Homepagina » Binnenland » Wijster: ‘Onschuldige volwassenen en kleine kinderen afgevoerd als terroristen’
wijster
Foto: Twitter/Gele Hesjes NL

Wijster: ‘Onschuldige volwassenen en kleine kinderen afgevoerd als terroristen’

Bij een protest van boeren in het Drentse Wijster heeft de politie meer dan 75 betogers en 5 onafhankelijke verslaggevers aangehouden. Onder de arrestanten zijn ook kinderen van 6. Ze zijn naar het politiebureau in Assen gebracht.

De aangehouden boeren ontlopen strafvervolging als ze een bekeuring van 390 euro betalen. Vanochtend blokkeerde een groep boeren in Wijster de toegang tot een afvalverwerkingsbedrijf, ondanks het verbod om te demonstreren met trekkers. Ook in Friesland en Groningen mogen boeren niet demonstreren. Noord-Brabant slingert boeren die met trekkers de snelweg op gaan direct op de bon.

Boeren uit Nederland en Duitsland zijn onderweg om hun collega’s bij te staan. Er zouden ook legervoertuigen op weg zijn naar Assen.

Pure staatsterreur

Meldpunt Nederland laat op Facebook weten: “Verslaggeefsters Irhuia (ReVrouwLutie) en Eline (Onrecht TV) zijn zojuist aangehouden om 10:35 uur te Wijster. De politie heeft de ID-kaarten afgenomen en geeft geen reden voor de arrestatie. Deze arrestatie werd verricht op privéterrein van een boer. Persvrijheid wordt hiermee geschonden! Eén van deze verslaggeefsters heeft een officiële perskaart (De verslaggevers van de mainstream media mochten WEL filmen en werden NIET gearresteerd). Ook zijn er vandaag 3 andere livestream-verslaggevers gearresteerd.”

En verder: “Onze democratische rechtsstaat wordt bedreigd door de Nederlandse staat. Zij hebben volwassen mensen en kinderen gearresteerd in strijd met de Nederlandse grondwet. Hiermee heeft de Nederlandse staat onze grondrechten geschonden en zijn onze mensenrechten aangetast, in strijd met de Nederlandse en Europese Grondwet. De Nederlandse staat heeft ons hiermee officieel de oorlog verklaard.”

“Onschuldige volwassenen en kleine kinderen worden afgevoerd als terroristen.”

Percolator twittert: “Pure staatsterreur tegen de boeren! Zelfs hun kinderen (van een jaar of 12) worden gearresteerd en afgevoerd door zwaarbewapende politie. Verschrikkelijk! In wat voor nachtmerrie zijn wij in dit land terechtgekomen! De democratie is dood!”

Bekijk hieronder beelden van de politiemacht die is ingezet:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
9 maanden geleden

welkom in het altijd gezellige noord korea!

jets
jets
Reactie op  nou en!
9 maanden geleden

Nee, welkom in NEDERLAND!!!

Ja, ik weet het, het is sarcastisch bedoeld, maar het geeft wel aan hoe dicht we bij de afgrond zitten (1,5 meter).

Nederland is één van de kleinste landen ter wereld, maar heeft altijd een grote mond gehad, zo groot zelfs dat we de titel “grootste schoothond van de US of Amnesia” zijn gaan heten. Kijk maar wat er allemaal mis is gegaan tijdens de 3 kabinetten (K) (R)utte Pinokkio ……

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  jets
9 maanden geleden

Het is niet allemaal mis gegaan uitsluitend het verkeerde, dan gaat hier allemaal wel goed.

paniekpanjakanariepietje
paniekpanjakanariepietje
Reactie op  nou en!
9 maanden geleden

en dat rotte kk volk laten ze gewoon met rust als ze zich op zn teentjes getrapt voelen en met steentjes te denken moeten gooien hier in eindhoven… of die blm onzin laatst.. zegt genoeg! marrokaans en syrisch tuig word voor gebogen en eigen volk moet aan de kant. ik heb ineens zin te stoppen met belasting betalen aan dit verziekt stukje land. hele zooi is al in de uitverkoop geweest hier

Margie
Margie
9 maanden geleden

106 trekkers afgelopen maandagavond…
Boeren dienen aanklacht in tegen Carola Schouten politiebureau Leiden

https://www.leidseglibber.nl/2020/07/07/boze-boeren-dienden-aanklacht-dierenmishandeling-in-tegen-minister-carola-schouten/

Volop foto’s en video van een zover geslaagd initiatief. Aanklacht ingediend 🐣
Kijk zelf…

Martijn
Martijn
9 maanden geleden

Als je een boete van 390 euro betaalt dan krijg je ALTIJD een strafblad. Laat het dan maar voorkomen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Martijn
9 maanden geleden

nee martijn, de wet voorziet daarin art. 9a SV voor de lui en denkers zonder feiten die als kip zonder kop zijn de link https://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel9a

leer dat jij in persoon maar altijd “met “persoon(de machtiging dus jij heb alle macht) het belangrijkste bent dat ooit in de banken der recht kan verschijnen.. de rest, als rechter(voorzitter slechts) griffier(secretaris dus) en de tegen partij (de penningmeester) zijn het spel waar jij mee kan spelen.. beter is leiding nemen, voorzitter overtuigen van het ongelijk dat penningmeester heeft meen altijd het laatste woord en bepaal wat de voorzitter dicteren moet aan de secretaris.. zo maak jij je eigen vonnis, ja zo simpel is het.. doe het wel goed het kan ook je nadeel worden als de penningmeester betere argumenten heeft aan de voorzitter.. dus ken het spel voor je speelt..
wie speelt nog xxx ooo als de tegen stander begint..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
9 maanden geleden

De politie heeft de ID-kaarten afgenomen en geeft geen reden voor de arrestatie. Deze arrestatie werd verricht op privéterrein van een boer. Persvrijheid wordt hiermee geschonden! Eén van deze verslaggeefsters heeft een officiële perskaart (De verslaggevers van de mainstream media mochten WEL filmen en werden NIET gearresteerd). Ook zijn er vandaag 3 andere livestream-verslaggevers gearresteerd.”

art 27 c sv geeft de agent die niet geef dan ook nooit je ID of Paspoort.. ken de wet.. en beroep je altijd op art 6 van de mensen rechten..

het is zo simpel in het wette loze nederland zo de overheid doet als of er geen wetten zijn voor hun alleen voor ons burgers..
de wet en zeker het strafrecht is er on de burger te beschermen tegen de overheid.. dat wetten alleen ingewijden en maken hier misbruik van..
citaat:
De meeste agenten kennen hun eigen Politiewet uit 2012 vrij goed en dan met name artikel 3:
“De politie heeft tot taak in ondergeschiktheid aan het bevoegd gezag en in overeenstemming met de geldende rechtsregels te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven.” bron : https://opiniez.com/2020/07/07/nu-de-politie-tribaliseert-zucht-de-rechtsstaat/rutgervandennoort/

De aangehouden boeren ontlopen strafvervolging als ze een bekeuring van 390 euro betalen.
nee hier en altijd geld dat het eenigste gezag dat een straf kan opleggen rechter heet.. niemand anders in wat wij nederland noemen kan bepalen dat een burger straf krijgt.. het is ook dom om in te gaan op een voorstel van ……. een handhaver???

Bekijk hieronder beelden van de politiemacht die is ingezet: alleen zij die geen gezichtsbedekking dragen zijn agenten van politie.. overtreders der wet bedekken de persoon en maken deze onherkenbaar..
daarnaast is een agent altijd verplicht zijn slaven nummer te geven als jij dat vraagt.. dus gezichtsbedekking is angst.. angst komt voort uit verkeert handelen..

Rob
Rob
Reactie op  :adrianus-johannes.
9 maanden geleden

Terwijl in diverse landen in Europa diverse zaken versoepeld worden is in Nederland de staat een totale oorlog tegen het volk begonnen. in Zuid Afrika bevrijdt een rechter Zuid-Afrika van het COVID-19-regime. De pandemie is geen is geen uitzondering als het op fundamentele mensenrechten aan komt.
https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/07/rechter-bevrijdt-zuid-afrika-van-covid.html

salvar
salvar
9 maanden geleden

wat een land is dit geworden voor de burger.
ik las legervoertuigen onderweg moet niet gekker worden.
ze staan met een noodgang klaar om boetes binnen te rammen en ook nog kinderen meenemen.
begint zo langzamerhand op duitsland te lijken in de tweede wereldoorlog.
weet u nog 75 jaar vrijheid , nou die is nu voorbij en kan alleen maar erger worden.
welkom in de bananen republiek en zoals wilt in de dictatuur van rutte en rest van het zootje.
wanneer dondert het zootje nu eens op.

Vos
Vos
9 maanden geleden

HEEFT DE POLITIE GEEN EED AFGELEGD TOT BESCHERMING BURGERS!!
VIEZE SS MANNETJES UIT ASSEN!!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Vos
9 maanden geleden

Uit de Beroepscode Politie:
https://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/nieuws/2018/beroepscode-politie-8-jan-2017.pdf

• De politie is er altijd voor een
veilig Nederland.
• De politie beschermt de
democratie, handhaaft de wet en
is het gezag op straat.
• Waar nodig biedt de politie de
helpende hand. In noodsituaties
grijpt zij dwingend in.
• Waar anderen een stap terug
doen, stappen politiemensen naar
voren. Als dat nodig is met
geweld, desnoods met gevaar
voor eigen leven.
• De politie werkt actief samen met
burgers en partners. Zij heeft oog
en oor voor wat er leeft in de
samenleving.
• De politie is er voor iedereen.

De politie bevindt zich tussen twee vuren, nl. tussen burgers en overheid.
Te oordelen naar gebeurtenissen in de afgelopen tijd (ook Malieveld, Utrecht etc.), kiest de politie voor de overheid en vergeet de democratie mee te beschermen (demonstratie recht), en richt zich tegen onschuldige burgers en boeren (zie Youtube beeldmateriaal).

De Politie kan beter de eigen beroepscode nog eens lezen.

GeenNL
GeenNL
9 maanden geleden
Vos
Vos
9 maanden geleden

MEERDERE GIERTANKEN AFVULLEN EN LOSSE BIJ WILLEKEURIG POLITIE BUREAU!
ONAANGEKONDIGD EN LIEFST IN DE NACHT!

Vos
Vos
9 maanden geleden

NU BEGRIJP IK WAAROM MEN VRIJWILLIG DE WAPENS KONDEN INLEVEREN ZONDER GEVOLGEN!!
NU KUNNEN WIJ ONS NIET VERDEDIGEN!
ZO OOK MOTORCLUBS VERBIEDEN! DEZE JONGENS GAAN DOOR HET VUUR BIJ ONRECHT!

Gladiator
Gladiator
9 maanden geleden

Kijk dit bedoel ik nu….

Wat er NU, en ik bedoel NU moet gebeuren is dat enkele honderden mensen met auto’s, bussen, vrachtwagen en wat dies meer zei de weg opgaan en om te beginnen (en ik meen om te beginnen) eens de A2 op een smal stuk waar weinig uitvalwegen zijn (bij bijvoorbeeld Valkenswaard of voor Roermond) gaan blokkeren en evt de A10 en dan nog een leuke….wat zal ik zeggen….Tussen Eindhoven en Breda ergens!!!

Rutte zit met zekerheid binnen no time aan de tafel…..waar hij dan maar mooi blijft zitten……niet meer mee praten, niets meer aanbieden m.u.v. 1 ding…..komende week moeten alle bureau’s leeg zijn, en allemaal melden in bijv. de Brabanthallen in den Bosch…..voor een gezamenlijk proces….en dan snel oprutten!!!!

Gladiator
Wat zou het mooi zijn als het “volk” eens voor 1x, ja echt maar voor 1 keer als een blok achter elkaar stond…..of, nou ja, laten we eens beginnen met 500.000 mensen te voet beginnen en aansluiten waar mogelijk In Maastricht…….gewoon lopen……en in elk dorp of stad aanhang meenemen…..tot in den Haag……politie….die mag mee natuurlijk……we moeten wel veilig daar aan kunnen komen en daar zijn ze nog net 1x voor te gebruiken…..

Davidoff
Davidoff
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Ehm Rutte is met vakantie.
Wil je echt iets bereiken, ga dan zelf de politiek in.
Sluit je aan bij partijen die wel de juiste inzichten hebben en ergens voor staan.
En wat ik niet begrijp meestal demonstreerden mensen vroeger bij een kasteel en niet in een weiland verderop. Denk je dat de regering last heeft van schreeuwende boze mensen? No way!
Ze moeten richting het binnenhof gaan en daar joelen en roepen dat zet misschien wat zoden aan de dijk. Dit alles gaat niet werken.

x

Check Also

den haag

Den Haag dichtgezet met grote legervoertuigen: ‘Het blijft een bizar gezicht’

Boeren uit het hele land hebben zich ...

nederland

Clash tussen politie en burgers: ‘Onbestaanbaar dat dit kan in Nederland’

“Demonstreren is een groot goed,” hoor je ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x