Homepagina » UFO » Mysterieuze objecten gefilmd bij internationaal ruimtestation ISS
Mysterieuze objecten gefilmd bij internationaal ruimtestation ISS

Mysterieuze objecten gefilmd bij internationaal ruimtestation ISS

Op 4 augustus jongstleden werd bij het internationale ruimtestation ISS door één van de webcams van de NASA een witte lichtbol gezien. Blogger Scott Waring van UFO Sightings Daily omschreef het object als een ‘oplichtende schijf’.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft in totaal vier webcams aan het ISS vastgemaakt. In HD-kwaliteit kunnen nieuwsgierigen ‘live’ meegenieten van het uitzicht. De beelden worden eerst naar aarde gestuurd en geformateerd, voordat ze worden uitgezonden. Voor de kijkers met geduld is er iedere drie kwartier een zonsondergang of –opgang te zien.

In drie verschillende filmpjes is te zien hoe de webcam buiten het internationale ruimtestation één of meerdere mysterieuze witte lichtbollen opvangt. De reeks waarnemingen bij het ISS begon op 4 augustus, meldt de Houston Chronicle.

“Ik maakte een screenshot van de UFO en zoomde in,” aldus Waring op zijn website. “In het midden van het object loopt een lange lijn. Bovenop zit een koepel. Van onderen bekeken is het vierkant van vorm.”

Terwijl het object steeds dichterbij lijkt te komen, schakelt de camera halverwege het filmpje over op een leeg, blauw scherm. Voor sommigen is dit reden om aan te nemen dat NASA de waarheid verbergt.

In de tweede video, die dateert van 7 augustus, is een wit licht boven de atmosfeer van de aarde te zien. Het licht verdwijnt langzaam uit het zicht.

Het laatste filmpje toont een aantal witte stippen die in de buurt van het internationale ruimtestation verschijnen. Na een minuut verdwijnen de vier stippen uit beeld.

[NY Daily News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

IS, ISS, ISIS, vreemde letter combi’s en ze betekenen allemaal wat anders.
Er is nog steeds heel veel te raden over die zgn. “bezoekjes”. Persoonlijk vind ik dat ze maar eens tevoorschijn moeten komen, of anders wegblijven, ophoepelen, wieberen.
Je niet laten zien is voor mij een vorm van schijnheiligheid, zo van -ik hou je in de gaten hoor, doe maar niks verkeerd, of anders- BAH. Kom dan niet !! Doet mij denken aan spionnen, die je in de gaten houden en om het minste klikken of je verraden. Lijkt wel een rode draad door alle andere UFO verhalen.

biko
biko
7 jaren geleden

All in the mind.

Marc
Marc
7 jaren geleden

En wat is daar voor bijzonders aan? Als ik de berichten van de afgelopen jaren mag geloven is dit schering en inslag. Op een gegeven moment was er een Canadees, Martyn Stubbs, die uren, dagen, weken aan videomateriaal heeft doorgenomen om de meest indrukwekkende sightings eruit te filteren. Dat materiaal downloadde hij (hackte hij) van de NASA. Een voorbeeld hiervan is het volgende fragment: http://youtu.be/Q2DVeil21gc

Nedroj
Nedroj
7 jaren geleden

Nasa zal wel weer met een verhaal op de proppen komen, over verbanden pixels of iets dergelijks.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

russische

Russische onderminister van Defensie waarschuwt: voor onze ogen vormt zich een ‘nieuwe wereldorde’

We zien op dit moment een ‘nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x