Homepagina » Spiritueel » Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?
Wie was jij eerder en waarom ben je hier?

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld waarom je hier bent?

Naarmate je ouder wordt loop je vroeg of laat tegen het grote vraagstuk van ‘zingeving’ aan. Je begint je af te vragen wat de zin van jouw leven is.

Zolang ik leef heb ik me afgevraagd: “waarom ben ik eigenlijk hier?” Is alles in het leven toeval, of zit er meer achter?

Vroeger op school werd mij ooit gevraagd wat ik later wilde worden. Mijn antwoord was “gelukkig”. Maar ja, dat bedoelden ze natuurlijk niet. Ze wilden weten wat voor werk ik zou gaan doen. Uiteindelijk doorliep ik mijn schoolperiode en het leven was begonnen, zonder dat ik eigenlijk antwoord had gekregen op die ene vraag waarom ik eigenlijk hier was.

Herken je dit?

En zo volgde ik eigenlijk het pad van mijn leven, zonder dat die vraag beantwoord werd. Ik vond het wel altijd interessant om mensen te helpen, dus misschien was dat het wel. Pas na jaren kreeg ik uiteindelijk het antwoord op die ene vraag. Het was verrassend.

Maar nu jij…

  1. Weet jij waarom je eigenlijk hier bent?
  2. Weet jij wat jouw doel is in het leven?

Het probleem is namelijk dat niemand je dat even komt vertellen als je oud genoeg bent om het te kunnen begrijpen. En dus is de kans groot dat jij, als zovelen, ook nieuwsgierig bent naar wat jouw eigenlijke doel hier is.

Wat heb je daaraan?

Een mooi voordeel van weten waarom je eigenlijk hier bent is dat je veel beter weet wat je moet doen om gelukkig te zijn en veel meer te bereiken.

Zolang je dit niet weet, kan je leven aanvoelen alsof je tegen de stroom in zwemt. Pas wanneer je weet waarvoor je hier bent, realiseer je je dat.

En dan kun je besluiten om dingen toch op een andere manier te gaan doen. Mee zwemmen met de stroom, zodat je jouw echte doelen bereikt. En ik kan je zeggen dat dat heel erg goed voelt. Beter dan wat dan ook.

Hoe doe je dit?

Er zijn meerdere manieren om te ontdekken wat jouw ware levensdoel hier is. Eén van de meer betrouwbare manieren is je laten begeleiden door een speciaal daarvoor ontwikkelde hypnosesessie. Tijdens die sessie ga je een compleet beeld te krijgen van je hele leven tot nu toe. Van het heden helemaal terug tot aan het begin. En verder terug.

Ik heb het dan over regressie. En dat kan een hele lichte vorm van regressie zijn. Dat is meestal meer dan genoeg. Je bent en blijft er dus volledig met je bewustzijn bij. Je gaat dus tijdens een lichte hypnosesessie terug naar vorige levens en je ontdekt wie je ooit eerder was en wat je daar deed. Maar vooral wat dáár je levendoel was.

De kans is namelijk groot dat je levensdoel nu hier een vervolg is op wat het toen was. Zo kan je levendoel nu hetzelfde zijn, als je vorige leven te kort was. Of je kunt het precies omgedraaid hebben.

Wanneer je in je huidige leven steeds tegen problemen aanloopt, of heb je het gevoel dat je geen echt doel in je leven hebt, dan is het misschien interessant om te weten waarom je eigenlijk hier bent op deze aarde.

Naast talloze domme en onzinnige ‘testjes’ die je overal op het internet tegenkomt, waarbij je een paar multiple choice vragen moet beantwoorden, kun je er ook voor kiezen om een professionele en betrouwbare aanpak te volgen.

En dat kun je doen met twee speciale sessies die je helpen jouw verleden te ontrafelen en licht te doen schijnen op het doel waarom je hier eigenlijk bent.

Je krijgt inzicht in wie je vroeger ooit was. Welke incarnaties je gehad hebt en wat je doelen daar waren. Ook krijg je inzicht en helderheid wat de werkelijke reden is waarom je nu hier bent.

Hierdoor:

  • Ga je je bewust herinneren wie je was en wat je deed
  • Krijg je betere inzichten in jezelf in het hier en nu
  • Ontdek je het werkelijke doel van je leven
  • Identificeer je jouw uniciteit
  • Kom je er eindelijk achter wat het is dat je werkelijk drijft in het leven
  • Kun je eindelijk je doelen en ambities op elkaar afstemmen, zodat ze elkaar versterken
  • Ontdek je wie je werkelijk bent en wat de ware bedoeling van je leven is

Dit zijn twee spiritueel zeer verrijkende sessies, waarmee je een hoop voordeel kunt realiseren in je leven.

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek vorige levens’

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek je levensdoel’

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Waartoe zijn we op aarde?
We zijn op aarde om God te dienen en daardoor in de hemel te komen.

Simpel nietwaar?

loeky123
loeky123
Reactie op  Eelke Piers
1 jaar geleden

bestaat god,, of is het een leugen tegen je eigen

vladi
vladi
Reactie op  loeky123
1 jaar geleden

het blijft een vraag.
ik wil wel geloven/hopen op een goedaaardige creator in deze verziekte wereld waar ego heerst over de ware ik.

fight for freedom

Rob
Rob
Reactie op  loeky123
1 jaar geleden

Het hoeft geen leugen te zijn. Ik kan me wel voorstellen dat mensen denken dat God niet bestaat. Maar er is wel degelijk een maker van éénieder’s ziel. Meer dan 2000 jaar geleden was het pad naar verlichting (de weg uit deze simulatie). Je ziel is eeuwig. Vraag is hoe lang je ziel in de simulatie blijft hangen. Vroeger moest men de weg van goede werken bewandelen.

Maar de maker van onze zielen besloot Jezus te sturen. Daarmee is de sleutel tot verlichting veranderd. Jezus is sinds twee duizend jaar dé weg, de waarheid en het leven. Velen zijn er van overtuigd dat het ware leven in dit universum plaats vind, maar er is een hogere realiteit. Dat is het ware leven. In dit universum hebben we als doel God te leren kennen en liefhebben, omdat Hij ons altijd heeft liefgehad. Jezus is de sleutel tot het leren kennen van God. En Jezus leeft. Dat klinkt misschien waanzinning, maar zoek voor de aardigheid eens op ‘Testimony Jesus’ op YouTube. Dan zul je kunnen zien dat er honderden misschien duizenden getuigenissen zijn dat Jezus spirit werk doet over de hele wereld, vanuit de hogere realiteit.

Vele zielen zijn hier op aarde gekomen op dit moment in tijd gekomen voor het oordeel van de maker van onze zielen. Men vraagt zich wel eens af waarom God niet ingrijpt in de ellende van de wereld. Dat doet Hij wel, maar op zijn tijd. En dan niet op een kleine manier, maar op een overweldigende manier. Zielen kunnen zich daarop voorbereiden door contact met Jezus te maken. De bijbelboeken van Mattheüs, Markus, Lukas en Johannes beschrijven hoe men contact kan maken.

Een liefdevolle band met Jezus onderhouden zorgt er voor dat Jezus en de Heilige Geest je zullen gids om niet geraakt te worden door het ingrijpen tzt van de Allerhoogste Spirit. Een verbond met Jezus, zal er ook voor zorgen, dat je dit universum zal ontstijgen en je ziel zal groeien, zodat het aan het échte leven kan beginnen.

De aarde is slechts een kleuterschool waar men kan laten zien dat het liefde als hoogste doel heeft en de Maker en andere mensen liefheeft en daar ook naar handelt. Zolang men dat niet inziet en geen connectie maakt met het Goddelijke, dan kan het nog een reeks aan reincarnaties duren voordat een ziel weer de kans heeft de stap naar het hogere leven aan de zijde van de Maker van onze ziel en Jezus te maken.

Let your love shine far and wide!

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Onder ander door mijn levenservaringen, geloof ik niet meer in…. God…of een Jezus die het “goed” met ons allemaal voor heeft, maar wel in een uitbuiterij…. 1 vieze business. Familie-karma, iets vanuit andere vorige levens of druk er een andere stempel op, om het te rechtvaardigen wat er met mijn hele leven en dat van vele familieleden uitgevreten is. Ik ben niet 1 van de domsten, maar ik zal het wel nooit kunnen snappen om het te accepteren of vergeven. Dus als God wel bestaat en vele vele dingen gedoogd heeft, staat ie niet aan mijn kant…. Hij is dan mijn vijand…. net als bij vele vele andere mensen…. Ik benijd de gelukkige mensen die nog ergens in geloven op dat vlak.

Onbek
Onbek
Reactie op  Rebel Mina
1 jaar geleden

Iedereen heeft een eigen bewustzijn en weet wat hij/zij/… doet.
Als morgen alle inwoners van Australië zich voor de krokodillen gooien, dan is dat hun eigen keuze.

AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Haha, voor 27 euri’s, in plaats van 2x 49,99, ga ik weten wie ik was en waarom en waar ik heen ga… jaja.

Patricia Müller
Patricia Müller
1 jaar geleden

Erg genoeg, dat ik ooit hier op deze planeet terecht gekomen ben, maar hebben jullie ook een opleiding hoe ik uit dit galactische gekkenasiel ook weer eruit kom?

John Tafelzuur
John Tafelzuur
Reactie op  Patricia Müller
1 jaar geleden

We kunnen pas weg hier wanneer we onze doelen hebben vervuld, want als we het niet goed doen moeten we weer terug komen hier.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Patricia Müller
1 jaar geleden

Misschien heb je iets aan het boek: het sprookje van de dood…

René
René
1 jaar geleden

@Eelke, En waarom is God dan hier op aarde in jouw ‘filosofie’?

salvar
salvar
1 jaar geleden

waarom ben ik hier?
ik vind dit wel een heel enge vraag.
ik kan me niet indenken dat ik een keus zou hebben gehad om in deze klere wereld rond te lopen en rutte tegen komen.
als een schepper zou bestaan dan vraag ik me af waarom miljoenen mensen worden plat gegooid of vreselijke ziektes krijgen.
het zou ook kunnen dat deze planeet een gevangenis is om tot inkeer te komen maar dan heb ik geen keuze gehad.
maar ja dit is een onderwerp waar je nooit uitkomt dus wacht af tot je sterft of alles blijft donker of je komt ergens anders.
misschien wordt je wel weer hier opnieuw geboren bRRRRRRRRRRRRRRRRR………

lammert
lammert
1 jaar geleden

Jazeker patricia, anders dan een opleiding. Liefde delen, vanuit allerlei gezegdes bijv., zoals ; wie goed doet goed ontmoet.
verhaaltje van mij, echt gedaan: ik keerde eens iemand de re-wang toe nadat deze iemand mij op de li-wang sloeg, in een vlaag van………..minder stuurbare emoties, laten we het daar op houden.

Deze iemand stond een moment verbijsterd naar me te kijken en bood toen zijn excuses aan die ik accepteerde. Op mijn vraag: hoe kwam je ertoe? kwam die iemand met het verhaal. Jaja, konsekwent, een iemand. Hierna kon ik het me voorstellen, vanuit het verhaal dat kwam. Hoe dan ook, een flinke ervaring voor beiden, nietwaar?

lammert
lammert
1 jaar geleden

Beste salvar, lees m’n antwoord aan patricia. Het mooie is, dat je een keus had, die je was in de tussenwereld om je voor te bereiden op je volgende incarnatie, en je besliste, want je bent hier. En het doel is te groeien en te leren van je ervaringen bijv.
Advies: begin vandaag met jezelf te belonen voor drie dingen waarvan je vindt dat je ze goed deed. Vervolgens vraag je je af, zo moge-luck wat beter had gekund en neem je voor om dat voor morgen als doel te zien.
En idd. kan deze planeet als een gevangenis overkomen, afhanke-luck van hoe je er tegenaan kijkt.
Realiseer je: ook jij hebt elke dag keus, om bijv. de nieuwe dag te begroeten als een ..wonder.. dat je bijv. weer wakker mocht worden. Anders kan ook, jouw keus, ok?
Ik wens je toe goede dingen, hoe dan ook! hartegroet…………..

frans
frans
1 jaar geleden

CHANGE THE VIBRATION.

UPLIFT THE PLANET.

THIS IS YOUR MISSION.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Ik geloof. Als het een zekerheid was dan was het wetenschap en kon en zou ik het bewijzen

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Rene
God is overal. Til een steen op en Ik ben daar. Kloof een stuk hout en IK ben daar. Dus ook op de planeet Jupiter.
In mijn filosofie is God oneindig en omdat HIJ oneindig is eindigt hij niet voor mij en moet ik ook God zijn.
Daarom zegt Christus ook als ik het geloof van een mosterdzaadje had dan zou ik tegen de berg kunnen zeggen werp u in zee en het zou gebeuren.
Ik zie mij als een druppel in een oceaan. Apart en toch één geheel met deze oceaan

René
René
Reactie op  Eelke Piers
1 jaar geleden

Eelke
Dat is geen antwoord op mijn vraag ‘Waarom is God hier op aarde?”

x

Check Also

suikerverslaving

44 kilo per jaar krijg je ervan binnen en het sloopt je!

In dit artikel gaan we het hebben ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

demmink

Van Haga over zaak-Demmink: ‘Deksel moet van de beerput’

Het zal velen niet ontgaan zijn dat ...

de jonge

Hugo de Jonge over 2020: ‘Schitterend, had het voor geen goud willen missen’

Steeds meer groepen Nederlanders zijn door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!