CoronaBinnenland

‘Vaccinatieplicht KLM betekent veiligheidsrisico voor zowel vliegend personeel als passagiers’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Het is erg druk op Schiphol. Mensen pakken massaal het vliegtuig. Maar hoe veilig is dat? FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen laat weten dat hij brieven ontvangt van piloten die geen baan meer kunnen vinden omdat ze zich niet willen laten injecteren met de experimentele ‘vaccins’.

Hij deelt een brief die hij heeft ontvangen van de ouders van een piloot die zijn droombaan niet meer kan uitvoeren vanwege de maatregelen die sinds maart 2020 zijn genomen tegen de verspreiding van corona. “Dit betekent een grote impact op zijn financiële situatie en op zijn gezin.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Medisch experiment

De piloot heeft zich verdiept in de coronamaatregelen en -vaccinatie in de luchtvaart en kwam tot de ontdekking dat de vaccinaties op een experimentele gentherapie zijn gebaseerd.

Tijdens zijn opleiding en verdere trainingen had hij geleerd dat piloten nooit mee mogen werken aan een medisch experiment. Volgens de wettelijke veiligheidsregels zou hij in dat geval zijn vliegbrevet verliezen. Ook zou hij de hieruit ontstane gevolgschade niet kunnen claimen.

Illegaal

Volgens de informatie die onze zoon te horen en te zien krijgt, vliegen gevaccineerde piloten met pijn op de borst, met hoofdpijn en andere gezondheidsklachten. Daarnaast zouden piloten hartproblemen en trombose hebben gehad en zelfs overleden zijn, schrijven zijn ouders. Dat de KLM nu de coronavaccinaties voor nieuwe medewerkers, waaronder piloten, verplicht, is volgens hem illegaal.

“Naar zijn en onze mening betekent deze verplichting een veiligheidsrisico voor zowel het vliegend personeel als de passagiers,” valt te lezen in de brief. De pilotenbond heeft KLM voor de rechter gesleept vanwege de vaccinatieplicht voor nieuw personeel.


4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 jaar geleden

Ik vlieg dus geen klm meer

NooT
NooT
1 jaar geleden

“Naar zijn en onze mening betekent deze verplichting een veiligheidsrisico voor zowel het vliegend personeel als de passagiers,”

Prikverplichting betekent een veiligheidsrisico voor IEDEREEN!
Verder helemaal eens.
De voorschriften gaan tegen hun eigen voorschriften in!

Annievanhettassie
Annievanhettassie
1 jaar geleden

Nooit zal ik willen vliegen met KLM…

Jansen
Jansen
1 jaar geleden

De stervende zwaan.

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x