Mens en Dier

Moeder en oud-journaliste Annemieke las meer dan 1000 onderzoeken naar vaccins en dit zijn haar conclusies

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Moeder en voormalig journaliste Annemieke Kram (46) doet verslag van haar vaccinatiezoektocht langs kinderartsen, huisartsen en het RIVM. Ze las meer dan 1000 onderzoeken en deelt wat er in vaccins zit en wat dat met het immuunsysteem doet. Ook verdiepte ze zich in de rol van aluminiumhydroxide in vaccins.

Kram kent iemand die een direct lijntje heeft met de directeur van het RIVM en de beste kinderartsen. Samen met die persoon heeft ze een hele mooie zoektocht kunnen doen langs de kinderartsen, consultatiebureau-artsen en huisartsen. Ze kon zelfs de directeur van het RIVM vragen stellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bekijk haar lezing:

Veel minder ziek

Haar conclusies: ongevaccineerde kinderen zijn veel minder ziek dan gevaccineerde kinderen en als ze een ziekte krijgen, is het amper zichtbaar. Vaccinaties verstoren het immuunsysteem: er is een verband tussen het stijgende aantal vaccins en aandoeningen zoals astma, allergie en oorontsteking. In ruil daarvoor krijg je een mogelijke, tijdelijke bescherming, waar Kram heel weinig bewijsmateriaal voor gevonden heeft.

Ze heeft acht jaar lang bijna dagelijks artikelen en onderzoeken verslonden en bij elk vaccin kon ze niet genoeg bewijs vinden dat het veilig en effectief was, zei ze in gesprek met Dagblad van het Noorden.

Lezing

Kram, die haar dochter van 12 nergens voor liet inenten, merkt op dat er ook bij een hoge vaccinatiegraad mazelenuitbraken zijn, dat er kinderen zijn overleden aan de gevolgen van het BMR-vaccin en dat een Nederlands meisje dat stierf ‘aan mazelen’ chronisch ziek was.

De oud-journaliste gaf een lezing over haar zoektocht, die steeds door YouTube wordt verwijderd. Je kunt de lezing nog wel hier bekijken op Rumble.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
psa
psa
1 maand geleden

Momenteel MCL leeuwarden van de 45 werknemers op een afdeling 20 ziek.

Sardo
Sardo
1 maand geleden

Wij het volk de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s moeten opstaan en massaal richting Den Haag om ze eens en voor altijd duidelijk maken dat ze ongewenst en onbetrouwbaar zijn dat zittende demisionair gedrocht

PayCash
PayCash
1 maand geleden

We krijgen al meer dan genoeg desinformatie en misinformatie van de overheid en MSM, dus bekijk Pierre Capel voor de echte waarheid:
https://rumble.com/v4i5gcq-apocalyps-new.html

Veertje
Veertje
1 maand geleden

En dat mag niet geopenbaard worden. Dit verhaal , dit onderzoek zal het gros vd mensen nooit weten. Farmacie…..grof geld….

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x