Gezondheid

Moeder die werd opgesloten omdat ze weigerde haar zoon te vaccineren spreekt zich uit. Dit is haar boodschap

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een moeder uit de Amerikaanse staat Michigan die vijf dagen de gevangenis in moest omdat ze weigerde haar zoon te laten vaccineren, is er kapot van dat het jongetje is ingeënt terwijl ze vastzat.

Rebecca Bredow moest van de rechter haar 9-jarige zoon laten vaccineren op verzoek van de biologische vader.

Omdat ze weigerde legde de rechter de 40-jarige vrouw een gevangenisstraf van een week op. De vader liet het jongetje begin deze maand volledig vaccineren.

Ergste vijf dagen

“Het waren de ergste vijf dagen van mijn leven, en nu hoor ik ook nog eens dat hij gevaccineerd is en ik hem vandaag niet terugkrijg,” zei Bredow tegen de Detroit Free Press.

De ouders hebben nu van de rechter gezamenlijk gezag gekregen over het kind. “Ze is er kapot van,” zei haar advocaat.

Hij voegde toe dat hij 21 dagen heeft gekregen om tegen de uitspraak in beroep te gaan, wat hij ook van plan is om te doen.

Verschrikkelijk

Bredows echtgenoot, de stierfvader van het jongetje, is het ook oneens met het oordeel van de rechter.

“Dit is verschrikkelijk,” zei hij. “Het ergste scenario is uitgekomen. We hebben het hier over een moeder die alle uitzonderingsregels heeft nageleefd en wiens stem nooit echt gehoord is in deze rechtbank. Het is echt verschrikkelijk.”

Michigan is één van de 17 Amerikaanse staten waar je op basis van overtuigingen kunt worden vrijgesteld van vaccinaties.

Recht

Bredow zei dat ze haar kind niet wilde vaccineren vanwege religieuze overtuigingen en dat het haar recht was als de moeder van de jongen om te bepalen welke zorg hij nodig heeft.

“Ik sta nog steeds achter mijn keuzes omdat ik me sterk maak voor mijn overtuigingen,” besloot ze.

[CBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Tja de rechts spraak interpreteren dat gaat nog veel meer problemen opleveren ,net als hier….. Nou vind ik een religieuze overtuiging ook niet echt sterk, die moeder had gewoon op basis van feiten en de huidige informatie over
vaccineren moeten overleggen , dan was de uitspraak een stuk interessanter geweest, al blijft het een drama…..ik ga er vanuit dat beide ouders het beste willen voor hun kind , nu zijn de verhoudingen compleet verstoord…..

Bert
Bert
4 jaren geleden

Als de farmaceutische maffia, waarachter de aller rijksten schuil gaan, niet gestopt worden kunnen zulk soort zaken ook hier gaan gebeuren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x