Binnenland

Wijster: ‘Onschuldige volwassenen en kleine kinderen afgevoerd als terroristen’

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij een protest van boeren in het Drentse Wijster heeft de politie meer dan 75 betogers en 5 onafhankelijke verslaggevers aangehouden. Onder de arrestanten zijn ook kinderen van 6. Ze zijn naar het politiebureau in Assen gebracht.

De aangehouden boeren ontlopen strafvervolging als ze een bekeuring van 390 euro betalen. Vanochtend blokkeerde een groep boeren in Wijster de toegang tot een afvalverwerkingsbedrijf, ondanks het verbod om te demonstreren met trekkers. Ook in Friesland en Groningen mogen boeren niet demonstreren. Noord-Brabant slingert boeren die met trekkers de snelweg op gaan direct op de bon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Boeren uit Nederland en Duitsland zijn onderweg om hun collega’s bij te staan. Er zouden ook legervoertuigen op weg zijn naar Assen.

Pure staatsterreur

Meldpunt Nederland laat op Facebook weten: “Verslaggeefsters Irhuia (ReVrouwLutie) en Eline (Onrecht TV) zijn zojuist aangehouden om 10:35 uur te Wijster. De politie heeft de ID-kaarten afgenomen en geeft geen reden voor de arrestatie. Deze arrestatie werd verricht op privéterrein van een boer. Persvrijheid wordt hiermee geschonden! Eén van deze verslaggeefsters heeft een officiële perskaart (De verslaggevers van de mainstream media mochten WEL filmen en werden NIET gearresteerd). Ook zijn er vandaag 3 andere livestream-verslaggevers gearresteerd.”

En verder: “Onze democratische rechtsstaat wordt bedreigd door de Nederlandse staat. Zij hebben volwassen mensen en kinderen gearresteerd in strijd met de Nederlandse grondwet. Hiermee heeft de Nederlandse staat onze grondrechten geschonden en zijn onze mensenrechten aangetast, in strijd met de Nederlandse en Europese Grondwet. De Nederlandse staat heeft ons hiermee officieel de oorlog verklaard.”

“Onschuldige volwassenen en kleine kinderen worden afgevoerd als terroristen.”

Percolator twittert: “Pure staatsterreur tegen de boeren! Zelfs hun kinderen (van een jaar of 12) worden gearresteerd en afgevoerd door zwaarbewapende politie. Verschrikkelijk! In wat voor nachtmerrie zijn wij in dit land terechtgekomen! De democratie is dood!”

Bekijk hieronder beelden van de politiemacht die is ingezet:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
3 jaren geleden

welkom in het altijd gezellige noord korea!

Margie
Margie
3 jaren geleden

106 trekkers afgelopen maandagavond…
Boeren dienen aanklacht in tegen Carola Schouten politiebureau Leiden

https://www.leidseglibber.nl/2020/07/07/boze-boeren-dienden-aanklacht-dierenmishandeling-in-tegen-minister-carola-schouten/

Volop foto’s en video van een zover geslaagd initiatief. Aanklacht ingediend ?
Kijk zelf…

Martijn
Martijn
3 jaren geleden

Als je een boete van 390 euro betaalt dan krijg je ALTIJD een strafblad. Laat het dan maar voorkomen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

De politie heeft de ID-kaarten afgenomen en geeft geen reden voor de arrestatie. Deze arrestatie werd verricht op privéterrein van een boer. Persvrijheid wordt hiermee geschonden! Eén van deze verslaggeefsters heeft een officiële perskaart (De verslaggevers van de mainstream media mochten WEL filmen en werden NIET gearresteerd). Ook zijn er vandaag 3 andere livestream-verslaggevers gearresteerd.”

art 27 c sv geeft de agent die niet geef dan ook nooit je ID of Paspoort.. ken de wet.. en beroep je altijd op art 6 van de mensen rechten..

het is zo simpel in het wette loze nederland zo de overheid doet als of er geen wetten zijn voor hun alleen voor ons burgers..
de wet en zeker het strafrecht is er on de burger te beschermen tegen de overheid.. dat wetten alleen ingewijden en maken hier misbruik van..
citaat:
De meeste agenten kennen hun eigen Politiewet uit 2012 vrij goed en dan met name artikel 3:
“De politie heeft tot taak in ondergeschiktheid aan het bevoegd gezag en in overeenstemming met de geldende rechtsregels te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven.” bron : https://opiniez.com/2020/07/07/nu-de-politie-tribaliseert-zucht-de-rechtsstaat/rutgervandennoort/

De aangehouden boeren ontlopen strafvervolging als ze een bekeuring van 390 euro betalen.
nee hier en altijd geld dat het eenigste gezag dat een straf kan opleggen rechter heet.. niemand anders in wat wij nederland noemen kan bepalen dat een burger straf krijgt.. het is ook dom om in te gaan op een voorstel van ……. een handhaver???

Bekijk hieronder beelden van de politiemacht die is ingezet: alleen zij die geen gezichtsbedekking dragen zijn agenten van politie.. overtreders der wet bedekken de persoon en maken deze onherkenbaar..
daarnaast is een agent altijd verplicht zijn slaven nummer te geven als jij dat vraagt.. dus gezichtsbedekking is angst.. angst komt voort uit verkeert handelen..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x