Homepagina » Mens en Dier » Mysterie: 3 presidenten sterven nadat ze weigeren coronavaccins te verspreiden
president
Foto: Jovenel Moïse en Justin Trudeau (Ministerio de Relaciones Exteriores CC BY-SA 2.0)

Mysterie: 3 presidenten sterven nadat ze weigeren coronavaccins te verspreiden

De presidenten van drie verschillende landen zijn gestorven nadat ze hadden geweigerd het experimentele coronavaccin te verspreiden. In de drie landen is het ‘vaccin’ inmiddels alsnog uitgerold.

Haïti

De president van Haïti, Jovenel Moïse, werd afgelopen week toegevoegd aan het lijstje. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis in Port-au-Prince vermoord door een groep huurlingen. De 53-jarige Moïse was sinds 2017 aan de macht. Haïti weigerde in mei een aanbod om AstraZeneca-vaccins te leveren vanwege de vele gevallen van bijwerkingen.

president

Pierre Nkurunziza (CC0)

Haïti was daarmee het enige land op het westelijk halfrond dat de coronaprik weigerde. Enkele dagen na de moord op Moïse kondigde perschef van het Witte Huis Jen Psaki aan dat de Verenigde Staten coronavaccins naar Haïti zouden sturen.

Burundi

President van Burundi Pierre Nkurunziza stierf in juni aan een hartstilstand. De minister van Volksgezondheid van Burundi zei in februari dat ‘meer dan 95 procent van de patiënten herstelt’ en dat ‘de vaccins niet nodig zijn’.

Tanzania
president

John Magufuli (CC0)

In maart overleed de Tanzaniaanse president John Magufuli aan de gevolgen van een ‘hartkwaal’. Magufuli haalde zich de woede van het medische establishment op de hals door geen ‘gevaarlijke’ coronavaccins toe te laten in zijn land. Enkele maanden na zijn dood bestelde Tanzania voor 470 miljoen dollar aan coronavaccins bij de WHO.

Berusten de incidenten op toeval of zijn deze hoogwaardigheidsbekleders uit de weg geruimd omdat ze roet in het eten gooiden?

[Infowars]
4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Yep, als je niet doet wat de Cabal wil dan word je gewoonweg omgelegd maar volgens het Nederlandse Volk is er niets aan de hand en stemt men rustig op de gevestigde orde en doen de Nederlandse Artsen hun kwaadaardig werk door het Nederlandse Volk te injecteren met het gif.

Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Zo heel mysterieus vind ik het niet.
Eerder overduidelijk 🙄

Te triest voor woorden
Te triest voor woorden
6 maanden geleden

Dat laastste natuurlijk

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Er zijn meer Keizers, Koningen, Koninginnen & Presidenten geweest die hebbben geprobeerd de Cabal tegen te werken…o.a. Willem van Oranje…John F. Kennedy…Ze hebben het ALLEMAAL met de Dood moeten bekopen….

https://youtu.be/_GYx3y34ELY

x

Check Also

advocaat

Advocaat: aantal miskramen en kankergevallen met 300% gestegen, 1000% meer neurologische problemen

Maandag organiseerde senator Ron Johnson een paneldiscussie ...

meisje

Tragedie: 10-jarig meisje krijgt 12 uur na Pfizer-vaccin hartstilstand, prikken stilgelegd

Een 10-jarig meisje uit de Braziliaanse deelstaat ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

65
0
We lezen graag je reactie!x