Buitenland

Vaccinatiegraad blijkt fors lager: ‘Dit legt een bom onder alle conclusies over ziekenhuisopnames’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse volk is maandenlang onjuist geïnformeerd over de vaccinatiegraad. Die zou volgens de overheid 89 procent zijn voor 12-plussers. Uit een nieuw rapport blijkt echter dat de werkelijke prikgraad 62 procent is, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

In de Verenigde Staten is het niet veel beter. Daar zijn ten onrechte miljoenen eerste prikken geregistreerd, bericht Bloomberg.

Bom

In het Britse rapport, gepubliceerd door het UK Health Security Agency, valt te lezen dat er niet vijf miljoen, maar minstens 15,3 miljoen mensen zijn in Engeland die zich niet hebben laten inenten. Als kinderen worden meegerekend, gaat het zelfs om 23,5 miljoen mensen, stelt Van der Tuin.

“De nieuwe informatie […] legt een bom onder alle conclusies over ziekenhuisopnames per vaccinatiestatus,” zegt de data-analist, toevoegende dat het voor de hand ligt dat dit ook geldt voor andere landen, waaronder Nederland.

We zijn met miljoenen ongevaccineerden

Volgens het coronadashboard van de overheid is 85,9 procent van de bevolking volledig gevaccineerd. De website Our World in Data, die wordt bijgehouden door onderzoekers van de Universiteit van Oxford, geeft echter aan dat 67 procent van de Nederlandse bevolking volledig gevaccineerd is.

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle reageert: “Weer een wappie-complottheorie die uitkomt. Wij hebben altijd gezegd dat de vaccinatiegraad maximaal 60 procent is, niet 85 procent. In Engeland blijkt dat nu waar te zijn. Dat zal in Nederland niet anders zijn. We zijn met miljoenen ongevaccineerden. Volhouden dus.”

4.8 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Gelukkig maar, dat er héél veel mensen zijn, die een gezonde achterdocht hebben tegenover regeringen en artsen.

DAT is namelijk de enige reden, waarom op dit moment de ziekenhuizen NIET bomvol liggen met mensen, die schade ondervinden van die zogenaamde “levensreddende” gentechinjecties.

Toch neemt dit niet weg, dat er de afgelopen maanden iedere week veel meer mensen zijn overleden dan in andere jaren. De zogenaamde oversterfte is, zelfs voor de grote massa schapen, niet meer te ontkennen.

En DAT zal wel de reden zijn, dat er substantieel veel mensen bedanken voor de derde, zogenaamde oppepprik (alleen de naam al!).

Hier worden de cijfers genoemd wat betreft Groot Brittannië en de Verenigde Staten. Je kunt er echter gif op innemen, dat dat hier in Nederland heus niet veel anders is.

Het vertrouwen in de Nederlandse overheid is gezakt tot een dramatisch dieptepunt van 16%. Dat is wel wat: 16 op de 100 mensen hebben nog vertrouwen in dat stelletje criminelen. Ik heb er helaas geen ander woord voor.

Maar…. ondertussen worden ook WIJ, verstandige vaccin-vrije mensen, ernstig belaagd wat betreft onze gezondheid. En dan doel ik op de, vaak dagelijkse, aanvallen met zogenaamde “chemtrails”. Het heeft lang geduurd, voordat ik hier serieus mij zorgen over maakte, maar dat punt heb ik inmiddels wel bereikt.

Het “schijnt”, dat er zéér regelmatig vliegtuigjes rondgaan, die bepaalde chemicaliën rondspuiten, die dan ook zichtbaar zijn op filmbeelden. Eerst deed ik dat af als complottheorie, maar het begint nu toch wel op te vallen. Soms is er een volkomen heldere lucht met een heldere zon en dan plotsklaps wordt het bewolkt. Ik heb niet de technische kennis om dit allemaal te verklaren, maar het blijft wel opvallend.

Gisteren was ik trouwens bij een homeopathische arts, die zei dat er juist op dit moment veel vaccin vrije mensen ziek worden. DIT zou een verklaring zijn.

Voor mij is in ieder geval duidelijk, dat het onze regeringsleiders niets uitmaakt op welke manier wij ziek worden, door de gifprikken of door gif in de lucht. Als het doel maar bereikt wordt.

Welder
Welder
1 jaar geleden

Mooi zo laat ze barsten met hun gif spuit.

Marco
Marco
1 jaar geleden

Degenen die nu nog niet ingespoten zijn, weten voldoende en zullen dat als de druk wordt opgevoerd ook niet doen. Misschien dat er nog een paar zullen zwichten, maar belangrijk is dat de groep zo groot mogelijk blijft. Des te lastiger wordt het om die duistere agenda door te drukken.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
1 jaar geleden

Deze überkanslozen hopen dat we allemaal denken dat er schaarste is qua vaccins.
En dat wij bang worden bij de gedachte aan misgrijpen.
Vandaar ook die fakenews berichten steeds na een aankondiging dat er een nieuwe variant opgedoken is.
Dat er mensen zijn die ‘voordringen’ met een vaccin te halen.
In Australië was de vaccinatiegraad een aantal maanden geleden 16 %
Dat verklaart ook waarom ze het volk zo gemeen hard aanpakken.
Dat het volk zo hard aangepakt wordt en er steeds sancties volgen, daar lees je de echte vaccinatiegraad aan af en niet de cijfers die ze ons willen laten geloven.

Ze hebben ons zwaar onderschat en ze hebben zichzelf zwaar overschat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

141
0
We lezen graag je reactie!x