Homepagina » Graancirkels » Mysterieuze graancirkel verschijnt voor de tweede keer in Amerikaans weiland
Mysterieuze graancirkel verschijnt voor de tweede keer in Amerikaans weiland

Mysterieuze graancirkel verschijnt voor de tweede keer in Amerikaans weiland

In een weiland in Gray, één van de buitenwijken van de Amerikaanse stad Johnson City, is een mysterieuze graancirkel verschenen. Het is niet bekend hoe het patroon is ontstaan. Er zijn monsters opgestuurd naar een graancirkelonderzoeker in Massachusetts om te bepalen of de cirkel is gecreëerd door een vorm van energie of door mensen is gemaakt.

“Ik heb gevraagd of ze enkele monsters voor me wilden nemen,” zei Nancy Talbott, één van de drie oprichters van BLT Research Team, Inc. “Vaak kan ik aan de hand van een paar monsters bepalen of de cirkel echt is.”

Hetzelfde weiland

Twee jaar geleden werd rond dezelfde tijd in exact hetzelfde weiland ook al een graancirkel gevonden. Talbott zei dat de energie die graancirkels maakt mogelijk naar bepaalde gebieden wordt getrokken. Graancirkels die in Europa worden gevonden bevinden zich bijvoorbeeld vaak in gebieden waar veel kalk in de grond zit.

Graancirkels zijn volgens Talbott niet door mensen gemaakt als de planten binnen de cirkel aan duidelijke verandering onderhevig zijn geweest. Ze begon 25 jaar geleden onderzoek te doen naar graancirkels toen ze een artikel las over vreemde patronen die in weilanden in Europa waren verschenen.

Microgolfstraling

“We wilden erachter komen welke soort energie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de graancirkels,” zei ze. “Overal ter wereld werden teams ingezet. We ontdekten dat de veranderingen in de structuur van de planten overal hetzelfde waren en niet per land verschilden.”

Onderzoekers stelden vast dat de planten binnen de graancirkels enkele microseconden waren blootgesteld aan korte stralingsbundels. Ze denken aan microgolfstraling. Door de straling verandert het vocht in de plantenstengels in stoom en die stoom zet vervolgens uit.

Door de expansie wordt in de onderste knopen van de stengel een gat geslagen. De bovenste knopen zijn soepeler, waardoor de stengel daar buigt, aldus Talbott. Ook in de bodem zijn na het ontstaan van graancirkels veranderingen waargenomen, waaronder magnetisch materiaal dat alleen met een microscoop zichtbaar kan worden gemaakt en veranderingen in zaden die zijn geplant.

Aandacht trekken

Talbott zei dat er veel misvattingen zijn over graancirkels. “Als aliens bestaan zouden sommigen van hen hier af en toe kunnen komen. In de media wordt alleen maar de vraag gesteld of aliens oorlogszuchtig zijn als ze bestaan. Men neemt aan dat levensvormen die ergens anders vandaan komen zich als mensen gedragen. Het kan gaan om plasma dat op het aardoppervlak gericht wordt om onze aandacht te trekken. Het hoeft geen daad van agressie te zijn.”

[Johnson City Press]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Knollestein
Van Knollestein
5 jaren geleden

Tja, graancirkels, ik wil er graag in geloven, maar dat lukt me niet, want het gebeurt voor 90% in Zuid-Engeland, en die hebben er een economische reden voor, namelijk toerisme. Er is ook een zekere mevrouw Ossebaard, en die verdient een jaarsalaris door 2x per jaar een weekje Engeland te organiseren voor believers tegen vrij forse kosten, en dat voelt ook niet echt heel integer aan. Haar website is trouwens uit de lucht, vreemd: http://www.circularsite.com

zappfinger
zappfinger
Reactie op  Van Knollestein
5 jaren geleden

Dan ben je waarschijnlijk niet op de hoogte van het werk van de Nederlandse Ir Eltjo Haselhoff. Hij heeft aangetoond en wetenschappelijk gepubliceerd dat sommige graancirkels gevormd zijn door bronnen van microgolfstraling enkele meters boven de grond. http://nl.wikipedia.org/wiki/Eltjo_Haselhoff

Bert
Bert
Reactie op  Van Knollestein
5 jaren geleden

Ok spijtig van die mensen zulke dingen op poten zetten maar dit neemt niet weg dat graacirkels toch ee raar fenomeen blijft.
Stond reeds beschreven in de middeleeuwen, toen dacht men aan de duivel…wat met ijscirkels of ijsgaten die niet meer dichtvriezen.
De RAF heeft jaren onderzoek gedaan dus mensen met touw en plankje vielen uit de boot en toch konden ze het moeilijk verklaren zelfs toen een een legerheli een orb wou volgen na het maken van een cirkel.

Elles
Elles
Reactie op  Van Knollestein
5 jaren geleden

Graancircels in Nederland zijn een feit, kijk maar naar de site van Robbert van de Broeke.

Carnivore
Carnivore
Reactie op  Elles
5 jaren geleden

Looooooooool!

Heb die cirkels eens bekeken en als die van een bovennatuurlijke of buitenaardse kracht moeten komen!? Mijn dochter van 4 tekent betere cirkels.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Van Knollestein
5 jaren geleden

“het gebeurt voor 90% in Zuid-Engeland, en die hebben er een economische reden voor, namelijk toerisme.”

Ja, dat is begonnen in 1678, tegelijk met de opkomst van budget reizen!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mowing-Devil
En de piramides in Egypte zijn ook alleen maar gebouwd om duizenden jaren later toeristen binnen te halen!
XD

densie
densie
5 jaren geleden

deze creatieve, kunstzinnige uitingen, door wie of wat ook gedaan zijn nimmer een daad van agressie….
hallooooo…………voel, denk, zie met het hart….
bommen gooien, de boel platbranden…mensen vermoorden etc etc dát is agressie…zieke mind!!

namaste

beau
beau
5 jaren geleden

Densie, wij leven in een dimensie waar “slecht nieuws, helaas NIEUWS is”, en goed nieuws is voor velen, helaas géén nieuws!

densie
densie
Reactie op  beau
5 jaren geleden

densie…leeft in een andere dimensie….en dat rijmt….daar waar Liefde hoogtij viert en doorzien wordt dat het “nieuws” in de dualiteit plaatsvindt, in de derde dimensie dus, en een manipulatief spel is… even voor de duidelijkheid…ook al word mijn lichaam vernietigd, door een atoombom bijvoorbeeld…dan is dat wat IK BEN nog steeds Liefde….want….ik ben mijn lichaam niet, zelfs de Geest niet, maar waarnemer van dit alles…
bliss
namaste

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Graancirkel makers aan het werk: https://www.youtube.com/watch?v=LP48SeEWd2s

Hardstikke creatief, leuk en artistiek

chris
chris
5 jaren geleden

Dit is de groepering van mensen die de meest geschifte en moeilijke crop circles maken…

Niet te aliens, niets mysterieus… enkel mensen met een geniale creativiteit

http://www.circlemakers.org/

densie
densie
5 jaren geleden

een verbinding met de hogere dimensies…geometrisch…rijmt weer…
De Heilige Geometrie van de schepping…! Alles komt voort van uit dát…

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

De formaties zijn te perfect gemaakt en vol met sacred geometry , zijn er echt mensen die geloven dat deze door mensen zijn gemaakt zo perfect met wonderbaarlijke gigantisch grote afbeeldingen ?
Er bevinden zich daar ook frequenties die alleen bij graancirkels aangetroffen worden en de knopen waar het graan omgebogen is daar weet men de oorzaak ook niet van ?

Nou ga je gang dan met een plank en veel fantasie.

What On Earth? Crop Circle Documentary
https://www.youtube.com/watch?v=ambf91X_yX0

365Y
365Y
5 jaren geleden

Ik beschouw graancirkels als een soort van creatieve leermomenten die één doel hebben namelijk spirituele verbazing genereren en vasthouden . Het is bedoelt om ons te leren dat kunststukken niet zoals nu in het heden, eeuwigheids-waarde toegedicht moet worden. We moeten leren dat creativiteit uiteindelijk bevredigd werkt als het op een tijdelijke manier in haar waarde valt in te schatten, want kunst heeft een, en kent een relatieve waarde welke altijd door het verloop van de (laatste) ontwikkeling in jullie tijd, ook vernieuwing aldus veranderingen zoekt . Het is normaal dat we leren afstand te doen van zaken waar we geen boodschap meer aan hebben , dit betekend inhoudelijk tevens een einde aan een idee over wat de norm van kunst is op wereldschaal .

Kunst moet veel meer dan nu, een maatschappelijk taal worden welke niet uitsluitend een gebeurtenis uit wil beelden , maar meer dan dat, een grotere (of betere) toekomst voorspiegelen wil.

Maar indien je met mij van mening verschild, mag je er zelf ook een andere uitleg aan geven als dé betekenis aan deze uitingen van creatieve boodschappen .

365Y
365Y
5 jaren geleden

Kunst kan niet door een ideologie van de enkeling worden afgeschaft , vooral niet wanneer de beweegredenen van die ideologie geen wetenschappelijke ondergrond vertegenwoordigen . Want zo een daad is onbeschaafd en schandalig omdat het een onwerelds doel zoekt ten aanzien van ieders geestelijke ontwikkeling . m.a.w. , niemand krijgt met deze daad er betere vriendschappen door .

Ronny
Ronny
5 jaren geleden

ja, tuurlijk. aliens vliegen duizenden lichtjaren om op een stuk weiland een kringetje te tekenen. pfffff. volgens mij is het een complot.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x