CoronaBuitenland

‘Door de krankzinnige maatregelen van premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen’

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

De farmaceutische industrie en Europese gezondheidsorganisatie hebben de plicht om de gezondheid van burgers te beschermen, onder andere tegen ineffectieve medicijnen en vaccins, zei de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

Hij wees erop dat de Europese gezondheidsorganisatie coronavaccins heeft goedgekeurd terwijl er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat ze effectief zijn. “Ze hebben een effectiviteit van nul procent,” zei Kolakusic.

Waanzin

In landen waar het grootste deel van de bevolking volledig gevaccineerd is, stijgt het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen, zei hij. “In Engeland zijn er 10 keer zoveel coronapatiënten onder gevaccineerden en vier keer zoveel sterfgevallen.”

“Het is tijd om een einde te maken aan deze waanzin en te stoppen met de vaccins, die eigenlijk geen vaccins zijn,” benadrukte Kolakusic.

“Als gevolg van de krankzinnige maatregelen van de Italiaanse premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen,” schrijft hij op Twitter. “Ze zijn niet geïnteresseerd in de feiten en zijn dat ook nooit geweest.”

5 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

build back better is de opdracht . Het WEF is geinfiltreerd over de hele wereld en heeft via de young global leaders staatsgrepen gepleegd

Weet u nog ? Als je sprak over het WEF was je een wappie , als je de plannen – gewoon leesbaar op de site – van het WEF benoemde was je een complotdenker en rutte wist niet wie klauSSchwab was !!

Vecht voor uw vrijheden en uw burgerrechten of wordt een chinees zonder rechten. De keuze is aan u in het stemhokje !

OphEUffen
OphEUffen
1 jaar geleden

Pak mensen alles af en zorg dat ze niets meer te verliezen hebben. Dan zullen ze terugslaan Draghi. Je hebt er dan ook om gevraagd.

Dyo
Dyo
1 jaar geleden

Zolang we maar niet dood gaan aan Corona, daar gaat het zich toch om?
Dat er mensen zijn die nu zonder inkomen zitten, hun baan kwijt raken, bijwerkingen door vaccins of zelfs daaraan overlijden is verder niet zo erg.
Zolang we (de 1%) maar niet AAN corona dood gaan!

Pieter1
Pieter1
1 jaar geleden

Kan deze WEF (World Elite Fascists) clown samen met wat mensen die hij heel hun inkomen heeft afgepakt, in een afgesloten ruimte zetten?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x