Homepagina » Spiritueel » Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?
Wie was jij eerder en waarom ben je hier?

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld waarom je hier bent?

Naarmate je ouder wordt loop je vroeg of laat tegen het grote vraagstuk van ‘zingeving’ aan. Je begint je af te vragen wat de zin van jouw leven is.

Zolang ik leef heb ik me afgevraagd: “waarom ben ik eigenlijk hier?” Is alles in het leven toeval, of zit er meer achter?

Vroeger op school werd mij ooit gevraagd wat ik later wilde worden. Mijn antwoord was “gelukkig”. Maar ja, dat bedoelden ze natuurlijk niet. Ze wilden weten wat voor werk ik zou gaan doen. Uiteindelijk doorliep ik mijn schoolperiode en het leven was begonnen, zonder dat ik eigenlijk antwoord had gekregen op die ene vraag waarom ik eigenlijk hier was.

Herken je dit?

En zo volgde ik eigenlijk het pad van mijn leven, zonder dat die vraag beantwoord werd. Ik vond het wel altijd interessant om mensen te helpen, dus misschien was dat het wel. Pas na jaren kreeg ik uiteindelijk het antwoord op die ene vraag. Het was verrassend.

Maar nu jij…

 1. Weet jij waarom je eigenlijk hier bent?
 2. Weet jij wat jouw doel is in het leven?

Het probleem is namelijk dat niemand je dat even komt vertellen als je oud genoeg bent om het te kunnen begrijpen. En dus is de kans groot dat jij, als zovelen, ook nieuwsgierig bent naar wat jouw eigenlijke doel hier is.

Wat heb je daaraan?

Een mooi voordeel van weten waarom je eigenlijk hier bent is dat je veel beter weet wat je moet doen om gelukkig te zijn en veel meer te bereiken.

Zolang je dit niet weet, kan je leven aanvoelen alsof je tegen de stroom in zwemt. Pas wanneer je weet waarvoor je hier bent, realiseer je je dat.

En dan kun je besluiten om dingen toch op een andere manier te gaan doen. Mee zwemmen met de stroom, zodat je jouw echte doelen bereikt. En ik kan je zeggen dat dat heel erg goed voelt. Beter dan wat dan ook.

Hoe doe je dit?

Er zijn meerdere manieren om te ontdekken wat jouw ware levensdoel hier is. Eén van de meer betrouwbare manieren is je laten begeleiden door een speciaal daarvoor ontwikkelde hypnosesessie. Tijdens die sessie ga je een compleet beeld te krijgen van je hele leven tot nu toe. Van het heden helemaal terug tot aan het begin. En verder terug.

Ik heb het dan over regressie. En dat kan een hele lichte vorm van regressie zijn. Dat is meestal meer dan genoeg. Je bent en blijft er dus volledig met je bewustzijn bij. Je gaat dus tijdens een lichte hypnosesessie terug naar vorige levens en je ontdekt wie je ooit eerder was en wat je daar deed. Maar vooral wat dáár je levendoel was.

De kans is namelijk groot dat je levensdoel nu hier een vervolg is op wat het toen was. Zo kan je levendoel nu hetzelfde zijn, als je vorige leven te kort was. Of je kunt het precies omgedraaid hebben.

Wanneer je in je huidige leven steeds tegen problemen aanloopt, of heb je het gevoel dat je geen echt doel in je leven hebt, dan is het misschien interessant om te weten waarom je eigenlijk hier bent op deze aarde.

Naast talloze domme en onzinnige ‘testjes’ die je overal op het internet tegenkomt, waarbij je een paar multiple choice vragen moet beantwoorden, kun je er ook voor kiezen om een professionele en betrouwbare aanpak te volgen.

En dat kun je doen met twee speciale sessies die je helpen jouw verleden te ontrafelen en licht te doen schijnen op het doel waarom je hier eigenlijk bent.

Je krijgt inzicht in wie je vroeger ooit was. Welke incarnaties je gehad hebt en wat je doelen daar waren. Ook krijg je inzicht en helderheid wat de werkelijke reden is waarom je nu hier bent.

Hierdoor:

 • Ga je je bewust herinneren wie je was en wat je deed
 • Krijg je betere inzichten in jezelf in het hier en nu
 • Ontdek je het werkelijke doel van je leven
 • Identificeer je jouw uniciteit
 • Kom je er eindelijk achter wat het is dat je werkelijk drijft in het leven
 • Kun je eindelijk je doelen en ambities op elkaar afstemmen, zodat ze elkaar versterken
 • Ontdek je wie je werkelijk bent en wat de ware bedoeling van je leven is

Dit zijn twee spiritueel zeer verrijkende sessies, waarmee je een hoop voordeel kunt realiseren in je leven.

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek vorige levens’

Klik hier voor de sessie ‘Ontdek je levensdoel’

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • AlbertV schreef:

  Haha, voor 27 euri’s, in plaats van 2x 49,99, ga ik weten wie ik was en waarom en waar ik heen ga… jaja.

  18 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Erg genoeg, dat ik ooit hier op deze planeet terecht gekomen ben, maar hebben jullie ook een opleiding hoe ik uit dit galactische gekkenasiel ook weer eruit kom?

  14 likes
 • salvar schreef:

  waarom ben ik hier?
  ik vind dit wel een heel enge vraag.
  ik kan me niet indenken dat ik een keus zou hebben gehad om in deze klere wereld rond te lopen en rutte tegen komen.
  als een schepper zou bestaan dan vraag ik me af waarom miljoenen mensen worden plat gegooid of vreselijke ziektes krijgen.
  het zou ook kunnen dat deze planeet een gevangenis is om tot inkeer te komen maar dan heb ik geen keuze gehad.
  maar ja dit is een onderwerp waar je nooit uitkomt dus wacht af tot je sterft of alles blijft donker of je komt ergens anders.
  misschien wordt je wel weer hier opnieuw geboren bRRRRRRRRRRRRRRRRR………

  4 likes
 • Elise schreef:

  Wie is god? Voor mij zijn dat de natuurlijke energieën en de balans die daaruit staat. Die heeft zijn eigen tijd.(dus niet de menselijke tijd van klok kijken en daarop leven). Er is ooit een tablet gevonden en daarop stond: ik ben ik. Dus “god” zit ook in jezelf.
  Waarom ben ik/je hier? Das heel primitief: om je voort te planten.(denk alles weg wat de mens heeft gemaakt/menselijke lichaam, hormonen opbouw bv.) Te zorgen voor je gezin/familie/naasten, net zoals vogeltjes(nestje bouwen/eitjes leggen/kindjes voeren/leren vliegen enz.)/dieren het doen.
  Probleem hedendaags: Het systeem heeft dit over genomen. Bemoeit zich overal mee. Zorgt ervoor(stuurt), dat je je als individu voelt/gaat gedragen. En dan kan je het idee hebben/krijgen, dat je zingeving weg is. Wat ik heel erg vind aan het systeem: als je niet betaald werkt, dan ben je niks/doe je niks. Ik zeg hier: die mensen doen vaak meer voor een ander, dan mensen die betaald werk hebben. Het wordt niet meer gezien, omdat dit een andere dimensie(de goede) is.
  Zoals ik al eerder zei: we leven nu in 2 dimensies. 1. de technologisch 2. de biologische. Die eerste is de boel aan het overnemen. Er raken nu veel mensen de weg/het pad kwijt.
  De Hopi indianen hebben daar een mooie tekening van. Je blijft het pad volgen dicht bij de aarde/dicht bij jezelf of je volgt het pad van de lucht. Hun advies: volg het pad van de aarde.
  Eigenlijk is het allemaal heel simpel, maar het probleem is dus: je wordt op allerlei manieren van het juiste pad afgebracht.
  Dit is wel de perfecte manier om de mensheid te reduceren!
  Ook ik heb die struggels, maar vind toch wel steeds weer een manier om daaruit te komen.(het licht vinden) Daarom is het belangrijk dat je aardig tegen mensen bent. Kom je iemand tegen dan zeg je hallo. Geeft die ander het gevoel dat ie er mag zijn. Doe iets(laat de ander wel in zijn waarde), maar verwacht niks terug. Het komt vanzelf een keer terug op het juiste moment.

  4 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Waartoe zijn we op aarde?
  We zijn op aarde om God te dienen en daardoor in de hemel te komen.

  Simpel nietwaar?

  3 likes
  • loeky123 schreef:

   bestaat god,, of is het een leugen tegen je eigen

   3 likes
   • Rob schreef:

    Het hoeft geen leugen te zijn. Ik kan me wel voorstellen dat mensen denken dat God niet bestaat. Maar er is wel degelijk een maker van éénieder’s ziel. Meer dan 2000 jaar geleden was het pad naar verlichting (de weg uit deze simulatie). Je ziel is eeuwig. Vraag is hoe lang je ziel in de simulatie blijft hangen. Vroeger moest men de weg van goede werken bewandelen.

    Maar de maker van onze zielen besloot Jezus te sturen. Daarmee is de sleutel tot verlichting veranderd. Jezus is sinds twee duizend jaar dé weg, de waarheid en het leven. Velen zijn er van overtuigd dat het ware leven in dit universum plaats vind, maar er is een hogere realiteit. Dat is het ware leven. In dit universum hebben we als doel God te leren kennen en liefhebben, omdat Hij ons altijd heeft liefgehad. Jezus is de sleutel tot het leren kennen van God. En Jezus leeft. Dat klinkt misschien waanzinning, maar zoek voor de aardigheid eens op ‘Testimony Jesus’ op YouTube. Dan zul je kunnen zien dat er honderden misschien duizenden getuigenissen zijn dat Jezus spirit werk doet over de hele wereld, vanuit de hogere realiteit.

    Vele zielen zijn hier op aarde gekomen op dit moment in tijd gekomen voor het oordeel van de maker van onze zielen. Men vraagt zich wel eens af waarom God niet ingrijpt in de ellende van de wereld. Dat doet Hij wel, maar op zijn tijd. En dan niet op een kleine manier, maar op een overweldigende manier. Zielen kunnen zich daarop voorbereiden door contact met Jezus te maken. De bijbelboeken van Mattheüs, Markus, Lukas en Johannes beschrijven hoe men contact kan maken.

    Een liefdevolle band met Jezus onderhouden zorgt er voor dat Jezus en de Heilige Geest je zullen gids om niet geraakt te worden door het ingrijpen tzt van de Allerhoogste Spirit. Een verbond met Jezus, zal er ook voor zorgen, dat je dit universum zal ontstijgen en je ziel zal groeien, zodat het aan het échte leven kan beginnen.

    De aarde is slechts een kleuterschool waar men kan laten zien dat het liefde als hoogste doel heeft en de Maker en andere mensen liefheeft en daar ook naar handelt. Zolang men dat niet inziet en geen connectie maakt met het Goddelijke, dan kan het nog een reeks aan reincarnaties duren voordat een ziel weer de kans heeft de stap naar het hogere leven aan de zijde van de Maker van onze ziel en Jezus te maken.

    Let your love shine far and wide!

    4 likes
    • Rebel Mina schreef:

     Onder ander door mijn levenservaringen, geloof ik niet meer in…. God…of een Jezus die het “goed” met ons allemaal voor heeft, maar wel in een uitbuiterij…. 1 vieze business. Familie-karma, iets vanuit andere vorige levens of druk er een andere stempel op, om het te rechtvaardigen wat er met mijn hele leven en dat van vele familieleden uitgevreten is. Ik ben niet 1 van de domsten, maar ik zal het wel nooit kunnen snappen om het te accepteren of vergeven. Dus als God wel bestaat en vele vele dingen gedoogd heeft, staat ie niet aan mijn kant…. Hij is dan mijn vijand…. net als bij vele vele andere mensen…. Ik benijd de gelukkige mensen die nog ergens in geloven op dat vlak.

     2 likes
     • Onbek schreef:

      Iedereen heeft een eigen bewustzijn en weet wat hij/zij/… doet.
      Als morgen alle inwoners van Australië zich voor de krokodillen gooien, dan is dat hun eigen keuze.

      4 likes
   • vladi schreef:

    het blijft een vraag.
    ik wil wel geloven/hopen op een goedaaardige creator in deze verziekte wereld waar ego heerst over de ware ik.

    fight for freedom

    2 likes
 • frans schreef:

  CHANGE THE VIBRATION.

  UPLIFT THE PLANET.

  THIS IS YOUR MISSION.

  2 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Rene
  God is overal. Til een steen op en Ik ben daar. Kloof een stuk hout en IK ben daar. Dus ook op de planeet Jupiter.
  In mijn filosofie is God oneindig en omdat HIJ oneindig is eindigt hij niet voor mij en moet ik ook God zijn.
  Daarom zegt Christus ook als ik het geloof van een mosterdzaadje had dan zou ik tegen de berg kunnen zeggen werp u in zee en het zou gebeuren.
  Ik zie mij als een druppel in een oceaan. Apart en toch één geheel met deze oceaan

  2 likes
 • Mikkie schreef:

  De boeken van Anastasia, de zoemende ceders van rusland hebben mij in deze kwestie veel geholpen. Evenals : Het sprookje van de dood.

  2 likes
 • René schreef:

  @Eelke, En waarom is God dan hier op aarde in jouw ‘filosofie’?

  1 likes
 • lammert schreef:

  Beste salvar, lees m’n antwoord aan patricia. Het mooie is, dat je een keus had, die je was in de tussenwereld om je voor te bereiden op je volgende incarnatie, en je besliste, want je bent hier. En het doel is te groeien en te leren van je ervaringen bijv.
  Advies: begin vandaag met jezelf te belonen voor drie dingen waarvan je vindt dat je ze goed deed. Vervolgens vraag je je af, zo moge-luck wat beter had gekund en neem je voor om dat voor morgen als doel te zien.
  En idd. kan deze planeet als een gevangenis overkomen, afhanke-luck van hoe je er tegenaan kijkt.
  Realiseer je: ook jij hebt elke dag keus, om bijv. de nieuwe dag te begroeten als een ..wonder.. dat je bijv. weer wakker mocht worden. Anders kan ook, jouw keus, ok?
  Ik wens je toe goede dingen, hoe dan ook! hartegroet…………..

  1 likes
 • Rebel Mina schreef:

  Ff reactie op “Onbek” (zie boven) over dat van alle Australiërs zich voor de krokodillen gooien, dat dan hun eigen keuze is………. daar ben ik het niet mee eens….. nooit iets gehoord over geestelijke/lichamelijke manipulatie? Als je hier niet mee bekend ben, ik wel, dan prijs jezelf gelukkig door deze onwetendheid.

  (en ff een vraag…. Onbek is afkorting van onbekende of….. iets betekent het iets lelijks?)

  1 likes
 • lammert schreef:

  Jazeker patricia, anders dan een opleiding. Liefde delen, vanuit allerlei gezegdes bijv., zoals ; wie goed doet goed ontmoet.
  verhaaltje van mij, echt gedaan: ik keerde eens iemand de re-wang toe nadat deze iemand mij op de li-wang sloeg, in een vlaag van………..minder stuurbare emoties, laten we het daar op houden.

  Deze iemand stond een moment verbijsterd naar me te kijken en bood toen zijn excuses aan die ik accepteerde. Op mijn vraag: hoe kwam je ertoe? kwam die iemand met het verhaal. Jaja, konsekwent, een iemand. Hierna kon ik het me voorstellen, vanuit het verhaal dat kwam. Hoe dan ook, een flinke ervaring voor beiden, nietwaar?

  0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Ik geloof. Als het een zekerheid was dan was het wetenschap en kon en zou ik het bewijzen

  0 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo Narai !

  Waarschijnlijk was ik Hofnar in een vorig leven…

  Over Hofnarren en dorpsgekken ;

  Hofnar was in de vroege middeleeuwen soms een gevaarlijk baantje.
  Ze deden soms gewaagde uitspraken aan het hof en hadden daarmee invloed op de besluitvorming..
  Hofnarren waren soms de enige die kritiek durfden leveren op het reilen en zeilen van de heersende elite ten voordele van lagere gesitueerden .
  Om die reden waren ze vaak op voorhand al voor gek verklaard.
  Ze hadden zodanig een speciale maatschappelijke status en sociale functie.
  Ook dorpsgekken hadden in sommige gevallen een vergelijkwaardige status en sociale functie.
  Zij durfden vaak als eerste kritiek te leveren op ernstige misstanden en wisten zo vaak al te explosieve situaties te voorkomen .
  Gezien hun maatschappelijke status werd dit van hen getolereerd.
  Toch eindigden velen van hen alsnog in het dolhuis of in de gevangenis.
  Soms moest een hofnar zijn gedurfde uitspraken met de dood bekopen.
  Door menigeen werd de hofnar gevreesd door zijn uitspraken en de gevolgen hiervan.
  Hadden ze aan het hof deze middeleeuwse traditie echter gecontinueerd dan was de huidige situatie niet zo explosief geworden .
  Tegenwoordig verdwijnen dit soort figureren vaak in psychiatrisch inrichtingen en kunnen hierdoor moeilijk hun sociale functie vervullen.
  Door de nieuwe mogelijkheden die tegenwoordig op internet worden geboden kunnen ze nu gelukkig als complottheoretici of waandenkers weer vrolijk aan het werk.
  De Hofnarren en dorpsgekken zijn complottheoretici geworden en weten op internet zo als vanouds de politieke besluitvorming weer danig te beïnvloeden..
  De risico’s die hiermee verbonden zijn, zijn voor hen dan ook vergelijkbaar met die van de Nar in de middeleeuwen.

  Zo iemand als Jimmy Savile bijvoorbeeld leek wel een beetje op een hofnar maar was dat in de verste verte niet.
  In plaats van opbouwende kritiek te leveren op de handel en wandel van de weledel hooggeborenen
  werd door zijn toedoen de situatie aan onder andere het Engelse hof steeds explosiever.
  Deze Britse ”hofnar” maakte nog meer slachtoffers dan in het hofnarretje in Amsterdam.
  Het lijkt zo de teloorgang van de hofnar te zijn, maar dat is in dit geval suggestief .
  Hofnarren stonden soms in hoog aanzien.
  Het nadeel is dat ze natuurlijk niet altijd voor vol worden aangezien en worden dus niet altijd even goed geïnformeerd.
  Mondeling gegeven informatie blijk soms bij nader inzien niet altijd even correct of moeilijk te verifiëren.
  Zo had ik recentelijk een blog geschreven over Kali babba’s en de Kali tempel die bij nader inzien incompleet of niet geheel correct bleek te zijn .
  Daarom zijn normale, gezond en weldenkende mensen onmisbaar om het werk van de nar of de dorpsgek al dan niet op te pikken en verder uit te werken.
  Dit om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen, als de tijd er rijp voor is.

  MK-Ultra in de Polder ?

  Als dorpsgek in spe ben ik zelf ooit eens een paar keer ongevraagd en ongewenst kortstondig hofnar geweest op feestjes in Den Haag en in Groningen.
  Zodoende weet ik al lang dat ook Nederland zijn Saville’s en Epsteins heeft.
  Misschien relatief gezien nog wel het meest van allemaal…
  Wie zijn de Brice Tailors [ Want to Know] , de Kendall’s [ dr. Phill ] en de Virginia Giuffre’ s in de polder ?

  De meisjes op rekken en achter de ramen zetten.

  Ha, ha, ha, ha.. hoorde ik als sociaal werker begin jaren ’80 iemand een smakeloze grap maken over de internaten rekken en zetten. Niet lang daarna werd er druk op mij uitgeoefend om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, wat ik resoluut weigerde.

  Uit hogere sferen in hogere kringen .

  Veel later was ik ooit eens op een feestje in Den Haag met hele deftige mensen en van dat roze bier in van die dunne glaasjes. Ik werd daar benaderd door een blonde schoonheid die mij vroeg of ze nog ergens mee van dienst kon zijn. Op mijn vraag ‘vertel eens wat meer over jezelf’ kreeg ik duidelijk antwoord. Ze werd gesexploiteert om de lusten de driften van de mannelijke aanwezigen te behartigen. We kregen gezelschap van nog een paar blonde schoonheden en mij werd al snel duidelijk dat ze tegen hun zin en wil door de Nederlandse inlichtingen diensten werden uitgezonden naar met name Arabische landen om daar in de bubbelbaden en slaapkamers van de lokale elite te toeven.

  Wie zijn de Savile’s en de Epsteins hier in Nederland ?

  Voeren hier in Nederland respectievelijk Gonsalves , van Leeuwen en Demmink het werk van Mengele en Sidney Gothlieb verder uit in de praktijk ? Puttend uit de mogelijkheden de internaten ze bieden op dit vlak ? Volgens mij wel… Deze praktijken worden tot nu toe gecontinueerd een steeds geraffineerder met telkens weer nieuwe [technische en farmaceutische ] middelen. MK-Ultra in de polder met van Leeuwen als spil in het geheel . Er worden wel eens namen genoemd maar de zaken verdwijnen telkens weer in de doofpot en er rust nog steeds een groot taboe op dit onderwerp.

  Toch zijn ze hier ook in Nederland, de sociaal en economisch afhankelijk gemaakte en op een psychologische manier af geknechte seksslaafjes van de inlichtingen diensten… Onder de paraplu van Koninklijke onschendbaarheid schijnen meer mensen mee te schuilen dan aanvankelijk de bedoeling was. De in de praktijk jurisprudentie loze jeugd en voogdij raadsleden gaan in dit geval ook niet geheel vrijuit. Het lijk mij onmogelijk dat ze niet meer weten te vertellen over dit ook in ons land wijdverbreide fenomeentje

  Hopelijk laten ook de Nederlandse Kendalls en Virginia Giuffres volgend jaar van zich horen !!!

  Ook vanuit deze functie wil ik iedereen een prettige kerst en het beste voor 2020 toe wensen.
  Ook in dit geval wordt het volgend jaar spannend.
  Tevens wil ik met name Want to Know , Ella Ster , Niburu en 9 for news en indignatie , maar ook de ander blog sites nog bedanken voor hun treffende publicaties.
  We hebben met een relatief klein aan tal inmiddels grote resultaten geboekt !

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba.
  AardbevingsGroninger ,
  enz. enz. enz.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  >