UFO

VIDEO: UFO gezien vanuit vliegtuig boven Londen

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de lucht boven Londen is een donkere schijf met lichten vastgelegd. De UFO, die boven de wolken hangt, is gefotografeerd vanuit een vliegtuig. Dat melden Britse media. Het twee minuten durende YouTube-filmpje toont een donkerkleurig object met aan weerszijden felle lichten.

De gebeurtenissen zouden zich op de ochtend van 25 mei jongstleden hebben afgespeeld boven de Engelse hoofdstad. De video is inmiddels al meer dan 100.000 keer bekeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

YouTube-gebruiker Wayne McCabe was erg onder de indruk van de beelden. Jessica Souzer was minder te spreken over het filmpje. Ze schreef: “Lijkt op een schip in de zee die in de lucht is gefotoshopt.” Anderen, waaronder Jonathan Dockter, menen dat het een soort drone is geweest.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zoidberg
Zoidberg
9 jaren geleden

Ha ha, lachen dit: vroeger werd elk onbekend object afgedaan als Venus of een weerballon, tegenwoordig is alles onbekends een drone.
Blijkbaar is meteen wegverklaren ook aan trends onderhevig…..

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Geen twijfel mogelijk; duidelijk een vliegende schotel.

Ron Zandwijk
Ron Zandwijk
9 jaren geleden

De video is gemaakt door Eric van UFOvni2012. Ik ken Eric reeds jaren en weet dat hij een expert is in de bewerking van foto- en videomateriaal danwel het creeren van zijn eigen videos. Veel van zijn videos vallen onder de noemer “origineel” doch ik zie de laatste tijd ook veel UFO videos van hem voorbij komen die vallen onder de noemer ” Ongeloofwaardig” zoals de bovenstaande video. Ondanks dat ik door de jaren heen veel videos van Eric op mijn site gepubliceerd heb, zal ik deze niet publiceren omdat deze sighting volgens mij een gemanipuleerde CGI video is.

Met vriendelijke groeten,
Ron Zandwijk
UFO Sightings Hotspot
(voorheen: the Truth Behind The Scenes)

biko
biko
9 jaren geleden

Inzoomen op lage resolutiebeelden is van geen enkel nut. Herhalen en filteren in Photoshop helpt ook niet. Dit kan echt vanalles zijn, als de beelden al ‘echt’ zijn.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x