CoronaMens en Dier

Zorgminister Kuipers: onderzoek naar ernstige bijwerkingen van de ‘vaccins’ niet nodig

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft zorgminister Ernst Kuipers gevraagd of hij een schatting kan geven van het aantal mensen dat gevaccineerd moet worden met een mRNA-vaccin voor het optreden van gemiddeld één ernstige bijwerking. “Zo nee, bent u bereid hier onderzoek naar te verrichten?”

Kuipers antwoordt dat hij niet over een dergelijke schatting beschikt en geen aanleiding ziet om hier gericht aanvullend onderzoek naar te laten doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zeer klein

“Er is brede wetenschappelijke consensus over het gegeven dat de kans op ernstige bijwerkingen na vaccinatie zeer klein is,” beweert minister Kuipers.

“Volgens bijwerkingencentrum Lareb geven onderzoeken aan dat myo- en pericarditis bij ongeveer 3 tot 10 mensen per miljoen gezette Covid-19-vaccinaties voorkomt. Anafylaxie is bij Lareb ongeveer 1 tot 8 keer gemeld per miljoen gezette eerste Covid-19-vaccinaties. Zoals meermaals aangegeven worden meldingen van vermoedelijke bijwerkingen doorlopend gemonitord en onderzocht, en worden vaccinaties alleen aangeboden als de voordelen van de vaccinatie voldoende opwegen tegen het risico op (ernstige) bijwerkingen,” schrijft Kuipers.

Waarvan akte

Van Houwelingen reageert op Twitter: “Volgens de minister van VWS is onderzoek naar ernstige bijwerkingen van de ‘vaccins’ niet nodig. Waarvan akte.”

Ondertussen wil een Nederlandse man die deels verlamd raakte na een coronaprik een claim indienen, maar vaccinmaker Janssen wijst naar de overheid en de overheid wijst weer naar Janssen. De schadeclaim kan de eerste van vele worden, schreef het FD.


4.8 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kiekedief
Kiekedief
1 jaar geleden

Deze minister onmiddellijk ontslaan ,is een schande voor de mensheid.

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Kuipers komt binnenkort vanzelf aan de beurt. Deze farce is niet veel langer houdbaar.

hoogtijd
hoogtijd
1 jaar geleden

ONDERZOEK NIET NODIG ??????? HET MOET NIET GEKKER WORDEN. DIE MOORDENAAR IS DOODSBENAUWD DAT DE ECHTE WAARHEID NAAR BOVEN KOMT. STOP DE WEFFER MET ZIJN MOORDPLANNEN.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

D66 interesseert het geen bal of je bijwerkingen hebt of er aan dood gaat!.. Dat zien ze het liefst! Deze nazi’s, het is nog erger dan 40/45!… Het verbleekt er bij!…🙈🤮🤡🤬

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x