Mens en DierCorona

Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ‘Inclusieve Vaccin Alliantie’ – bestaande uit Nederland, Italië, Frankrijk en Duitsland – heeft enkele dagen geleden afspraken gemaakt met farmareus AstraZeneca over de levering van coronavaccins. Als de ontwikkeling van het vaccin goed verloopt, komen vanaf eind dit jaar 300 tot 400 miljoen coronavaccins beschikbaar, zo liet minister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer weten.

De Jonge, die eerder dit jaar sprak op de Bilderbergconferentie van VNO-NCW, reageerde: “Een vaccin is cruciaal in de strijd tegen het virus. Totdat het vaccin er is, zal het virus onder ons zijn en zal het de kop opsteken. Aan een vaccin wordt dan ook met man en macht gewerkt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

AstraZeneca gaat het vaccin verspreiden via organisaties die zijn opgericht of worden gefinancierd door miljardair Bill Gates, Cepi en Gavi. Premier Rutte liet onlangs in een videoboodschap weten dat Nederland tot 2030 een slordige 325 miljoen euro zal doneren aan Gavi.

700.000 dollar

Internetspeurders beginnen nu de broer van Hugo de Jonge, Marien, in het vizier te krijgen.

Minister de Jonge zei eind november vorig jaar tijdens een preek in de Kloosterkerk in Den Haag over hem:

Mijn broer Marien houdt zich bezig met de bestrijding van infectieziekten. Meningitis, pneumokokken, longontstekingen. Als we bellen en ik hem naar zijn werk vraag, begrijp ik eigenlijk maar heel weinig van de dingen die hij vertelt. En dat is al jaren zo. Ik ga daar niet echt onder gebukt en hij volgens mij ook niet. Ik geniet gewoon van zijn verhalen. Over verbetering van de diagnostiek, over de ontwikkeling van vaccins.

Marien is hoofd van de sectie kinderinfectieziekten van het Radboudumc. Laat het Radboud nu net – maart 2020 – een bedrag van bijna 700.000 dollar hebben gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation voor ‘veilig en effectief gebruik van medicijnen binnen de kindergeneeskunde’. Toeval? Zeg het maar.

Vaccin tegen corona

Op 4 mei jongstleden meldde het Radboud daarnaast:

Een onderzoek in Australië naar de mogelijke bescherming van het BCG-vaccin tegen corona wordt daar de komende weken verder uitgebreid dankzij 6 miljoen euro subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation. Met die subsidie wordt het onderzoek ook uitgebreid naar Nederland en Spanje. In Nederland coördineren het Radboudumc en UMC Utrecht het onderzoek, waaraan 4000 zorgmedewerkers op 13 locaties kunnen meedoen.

Bill, wat doe je?!

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

VVD +25 zetels en komen met 45 zetels de Kamer in.

Het volk vindt dit kennelijk een fantastisch plan.

En gij weet het: Totdat het Vaccin er is, kan en mag men helemaal niets.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Letterlijk alles maar dan ook alles is finaal corrupt in deze dwaze idiote wereld…………
Denk niet dat we het nog meemaken ,, de nieuwe wereld,,
Een wereld vol compassie voor alles wat leeft. Wat een teloorgang de mensheid ………
Denk dat we helemaal opnieuw moeten beginnen ………

Toeval
Toeval
3 jaren geleden

Een vaccine is cruciaal in de stijd tegen Corona.
Een vaccine is cruciaal in de strijd om de wereldbevolking omlaag te brengen.

Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?

Ja puur toeval dat zijn broer van Hugo de Jonge bij de grootse vaccinatie bedrijf van de wereld heeft gewerkt , Merck .
Oops wat een toeval en dat Melinda en Bill gates daar een stevige vinger in de pap hebben..

Ron
Ron
3 jaren geleden

Onderzoekers hebben ingevoegde secties in het spijkeroppervlak geïdentificeerd waardoor SARS-CoV-2 aan menselijke cellen kan binden. Ze waarschuwen ook dat de huidige inspanningen om een COVID-19-vaccin te ontwikkelen waarschijnlijk zullen mislukken, simpelweg omdat de etiologie van het virus verkeerd is begrepen. Ze wijzen er ook op dat het kiezen van een adjuvans nadat het ontwerp van het primaire vaccin is voltooid, en dat is hoe de ontwikkeling van het vaccin gewoonlijk wordt gedaan, nog een ernstige fout kan zijn die een COVID-19-vaccin echt gevaarlijk zou kunnen maken.
Moderna werkt samen met NIAID om zijn eigen experimentele COVID-19-vaccin te creëren, genaamd mRNA-1273; het vaccin is niet getest tegen een placebo, en specifieke aantallen antilichaamconcentraties werden niet vrijgegeven, noch waren de exacte leeftijden van de acht mensen die neutraliserende antilichamen ontwikkelden; er waren vier deelnemers met bijwerkingen van graad 3, maar de studie was te klein en te kort om te bepalen of het vaccin effectief of veilig is.Alle gevaccineerde apen die met het Oxford-vaccin werden behandeld, raakten geïnfecteerd toen ze werden uitgedaagd, wat werd beoordeeld aan de hand van het terugwinnen van virusgenomisch RNA uit nasale afscheidingen. Er was geen verschil in de hoeveelheid viraal RNA die van deze plaats werd gedetecteerd bij de gevaccineerde apen in vergelijking met de niet-gevaccineerde dieren. Dat wil zeggen dat alle gevaccineerde dieren besmet waren.Fauci, Gates en anderen staan te popelen om een RNA-product goedgekeurd te krijgen voor openbaar gebruik. Op het gebied van vaccins is het fabricageproces veel sneller en gemakkelijker dan de traditionele aanpak. Ze kunnen de wereld dus overspoelen met allerlei nieuwe vaccins in een handomdraai. Dat is wat ze willen: een massaal gevaccineerde planeet onder het geweer.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x