Mens en DierCorona

Nieuw-Zeelandse arts over uitrol coronavaccin: ‘Dit is onethisch en krankzinnig’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is ongepast en onethisch om de hele Nieuw-Zeelandse bevolking een medische procedure te laten ondergaan, zegt de Nieuw-Zeelandse huisarts Alison Goodwin in een videoboodschap. Ze merkt op dat de klinische onderzoeken naar de procedure, in dit geval het coronavaccin, nog lopen. Het is ook ongepast en onethisch om iemand te dwingen een medische procedure te ondergaan, zegt Goodwin.

Ze maakt zich zorgen over de uitrol van het coronavaccin. Dat heeft te maken met het feit dat het gaat om een nieuwe technologie die nog niet eerder is gebruikt. Daarnaast zijn de klinische onderzoeken pas in 2023 afgerond, dus er is nog veel onbekend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het vaccin is alleen goedgekeurd voor noodgebruik onder 58 verschillende voorwaarden. Ook kan Pfizer niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele bijwerkingen.

Drie principes

“We hebben geen idee wat de effecten van het vaccin na een jaar, twee jaar of vijf jaar zijn,” zei Goodwin. “Het is niet getest op zwangere vrouwen of ouderen.” De huisarts zei verder dat bijwerkingen op dit moment niet goed worden gemonitord. En als je jonger dan 60 jaar en gezond bent, dan wegen de voordelen van het vaccin waarschijnlijk niet op tegen de risico’s, voegde ze toe.

Tijdens haar studie werden haar drie principes ingeprent: ten eerste, niet schaden; geïnformeerde toestemming; en het recht om een medische behandeling te weigeren. Als andere Nieuw-Zeelandse artsen niet opstaan en deze rechten verdedigen, schaam ik me voor mijn vak, zei Goodwin.

Nieuw verhaal

Tegen de politieke leiders zei ze: “Ik vind dit onethisch en krankzinnig. Het is nooit gepast om een bevolking te dwingen een experimentele medische procedure te ondergaan.”

“Waarom hebben jullie het nog nooit gehad over gezondheid? Jullie hebben doelbewust omstandigheden gecreëerd die schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Jullie hebben angst aangewakkerd.”

De huisarts vindt dat het tijd is voor een nieuw verhaal. Een verhaal over hoe indrukwekkend, slim en veerkrachtig het menselijk lichaam kan zijn.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
2 jaren geleden

Meer van deze mensen!!!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Heel aardig dat deze Alison Goodwin NU met deze videoboodschap komt, maar wat mij betreft vind ik het “too little too late”. Het kwaad is (helaas) al voor een groot deel geschied. Het was zinvoller geweest, als zij zich EERDER had uitgesproken.
Dat doet niets af aan het feit, dat zij natuurlijk 100% gelijk heeft. Een arts legt een eed of belofte af en daarin staat dat hij of zij geen schade aanricht, zorgt voor goede informatie over medicijn of behandeling en er verder alles aan zal doen om lijden te verzachten.
Voor zover ik het kan beoordelen, trekt 90% van de huidige medici zich niets meer aan van deze ooit gedane beloften. En dat is een zeer kwalijke zaak.
Maar goed…. misschien dat wij deze Alison Goodwin in Nieuw Zeeland kunnen beschouwen als het schaap dat over de dam loopt. Misschien volgen er meer.
Dit is natuurlijk specifiek bedoeld voor Nieuw Zeeland. In de rest van de wereld zijn er al maanden lang veel artsen die zich hebben uitgesproken tegen dit experiment.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dit is allemaal Nieuws van Vorig jaar…hoe kunnen mensen nog met droge ogen beweren dat dit allemaal Nieuwe Constateringen zijn?

Vanaf 5:40 wil het 20.00 Journaal ons doen geloven dat 85% van de Nederlanders inmiddels ingespoten is…wtf…zelfs de 68,6% van Our World Data is zwaar overtrokken….Van elke 100 Patiënten in het Ziekenhuis & op de IC zouden er maar 14 Gevaccineerd zijn…dat is apart…in Israël is het Juist precies andersom: Van elke 100 Patiënten in het Ziekenhuis & op de IC zouden er maar 8 Ongevaccineerd zijn…Wie zou er hier liegen? De Derde Prik is onderweg, tevens komt de Vaccinatieplicht eraan…en een paar burgeroorlogen vrees ik…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden
Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x