BinnenlandCorona

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgende week wordt de coronapas in Nederland verplicht. Daarmee wil het demissionaire kabinet de vaccinatiegraad omhoog krijgen. De pas moet worden getoond in onder meer de horeca, bioscoop en het theater. Er is veel kritiek op de aangekondigde maatregel, ook vanuit medische hoek.

“We zijn in de afgelopen 12 maanden precies één maand in niveau ‘waakzaam’ geweest als je ziekenhuisindicatoren bekijkt,” zegt huisarts Bart ten Hove. “Het ‘tijdelijke’ coronapaspoort wordt op deze manier onmogelijk ooit af te schaffen. Voor zover mij bekend is er geen enkel bewijs dat de invoering van deze pas effect heeft op de ziekenhuisbezetting.”

Natuurlijke immuniteit is superieur

Ten Hove stelt dat gevaccineerden nog steeds besmettelijk zijn, dat natuurlijke immuniteit superieur is en zero covid niet haalbaar is. “Dus als we het in de ziekenhuizen nog steeds niet aankunnen, zit de oplossing niet in het uitsluiten van een deel van de samenleving, maar in structurele verbetering in de zorg. Een probleem dat al voor de coronacrisis speelde,” zegt hij.

De huisarts werd begin dit jaar gecensureerd toen hij op LinkedIn een bericht plaatste over het gezwabber van het kabinetsbeleid. “Blijkbaar mag je van LinkedIn niet vertellen hoe de zaken zijn gegaan tot nu toe,” zei hij toen.

Gevaccineerden kunnen ook gewoon ziek worden

“Als het vaccin zo goed is, waarom dan angst voor de ongevaccineerden?” vraagt Ernestine Stipkovits, kno-arts in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. “Als het om gezondheid gaat, waarom dan geen toegang met aangetoonde antistoffen?”

De arts zegt dat gevaccineerden ook gewoon ziek kunnen worden en kunnen blijven besmetten. “Jongeren kunnen het beste gewoon natuurlijke immuniteit krijgen. De beste training voor je immuunsysteem,” aldus Stipkovits.

150.000 euro boete

Ze vraagt zich verder af waarom vroegbehandeling ter preventie van ziekenhuisopname verboden is op straffe van 150.000 euro boete, voor middelen die op de essentiële lijst van de WHO staan en al 40 jaar aan miljoenen mensen zijn voorgeschreven.

De kno-arts vraagt zich ook af waarom transparantie over de voor- en nadelen van vaccinatie per leeftijdsgroep ontbreekt. “Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle,” benadrukt Stipkovits.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joo
Joo
10 maanden geleden

Sinds wanneer wordt men beboet bij het geven van levensreddende informatie? Dat is juist de taak van artsen!

Ingeborg
Ingeborg
10 maanden geleden

het gaat inderdaad niet meer om gezondheid. Compleet doorgeslagen dit.

Joris
Joris
10 maanden geleden

Het verzet is ook internationaal en niet van een perscootje in Nederland ontstaan:

april 2021
https://www.dewereldmorgen.be/community/naomi-wolf-over-het-corona-passport-dit-is-de-ernstigste-boodschap-die-ik-ooit-gegeven-heb/

Geen schaap
Geen schaap
10 maanden geleden

Zo, en dat zeggen ze nu pas ?
Dat zei ik ruim 1 jaar geleden al.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x