Graancirkels

Mysterieuze graancirkel verschijnt voor de tweede keer in Amerikaans weiland

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een weiland in Gray, één van de buitenwijken van de Amerikaanse stad Johnson City, is een mysterieuze graancirkel verschenen. Het is niet bekend hoe het patroon is ontstaan. Er zijn monsters opgestuurd naar een graancirkelonderzoeker in Massachusetts om te bepalen of de cirkel is gecreëerd door een vorm van energie of door mensen is gemaakt.

“Ik heb gevraagd of ze enkele monsters voor me wilden nemen,” zei Nancy Talbott, één van de drie oprichters van BLT Research Team, Inc. “Vaak kan ik aan de hand van een paar monsters bepalen of de cirkel echt is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hetzelfde weiland

Twee jaar geleden werd rond dezelfde tijd in exact hetzelfde weiland ook al een graancirkel gevonden. Talbott zei dat de energie die graancirkels maakt mogelijk naar bepaalde gebieden wordt getrokken. Graancirkels die in Europa worden gevonden bevinden zich bijvoorbeeld vaak in gebieden waar veel kalk in de grond zit.

Graancirkels zijn volgens Talbott niet door mensen gemaakt als de planten binnen de cirkel aan duidelijke verandering onderhevig zijn geweest. Ze begon 25 jaar geleden onderzoek te doen naar graancirkels toen ze een artikel las over vreemde patronen die in weilanden in Europa waren verschenen.

Microgolfstraling

“We wilden erachter komen welke soort energie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de graancirkels,” zei ze. “Overal ter wereld werden teams ingezet. We ontdekten dat de veranderingen in de structuur van de planten overal hetzelfde waren en niet per land verschilden.”

Onderzoekers stelden vast dat de planten binnen de graancirkels enkele microseconden waren blootgesteld aan korte stralingsbundels. Ze denken aan microgolfstraling. Door de straling verandert het vocht in de plantenstengels in stoom en die stoom zet vervolgens uit.

Door de expansie wordt in de onderste knopen van de stengel een gat geslagen. De bovenste knopen zijn soepeler, waardoor de stengel daar buigt, aldus Talbott. Ook in de bodem zijn na het ontstaan van graancirkels veranderingen waargenomen, waaronder magnetisch materiaal dat alleen met een microscoop zichtbaar kan worden gemaakt en veranderingen in zaden die zijn geplant.

Aandacht trekken

Talbott zei dat er veel misvattingen zijn over graancirkels. “Als aliens bestaan zouden sommigen van hen hier af en toe kunnen komen. In de media wordt alleen maar de vraag gesteld of aliens oorlogszuchtig zijn als ze bestaan. Men neemt aan dat levensvormen die ergens anders vandaan komen zich als mensen gedragen. Het kan gaan om plasma dat op het aardoppervlak gericht wordt om onze aandacht te trekken. Het hoeft geen daad van agressie te zijn.”

[Johnson City Press]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Knollestein
Van Knollestein
8 jaren geleden

Tja, graancirkels, ik wil er graag in geloven, maar dat lukt me niet, want het gebeurt voor 90% in Zuid-Engeland, en die hebben er een economische reden voor, namelijk toerisme. Er is ook een zekere mevrouw Ossebaard, en die verdient een jaarsalaris door 2x per jaar een weekje Engeland te organiseren voor believers tegen vrij forse kosten, en dat voelt ook niet echt heel integer aan. Haar website is trouwens uit de lucht, vreemd: http://www.circularsite.com

densie
densie
8 jaren geleden

deze creatieve, kunstzinnige uitingen, door wie of wat ook gedaan zijn nimmer een daad van agressie….
hallooooo…………voel, denk, zie met het hart….
bommen gooien, de boel platbranden…mensen vermoorden etc etc dát is agressie…zieke mind!!

namaste

beau
beau
8 jaren geleden

Densie, wij leven in een dimensie waar “slecht nieuws, helaas NIEUWS is”, en goed nieuws is voor velen, helaas géén nieuws!

Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Graancirkel makers aan het werk: https://www.youtube.com/watch?v=LP48SeEWd2s

Hardstikke creatief, leuk en artistiek

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x