Homepagina » Archeologie » Reuzen in Zuid-Afrika (video)
Reuzen in Zuid-Afrika

Reuzen in Zuid-Afrika (video)

Professor Francis Thackeray toont de Zuid-Afrikaanse onderzoeker Michael Tellinger een deel van het bovenbeen met het heupgewricht van een reus die ruim 3,5 meter lang moet zijn geweest.

Het bot wordt sinds de jaren zestig bewaard in de kluizen van de Universiteit van de Witwatersrand in Johannesburg.

Ruim 50 jaar geleden werd het bot in Namibië gevonden door mijnwerkers. Het uiterst zeldzame bot laat zien dat meer dan 40.000 jaar geleden reuzen in Zuid-Afrika leefden.

Tellinger deelt deze video als onderdeel van zijn onderzoek naar de oorsprong van de mens, verdwenen beschavingen in Zuid-Afrika en vreemde anomalieën die hij tijdens deze reis ontdekt.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Dit stuk bot is gevonden in Namibië, maar dat is maar details 😉

  0 likes
 2. Het stuk bot is niet gedateerd. Daarom kun je niet uit deze film afleiden dat er meer dan 40.000 jaar geleden reuzen rondliepen in Zuid-Afrika. Dr. Telliger vertelt dat hij vermoed dat het bot minder dan 100.000 jaar oud is daar het een homo Sapien is. Hij verspreekt zich door 10.000 jaar te zeggen, echter verbeterd zich later.

  0 likes
 3. Heel eerlijk gezegd vind ik het een beetje raar dat deze professor in 1e instantie allerlei vragen stelt, waardoor ik de indruk krijg dat hij het bot voor het eerst ziet en een ruwe inschatting wil maken. Maar vervolgens loopt deze man in alle kasten te kijken en zoekt hij meetapparatuur, wat bij mij weer de indruk wekt dat hij daar werkt. En dat plaatje matcht niet helemaal in mijn ogen. Waarom zou je zoveel extra nadruk op het wow effect willen leggen?

  Dat wordt versterkt door het “bijna niet meer geloofwaardige overdrijven van de vrouw die erbij zat, die aangaf dat dit soort mens 3-4 keer zo groot was.

  De dokter in kwestie begint zijn ‘presentatie’ ook met de genetische mogelijkheid waarbij een gen hiervoor verantwoordelijk is en benoemd dit gen ook. Dat geeft wel een geloofwaardige indruk en ook de openheid naar dat het gewoon 1 iemand geweest kan zijn die die genetische afwijking had. Ook de grondsoort waarin dit bot gevonden is en wat hij hierover aangeeft komt geloofwaardig over en is het onderzoeken waard. En als er meer botten zouden zijn, zoals de professor aan gaf, dan is het maar hopen dat ze meer stukken bot terugvinden.

  Het is alleen wel weer jammer dat die vrouw zichzelf zo opdrong en begint over folklore verhalen van vroeger. Het matcht niet met de 40.000 jaar die genoemd wordt in het artikel. Onze beschaving kent ongeveer 6000 jaar bronnen van een beschaving, waarbij mensen met elkaar samen ging leven en zichzelf sociaal gingen ontwikkelen. De bijbel spreekt ook over reuzen, dat wekt ook direct de interesse bij dit artikel.

  0 likes
 4. Waarom op basis van enkel een botfragment er vanuitgaan dat het een reus zou zijn? Misschien gaat het hier wel over een trollenbot, zeer kort en enorm stevig! Bestaan er nog andere fragmenten als enkel dit deel? Wel wat weinig eerlijk gezegd en misschien bestaat er maar een enkel exemplaar… Moeten we dan over reuzen spreken ipv over REUS? ja het spreekt enorm tot de verbeelding deze vondst, ik wil er graag meer van zien…

  0 likes
 5. [quote name=”remko”]Waarom op basis van enkel een botfragment er vanuitgaan dat het een reus zou zijn? Misschien gaat het hier wel over een trollenbot, zeer kort en enorm stevig! Bestaan er nog andere fragmenten als enkel dit deel? Wel wat weinig eerlijk gezegd en misschien bestaat er maar een enkel exemplaar… Moeten we dan over reuzen spreken ipv over REUS? ja het spreekt enorm tot de verbeelding deze vondst, ik wil er graag meer van zien…[/quote]
  Als je deze mensen levend wenst te zien.hoef je in deze eindtijd niet lang meer te wachten,En zij zullen vermoedelijk als eerste naar boven komen.Vanuit de hollow earth 5d dimensie De lengte van mensachtige wordt bepaald door de zwaarte kracht hoe lager hoe minder weerstand deze mensen zijn indeed 3.5 meter lang.Aria 51 is gebouwd op een ingang naar.Gebaseerd op de verslagen en dagboek van admiraal Byrd.Dit is buiten de ufo corver up de zoveelste! En de sigaar ufo,s die gezien zijn komen hoofdzakelijk daar vandaan.De overgeblevene uit Lemuria en Atlantis leven daar in een paradijs.En zijn de dood allang overstegen Er is zo veel verborgen gehouden.Voor de massa.Ga eens naar de webside Hollowearth network.com. En whoneedslicht.com van Catryn e may.heel veel informatie te vinden.onder andere van kolonel in aria 51 Billie Woodard .

  0 likes
 6. [quote name=”pietje bell”][quote name=”remko”]Waarom op basis van enkel een botfragment er vanuitgaan dat het een reus zou zijn? Misschien gaat het hier wel over een trollenbot, zeer kort en enorm stevig! Bestaan er nog andere fragmenten als enkel dit deel? Wel wat weinig eerlijk gezegd en misschien bestaat er maar een enkel exemplaar… Moeten we dan over reuzen spreken ipv over REUS? ja het spreekt enorm tot de verbeelding deze vondst, ik wil er graag meer van zien…[/quote]
  Als je deze mensen levend wenst te zien.hoef je in deze eindtijd niet lang meer te wachten,En zij zullen vermoedelijk als eerste naar boven komen.Vanuit de hollow earth 5d dimensie De lengte van mensachtige wordt bepaald door de zwaarte kracht hoe lager hoe minder weerstand deze mensen zijn indeed 3.5 meter lang.Aria 51 is gebouwd op een ingang naar.Gebaseerd op de verslagen en dagboek van admiraal Byrd.Dit is buiten de ufo corver up de zoveelste! En de sigaar ufo,s die gezien zijn komen hoofdzakelijk daar vandaan.De overgeblevene uit Lemuria en Atlantis leven daar in een paradijs.En zijn de dood allang overstegen Er is zo veel verborgen gehouden.Voor de massa.Ga eens naar de webside Hollowearth network.com. En whoneedslicht.com van Catryn e may.heel veel informatie te vinden.onder andere van kolonel in aria 51 Billie Woodard .[/quote]
  Maximaal respect Pieter. Lust jij nog een bakje koffie?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

salam

Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’

Hij weigerde te staan bij de eedaflegging, ...

gas

Waarom we veel méér gas gaan verstoken door van het gas af te gaan

Het kabinet wil iedereen in Nederland aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.