Spiritueel

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld waarom je hier bent?

Naarmate je ouder wordt loop je vroeg of laat tegen het grote vraagstuk van ‘zingeving’ aan. Je begint je af te vragen wat de zin van jouw leven is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zolang ik leef heb ik me afgevraagd: “waarom ben ik eigenlijk hier?” Is alles in het leven toeval, of zit er meer achter?

Vroeger op school werd mij ooit gevraagd wat ik later wilde worden. Mijn antwoord was “gelukkig”. Maar ja, dat bedoelden ze natuurlijk niet. Ze wilden weten wat voor werk ik zou gaan doen. Uiteindelijk doorliep ik mijn schoolperiode en het leven was begonnen, zonder dat ik eigenlijk antwoord had gekregen op die ene vraag waarom ik eigenlijk hier was.

Herken je dit?

En zo volgde ik eigenlijk het pad van mijn leven, zonder dat die vraag beantwoord werd. Ik vond het wel altijd interessant om mensen te helpen, dus misschien was dat het wel. Pas na jaren kreeg ik uiteindelijk het antwoord op die ene vraag. Het was verrassend.

Maar nu jij…

  1. Weet jij waarom je eigenlijk hier bent?
  2. Weet jij wat jouw doel is in het leven?

Het probleem is namelijk dat niemand je dat even komt vertellen als je oud genoeg bent om het te kunnen begrijpen. En dus is de kans groot dat jij, als zovelen, ook nieuwsgierig bent naar wat jouw eigenlijke doel hier is.

Wat heb je daaraan?

Een mooi voordeel van weten waarom je eigenlijk hier bent is dat je veel beter weet wat je moet doen om gelukkig te zijn en veel meer te bereiken.

Zolang je dit niet weet, kan je leven aanvoelen alsof je tegen de stroom in zwemt. Pas wanneer je weet waarvoor je hier bent, realiseer je je dat.

En dan kun je besluiten om dingen toch op een andere manier te gaan doen. Mee zwemmen met de stroom, zodat je jouw echte doelen bereikt. En ik kan je zeggen dat dat heel erg goed voelt. Beter dan wat dan ook.

Hoe doe je dit?

Er zijn meerdere manieren om te ontdekken wat jouw ware levensdoel hier is. Eén van de meer betrouwbare manieren is je laten begeleiden door een speciaal daarvoor ontwikkelde hypnosesessie. Tijdens die sessie ga je een compleet beeld te krijgen van je hele leven tot nu toe. Van het heden helemaal terug tot aan het begin. En verder terug.

Ik heb het dan over regressie. En dat kan een hele lichte vorm van regressie zijn. Dat is meestal meer dan genoeg. Je bent en blijft er dus volledig met je bewustzijn bij. Je gaat dus tijdens een lichte hypnosesessie terug naar vorige levens en je ontdekt wie je ooit eerder was en wat je daar deed. Maar vooral wat dáár je levendoel was.

De kans is namelijk groot dat je levensdoel nu hier een vervolg is op wat het toen was. Zo kan je levendoel nu hetzelfde zijn, als je vorige leven te kort was. Of je kunt het precies omgedraaid hebben.

Wanneer je in je huidige leven steeds tegen problemen aanloopt, of heb je het gevoel dat je geen echt doel in je leven hebt, dan is het misschien interessant om te weten waarom je eigenlijk hier bent op deze aarde.

Naast talloze domme en onzinnige ‘testjes’ die je overal op het internet tegenkomt, waarbij je een paar multiple choice vragen moet beantwoorden, kun je er ook voor kiezen om een professionele en betrouwbare aanpak te volgen.

En dat kun je doen met twee speciale sessies die je helpen jouw verleden te ontrafelen en licht te doen schijnen op het doel waarom je hier eigenlijk bent.

Je krijgt inzicht in wie je vroeger ooit was. Welke incarnaties je gehad hebt en wat je doelen daar waren. Ook krijg je inzicht en helderheid wat de werkelijke reden is waarom je nu hier bent.

Hierdoor:

  • Ga je je bewust herinneren wie je was en wat je deed
  • Krijg je betere inzichten in jezelf in het hier en nu
  • Ontdek je het werkelijke doel van je leven
  • Identificeer je jouw uniciteit
  • Kom je er eindelijk achter wat het is dat je werkelijk drijft in het leven
  • Kun je eindelijk je doelen en ambities op elkaar afstemmen, zodat ze elkaar versterken
  • Ontdek je wie je werkelijk bent en wat de ware bedoeling van je leven is

Dit zijn twee spiritueel zeer verrijkende sessies, waarmee je een hoop voordeel kunt realiseren in je leven.

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek vorige levens’

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek je levensdoel’

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Waartoe zijn we op aarde?
We zijn op aarde om God te dienen en daardoor in de hemel te komen.

Simpel nietwaar?

AlbertV
AlbertV
4 jaren geleden

Haha, voor 27 euri’s, in plaats van 2x 49,99, ga ik weten wie ik was en waarom en waar ik heen ga… jaja.

Patricia Müller
Patricia Müller
4 jaren geleden

Erg genoeg, dat ik ooit hier op deze planeet terecht gekomen ben, maar hebben jullie ook een opleiding hoe ik uit dit galactische gekkenasiel ook weer eruit kom?

René
René
4 jaren geleden

@Eelke, En waarom is God dan hier op aarde in jouw ‘filosofie’?

Back to top button