Het Complot

Montauk: Mind control, tijdreizen en Greys op legerbasis Camp Hero

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Montauk is een pittoresk plaatsje op de punt van Long Island in New York waar rijken en beroemdheden van de zon genieten.

Montauk is ook bekend vanwege Camp Hero, een ontmantelde legerbasis van de Amerikaanse luchtmacht.

Mensen die er zijn geweest beweren dat Camp Hero eens werd gebruikt voor geheime experimenten met mind control, tijdreizen en contact met buitenaardsen. Alle beweringen worden gepresenteerd in Montauk Chronicles, een nieuwe film die vandaag in het resort in première gaat.

Ondergrondse tunnelsystemen

montauk2934723948749238Wanneer je door het gebied wandelt zie je een grote imposante radartoren die nog altijd overeind staat,” zei uitvoerend producent, schrijver en regisseur van Montauk Chronicles Christopher Garetano. “Er zijn ook enorme deuren of bunkers die tegen de heuvels van het bosrijke gebied zijn geplaatst.”

In het hele park kom je putdeksels tegen die ergens naartoe leiden. Sommigen beweren dat het ingangen zijn naar ondergrondse tunnelsystemen die onder de legerbasis lopen en naar een complex leiden.

Tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog werd Camp Hero gebruikt om legerkanonnen te testen. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak vormde de basis een belangrijk verdedigingspunt tegen de nazi’s.

Montauk Chronicles vertelt het verhaal van drie mannen, Alfred Bielek, Stewart Swerdlow en Preston Nichols, die beweren betrokken te zijn geweest bij het ondergrondse complex onder Camp Hero.

Philadelphia-experiment

“Ik geloofde hun verhalen eerst niet,” vertelde Garetano aan de Huffington Post. “Maar de mannen zijn er financieel niet beter op geworden, kregen er niets voor en bleven vasthouden aan hun verhaal ondanks dat ze belachelijk zijn gemaakt.”

Bielek was indertijd werkzaam als elektrotechnisch ingenieur en kwam onlangs te overlijden. Hij was naar eigen zeggen betrokken bij het Philadelphia-experiment in 1943 toen de Amerikaanse marine naar verluidt radaronzichtbaarheid van een marineschip bewerkstelligde door middel van manipulatie van magnetische velden.

Het schip zou vervolgens door de tijd hebben gereisd. Bielek werd naar eigen zeggen in 1970 opgeleid om in het geheime complex te werken aan mind control en projecten die te maken hadden met tijdreizen.

Greys

Nichols was net als Bielek een elektrotechnisch ingenieur. Hij werkte samen met Bielek op Camp Hero en hij zag daar buitenaardsen. “We hadden kleine Greys en grotere Greys, maar ook een aantal reptielachtige wezens,” zei Nichols. “De grote Greys wilden niets met me te maken hebben. Als ik een kamer binnenkwam gingen ze altijd weg.”

Alfred werkte aan programma’s waarin ontvoerde jongens werden onderworpen aan experimenten om ze te veranderen in paranormale regeringsspionnen. Hij zei zelf onderdeel te zijn geweest van deze psychische manipulaties.

Niet alleen

Voor voorzitter van de Kamer van Koophandel van Montauk Paul Monte en andere inwoners van het resort zijn de legendes over Camp Hero waar. Bovendien heeft hij evenals vele andere inwoners van Montauk wel eens een UFO waargenomen.

“Mensen kijken me vreemd aan wanneer ik ze vertel over mijn belevenissen op een avond in de tachtiger jaren,” vertelde Monte. “Ik volgde een heel vreemd licht dat 20 kilometer lang net boven de boomtoppen vloog. Toen het bij Camp Hero kwam verdween het plotseling. Het was geen vliegtuig of een ster. Ik sta achter wat ik heb gezien en ik geloof dat ze hier zeker zijn geweest en dat we niet alleen zijn.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
liefheksje
liefheksje
10 jaren geleden

Mijn man is toevallig bezig in een boek over het Montauk Project en heeft het ook al tijden over het Philadelphia Experiment (zijn zelfs twee films over gemaakt).

Er gebeurden en gebeuren bizarre dingen in de wereld waar de gewone mensen geen flauw benul van hebben!

Petrus Rommers
Petrus Rommers
10 jaren geleden

ja heb hier ook al video ’s van gezien .en ja ik geloof dit wel …want waarom wilden ze in Spanje de uit gaans jongeren een chip geven ? het schijnt ook dat zij al chip’s kunnen maken die zo klein is als een zand korrel . dat kunnen wij in-ademen …het schijnt ook de b.v.b. op schollen waar schietpartijen gebeuren die ook met mind control te maken hebben alleen weten zij het natuurlijk zelf niet .ik geloof hier in dat dit gebeurt .

Boon
Boon
10 jaren geleden

Geweldig verhaal!
lijkt wel zo weggelopen uit een episode van
Dr.Who.
Bij dit soort verhalen zie ik altijd scenario,s voor me van een goede sf-film.

Lacsap
Lacsap
10 jaren geleden

Je kan reizen in de tijd maar niets veranderen aan de huidige tijd. Simpel gezegd dat de tijdreizen naar toekomst of verleden al in de tijd zijn opgenomen. Stel jij kan gaan tijdreizen en je gaat je zelf bezoeken in het verleden dan zou dit in het verleden al gebeurt zijn en wat jij daar dan veranderd in de huidige tijd al is opgenomen. Stel ik ga naar de toekomst en haal me daar de nieuwste mobiele telefoon om hem terug te nemen naar de huidige tijd om te re-engineeren dan blijkt dat de telefoon die ik daar bemachtig de gelijke is als die in de huidige tijd omdat in de toekomst die telefoon al in het verleden is re-engineered. Tijd staat dus al geschreven (inclusief tijdreizen).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x