Homepagina » Mens en Dier » Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?
coronavaccins
Foto: DFID - UK Department for International Development CC BY 2.0

Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?

De ‘Inclusieve Vaccin Alliantie’ – bestaande uit Nederland, Italië, Frankrijk en Duitsland – heeft enkele dagen geleden afspraken gemaakt met farmareus AstraZeneca over de levering van coronavaccins. Als de ontwikkeling van het vaccin goed verloopt, komen vanaf eind dit jaar 300 tot 400 miljoen coronavaccins beschikbaar, zo liet minister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer weten.

De Jonge, die eerder dit jaar sprak op de Bilderbergconferentie van VNO-NCW, reageerde: “Een vaccin is cruciaal in de strijd tegen het virus. Totdat het vaccin er is, zal het virus onder ons zijn en zal het de kop opsteken. Aan een vaccin wordt dan ook met man en macht gewerkt.”

AstraZeneca gaat het vaccin verspreiden via organisaties die zijn opgericht of worden gefinancierd door miljardair Bill Gates, Cepi en Gavi. Premier Rutte liet onlangs in een videoboodschap weten dat Nederland tot 2030 een slordige 325 miljoen euro zal doneren aan Gavi.

700.000 dollar

Internetspeurders beginnen nu de broer van Hugo de Jonge, Marien, in het vizier te krijgen.

Minister de Jonge zei eind november vorig jaar tijdens een preek in de Kloosterkerk in Den Haag over hem:

Mijn broer Marien houdt zich bezig met de bestrijding van infectieziekten. Meningitis, pneumokokken, longontstekingen. Als we bellen en ik hem naar zijn werk vraag, begrijp ik eigenlijk maar heel weinig van de dingen die hij vertelt. En dat is al jaren zo. Ik ga daar niet echt onder gebukt en hij volgens mij ook niet. Ik geniet gewoon van zijn verhalen. Over verbetering van de diagnostiek, over de ontwikkeling van vaccins.

Marien is hoofd van de sectie kinderinfectieziekten van het Radboudumc. Laat het Radboud nu net – maart 2020 – een bedrag van bijna 700.000 dollar hebben gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation voor ‘veilig en effectief gebruik van medicijnen binnen de kindergeneeskunde’. Toeval? Zeg het maar.

Vaccin tegen corona

Op 4 mei jongstleden meldde het Radboud daarnaast:

Een onderzoek in Australië naar de mogelijke bescherming van het BCG-vaccin tegen corona wordt daar de komende weken verder uitgebreid dankzij 6 miljoen euro subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation. Met die subsidie wordt het onderzoek ook uitgebreid naar Nederland en Spanje. In Nederland coördineren het Radboudumc en UMC Utrecht het onderzoek, waaraan 4000 zorgmedewerkers op 13 locaties kunnen meedoen.

Bill, wat doe je?!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Letterlijk alles maar dan ook alles is finaal corrupt in deze dwaze idiote wereld…………
  Denk niet dat we het nog meemaken ,, de nieuwe wereld,,
  Een wereld vol compassie voor alles wat leeft. Wat een teloorgang de mensheid ………
  Denk dat we helemaal opnieuw moeten beginnen ………

  32 likes
  • PREDATOR schreef:

   Ik word hier niet ontspannender van….pffff
   Moeten we nu echt allemaal aan een prikje gaan geloven….Dit gaat toch nergens meer over mensen
   Hun doen maar en wij slikken….wat is met onze “Macht” gebleven???Ik laat me in nog geen 100 jaar vaccineren zonder doel..!!!…………….?….
   Maar weet je wat de zeik is.???Uiteindelijk heb je een door de regering gemaakt kloteleven ( kinderen niet welkom op school of peuterspeelzaal , blokkering pinpas bla bla bla) dat je TOCH dat hoere spuitje neemt….De wonderen zijn de wereld uit……Piece

   10 likes
 • Toeval schreef:

  Een vaccine is cruciaal in de stijd tegen Corona.
  Een vaccine is cruciaal in de strijd om de wereldbevolking omlaag te brengen.

  Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?

  Ja puur toeval dat zijn broer van Hugo de Jonge bij de grootse vaccinatie bedrijf van de wereld heeft gewerkt , Merck .
  Oops wat een toeval en dat Melinda en Bill gates daar een stevige vinger in de pap hebben..

  17 likes
 • ProAsfalt schreef:

  VVD +25 zetels en komen met 45 zetels de Kamer in.

  Het volk vindt dit kennelijk een fantastisch plan.

  En gij weet het: Totdat het Vaccin er is, kan en mag men helemaal niets.

  13 likes
 • Ron schreef:

  Onderzoekers hebben ingevoegde secties in het spijkeroppervlak geïdentificeerd waardoor SARS-CoV-2 aan menselijke cellen kan binden. Ze waarschuwen ook dat de huidige inspanningen om een COVID-19-vaccin te ontwikkelen waarschijnlijk zullen mislukken, simpelweg omdat de etiologie van het virus verkeerd is begrepen. Ze wijzen er ook op dat het kiezen van een adjuvans nadat het ontwerp van het primaire vaccin is voltooid, en dat is hoe de ontwikkeling van het vaccin gewoonlijk wordt gedaan, nog een ernstige fout kan zijn die een COVID-19-vaccin echt gevaarlijk zou kunnen maken.
  Moderna werkt samen met NIAID om zijn eigen experimentele COVID-19-vaccin te creëren, genaamd mRNA-1273; het vaccin is niet getest tegen een placebo, en specifieke aantallen antilichaamconcentraties werden niet vrijgegeven, noch waren de exacte leeftijden van de acht mensen die neutraliserende antilichamen ontwikkelden; er waren vier deelnemers met bijwerkingen van graad 3, maar de studie was te klein en te kort om te bepalen of het vaccin effectief of veilig is.Alle gevaccineerde apen die met het Oxford-vaccin werden behandeld, raakten geïnfecteerd toen ze werden uitgedaagd, wat werd beoordeeld aan de hand van het terugwinnen van virusgenomisch RNA uit nasale afscheidingen. Er was geen verschil in de hoeveelheid viraal RNA die van deze plaats werd gedetecteerd bij de gevaccineerde apen in vergelijking met de niet-gevaccineerde dieren. Dat wil zeggen dat alle gevaccineerde dieren besmet waren.Fauci, Gates en anderen staan te popelen om een RNA-product goedgekeurd te krijgen voor openbaar gebruik. Op het gebied van vaccins is het fabricageproces veel sneller en gemakkelijker dan de traditionele aanpak. Ze kunnen de wereld dus overspoelen met allerlei nieuwe vaccins in een handomdraai. Dat is wat ze willen: een massaal gevaccineerde planeet onder het geweer.

  9 likes
 • Aakje schreef:

  Het vaccin alleen voor de kwetsbare groep, zou al een heel stuk geloofwaardiger overkomen….mocht het een ‘werkend’ vaccin zijn dan. Maar eigenlijk geloof ik niets van dit alles.

  Eén ding is zeker, ik hoef het spul niet en als het aan mij ligt krijgen kids het ook niet.

  7 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Mijn hoop ligt wel in de USA. Spoedig zullen er berichten komen dat gewapende milities aanvallen uitvoeren op whatever deze satanische kliek onder beheer heeft. De milities zullen documenten buit maken en verspreiden, die aan gaan tonen dat u en de rest van de normale mensen dood zullen gaan aan het vaccin en ook de money trail wordt duidelijk.
  Als dan nog steeds de schapen niet wakker worden, dan idd human reset aub.

  3 likes
 • Rob Klaasen schreef:

  Aan alles is te zien dat de politiek hoe langer hoe minder is te vertrouwen . Gates met de Jonge wat voor duistere dealtjes worden hier nog meer gemaakt . En die polder waar Microsoft hier in Nederland zit met een enorm groot server bedrijf die volledig draait op de talrijke windmolens die er ook barstensveel zijn geplaatst waar de mensen tegenaan zitten te kijken en totaal geen profijt van hebben . De tijd dat de politiek in Nederland was te vertrouwen ligt ver en heel ver achter ons . Das war einmaal . Voorgoed verleden tijd .

  3 likes
 • Hoop schreef:

  Hugo is een slecht mens en vaak onder invloed van middelen (wat zijn slechte kant versterkt) waarom kan bij burger slaven een drugstest worden afgenomen en bij kamerleden niet??

  2 likes
 • Joris schreef:

  Waarom je het nieuwe vaccin niet wilt is al langer bekend..

  14 januari 2014
  Anthony Patch

  0.54 min
  “Then again, I would always like to go all the way to the end. What’s the purpose, what’s the goal. If you have a man made or engineerd virus, why was it created? Is it simply just to kill people? That’s one part of it but if you go further, you go deeper that it is to get people to demand a vaccine, a shot if you will. Why would–if you are in a position of control, of ultimate power- why would you want people to demand a vaccine? It is because there is something in the vaccine that you want people to then have as part of their body.

  1:45 What is in the vaccine, that you want everybody to have inside thir body? It is a DNA manipulator, a modifier. I mentioned earlier a third strand of DNA. There is already –and you can find this on internet- in existence a third strand of DNA constuctued of silicon, again we go back to silicon chip in computers. The third strand is made of silicon, and is also coded in gold.

  If you talk about nano-technology and nano layers, this is extremely thin. Coding gold down to a billionth of a milimeter of gold that is coding the silicon from which you are building a third strand of DNA.
  Purpose of the gold is to increase the service area around this strand, so that more information can be digitaly imparted and programmed.

  Essentially what you are doing is you are creating a third strand of DNA, you are transferring that or imparting that into a persons body through a vaccine that that person is demanding because they are afraid of contracting MERS Corona virus or Avian Flu or whatever it may be.
  And so the government if you will, or the powers that be sit back and they kind of chucles a bit and say well, we couldn’t force people to take this vaccine, or to take this hidden third strand of DNA, they will rebel against it. But if we create the problem, and present the solution, people will demand the solution. That’s how they achieve their ultimate goal. Having this DNA in every person changed. Let’s go deeper:

  What’s the goal, what’s the purpose? Yeah, we can go around and change everybodys DNA, but what do they become? They become a hybrid.
  The insidious part of this, is that once a person is injected, almost immediately their DNA undergoes transformation. Almost immediately they loose all awareness to the fact that they have lost their independence, their ability to think on their own. To make decisions on their own. And to affect them on a moral level.

  Their moral independence, there beliefs, religious, moral, ethical, legal, all of those go away. If you remove the independent thought, and that awareness that you lost your independene is gone, what then do the power that be do with these new forms of humans, hybrids. They can control them, they can turn them into a serve class. That’s URF, not servers that is ERF; a class of slaves to serve the elite.” (5.22 min)

  https://tinyurl.com/y8wk2zwg

  1 likes
 • Joris schreef:

  14 januari 2014
  Anthony Patch

  0.54 min
  “Then again, I would always like to go all the way to the end. What’s the purpose, what’s the goal. If you have a man made or engineerd virus, why was it created? Is it simply just to kill people? That’s one part of it but if you go further, you go deeper that it is to get people to demand a vaccine, a shot if you will. Why would–if you are in a position of control, of ultimate power- why would you want people to demand a vaccine? It is because there is something in the vaccine that you want people to then have as part of their body.

  1:45 What is in the vaccine, that you want everybody to have inside thir body? It is a DNA manipulator, a modifier. I mentioned earlier a third strand of DNA. There is already –and you can find this on internet- in existence a third strand of DNA constuctued of silicon, again we go back to silicon chip in computers. The third strand is made of silicon, and is also coded in gold.

  If you talk about nano-technology and nano layers, this is extremely thin. Coding gold down to a billionth of a milimeter of gold that is coding the silicon from which you are building a third strand of DNA.
  Purpose of the gold is to increase the service area around this strand, so that more information can be digitaly imparted and programmed.

  Essentially what you are doing is you are creating a third strand of DNA, you are transferring that or imparting that into a persons body through a vaccine that that person is demanding because they are afraid of contracting MERS Corona virus or Avian Flu or whatever it may be.
  And so the government if you will, or the powers that be sit back and they kind of chucles a bit and say well, we couldn’t force people to take this vaccine, or to take this hidden third strand of DNA, they will rebel against it. But if we create the problem, and present the solution, people will demand the solution. That’s how they achieve their ultimate goal. Having this DNA in every person changed. Let’s go deeper:

  What’s the goal, what’s the purpose? Yeah, we can go around and change everybodys DNA, but what do they become? They become a hybrid.
  The insidious part of this, is that once a person is injected, almost immediately their DNA undergoes transformation. Almost immediately they loose all awareness to the fact that they have lost their independence, their ability to think on their own. To make decisions on their own. And to affect them on a moral level.

  Their moral independence, there beliefs, religious, moral, ethical, legal, all of those go away. If you remove the independent thought, and that awareness that you lost your independene is gone, what then do the power that be do with these new forms of humans, hybrids. They can control them, they can turn them into a serve class. That’s URF, not servers that is ERF; a class of slaves to serve the elite.” (5.22 min)

  https://tinyurl.com/y8wk2zwg

  0 likes
  • Joris schreef:

   Weten we het nog? OOk uit 2014?

   Objective 2 van het European Vaccination Actionplan 2015-2020

   “Objective two: -Individuals understand the value of immunization services and vaccines and demand vaccination.
   This is about every individual, family, community. About making sure that people understand and trust vaccination and the authorities that deliver it. We want individuals to demand immunization as their right and as their responsibility. No one is excluded.”

   https://www.youtube.com/watch?v=pvI_XPHM1RY&t=12s

   1 likes
 • John schreef:

  Welk bewijs is er eigenlijk tegen Bill Gates, behalve dan “iemand die onmetelijk rijk is en zomaar geld weggeeft, daar moet gewoon iets achter zitten”? Zegt dat niet meer over jullie, dan over Bill Gates? Denk er maar eens over na…

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  >