aan zal geven, dat dit noodzakelijk is vanwege de k limaatverandering etc etc.”

    Marie, dit doen ze nu al. Ik heb al verscheidene nieuwslezers horen zeggen dat ze dit doen om opwarming van de aarde tegen te gaan.

    1 likes
   • Marie, is het je nog niet bekend dat de nep geld stroom stopt?
    Dus wat bedoel je met onbeperkte geldmiddelen?

    0 likes
  • Goed zo. De logistiek van zo’n wereldwijde operatie is gewoon niet realiseerbaar.

   7 likes
  • Hoe zo wat dat allemaal kost,men drukt geld zoveel men wil,hun hebben de geldkraan in hun macht,dus het geld is niet het probleem.
   En mensen kijk toch zelf eens naar de lucht,dan kan men toch niet ontkennen dat het normaal is wat de vliegtuigen achterlaten.
   En ja vind je het toch normaal,ja dan sorry hoor.

   1 likes
   • Dus aan de ene kant wordt er gezegd dat de chemtrails er juist zijn vanwege financieel belang en aan de andere kant zeg jij dat zij de geldkraan in hun macht hebben en op elk moment geld kunnen drukken.

    Maar je hebt wel gelijk, er zijn veel contrails in de lucht, veel meer dan vroeger, er zijn dan ook veel meer vliegtuigen in de lucht

    2 likes
 3. wat mij ook opvalt is dat steeds meer mensen vergeet achtiger worden

  15 likes
  • Ligt er aan of je het in de magnetron opwarmt. Wetenschappelijk aangetoond dat het moleculen verandert dus ook een E nummers. Vrijwel alles wordt kankerverwekkend door een magnetron…lees het experiment met katten en planten…katten en planten gaan dood van normaal water uit een magnetron.

   2 likes
  • Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek is het aantal mensen in Nederland, dat aan de ziekte van Alzheimer overlijdt, vanaf 1996 met ruim 600% gestegen. In Vlaanderen is er een soortgelijke ontwikkeling te constateren.

   Deep Thoughts Radio Ep 204: Chemtrails Are Real
   https://www.youtube.com/watch?v=-UybZShJLCg

   3 likes
   • Quote van het CBS

    “Vorig jaar overleden 12,5 duizend mensen aan de gevolgen van dementie, meldt CBS. Sinds 1996 is de sterfte aan dementie verdrievoudigd.”

    oftewel verdrievoudigd sinds wanneer is dat 600%?

    En je denkt niet dat het o.a. iets te maken heeft met vergrijzing en de hogere gemiddelde levensverwachting, aangezien het een ouderdomsziekte is..

    1 likes
 4. En we pikken het allemaal en dus gaan ze door.

  12 likes
  • daar heb je gelijk in ,maar heb je ook een idee hoe we dit kunnen oplossen ???

   met alleen erover schijven lost het blijkbaar niet op.

   4 likes
   • misschien moeten we massaal posters gaan plakken
    dan hebben ze genoeg op te ruimen om het verborgen te houden
    voor de mensen die nog niet wakker zijn
    of de regering eerst een kans geven om dit in de kamer te bespreken en dat
    als stok achter de deur te gebruiken

    4 likes
   • Slecht geinformeerd hier, of ze houden zich voor de domme.
    Het lijkt wel of mensen hier alleen mainstream media volgen en dan op een alternatieve site hun hart komen luchten.
    Want wat een onwetendheid, terwijl er genoeg info doorgegeven wordt om te weten hoe de vork in de steel zit.
    Per 1 mei is de U.S. geen rovende dominant de baas spelende geldvretende natie meer. Dus vanzelfsprekend houdt de nep geldstroom per 1 juni op.
    Maar het lijkt wel of mensen dit niet willen weten, of de msm volgende meute zijn idd. allemaal vergeetachtig geworden van het nooit je eigen hersens gebruiken, maar klakkeloos alles aannemen wat een stel leugenaars te vertellen heeft.
    Als je je eigen hersens daarmee afstompt en daarmee het vermogen om zelf na te denken verliest, ben je misschien vatbaar voor de nog dommer makende chemtrails.
    Het was in maart al duidelijk dat per 1 juni de hele economie tot een gillend eind kan komen, en dat is een logische gevolgtrekking als er per 1 mei geen nepgeld meer bijgedrukt wordt.
    En zo lossen alle problemen zich langzaam vanzelf op, maar wie nog met borden de straat op wil en gaan demonstreren tegen Trump in Brussel: veel suces maar het lijkt mij dat die mensen meer behoefte aan een uitje met veel mensen op de been hebben dan daadwerkelijk denken iets zinnigs te doen.

    ”By june 1st the entire economy could come to a screeching halt.”

    https://www.youtube.com/watch?v=AKw7YE8PKFQ

    1 likes
  • Nou Joke Jansen, heus niet iedereen pikt het, de dames van de SP pikken het niet en gaan tegen Trump demonstreren met zelfgebreide pussy mutsen op hun hoofd.
   Nu maar hopen dat Dennis de Jong ze linea recta weer terug stuurt.
   Lekker warme wol op je bol, heet en plakkerig zweterig in de felle zon, maar zijn die zowiezo wel lekker in hun hoofd?
   De dames van mijn cluppie gaan tegen Trump demonstreren!
   Om je ogen uit je hoofd te schamen dat je erbij hoort. Dennis, hou ze tegen!!!
   Ze zetten zichzelf afschuwelijk voor gek en hoewel men het nooit met alle punten van zijn club eens kan zijn en dat hoeft ook niet, vind ik dit een enorme blamage.

   0 likes
 5. Grappig om te zien dat mensen die dit voor het eerst zien, meteen oordelen dat het niet goed is uitgezocht en zo van dat kan niet waar zijn”” reageren. Er is zat documentatie over, zat publicaties en en er zijn al een aantal mensen met gevaar voor eigen leven uit de school geklapt, maar dat zie je niet als je je ogen sluit………….dom volk.

  7 likes
  • Zelf zit ik al sinds begin jaren 90 midden in de alternatieve scene. Ik heb alle complottheorieën voorbij zien komen en er vaak ook nog in geloofd ook. Maar de eens zo positieve alternatievelingen zijn gaandeweg verzuurd en onverdraagzaam geworden.

   Het grootste probleem met de alternatieve media is dat alles van de mainstream media kritisch wordt bekeken en gezien wordt als “deel van het complot”. De alternatieve verklaringen die er uit volgen -waaronder de chemtrail theorie- worden kritiekloos aangenomen. Niemand bekijkt de alternatieve verklaringen met dezelfde kritische houding! En wie dat wél doet wordt er van beticht onderdeel van het complot te zijn of betaald te worden door de elite.

   4 likes
   • “Het grootste probleem met de alternatieve media is dat alles van de mainstream media kritisch wordt bekeken en gezien wordt als “deel van het complot”. De alternatieve verklaringen die er uit volgen -waaronder de chemtrail theorie- worden kritiekloos aangenomen. Niemand bekijkt de alternatieve verklaringen met dezelfde kritische houding! ”

    Dit dus…
    Men leest iets of kijkt iets op youtube en gelooft het direct. Kijk alleen al naar de documentaires van Michael J. Murphy, daarin worden zoveel onwaarheden/leugens (bewust on onbewust, dat laat ik in het midden) verkondigd en meen neemt het voor waarheid aan.. Als men echt wakker zou zijn, zoals men beweert, doet men na het kijken van zo’n documentaire een fact check.. Maar als er in het eigen straatje gepraat wordt is er waarschijnlijk niet nodig om iets kritisch te bekijken en wordt alles voor waarheid aangenomen..

    6 likes
 6. Er wordt soms met ons gespot vandaar losse x en in de lucht.
  Betekenend vervangbaar.
  Vin Diesel Facebook Chemtrail X Picture – Exposing The Truth
  Charles Walton
  https://www.youtube.com/watch?v=PBvlGqx0mdc

  1 likes
  • Lijkt me meer voor de hand liggen dat het een verwijzing is naar zijn film die toen net uit was xXx: Return of Xander Cage, heeft niets met chemtrails te maken..

   6 likes
   • kijk hem eens werken voor zijn geld

    fff

    3 likes
    • Zou best voor betaald willen worden voor het wijzen op gebreken, heb je niet ergens een vacature voor me Vladi?.. Het moet natuurlijk wel beter betalen dan mn huidige baan..

     2 likes
     • Dan begin ik bij mezelf..

      “Zou best voor betaald willen worden voor het wijzen op gebreken”

      Moet natuurlijk zijn

      “Zou best betaald willen worden voor het wijzen op gebreken”

      Was dat goed genoeg, neem je me aan Vladi?

      2 likes
 7. Er wordt blijkbaaar flink gesprayed. Door wie en met welk doel is niet geheel duidelijk. Het kan zowel kwaadaardig zijn als ook goedaardig. Laten we hopen op het laatste.

  2 likes
  • Wat is goedaardig in een wereld waar het kwaad regeert en waar alles exact het omgedraaide is zoals het ons verteld wordt.
   De natuur is zelfregulerend en hoe dom kun je zijn om te denken dat het iets zou zijn om de mensheid te sparen.
   We leven in een wereld waar meteen daar geld voor gevraagd zou worden als het in ons voordeel zou zijn of als het belastend zou zijn voor het milieu, hypocriet is onze wereld ten top.
   Het ziet er ook zo normaal uit maar de meeste zitten in hun i phone en kijken niet eens omhoog, hoe kun je toch niet in de gaten hebben dat dit super abnormaal is ?
   Dat is voor mij een groot raadsel!!
   Waar het op neer komt dat men jaar na jaar weer een artikel schrijft over chemtrails en de tijd tikt door.
   Ik heb het antwoord ook niet maar een ding is zeker het is niet voor onze bestwil dat ze sprayen en worden we niet op allerlei manieren langzaam om zeep geholpen.
   Over een jaar is er wel weer een nieuw artikel over hetzelfde onderwerp, en over hoe slecht melk eigenlijk wel is, en dat er kwik in vaccinaties zit, en hoe de elite verder gaat met het overnemen van de wereld, en over monsanto die ons vergiftigt, en over dat Fluoride je iQ verlaagd en je pijnappelklier verkalkt, en over hoe slecht straling en startmeters voor de mens zijn.
   Maak de lijst zelf maar af en je hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat het steeds verder achteruit gaat op de hele wereld.
   Zeer bezorgd ben ik op zeker.

   11 likes
 8. waardeloos suggestief artikel, laat es ballen zien en schrijf de waarheid, er is legio bewijs!!!!!
  chemtrails en HAARP is geen geloof of complottheorie, het is een duister complot met meerdere duistere doelen en dagelijkse gevolgen voor al het leven op deze planeet, verder zie stuk Gladiator

  9 likes
 9. Kijk eens goed naar de kleuren in de lucht.
  Al staat de zon nog hoog zie ik dagelijks rode/paarse kleuren.

  Men gebruikt chemtrails in steeds grotere vormen omdat er m.i. een aantal hemellichamen in de buurt zijn waarvan men het bestaan zo lang mogelijk verborgen wil houden.Dit om paniek te voorkomen en om er voor te zorgen dat alles zo lang mogelijk bij het oude blijft.

  Ik heb het over Nibiru en Nemesis/Herculobus/Wormwood.

  Veel mensen ridiculiseren anderen die het aanhalen echter is er heel veel beeldmateriaal en bewijs in de vorm van statistieken aangaande de opwarming van de aarde van binnenuit.Ook data aangaande de zon en de solar flares etc.
  Last but not least, staat de geschiedenis vol van soortgelijke gebeurtenissen.10 plagen van Egypte bijv.

  2 likes
  • Blijkbaar lukt het niet zo goed met het verborgen houden. Ik regelmatig een kraakheldere sterrennacht. Ook de zon en de maan zijn prima zichtbaar.

   Nibiru heb ik alleen nog niet gezien. Al meer dan 15 jaar hoor ik Nancy Lieder praten over het feit dat het nu echt zover is… maar er is he-le-maal niks te zien. Ook als ik die foto’s bekijk waarop een “tweede” zon te zien zou moeten zijn, dan zie ik alleen maar lens flares.

   Ik weet dat de echte nibiru aanhanger vervolgens gaat beweren dat nibiru zich achter de zon verschuilt. Dat kan misschien voor een paar weken, maar niet voor vele maanden of jaren. Dat is wetenschappelijk gezien namelijk onzin.

   Nee, er is geen nibiru in de buurt. De (vermeende) opwarming van binnenuit de aarde of gebeurtenissen uit het verleden bewijzen natuurlijk niets over de komst van een fantasieplaneet.

   3 likes
 10. @evert
  wat ze niet toegeven is altijd kwaadaardig.
  uitspraken als 500 miljoen mensen op deze aardkloot is genoeg.
  niet alleen sproeien ze maar denk maar aan andere methoden aspartaan en alle E-nummers.

  8 likes
  • zouden daar giftige stoffen inzitten in die E nummers wanneer die opgewarmd worden.
   bij koud eten ben ik niet zo moe dan wanneer ik warm heb gegeten

   1 likes
 11. Waarom zou je mensen alarmeren met zogenaamde “chemtrails” overdag?
  Er wordt ‘s nachts genoeg gevlogen om dan te sproeien zonder dat dat goed zichtbaar is.
  Volkomen onlogisch.

  4 likes
  • precies om die gedachte kunnen ze het dus gewoon doen.

   fff

   1 likes
   • Intelligent en goed verweer weer Vladi 🙂

    1 likes
    • het is geen ´´verweer´´,het is een optie.
     roy de meesten weten wel dat jij een trol bent.
     je reageert als een bezetene op chemtrails artikels,op het psychopatische af,dat doe je verder in geeneen artikel.

     jij bent degene die in de trollenwereld met een continue verweer werkt.

     wat betreft een baan…..ik ben gids in de Ardennen (abzeilen enz.),zeker heb ik een baan voor je (4500 euro per mnd).

     ik hou jouw touw wel in de gaten.

     fff

     1 likes
     • [ je reageert als een bezetene op chemtrails artikels,op het psychopatische af ]

      En jij hebt hier hoeveel reacties staan?
      Waarvan de laatste 8 in een paar minuten tijd?

      1 likes
     • “dat doe je verder in geeneen artikel.”

      Moet je als wakkere toch even dat slaap uit je ogen wrijven..

      0 likes
 12. Een vliegtuig in de lucht is al milieu vervuilend. Alle vliegtuigen/netwerken bij elkaar is super milieu vervuilend.
  Bekende verschijningsvormen van condensatie zijn wolken en de witte condensatiestrepen die ontstaan als vliegtuigen waterdamp uitstoten die vrijkomt bij de verbranding van kerosine. Op de hoogte waar ze vliegen is de lucht koud, waardoor de waterdamp direct condenseert op roetdeeltjes (condensatiekernen) in het uitlaatgas.
  Condensatie is de faseovergang van gas- of damp-vorm naar vloeistof en is het tegenovergestelde van verdampen. Dit zegt toch al genoeg. De entiteit verandert. Enten begint met 1 deeltje/stofje en daar blijven andere deeltjes aan plakken en zo verandert de stof.(simpel uitgelegd)
  Meerdere malen al hier uitgelegd. Bij druk op een stof/element verandert de oorspronkelijke stof in een andere stof. Dus hoe meer je druk bijvoegt als mens via technologie, hoe meer je de natuurlijke omgeving/balans verprutst. Dus wifi/frequentie netwerk is ook niet goed. Het databedrijf http://www.globalswitch.com vermeld zelf dat hun technologie een grotere vervuiling is dan alle vliegtuigen bij elkaar.(die vliegen continu). Weet niet of ze dit inmiddels verwijderd hebben, maar een paar jaar terug stond dit er echt op hun site.
  Vliegtuigen vliegen op olie en olie is geld = dollar/macht. Vandaar, dat er niet minder vliegtuigen komen, maar steeds meer.
  Zelfs als we high tech voertuigen hebben, dan nog is het milieu vervuilend. Mede door druk. Denk aan convectie. Warme en koude waterdamp botsten tegen elkaar en er ontstaat een spiraalwindje. In het groot is dat een megastorm of een megawolk met bliksem. Hier in Eindhoven al een keer meegemaakt. De ontlading was mijlenver te voelen(grond beefde ver buiten Eindhoven) En bij mensen(flat) waarbij dit was ingeslagen zat een groot gat in de muur etc. Ik heb dit mee gekregen uit directe bron. Ze mogen blij zijn dat ze nog leven.
  Wij zijn aardwezens en geen luchtwezens. God/natuur had ons dan wel zelf vleugels gegeven om te kunnen vliegen. Bepaalde mensen denken dat ze de natuur over kunnen nemen, maar de natuur(via balans energiewerking) slaat altijd weer terug. Uiteindelijk krijg je dan een megastrijd tussen vuur en water.(denk aan Joris en de draak) Omdat deze elementen er eerder waren dan oerijzer(technologie). Een vijfpuntige ster duidt 5 elementen aan. Vuur, water, aarde, al het levende en oerijzer. Vuur staat boven aan in de sterafbeelding(de punt).(bekijk afbeeldingen google over deze 5 elementen) Hier komt de elite verering van lucifer vandaan. Via oerijzer(technologie) wil men alles(natuur) overnemen(technologie/systeem is een kopie van de natuurwerking) om daarna weer een nieuw tijdperk te beginnen. Ze(hoogpriesters) weten dat het eindigt met vuur. Water blust de boel weer. Natuurwetten/basis elementen blijven altijd de baas. Gewoon door de volgorde van het ontstaan. De aarde is ontstaan uit een botsing/explosie/vuur. Dus dit element was er als eerste. Als het ware draait men dus alles terug naar het eerste element via technologie/zonder de aarde te laten verdwijnen. Een reiniging.(zie pomoboro bol voor het Vaticaan) Das dus niet de oorspronkelijke natuurgod AL, maar EL(electra/technologie/door mensen zelf gemaakt).
  Met andere woorden: we worden allemaal voor de gek gehouden.

  3 likes
  • De ram is het eerste vuurteken in de dierenriem/sterrenbeelden. Vandaar de ram verering.
   Ram weer/klimaat: zonsopkomst, begin van de lente, open vuur, droogte en hitte
   Ram geologie: actieve vulkanen, nieuw gevormd land(denk aan hoe continenten er voorheen uitzag/oude kaarten)
   Ram stenen: ijzer, diamant, robijn De steen/de diamant/crystal is het hoogste symbool voor grootmeesters etc.
   Het vuurteken staat voor Venus. Het vrouwelijke.(baarmoeder/geboorte/het nieuwe).
   Men eert dus nu al het nieuwe tijdperk.

   2 likes
   • Mensen moeten echt gaan beseffen dat alles om de zon/maan en sterrenhemel draait. Dat het systeem verloopt op die cycli’s. Zelfs het geldsysteem. Crisissen volgen om de 7 jaar. Daar komt bv ook na 7 goede jaren volgen 7 slechte jaren gezegde vandaan. Onze 7 dagen hebben de namen van zon/maan en sterrenhemel.
    Aangezien de aarde nu alle sterrenbeelden hebben doorlopen(25800 jaar), begint er een nieuw tijdperk. Bekijk eens de geologische klok aarde.(wiki) Dan zie je een verband.
    Het geloof zegt dat je niet aan astrologie/astronomie etc. mag doen. Weet je waarom? Dan onthul je het geheim waar de elite mee bezig is. Hun tegenspreuk is dat bij voorspellingen je dingen dan niet gaat doen of juist wel. Ja, das belangrijk bij eigen wil systeem(intuïtie) en niet bij een gestuurd spelsysteem.

    1 likes
  • Nou, tjonge… ja, behoorlijk.
   Maar de vijfpunt staat voor vuur, lucht, water, aarde, geest (de top).

   Gaat jouw betoog dan nog op?

   1 likes
   • De vijfpuntige ster kan ook staan voor: vuur, water, aarde, hout(al het levende) en oerijzer. Google elementen/bekijk afbeeldingen. Dit zijn de aarde elementen, niet verwarren met menselijke elementen(astrologie) De geest valt weer onder hout.

    0 likes
    • Ik bedoel eigenlijk dat de geest onder een andere cycli valt. Maar wel in de verbinding staat met de aarde elementen. bv watergeest vuurgeest mensen/al het levende geest etc

     0 likes
     • Het is irritant als mensen niet even de moeite nemen om zelf even alles na te checken. En dat ook nog aangeef om even zelf te googlen. Pfff.

      0 likes
     • My Goodness, de geest valt onder een andere cycli…pfff willen we die brij van non info wel weten? En wat moeten we na checken? Hoe kunnen we het na checken en belangrijk:
      is het wel belangrijk? En kun je ook zeggen waarom?
      Je verkondigt alleen maar a la Wilders, die zich op deze manier boven anderen waant, en als iemand {Sebastiaan} om enige uitleg vraagt hoor je Elise niet. Wilders gaat bij vragen ook meteen weer zijn eerder afgekondigde epistel afsteken.
      Dus is het gewoon afleiden van de belangrijke zaken die wel spelen.
      De bekende msm truc: ellenlange epistels die allemaal op elkaar lijken en in feite nergens over gaan, maar we moeten ons er in gaan verdiepen. Ja hoor…
      Waarom heb je het nooit eens over Trump, bijvoorbeeld dat hij ook bezig is om de overgang van deze zieke maatschappij naar het nieuwe tijdperk zo glad mogelijk te laten verlopen,
      waarom heb je het daar nooit over? Verdiep je daar eens in want dat is wel belangrijk.
      Je komt alleen met immer hetzelfde lauwe gewauwel wat duidelijk alleen voor jou belangrijk is, hopende dat wij het op een mooie dag ook belangrijk gaan vinden.
      Er hangen hier duidelijk veel druggebruikers en andere idioten rond.

      0 likes
 13. Mensen zoeken altijd naar sensatie in hun ( saaie) leven.
  De gedachte dat er ” niets” is zou voor velen onverdraagbaar zijn en juist daarom bestaan er zoveel BS verhalen.
  Als doorgewinterde amateur astronoom heb ik nog geen enkel spoor van bv Niburu vernomen en ook met mijn zonnetelescoop zoek al jaren tevergeefs.
  Maar dat buitenaards leven mogelijk bestaat geloof ik meteen.
  Want het lijkt mij onmogelijk dat WIJ de enige zijn in dit onmetelijke heelal.

  6 likes
 14. Dat geroep dat het zogenaamd te grootschalig zou zijn om geheim te houden gaat er bij mij al helemaal niet in. 9/11 zo’n toren die in elkaar zakt als een kaartenhuis. Van 1 vliegtuigje. Waar er wel 1000 van in dat gebouw konden. Irak. Mensen nog steeds overtuigd van de massavernietigingswapens van saddam? Lybie idem syrie idem. Nog 2 te gaan. Noord korea word hard aan gewerkt. Zo recht in het gezicht van de gehele wereldbevolking. Onze hele economie. 1 grote façade. Vaccinaties. Man ik kan zo wel doorgaan. Beetje sproeien is dan een peuleschil. En mooie prijskaartjes van wat t kost om een vliegtuig op te laten stijgen. We hebben t hier over die 1 % he. Je weet wel. Je kan niett ontkennen dat de wereld kapot aan t gaan is en dat komt niet door.mensen zoals wij. Er zijn teveel psychopaten aan de macht. Kijk alleen al in de nederlandse politiek. Smerige mannetjes als demmink en teeven. Waarom zitten die daar nog? Is in mijn ogen net zo krom en onbegrijpelijk als chemtrails. Wmb kan je t argument van dan zouden ze hun eigen kinderen vergiftigen ook wegwuiven want die zitten niet in hetzelfde klasje als je buurjongen en ook hun papa staat niet op de bouw in zn hempie naast sjaak de loodgieter

  6 likes
 15. Goed verwoord Gladiator, ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat er mensen zijn die de chemtrails als theorie afdoen. Een vliegtuig verbrandingsmotor laat ALLEEN condens achter, die binnen 2 tot 3 minuten verdwijnt… ik vraag me dan ook af hoe het mogelijk is dat onze hemel met een raster van “trails” word dichtgeweven en er een metaalachtige waas ontstaat waar de zon doorheem probeert te schijnen. Ik loop elke avond met mijn honden om 22:00 uur.. ook s’avonds a s’nachts word er gesproeid. Bij ondergaande zon zie je “Zwarte” chemtrails… dus om nu te zeggen dat er gesproeid word om de zon te weerkaatsen is onzin. Die schijnt s’nachts niet

  7 likes
  • echt? Dus, een verbrandingsmotor laat alléén maar condens, dus waterdamp achter?
   Er zitten roet deeltjes, en god weet wat voor deeltjes nog meer (ben geen motorentechnicus, maar weet wél dat er meer dan alleen condens in zit)
   En Roy, wat zou ik graag met jou eens een biertje willen doen en dan samen lachen over de comedy hier.

   0 likes
 16. Een nog grotere groep gelooft aleen in contrails.

  1 likes
  • het collectief heeft dan ook steevast last van cognitieve dissonantie door mind control en gemakzucht.

   fff

   2 likes
   • Staat gemakzucht niet gelijk aan conspiracy sites afstruinen en alles wat daar langs komt als de waarheid aannemen? en mindcontrol? lol, je wordt met de dag grappiger Vladi 🙂

    1 likes
 17. Geo-engineering verstoort weerpatronen, de waterkringloop (waardoor in sommige gebieden droogte ontstaat en andere delen overstromen), vernietigt de ozonlaag en verontreinigt de hele planeet met giftige stoffen, aldus Wigington.
  Hij heeft het over het prbleem, maar helaas niet over de oplossing er van.
  De oplossing komt ook niet van de politiek, die weten er allemaal van af maar mogen en kunnen niets doen.
  Wat je als burger hier tegen kan doen, bouw een chembuster verspreid orgonite onder umts masten.(towerbusters)
  Hoe je dit kunt maken kun je o.a. vinden op youtube.
  Tip; http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen/
  Wat ook heel goed werkt, maak je stoep regelmatig schoon met water met wiite azijn.

  4 likes
 18. Aluminium pannen zijn uit de handel gehaald omdat het Altzheimer veroorzaakt.
  Is het misschien niet toevallig dat sinds 1996 Altzheimer met 600 % is gestegen?!
  Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek is het aantal mensen in Nederland, dat aan de ziekte van Alzheimer overlijdt, vanaf 1996 met ruim 600% gestegen. In Vlaanderen is er een soortgelijke ontwikkeling te constateren.

  http://www.ortho-medicine.com/waarom-veroorzaakt-aluminium-dementie.html

  Hier een Psychopaat aan het woord.
  Free Riding on Our Grandkids’ he says!https://www.youtube.com/watch?v=kxDAa4jaafY

  2 likes
 19. http://www.earth-matters.nl/11/13685/verborgen-nieuws/chemtrails-de-geheime-oorlog-nederlands-ondertiteld.html

  Kijk ajb als je sceptisch bent. Iedereen die op dit soort sites kijkt is in principe open minded. Geef het een kans. Wetenschappers etc. komen aan het woord. In t italiaans maar duidelijk uitgelegd en nl ondertiteld.
  Iedereen hier is aan t muggenziften maar als je dan bedenkt dat ong 40 % van de bevolking zit te kijken naar “so you wanna be a an ex on the beach dance and singing on the stars” zijn wij hier met zijn allen zo slecht nog niet bezig 🙂 discussie is goed

  0 likes
 20. In een ‘chemtrail’-toestel: https://youtu.be/omMJwvDkF-s

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klimaatkoploper

‘Klimaatkoploper’ Nederland verbrandt oerbossen van Estland. ‘Dit moet nu stoppen!’

Nederland wil internationaal klimaatkoploper worden. In de ...

timmermans

Klimaatplan van Timmermans in strijd met EU-verdrag: ‘Ciao Frenske!’

De Europese Green Deal van Frans Timmermans ...