Homepagina » Het Complot » Montauk: Mind control, tijdreizen en Greys op legerbasis Camp Hero

Montauk: Mind control, tijdreizen en Greys op legerbasis Camp Hero

Montauk is een pittoresk plaatsje op de punt van Long Island in New York waar rijken en beroemdheden van de zon genieten.

Montauk is ook bekend vanwege Camp Hero, een ontmantelde legerbasis van de Amerikaanse luchtmacht.

Mensen die er zijn geweest beweren dat Camp Hero eens werd gebruikt voor geheime experimenten met mind control, tijdreizen en contact met buitenaardsen. Alle beweringen worden gepresenteerd in Montauk Chronicles, een nieuwe film die vandaag in het resort in première gaat.

Ondergrondse tunnelsystemen

Wanneer je door het gebied wandelt zie je een grote imposante radartoren die nog altijd overeind staat,” zei uitvoerend producent, schrijver en regisseur van Montauk Chronicles Christopher Garetano. “Er zijn ook enorme deuren of bunkers die tegen de heuvels van het bosrijke gebied zijn geplaatst.”

In het hele park kom je putdeksels tegen die ergens naartoe leiden. Sommigen beweren dat het ingangen zijn naar ondergrondse tunnelsystemen die onder de legerbasis lopen en naar een complex leiden.

Tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog werd Camp Hero gebruikt om legerkanonnen te testen. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak vormde de basis een belangrijk verdedigingspunt tegen de nazi’s.

Montauk Chronicles vertelt het verhaal van drie mannen, Alfred Bielek, Stewart Swerdlow en Preston Nichols, die beweren betrokken te zijn geweest bij het ondergrondse complex onder Camp Hero.

Philadelphia-experiment

“Ik geloofde hun verhalen eerst niet,” vertelde Garetano aan de Huffington Post. “Maar de mannen zijn er financieel niet beter op geworden, kregen er niets voor en bleven vasthouden aan hun verhaal ondanks dat ze belachelijk zijn gemaakt.”

Bielek was indertijd werkzaam als elektrotechnisch ingenieur en kwam onlangs te overlijden. Hij was naar eigen zeggen betrokken bij het Philadelphia-experiment in 1943 toen de Amerikaanse marine naar verluidt radaronzichtbaarheid van een marineschip bewerkstelligde door middel van manipulatie van magnetische velden.

Het schip zou vervolgens door de tijd hebben gereisd. Bielek werd naar eigen zeggen in 1970 opgeleid om in het geheime complex te werken aan mind control en projecten die te maken hadden met tijdreizen.

Greys

Nichols was net als Bielek een elektrotechnisch ingenieur. Hij werkte samen met Bielek op Camp Hero en hij zag daar buitenaardsen. “We hadden kleine Greys en grotere Greys, maar ook een aantal reptielachtige wezens,” zei Nichols. “De grote Greys wilden niets met me te maken hebben. Als ik een kamer binnenkwam gingen ze altijd weg.”

Alfred werkte aan programma’s waarin ontvoerde jongens werden onderworpen aan experimenten om ze te veranderen in paranormale regeringsspionnen. Hij zei zelf onderdeel te zijn geweest van deze psychische manipulaties.

Niet alleen

Voor voorzitter van de Kamer van Koophandel van Montauk Paul Monte en andere inwoners van het resort zijn de legendes over Camp Hero waar. Bovendien heeft hij evenals vele andere inwoners van Montauk wel eens een UFO waargenomen.

“Mensen kijken me vreemd aan wanneer ik ze vertel over mijn belevenissen op een avond in de tachtiger jaren,” vertelde Monte. “Ik volgde een heel vreemd licht dat 20 kilometer lang net boven de boomtoppen vloog. Toen het bij Camp Hero kwam verdween het plotseling. Het was geen vliegtuig of een ster. Ik sta achter wat ik heb gezien en ik geloof dat ze hier zeker zijn geweest en dat we niet alleen zijn.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Mijn man is toevallig bezig in een boek over het Montauk Project en heeft het ook al tijden over het Philadelphia Experiment (zijn zelfs twee films over gemaakt).

  Er gebeurden en gebeuren bizarre dingen in de wereld waar de gewone mensen geen flauw benul van hebben!

  0 likes
 2. ja heb hier ook al video ‘s van gezien .en ja ik geloof dit wel …want waarom wilden ze in Spanje de uit gaans jongeren een chip geven ? het schijnt ook dat zij al chip’s kunnen maken die zo klein is als een zand korrel . dat kunnen wij in-ademen …het schijnt ook de b.v.b. op schollen waar schietpartijen gebeuren die ook met mind control te maken hebben alleen weten zij het natuurlijk zelf niet .ik geloof hier in dat dit gebeurt .

  0 likes
 3. Geweldig verhaal!
  lijkt wel zo weggelopen uit een episode van
  Dr.Who.
  Bij dit soort verhalen zie ik altijd scenario,s voor me van een goede sf-film.

  0 likes
 4. Je kan reizen in de tijd maar niets veranderen aan de huidige tijd. Simpel gezegd dat de tijdreizen naar toekomst of verleden al in de tijd zijn opgenomen. Stel jij kan gaan tijdreizen en je gaat je zelf bezoeken in het verleden dan zou dit in het verleden al gebeurt zijn en wat jij daar dan veranderd in de huidige tijd al is opgenomen. Stel ik ga naar de toekomst en haal me daar de nieuwste mobiele telefoon om hem terug te nemen naar de huidige tijd om te re-engineeren dan blijkt dat de telefoon die ik daar bemachtig de gelijke is als die in de huidige tijd omdat in de toekomst die telefoon al in het verleden is re-engineered. Tijd staat dus al geschreven (inclusief tijdreizen).

  0 likes
 5. Het vervelende is dat als je dit aan “gewone” onbewuste mensen vertelt ze denken dat je een gestoorde fantast bent. Die zijn zo bekrompen dat ze zich niet kunnen voorstellen dat dingen bestaan die ze zich niet kunnen voorstellen. Daar begint het mee te beseffen dat er dingen kunnen bestaan die je je niet kunt voostellen.

  0 likes
 6. ja maar toen er des tijds elektriciteit kwam geloofde ze toen in die tijd ook niet .ik bedoel maar .

  0 likes
 7. Net een korte trailer gezien en wat me dan weer stoort is dat door de getuigen uit hun
  ,mogelijk, contact met sommige alienrassen weer vergaande conlusies wordt getrokken. ,we learned that SOME of them are friendly,Most of them are NOT.
  hoe weten zij dat? hebben ZIj het hele universum in kaart gebracht,dat ze zulke vergaande conclusies kunnen trekken?
  kan het ook niet andersom zijn?
  in de zin van: MOST of them are friendly,SOME are not.
  misschien hebben zij wel de pech gehad dat ze net een paar slechte soorten troffen,ipv dat ons heelal gevuld is met slechte entiteiten.
  totdat je zekerheid hebt moet je oppassen
  met dat soort uitspraken, want voor je het weet is de attitude weer:,de enige goede alien is een dooie alien, mochten ze bestaan en event. in de toekomst een keer contact maken.

  0 likes
 8. [quote name=”Marcel”]Het vervelende is dat als je dit aan “gewone” onbewuste mensen vertelt ze denken dat je een gestoorde fantast bent. Die zijn zo bekrompen dat ze zich niet kunnen voorstellen dat dingen bestaan die ze zich niet kunnen voorstellen. Daar begint het mee te beseffen dat er dingen kunnen bestaan die je je niet kunt voostellen.[/quote]
  Ja, het is waar dat het lastig is om dit aan anderen te vertellen. Maar ik houd maar in mijn achterhoofd, dat ik ook nog maar zo´n 4 jaar `bewust`ben van wat er allemaal gebeurt én gebeurd is…Ik moet geduld hebben, het komt, als de mensen er klaar voor zijn….En misschien gaat dat wel met een schokgolf…Dan nog houdt je mensen die het niet willen of kunnen geloven…

  0 likes
 9. steenhouwer stefan

  naar het schijnt zei steven greer dat de wetenschappers die werken voor het leger hoe dan ook voor wie maar ze crieeren self biologische wezens die waarschijnlijk verwart worden met de grey’s en opdracht krijgen of ingesteld worden om ons angst aan te jagen door zich te laten tonen of zelfs te ( ontvoeren ) en weer te plaatsen , hoe dan ook er kan veel verward worden zelfs als je een ufo ziet weet je niet zeker of het wij of zij zijn .

  0 likes
 10. Misschien is het wel zo dat het hele SF Hollywood scenario gebaseerd is op de werkelijkheid. En dat Montauk slechts 1 van vele bizarre voovallen is uit die werkelijkheid. Net als het Roswell incident. Het zou zomaar kunnen. Er is gewoon teveel vreemds gaande. En er wordt uitermate veel geheim gehouden door zogenaamde democratische overheden.

  0 likes
 11. steenhouwer stefan

  [quote name=”Boon”]Net een korte trailer gezien en wat me dan weer stoort is dat door de getuigen uit hun
  ,mogelijk, contact met sommige alienrassen weer vergaande conlusies wordt getrokken. ,we learned that SOME of them are friendly,Most of them are NOT.
  hoe weten zij dat? hebben ZIj het hele universum in kaart gebracht,dat ze zulke vergaande conclusies kunnen trekken?
  kan het ook niet andersom zijn?
  in de zin van: MOST of them are friendly,SOME are not.
  misschien hebben zij wel de pech gehad dat ze net een paar slechte soorten troffen,ipv dat ons heelal gevuld is met slechte entiteiten.
  totdat je zekerheid hebt moet je oppassen
  met dat soort uitspraken, want voor je het weet is de attitude weer:,de enige goede alien is een dooie alien, mochten ze bestaan en event. in de toekomst een keer contact maken.[/quote]
  ja mijn vriend maar het gehele picture is veel breder dan dat

  0 likes
 12. Wat mij verbaast is: waarom maken ufonauten geen zichtbaar en duidelijk contact met ons? Waarom doen ze altijd zo geheimzinnig? Dat gezweef van UFO’s hoog boven in de lucht gaat me vervelen! Stel dat er in de loop der eeuwen 1000 buitenaardse beschavingen onze planeet bezocht hebben, waarom heeft er niet één zich publiekelijk aan ons kenbaar gemaakt? Mijn antwoord luidt: omdat het allemaal verzinsels zijn. Zolang ik een ufonaut -of aliën- niet van dichtbij heb gezien, niet heb gesproken, niet mee heb gecommuniceerd of niet heb aangeraakt (met tastbare bewijzen), zal ik hun bestaan ten alle tijde ontkennen. Er zijn overigens dringender zaken om je zorgen over te maken!

  0 likes
 13. [quote name=”Ineke .Kaptein”][quote name=”Marcel”]Het vervelende is dat als je dit aan “gewone” onbewuste mensen vertelt ze denken dat je een gestoorde fantast bent. Die zijn zo bekrompen dat ze zich niet kunnen voorstellen dat dingen bestaan die ze zich niet kunnen voorstellen. Daar begint het mee te beseffen dat er dingen kunnen bestaan die je je niet kunt voostellen.[/quote]
  Ja, het is waar dat het lastig is om dit aan anderen te vertellen. Maar ik houd maar in mijn achterhoofd, dat ik ook nog maar zo´n 4 jaar `bewust`ben van wat er allemaal gebeurt én gebeurd is…Ik moet geduld hebben, het komt, als de mensen er klaar voor zijn….En misschien gaat dat wel met een schokgolf…Dan nog houdt je mensen die het niet willen of kunnen geloven…[/quote]

  Stel we worden bezocht door Aliens, wat dan nog? Het leven moet gewoon door gaan, er moet brood op de plank.

  0 likes
 14. steenhouwer stefan zei:
  ja, mijn vriend maar het gehele picture is veel breder dan dat.

  ja, en wat is het gehele plaatje dan?
  leg uit, beargumenteer, want jij schijnt meer insideinformation te hebben dan de rest van ons.
  ik kan ook iemand quoten en dan vervolgens er een vage,nietszeggende opmerking onder plaatsen.
  ik dacht trouwens dat ik in ieder geval al een breder genuanceerder beeld geschetst had dan :MOST aliens are evil and are out to get us.
  en kom nou niet aan met de claim ze maken zelf wezens,want op een gegeven moment komt er een moment dat je je claims hard moet maken.je kunt niet blijven hypothetiseren,zoveel scepticus ben ik ook nog wel.

  0 likes
 15. Het Montauk project is een krankzinnig project geweest (is?). Krankzinnig om de dingen die er gebeurd zijn. Duizenden willekeurige mensen (zwervers en andere aan lager wal geraakten) zijn hierdoor ‘verdwenen’.

  De basis lijkt op wat je nog het beste kunt vergelijken met een megaversterker die hersengolven versterkte.

  Manifestatie d.m.v. visualisatie, maar dan enorm versterkt, waardoor gevisualiseerde timetunnels ter plekke ontstonden (gemaakt werden).

  “onbelangrijke”(in hun ogen) mensen door die tunnels sturen en uit laten komen op andere plekken in het Universum en andere tijden, en terug laten komen, wat zeker in het begin vaak mislukte.

  W a a n z i n n i g ….. Ik geloof het helemaal dat dit gedaan is en nog steeds gebeurt. Alleen, tja. Dit soort zaken worden echt niet publiekelijk bekend gemaakt.

  En hoe hou je dat geheim? Door het publiekelijk belachelijk te maken, science fiction scripts de wereld in de laten gaan, enz.

  0 likes
 16. [quote name=”liefheksje”]Mijn man is toevallig bezig in een boek over het Montauk Project en heeft het ook al tijden over het Philadelphia Experiment (zijn zelfs twee films over gemaakt).

  Er gebeurden en gebeuren bizarre dingen in de wereld waar de gewone mensen geen flauw benul van hebben![/quote]

  Een heel ander onderwerp…maar wat dacht je hiervan http://rondehuis.blogspot.com/
  Over bizarre dingen gesproken.

  0 likes
 17. #12 (reactie 12 )
  Westbound 25-05-2012 22:44

  Als je vanuit gaat dat alles energie is.
  Dat alles met elkaar in verbinding staat.
  Dan houd het niet op bij jouw wereldje.
  Dan horen de buitenaardsen er ook bij.

  jaren terug hadden de mensen alleen kontact met andere stammen wat later bezeften man dat ze in een land leefde en dat ze buurlanden hadden. Ze reisde en kwammen meer landen tegen en weer later kwamen ze erachter dat ze op een wereld bol leefde en maakte wij vele contacten met alle mensne uit deze wereld en wij weten ondertussen dat ieder mens waardevol is. Ook de contacten met de buitenaardse beschouw ik als waardevol.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

koning

Koning over Holocaust: mag nooit meer gebeuren. Waarom wil hij deze geheime dossiers over oorlogsmisdadigers dan niet vrijgeven?

Koning Willem-Alexander reisde afgelopen week naar Israël ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.