Paranormaal

Naar de hemel en terug: bijna-doodervaring tijdens kajaktocht

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse orthopedisch arts Mary Neal verdronk in 1999 tijdens het kajakken in Los Rios, één van de vijftien regio’s van Chili.

Mary vertelt wat er gebeurde tussen het moment dat ze stierf en het moment dat ze weer tot leven kwam. Ze beschrijft hoe het is om in de hemel te zijn en met engelen te communiceren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Haar kajak werd met de stroming meegesleurd toen ze een waterval probeerde te bedwingen. Ze werd onder water getrokken en was niet in staat om op eigen kracht weer boven te komen. Vrienden probeerden haar tevergeefs te redden.

Doel

Het leven van Mary is voor altijd veranderd door haar persoonlijke reis naar wat zij de hemel noemt. Ze voelde zich intens verdrietig toen ze besefte dat het haar tijd nog niet was. Wel weet ze nu wat haar doel op aarde is.

Op het moment dat ze kwam te overlijden zag Mary haar leven aan zich voorbij gaan. De nadruk lag daarbij op de ongeziene invloed van bepaalde gebeurtenissen. Het wetenschappelijke, analytische en sceptische deel van haar brein nam dit alles met grote interesse en nieuwsgierigheid waar. Ze was zich bewust van haar situatie; ze wist dat ze te lang onder water was geweest om nog in leven te kunnen zijn, maar ze wist ook dat deze ervaring geen droom of hallucinatie was.

Oude vrienden

Haar benen bogen naar achteren terwijl de stroming haar lichaam meevoerde en ze voelde geen pijn toen ze braken. Haar geest verliet langzaam haar lichaam en ze steeg uit boven de rivier. Ze werd vrolijk begroet door een aantal oude vrienden. Ze keek toe hoe haar lichaam op het droge werd getrokken en hoe mensen haar reanimeerden.

Ze werd langs een pad geleid naar een kleurrijk koepelvormig gebouw dat was omgeven met pure en onvoorwaardelijke liefde. Het voelde alsof ze eindelijk thuis was. Na een aantal bemoedigende woorden en aanwijzingen werd ze weer teruggebracht naar haar lichaam.

Mary lag nog vele weken in het ziekenhuis, werd vaak geopereerd aan haar gebroken benen en werd gedurende diezelfde periode geconfronteerd met de dood van zowel haar vader als haar stiefvader. Ze luisterde naar verhalen van haar eigen patiënten die voorzichtig hun eigen bijna-doodervaring met haar deelden.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
10 jaren geleden

Dank jullie voor dit filmpje.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Het enige wat voor veel van dit soort ervaringen geld.Je mag niet blijven.Het zelfde geld voor uittredingen(astraal reizen) en ruimteschip ervaringen.contract afmaken heet dat.maar soms baal je ontzettend in deze onwerkelijke bullshit theater poppenkast.Alles wat je probeert om over te brengen wordt niet geloofd,stoned . of afgedaan met het zal wel een droom zijn geweest.Maar een ding is zeker overal is Liefde en Eenheid, je voelt je overal thuis.Hier op aarde heerst jammerlijk genoeg,nog teveel onverdraagzaamheid ,ongeloof angst en haat.Je bent je broeders hoeder.Als de mensheid hier dit eindelijk beseft breng je hier het paradijs op aarde.

EVO
EVO
10 jaren geleden

Het is bekend als je verdrinkt, dat je dan hallucineert. Een hallucinatie laat je iets zien, horen, voelen, ruiken of proeven hoewel er eigenlijk niets is.

En altijd maar weer die hemel en engelen!
Volgens mij maakt ze reclame voor de kerk,zo ziet ze er ook uit,oerdegelijk die vrouw.

Arno
Arno
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Het enige wat voor veel van dit soort ervaringen geld.Je mag niet blijven.Het zelfde geld voor uittredingen(astraal reizen) en ruimteschip ervaringen.contract afmaken heet dat.maar soms baal je ontzettend in deze onwerkelijke bullshit theater poppenkast.Alles wat je probeert om over te brengen wordt niet geloofd,stoned . of afgedaan met het zal wel een droom zijn geweest.Maar een ding is zeker overal is Liefde en Eenheid, je voelt je overal thuis.Hier op aarde heerst jammerlijk genoeg,nog teveel onverdraagzaamheid ,ongeloof angst en haat.Je bent je broeders hoeder.Als de mensheid hier dit eindelijk beseft breng je hier het paradijs op aarde.[/quote]

Goed gezegd Pietje!

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x