CoronaBuitenland

‘Door de krankzinnige maatregelen van premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De farmaceutische industrie en Europese gezondheidsorganisatie hebben de plicht om de gezondheid van burgers te beschermen, onder andere tegen ineffectieve medicijnen en vaccins, zei de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

Hij wees erop dat de Europese gezondheidsorganisatie coronavaccins heeft goedgekeurd terwijl er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat ze effectief zijn. “Ze hebben een effectiviteit van nul procent,” zei Kolakusic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Waanzin

In landen waar het grootste deel van de bevolking volledig gevaccineerd is, stijgt het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen, zei hij. “In Engeland zijn er 10 keer zoveel coronapatiënten onder gevaccineerden en vier keer zoveel sterfgevallen.”

“Het is tijd om een einde te maken aan deze waanzin en te stoppen met de vaccins, die eigenlijk geen vaccins zijn,” benadrukte Kolakusic.

“Als gevolg van de krankzinnige maatregelen van de Italiaanse premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen,” schrijft hij op Twitter. “Ze zijn niet geïnteresseerd in de feiten en zijn dat ook nooit geweest.”

5 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

build back better is de opdracht . Het WEF is geinfiltreerd over de hele wereld en heeft via de young global leaders staatsgrepen gepleegd

Weet u nog ? Als je sprak over het WEF was je een wappie , als je de plannen – gewoon leesbaar op de site – van het WEF benoemde was je een complotdenker en rutte wist niet wie klauSSchwab was !!

Vecht voor uw vrijheden en uw burgerrechten of wordt een chinees zonder rechten. De keuze is aan u in het stemhokje !

OphEUffen
OphEUffen
2 jaren geleden

Pak mensen alles af en zorg dat ze niets meer te verliezen hebben. Dan zullen ze terugslaan Draghi. Je hebt er dan ook om gevraagd.

Dyo
Dyo
2 jaren geleden

Zolang we maar niet dood gaan aan Corona, daar gaat het zich toch om?
Dat er mensen zijn die nu zonder inkomen zitten, hun baan kwijt raken, bijwerkingen door vaccins of zelfs daaraan overlijden is verder niet zo erg.
Zolang we (de 1%) maar niet AAN corona dood gaan!

Pieter1
Pieter1
2 jaren geleden

Kan deze WEF (World Elite Fascists) clown samen met wat mensen die hij heel hun inkomen heeft afgepakt, in een afgesloten ruimte zetten?

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x