Paranormaal

‘Buitenzintuiglijke waarneming sleutel tot interstellaire ruimtevaart’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Om in minder dan een mensenleven naar de sterren te kunnen reizen moeten we ons richten op buitenzintuiglijke waarneming of ESP.

Dat zei Ben Rich, van 1975 tot 1991 directeur van Skunk Works, een term die in de industrie en technologietoepassingen wordt gebruikt om geheime projecten aan te duiden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Skunk Works is de officieuze naam van de ontwikkelingsafdeling van vliegtuigbouwer Lockheed Martin. Het nieuwste project waar in alle openheid aan gewerkt wordt is de Joint Strike Fighter. De afdeling is verantwoordelijk voor een aantal tot de verbeelding sprekende vliegtuigen zoals de U-2, de SR-71 en de F-117.

Maxwellvergelijkingen

Directeur van het Mutual UFO Network Jan Harzan was in 1993 aanwezig bij een presentatie van Rich. Hij vertelde over zijn lange carrière bij Skunk Works en wees op het bestaan van geavanceerde technologieën die geheim worden gehouden.

Na de presentatie verzamelde zich een groep mensen rond Rich. Hij vroeg een ingenieur of hij dacht dat het mogelijk was om naar de sterren te reizen. De ingenieur antwoordde: “Ik weet het niet, het zou veel tijd kosten om er te komen.”

Rich vertelde de groep: “Dat is onjuist. We hebben een fout in de vergelijkingen ontdekt en weten nu hoe we naar de sterren kunnen reizen zonder dat het mensenleven duurt.” Harzan lichtte toe dat Rich niet zei om welke vergelijkingen het ging, maar hij vermoedt dat het de Maxwellvergelijkingen betrof.

Aandrijfsysteem

Rich liep richting de uitgang waarop Harzan hem riep om nog een laatste vraag te stellen. “Ik ben erg geïnteresseerd in het aandrijfsysteem dat ons naar de sterren zal brengen. Kun u mij daar mee over vertellen?”

Rich vroeg Harzan of hij wist hoe ESP werkt. “Dat weet ik niet precies,” antwoordde Harzan. “Alle punten in de ruimte en tijd zijn met elkaar verbonden?” Rich: “Zo werkt het inderdaad.”

Na de presentatie wist Harzan dat we over de technologie beschikken om buitenaardsen naar de aarde te halen, dat er een fout in de vergelijkingen zit en dat het aandrijfsysteem om ons naar de sterren te brengen werkt op basis van ESP.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nomail
nomail
10 jaren geleden

tja lichtsnelheid is niet constand
tijd , afstand , energie , massa is constand !

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

alles boven ons aardse petje.is pure collectieve gedachtekracht,niets is vaststaand.laat staan onmogelijk.

2Crazy2bTrue
2Crazy2bTrue
10 jaren geleden

Buitenzintuiglijke waarneming, de gedachte gaat sneller dan het licht. Dat zei men 60jaar geleden ook al. Alleen toen had men nog door dat dit een grapje was.

dr. Why
dr. Why
10 jaren geleden

[quote name=”nomail”]tja lichtsnelheid is niet constand
tijd , afstand , energie , massa is constand ![/quote]

tijd is niet constant, en dat is meetbaar. Men moet rekeingen houden met variatie in tijd bij het GPS systeem.
Massa hoeft ook niet constant te zijn. De zon zet massa’s massa om in energie.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x