Mens en DierCorona

Mysterie: 3 presidenten sterven nadat ze weigeren coronavaccins te verspreiden

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De presidenten van drie verschillende landen zijn gestorven nadat ze hadden geweigerd het experimentele coronavaccin te verspreiden. In de drie landen is het ‘vaccin’ inmiddels alsnog uitgerold.

Haïti

De president van Haïti, Jovenel Moïse, werd afgelopen week toegevoegd aan het lijstje. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis in Port-au-Prince vermoord door een groep huurlingen. De 53-jarige Moïse was sinds 2017 aan de macht. Haïti weigerde in mei een aanbod om AstraZeneca-vaccins te leveren vanwege de vele gevallen van bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
president
Pierre Nkurunziza (CC0)

Haïti was daarmee het enige land op het westelijk halfrond dat de coronaprik weigerde. Enkele dagen na de moord op Moïse kondigde perschef van het Witte Huis Jen Psaki aan dat de Verenigde Staten coronavaccins naar Haïti zouden sturen.

Burundi

President van Burundi Pierre Nkurunziza stierf in juni aan een hartstilstand. De minister van Volksgezondheid van Burundi zei in februari dat ‘meer dan 95 procent van de patiënten herstelt’ en dat ‘de vaccins niet nodig zijn’.

Tanzania
president
John Magufuli (CC0)

In maart overleed de Tanzaniaanse president John Magufuli aan de gevolgen van een ‘hartkwaal’. Magufuli haalde zich de woede van het medische establishment op de hals door geen ‘gevaarlijke’ coronavaccins toe te laten in zijn land. Enkele maanden na zijn dood bestelde Tanzania voor 470 miljoen dollar aan coronavaccins bij de WHO.

Berusten de incidenten op toeval of zijn deze hoogwaardigheidsbekleders uit de weg geruimd omdat ze roet in het eten gooiden?

[Infowars]

4.7 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Yep, als je niet doet wat de Cabal wil dan word je gewoonweg omgelegd maar volgens het Nederlandse Volk is er niets aan de hand en stemt men rustig op de gevestigde orde en doen de Nederlandse Artsen hun kwaadaardig werk door het Nederlandse Volk te injecteren met het gif.

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden

Zo heel mysterieus vind ik het niet.
Eerder overduidelijk ?

Te triest voor woorden
Te triest voor woorden
2 jaren geleden

Dat laastste natuurlijk

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Er zijn meer Keizers, Koningen, Koninginnen & Presidenten geweest die hebbben geprobeerd de Cabal tegen te werken…o.a. Willem van Oranje…John F. Kennedy…Ze hebben het ALLEMAAL met de Dood moeten bekopen….

https://youtu.be/_GYx3y34ELY

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x