UFO

VIDEO: Mysterieus licht boven Gateway Arch in St. Louis doet iedereen versteld staan

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vreemd licht dat afgelopen week boven de Gateway Arch in de Amerikaanse stad St. Louis verscheen, maakt veel los op social media. Op beelden die dinsdag op Facebook zijn geplaatst, is een mysterieus object te zien boven het beroemde bouwwerk.

“We garanderen dat je versteld zult staan als je dit vijf minuten durende filmpje bekijkt,” aldus het Malcolm W. Martin Memorial Park, waar de beelden zijn gemaakt. De video is al zo’n 800.000 keer bekeken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Klaarlichte dag

Fox 2 News kreeg ook beelden binnen van ene Chase Rhoads, die zei dat hij dinsdagochtend iets vreemds had gezien boven de boog. De Scott Air Force Base heeft in het gebied geen vreemde dingen gezien. Een woordvoerder van de National Park Service, het agentschap dat alle nationale parken beheert, zei dat er geen ongewone waarnemingen zijn gedaan.

Het is niet de eerste keer dat er een mysterieus object is gespot bij de boog. Het Malcolm W. Martin Memorial Park legde vorige maand op klaarlichte dag ook al een onverklaarbaar object vast.

CIA

Eerder dit jaar zorgde een mysterieus object in de omgeving van een legerbasis in Ohio voor deining op het internet. En afgelopen maand werd een vreemd object gespot in de lucht boven delen van het westen van de Verenigde Staten. Later bleek het om een Chinese raket te gaan die opbrandde in de atmosfeer.

In januari, tijdens de première van het nieuwe seizoen van The X-Files, richtte de CIA de aandacht op een reeks geheime UFO-stukken die de Amerikaanse spionagedienst in 1978 openbaar had gemaakt.

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
7 jaren geleden

Als ik s,nachts naar boven kijk dan zie ik heel veel van dat soort lichtjes, knipperen,en bewegingen maken. dat is heel normaal. hoe krijg je mensen zo gek dat ze dat vreemd gaan vinden. Het is de kosmische natuur.

Ik was gister even in Kijkduin, dat was pas bijzonder, het zag letterlijk zwart van de mensen en allemaal keken ze naar hun smartphone. Ik heb nog nooit zoiets vreemds gezien.
Plots stond ongeveer een derde op en begonnen 1 kant op te rennen.
Hoe bedoel je croud control………….

Toen dacht ik, zo,n badplaats betaald de pokemonmakers om pokemons te plaatsen en hopsa, je hele bad plaats ziet zwart van de mensen. Reken maar dat daar heel wat geld in om gaat.

Dus eerst maak je kinderen verslaaft aan pokemon,
Je hebt ze, in de periode dat hun hersenen gevormd werden, geconditioneerd.
Dus letterlijk hun hersenen en hun denk structuur gevormd.
En als ze volwassen zijn geworden kan je ze massaal aansturen/ besturen.
en ze zullen het niet door hebben, want conditionering is onbewust gedrag.

En door het groepsgevoel doen ze dingen die je in je eentje nooit zou doen.
Nu snap ik waarom de dienst plicht is afgeschaft. dit is veel gevaarlijker.

Kijk maar in Turkije, erdogan doet een oproep via zijn telefoon om de coepplegers te overvallen en hopsa, 60.000 anders denkende achter slot en grendel.
Op defensie word bezuinigt,
Het leger word vervangen door drones.
Een leger autistische nerds, die geen empathie kennen zaaien dood en verderf in een realistisch video spelletje.

Als je bij die 800.000 mensen hoort die gefascineerd raken door dit youtube filmpje weet je dat je in de greep bent van het netwerk dat internet heet.

rob
rob
7 jaren geleden

Dat is toch helemaal niks? Een lichstipje…zou een drone kunnen zijn, een chinese lantaarn of zo…wat en onzin….vaag beeld ook…

helder
helder
7 jaren geleden

geloof het of niet, ik heb meerdere keren s’nachts dit soort snelle lichten vanuit mijn raam gezien!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x