Homepagina » Mens en Dier » Naar eer en geweten (gelogen): Rutte, Kaag en de nieuwe Kamervoorzitter
rutte
Foto: Mark Rutte (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Naar eer en geweten (gelogen): Rutte, Kaag en de nieuwe Kamervoorzitter

Vera Bergkamp van D66 is gekozen tot nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer. Ze kreeg in de eerste ronde 74 stemmen, genoeg om meteen te worden gekozen. Gisteren bleek al uit vragen van Geert Wilders dat D66-leider Sigrid Kaag met Mark ‘Build Back Better’ Rutte had gesproken over de kandidaten.

We hebben nog niet eens een nieuw kabinet of het politieke gekonkel bereikt al een hoogtepunt. Zeventien keer. Zo vaak viel het woord ‘gelogen’ woensdag tijdens het debat.

“Ik heb de heer Rutte gesproken. Dat was een gesprek om elkaar weer te spreken na alles wat er gebeurd is. In tweede instantie hebben collega’s van mij geïnformeerd over mogelijkheden van de kandidatuur van D66,” zei Kaag tegen Wilders.

Nepparlement

“U praat met de leider van de VVD in een persoonlijk gesprek over de nieuwe Kamervoorzitter,” reageerde Wilders. “Ik zeg: dat stinkt, want dat doe je niet in een persoonlijk gesprek. Het gaat gewoon over de functie van onze nieuwe Kamervoorzitter. Dat riekt naar koehandel, mevrouw Kaag!” Hij schreef op social media dat ‘Nederland een corrupt land is met een nepparlement’.

VVD-leider Rutte zei dat er ‘niet gesproken is’ over de Kamervoorzitter. Zo kennen we hem. “Er is geen enkele link tussen dat gesprek en het Kamervoorzitterschap,” benadrukte hij.

Ploumen (PvdA) stelde vast: “Concluderend merk ik op dat er tussen de twee winnaars van de verkiezingen, mevrouw Kaag en de heer Rutte, contact is geweest over wie de Kamervoorzitter gaat worden.” Kaag zei dat ze deze conclusie ‘zeer teleurstellend’ vond.


Naar eer en geweten

PVV-voorman Wilders vroeg haar ook hoe groot zij de kans acht dat ze als D66, of zijzelf als vicepremier, in een kabinet gaat zitten onder premier Rutte. “Daar kan ik naar eer en geweten geen antwoord op geven. Dat weet ik niet.”

Het was alsof ze allebei hetzelfde draaiboek van Klaus Schwab hadden ontvangen. Even daarvoor zei Rutte dat hij inderdaad had gelogen over Pieter Omtzigt, maar dat hij dat ‘naar eer en geweten’ had gedaan.

“Ik heb te respecteren dat mensen zeggen: je hebt niet de waarheid gesproken. Dat kan ik niet veranderen, maar ik kan hier nu ook niet liegen dat ik niet heb gelogen. Dat zou ook raar zijn. Het is een stommiteit van mij dat ik me dat niet herinner,” zei Rutte.

“Ik heb gelogen dat we het wel over Omtzigt hadden. Dat klopt. Ik heb dat alleen naar beste eer en geweten gedaan,” voegde hij toe.

Op naar kabinet-Schwab I.

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Eigenlijk kun je het parlement net zo goed opheffen.
Anderzijds heeft het volk hier wel massaal voor gestemd.
Dus, ja, het volk krijgt wat het verdiend.

Het is alleen jammer dat de 5% wakkerden zwaar de dupe zijn met geweld aan toe gelet op de politieverklaringen bij de BPOC2020.

Porselijntje
Porselijntje
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Je begint een beetje irritant te worden. “Het Volk” heeft hier NIET Massaal voor gekozen. Ook bij ons zijn de stemmen gestolen, net als in de USA!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Porselijntje
1 maand geleden

Het volk heeft hier wel massaal voor gekozen, irritant of niet.
Het volk heeft kunnen en moeten weten voor wat welke partij in het verleden heeft gestemd vooral inzake het totalitaire corona beleid, inclusief de heer P Omtzigt.

Van karin
Van karin
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Sterker nog, deze regering is onrechtmatig!in de tweede wereldoorlog, is er een regering buiten het volk om samengesteld, deze was niet door het volk gekozen, tegelijkertijd had het koningshuis de kuierlatten genomen dus landverraad gepleegd, door naar jaja Duitsland te vluchten, alwaar Juliana nog een zegen voor haar verloving met een SSer van hitler had gekregen! (Een kapitein verlaat nooit zijn schip) Valt het muntje al? Wij worden al jaren in de zeik genomen.Maar omdat er in de oorlog een staatsgreep is gepleegd, houd dat ook in dat alle opvolgende regerigen ongeldig zijn.

jtprf
jtprf
Reactie op  Van karin
1 maand geleden

Ze zijn ( het was Koningin Wilhelmina ), vlak voor uitbraak 2’de wereld oorlog naar de UK op hartelijke “uitnodiging” gegaan, niet naar Duitsland! En Hitler was niet zo dik met de oranjes, ook al liepen er bloedlijntjes naar Duitsland. Juliana was pas van 1948 koningin der Nederlanden.
Ze waren wel dik met de engelse kroon.

Ertje
Ertje
Reactie op  Porselijntje
1 maand geleden

Ik ben het deels eens met ProAsfalt. Het volk heeft massaal gestemd maar dan op al die kleine nieuwe partijen die niks in te brengen hebben tegen de gevestigde orde.

Jerry
Jerry
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

al die kleine partijen zorgen ervoor dat er geen andere oppositiepartij “te groot” kan worden om een bedreiging te wordenvoor vvd of d66.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Porselijntje
1 maand geleden

Jammer maar ProAsfalt heeft gelijk. Het gros van de mensen die ik ken heeft gewoon weer kartel gestemd. Valt niet mee te redeneren, valt niet tot door te dringen. Er is vast een zeteltje hier-en-daar gesjoemeld maar als je niet kan accepteren dat het grootste deel van de bevolking een dom schaap is dan moet je eens opzoeken wat cognitieve dissonantie is.

Joop
Joop
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Na mijn vorige lange commentaar kan ik hier meer mee weg Lange Fries, goed verwoord – alleen ben ik klaar met luisteren naar diktaten van deze regering – een JAAR hebben ze al van ons gestolen, hier eindigt het voor mij.
Geduld is op en ik doe niet meer mee aan de *virus* onzin.
Inderdaad Cognitieve dissonantie – daar lijd zo een 90% van de mondmasker zombies aan.

Tom
Tom
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Zo zie ik het ook Lange Fries. Ik heb ‘n avondje wat stembureau processen verbaal van willekeurige gemeenten bekeken (zijn gewoon te downloaden op de sites van de gemeenten) en het was overal hetzelfde: veel stemmen voor Rutte en Kaag. Opvallend was ook de 50/50 verhouding Baudet en van Haga. Hoogstens heeft de D666 stemverwerkings software nog wat zeteltjes afgesnoept, dat zou kunnen. Maar het gehypnotiseerde, bang gemaakte, domme en volgzame volk heeft op grote schaal op hun onderdrukkers gestemd. Stockholm syndroom. We zijn gewoon de pineut. Doomed en omringd door volslagen idioten. Je herkent ze gemakkelijk: ze dragen een mondkapje.

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Helemaal mee eens!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Ze hebben optimaal gebruik gemaakt van de verkiezingsdebatten. Mensen kijken naast het verkiezingsprogramma zeker ook hoe ze er bij staan.

Wat dat betreft verbaasd het me niet dat Rutte en Wilders veel stemmen haalden. Het zijn debatveteraren. Het CDA verloor zetels waar het uitging van winst maar heeft mogelijk te maken dat Wopke minder zeker overkwam. De man stond er als fractieleider dan ook voor het eerst.

Al met al eens. Bij een zuivere hertelling zal de uitslag geen aardverschuiving weergeven. Ik vind het interessanter wat er na het Omtzigt debacle in de Kamer gaat veranderen, want daar draait het in essentie om.

Tjeenk Willink haalde gisteren een belangrijk punt aan. Want we kunnen Rutte wel als kop van jut nemen? maar toen Mark voor het eerst in de Kamer kwam speelde het probleem al. Rutte zag de ruimtes en gaf er zijn eigen draai aan. Maar het was destijds dus al een structureel probleem wat fundamenteel anders moet.

Of dachten we dat Ruud Lubbers en Wim Kok alle beloftes nakwamen? Jan-Peter Balkenende misschien? Nou niet helemaal. Toen met een referendum over de Europese grondwet duidelijk werd dat twee-derde van de bevolking zich niet bij de EU wenste te voegen, negeerde Balkenende de uitslag. Legde het anders uit. De bevolking stond met zijn bek vol tanden.

Het gebeurde al in een tijd dat ze in het noorden klaagden over aardbeving schade. Regering na regering het probleem doorschoof. Ze in het noorden alle ministers wel voorbij hebben zien komen die meenden het te snappen en op te lossen.

Enfin, inmiddels is het in de Kamer gezegd. Het woord is er uit. De eisen voor verbetering, meer transparantie etc, liggen op tafel. Doordrukken dus en als het straks nog niet werkt? aansturen op nieuwe verkiezingen.

Ruudnim
Ruudnim
Reactie op  Porselijntje
1 maand geleden

ProAsfalt en Porselijntje, jullie hebben beiden gelijk.

Robert
Robert
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Opheffen ? dat is juist de hele plan!

Corona-hoax
Corona-hoax
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Er is gefraudeerd met de stemsoftware. Allang bewezen.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Corona-hoax
1 maand geleden

Dat is niet bewezen. Kom maar met de feiten. En met fraude bedoel ik dan dat de uitslag zeker met 5 zetels of meer is beïnvloed voor een bepaalde partij.
Dan houd ik het nog laag aan want 5 zetels verschil zal géén beleidsverandering veroorzaken.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Inderdaad, de feiten,

Software is helaas niet feilloos want er kan aan gesleuteld worden. En dan kunnen we vinden dat er met de verkiezingen gefraudeerd is maar dan zullen we dat wel aantoonbaar moeten maken.

Dus mocht iemand onomstotelijke bewijs in handen hebben dat dit het geval is geweest? Dat er met stemsoftware is geknoeid tijdens de Nederlandse verkiezingen?

Dan zou ik als de bliksem aan de slag gaan. Informeer de nieuwsstations maar alvast en door naar de rechter.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Wanneer er alleen al het vermoeden bestaat dat er sprake is van verkiezingsbedrog, zou eerst deze kwestie uitgezocht moeten worden en zou de nieuwe regering in feite onwettig zijn geïnstalleerd of onder voorbehoud mogen functioneren en geen belangrijke wetten mogen wijzigen. Dan zou er gedurende die tijd een onpartijdige en neutrale politiek gevoerd moeten worden.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Zeker. Maar ik heb tot dus ver nog niemand materiaal bij de autoriteiten zien afleveren waarvan gezegd kan worden dat er ernstige verdenkingen zijn dat er is gefraudeerd. Dat hebben we dan wel nodig.

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Als je goed fraudeert, wis je je sporen uit!
En met een onbeschermd computerprogramma kan een ieder doen wat ie wil.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  R.M.M.
1 maand geleden

Ja helaas staan er veel belangen op het spel en bestaan de mogelijkheden om een dergelijk scenario uit te voeren.

Het is aan de onderzoekswereld om het te bewijzen. Tegenwoordig wordt het hun niet makkelijk gemaakt om iets te bewijzen.

Aan een YouTube filmpje of documentaire kun je niet altijd met zekerheid stellen wat waar is, of wat niet. Software wat nu nog in de kinderschoenen staat zal in de toekomst het nog lastiger maken om het één van het ander te onderscheiden.

We moeten het dus vooral hebben van officiële documenten en in die zin is het niet anders dan vroeger.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Beste Proasfalt,

Wel eens van gerede twijfel gehoord?
Na alle leugens die uitgekomen zijn en steevast onder het tapijt geveegd worden, behoud je een op z’ n zachtst gezegd optimistisch vertrouwen in de handelswijze van deze nietsontziende lobbyisten.
Geen leugentjes om bestwil zoals Rutte ons steeds wijs probeert te maken naar groteske leugens en leugens die de vrijheid, het welzijn en de gezondheid van het volk beknotten en in gevaar brengen.
Rutte is geen jongetje op de basisschool, dit is godbetert de MP van NL.
De leugen regeert.
( saillante uitspraak ooit door n.b. Beatrix gedaan)

Ook in NL is sprake van een schaduwregering…deze globalisten drukken op ieder land, ieder werelddeel hun stempel met als oogmerk de vrijheden en bevolkingsaantallen in te perken en de mens te knechten. Zie de hijgerige bezoekers van de Bilderbergconferenties.
Heb je je nooit afgevraagd hoe dat in hemelsnaam mogelijk is in zogenaamde democratieen?
Ja, ook ons koningshuis èn de hele aangetrouwde kliek, maken deel uit van dit boevengilde.
Wie dat nu nog niet inziet, verwijs ik door naar Pearl.

Ertje
Ertje
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

weet je ook waarom die Bilderbergroep bestaat? Omdat ze doodsbang zijn voor het ‘volk’ omdat het volk in de meerderheid is. Alleen, het volk heeft dat nog niet door!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Juist het volk bestaat voor meerendeel uit met e-nummers bedwelmde schaapjes

Tom
Tom
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Eerder door main stream media gemanipuleerde en gehersenspoelde schaapjes.

Ruudnim
Ruudnim
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Ik geloof er niets van dat de elite zo bang is voor het volk.
Integendeel, ze lachen zich de ballen uit hun broekje om het domme volk.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het moet voor u toch een geweldig gevoel zijn, nog steeds volledig in onze overheid te geloven, het toppunt van naieviteit. U denkt werkelijk dat d66 en vvd dat bewijsbaar doen? U gaat er terloops aan voorbij dat we zoveel partijen in de TK hebben, dat er geen enkele partij zelfs maar een begin kan maken bewijs te verkrijgen.

Ikke
Ikke
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Wanneer joud dat nu eens op dat de bedrijven en de multinationals en de journalisten en media bedrijven fit tot stand brengt van deze kliek bv en niet het volk .

DeVredelievende
DeVredelievende
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ochjee …je gelooft dat de uitslag echt is ? ? ? .
Nou reken jezelf dan niet tot de wakkere Meerderheid , maar eerder tot de bekende 10 a 20 % altijd slapende in n maatSCHAAPpij

Ertje
Ertje
Reactie op  DeVredelievende
1 maand geleden

Ik denk juist dat 75 tot 80% van de maatschappij slapende is en de wakkere in de minderheid.

Kees
Kees
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Right.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ach ze spelen het spel uit dan valt t doek en gaat t weer verder met verse psychopaten zodat t volk weer hoop krijgt Maar kan je op een briefje blijft dezelfde shit 🤮🤮

jtprf
jtprf
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

ik ben soms niet eens met jouw historische berichten, maar dat geldt voor anderen ook. Ook hier niet mee eens. Ieder zijn mening Ik zeg Het is een gemanipuleerde verkiezing. Zoveel leugens, maar ondanks dat, de welwillendheid van volk die hoopt dat het wel weer goed komt is te bizar voor woorden. Hoe betrouwbaar zijn die politie verklaringen? Hoe betrouwbaar is alles? Verklaar je nader.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Volgens mij ben jij niet zo wakker als je zelf denkt. Je blijft maar eindeloos door ouwehoeren over de verkiezingen, dat het volk het zo heeft gekozen. Het wil bij jou maar niet doordringen dat de boel hier net zo corrupt en verrot is als in de VS en dat het allemaal achter de schermen al bepaald is wat de uitslag moest worden. In Haarlem blijkt (volgens iemand die daar woont) een opkomst te zijn geweest van boven de 100%. Moet dat nog verder uitgelegd worden of denk je dat het volk zo gekozen heeft? Nu weer Bosma vakkundig weggewerkt als voorzitter door een BBB partij. Je wekt aardig de indruk dat je slechts ‘binnen de Nederlandse grenzen’ denkt en niet in wereldse zin.

frans
frans
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

weet u zeker dat de verkiezingen niet gemanipuleerd zijn

Edward
Edward
Reactie op  frans
1 maand geleden

Er zijn veel mensen met angst en die gaan stemmen op partijen die deze idiote maatregelen in stand blijven houden. Dus ja, ik denk dat veel bange schapen (en dat zijn er veel) op VVD, CDA en D66 zijn blijven stemmen.
Maar er is ook gemanipuleerd met deze verkiezingen. D66 die in de peilingen op 15-17 zetels stond en plotseling bij de exitpoll omhoog schoot richting 25-27 zetels kan simpelweg niet. Deze verkiezingen zouden ongeldig verklaart moeten worden, ook omdat de spelregels tussendoor gewijzigd zijn.

Dirk
Dirk
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Een deel van het krijgt wat het verdient. Het andere deel is of wordt slachtoffer van de eer- en gewetenloze Klaus Schwab marionetten.

Anna
Anna
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het is de vraag of het volk hier massaal voor gestemd heeft. Ik kan er niet anders dan er vraagtekens bijzetten. Ze moesten wel winnen, er stond teveel op het spel. Er komen genoeg berichten naar buiten dat het gemanipuleerd moet zijn. En we zijn al zolang voorgelogen en bedrogen waarom zou dit met de verkiezingen niet gedaan zijn? Zou graag nieuwe verkiezingen zien zonder stemmachines en briefstemmen. En zware controle, alles wat betrokken is bij de stemmen tellen controleren op verstrengelde belangen.En desnoods een foto bij je stembiljet ?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Anna
1 maand geleden

Om maar te beginnen, hoeveel stembiljetten zij er gedrukt? Dat mogen er gewoon nooit meer zijn als de bevolking,(zouden dat er niet meer kunnen zijn geweest dan de bevolking groot is?) hier heb ik mijn twijfels bij. Brievenbus stemmen wat er ook is gebeurd lijkt gewoon nergens op. Je stem uitbrengen direct bij de partij waarop je stemt, zou een eerlijkere goede stemronde kunnen zijn. Op deze manier kan er niet zo makkelijk gefraudeerd worden lijkt mij.

Joop
Joop
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ieder met 2 werkende hersencellen weet dat VVD – D66 gewoon in het zadel zitten door FRAUDE en vervalsen van stemmen.
Hoe makkelijk is dat is slapend en tam Nederland waar men na 1 jaar nog met mondkapjes loopt, klein middenbedrijf laat toe dat ze financieel vermoord worden (en stikkertjes op de grond waar we als kudde rechts moeten houden omdat we daar *veilig* staan) en onze kinderen op school worden geterroriseerd met testen en ook mondkapjes.

Buiten dat, NEDERLAND is finished.. het volk – waar ik inmiddels een afkeer tegen heb geloofd alles wat Ruttler en het kabinet (D666 en VVD vooral) zegt.
Te lui en laks om ook maar even te denken of onderzoek te doen dus alles maar buigend te accepteren.

Ik zie je vaker zeggen *het volk* misschien is het zo.. alleen ik heb niet op deze leugenaars gestemd – daarin faalt de democratie dus eigenlijk al.

Korte poll van 30.000 zie D666 en VVD in het niets verdwijnen – en ze hebben nu zogenaamd gewonnen?.. laat me niet lachen.

https://watstemje.nl/

Kortom geloof maar geen seconde dat het eerlijk is verlopen met *tellen* – al die velletjes Pvv & Fvd zijn zo in de verbrander gegaan.. ze hebben helemaal NIKS geteld want de uitslag staat van te voren al vast.

Dit kabinet is een leugen fabriek – of een deel en de rest heeft geen ruggengraat om te zeggen NEE.. dit gaat niet gebeuren (op FvD na dan).

Alles wat deze idioten plannen en wat me niet zint of tegen *MENSEN RECHTEN* is kunnen ze wat mij betreft op hun buik schrijven.
Heb nooit een mondkapje op gedaan en zal dat ook nooit doen, ik ben geen slaaf en WEET dat het *virus* een grote LEUGEN is.. nu de rest van Nederland nog – maar ik zie dat niet gebeuren behhh beehh behhh zeggen de schaapjes.

https://1776reloaded.org/joomla30/images/GOVID_1984/107077573_10158526726122959_4430892863056530040_n.jpg

Anne
Anne
1 maand geleden

Een corrupte bende daar in Den Haag.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Ik denk dat de politieke corruptie meevalt in vergelijking met een aantal andere landen waar ze robuuster te werk gaan. We zijn dan ook geen bananenrepubliek waar niks geregeld is en alles fout gaat. Hier is des te meer sprake van een stoffige ons-kent-ons cultuur. Belangenverstrengelingen t/m achterkamertjes politiek.

Het was al bekend en vaker verteld. Pieter Omtzigt bracht het opnieuw aan het licht toen hij zijn conclusies trok in de Kamer aangaande toeslagenaffaire.

Het liep voor Rutte weer met een sisser af maar de boemerang van Pieter kwam terug. Door middel van een gefotografeerd A4’tje. We kennen het verhaal waardoor de conclusies van Omtzigt opnieuw boven kwamen drijven.

Het moet helemaal anders is inmiddels het motto. Meer openheid van zaken. Hoe dat er uit gaat zien moeten we afwachten. Het is in ieder geval duidelijk dat de eerst volgende acrobaat, Rutte of een ander? niet meer weg mag komen met een sorry verhaal, of ik kan het niet meer herinneren.

Zoals een Amerikaanse senator enige tijd geleden stelde op een vraag van een journalist; is dit nou democratie? Antwoordde de senator dat Amerika nog nooit een volwaardige democratie is geweest, maar dat we op weg zijn om het na te streven.

Wat dat betreft zijn de mensen die teleurgesteld waren dat Rutte opnieuw de verkiezingen had gewonnen, waaronder ik, misschien wel een minder grote verliezer dan we in eerste instantie dachten.
Zijn we niet op de weg terug maar gaan we straks de goede richting weer uit. Althans, de eisen liggen op tafel waarbij Rutte zich al op glad ijs bevind. Over drie weken weten we meer.

Edward
Edward
1 maand geleden

Wat een verrot land zijn we toch, wanneer rot die Rutte eindelijk eens een keer op.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Edward
1 maand geleden

EN DAARNA???

Edward
Edward
Reactie op  bert raadhuis
1 maand geleden

De bezem erdoor….

salvar
salvar
Reactie op  Edward
1 maand geleden

not

Anti-Rutte
Anti-Rutte
1 maand geleden

Is toch ongelovelijk dat zulke geestezieke mensen een land mogen besturen terwijl ze stuk voor stuk achter de tralies horen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Anti-Rutte
1 maand geleden

Bekijk eens de tweegesprekken tussen Jort Kelder en Mark Rutte, beiden hele scherpe geesten, of zij deze goed gebruiken laat ik in het midden, maar dat Rutte stukjes gesprek vergeten zou zijn no way, het spel Kaag – Rutte is begonnen, prima programma goed voorbereid, waar de zo genaamde progresieven geen antwoord op hebben de Moslims via Kaag gaan verder met hun opmars, het veroveren van gebied en het bouwen van Moskeéen !

Annette
Annette
1 maand geleden

Ik word compleet misselijk, als ik naar die rot koppen kijk van dat stelletje huichelaars! Niet dat ik verbaasd ben. Allerminst. Ik wist wel dat ze de boel voor de zoveelste keer zouden besodemieteren. What else is new? Inderdaad: het komende kabinet kunnen wij dus gevoegelijk Schwab I noemen. En nu maar hopen dat ze er weer een gigantische puinhoop van maken, zodat er binnenkort weer verkiezingen komen. Gelukkig gaat het prikprogramma ook niet naar wens. Het is toch te gek voor woorden: wij zijn toch met meer? Of zijn de meesten al zo afgestompt door hun mondkapjes? Ik heb de laatste week ook behoorlijk wat tegenwerking in de winkels. Ik loop met zo’n kaartje rond en tot dusverre ging het prima. Geen probleem. Maar nu word ik verbaal aangevallen. Hebben andere lezers ook problemen? Dan lees ik het graag. Dat geeft een beetje steun in deze afschuwelijke tijd. Het voelt als een nachtmerrie die maar niet over wil gaan.

Nina
Nina
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ja, er komt steeds meer commentaar. Ik heb wel mensen gewezen op het feit dat ze anders denken complotdenkers noemen maar niet willen discussiëren over de inhoud en de feiten maar anderen framen met een naam. Moeten we diegene die in Rutte/Corona geloven dan ook geen naam geven, anders is het niet eerlijk. Grote ogen, wisten niet waar ze het zoeken moesten.

Eric
Eric
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik heb ook problemen sinds deze week. Je bent niet de enige. Maar ik ga gewoon door. Ik merk wel dat ik steeds meer steun krijg. Dus er is wel verandering. Ik heb ook wel het idee dat de verkiezingen niet eerlijk verlopen zijn. Maar is moeilijk te bewijzen. Ik heb zelf niet gestemd,omdat ik tegen het systeem ben. Als je stemt ben je voor het kies systeem .

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Eric
1 maand geleden

Ik hoop dat je dan wel jou stem ongeldig hebt gemaakt d.m.v. er wel naar toe te zijn geweest om een groot rood kruis over jou biljet te hebben gezet. Zo niet dan behoor je tot de twijfelaars die als joker mogen worden in gezet.

Linda
Linda
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik draag nergens een mondkapje. Als iemand cmmentaar geeft dan blaaaaat ik even als een schaap en loop door.

Marcel
Marcel
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Ja, ik ook hahaha

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Beeeeh. Zo bedoel je het toch. Ik draag ook nergens een mondkapje en ga met je meedoen. BEEEEEEEEEEH !!! Ik wil me best aan de regels houden, maar niet aan de regels van beroepsleugenaars. De eed afleggen. Wat stelt het nog voor? Ze blijven liegen in Den Haag. Het goede voorbeeld? Ach, kom nou!!

Ikke
Ikke
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Hebben wij ook maar we lachen ze lief toe , ze komen er wel achter dat deze false flag opgezet is met 2 miljoen NSBers , bedrijven en multinationals en de journalisten en media voor de money want ze waren zo straatarm Wat Next

Labbekakken

Marcel
Marcel
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik begrijp ook niet meer waar het verstand van deze mensen zit. Op de fiets in de buitenlucht, in de auto. Vind toch dat er veel van deze strijders rond lopen, zie het eigenlijk niet minder worden. Ook vrienden en kennissen van me spreek ik hierop aan. En je krijgt er gewoon ruzie mee. Ben er na een tijd mee gestopt, krijg gewoon een gevoel dat deze mensen geen recht op leven hebben, of ben ik te hard. Zie het maar somber in mensen, hopen doe ik niet maar ik probeer wel moed te houden, dat we onze rug recht houden en terug vechten.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ook hier in FR (Macron Bilderberg) lopen sommigen nog met muilkorven op.
Jagers, ik hou daar niet zo van, maar toch, beginnen ze een verzet te vormen tegen de nwo. Het gaat langzaam, maar het platteland haat het schwab-merkel-regime.
Steeds meer verzet mede door dr Raoult die gezien wordt door de deepstate hier als een te aus zu radieren element. Frankrijk eens een democratie?

John
John
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik heb 26 maart problemen gehad bij lidl hengelo. 4 agenten zijn erbij opgeroepen omdat ik geen mondkapje droeg. Heb geen kaart getoond omdat de manager dat geen donder aan gaat. Heb agent mijn medicijn getoond en aannemelijk gemaakt dat ik een beperking heb. Geen boete gekregen. Zaterdag avond lag er een winkelverbod van Lidl in de brievenbus op grond van gedrag. Heb niemand lastig gevallen. Idioot land geworden.

Tom
Tom
Reactie op  John
1 maand geleden

Hoe is Lidl aan jouw adres gekomen?

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Het valt mee omdat bijna iedereen in zichzelf gekeerd boodschappen doet. Er vinden geen gezellige praatjes meer plaats. Het voordeel is dat je nauwelijks opvalt zonder muilkorf. Mijn man werd een keer door een klant bij de Jumbo aangesproken op het niet dragen van een muilkorf waarop hij zei:” Ongezond!”. De vrouw die stond even met haar mond vol tanden en herhaalde :” ongezooohond?”
Blijkbaar was dat nog niet in haar opgekomen.
Ga niet in discussie want ze willen het niet horen.

Vout
Vout
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik persoonlijk kom altijd in dezelfde supermarkt, en heb 1x mijn kaartje laten zien. Daarna nooit weer, ze weten dat ik zonder loop. Ik negeer mensen die vals kijken of eventueel commentaar hebben.

Johnny
Johnny
Reactie op  Vout
1 maand geleden

Ik had gister nog een zielig figuur die mij dacht te kunnen intimideren met de vraag “waar is je mondkapje”. Ik zei dat ik hem niet verstond. Roept dit gehersenspoelde obesitas dwergje (sorry maar hij was klein en echt veels te dik) naar de manager. (Wat is eigenlijk het mannelijke equivalent van een ‘karen’?). Ik was al weer bezig met de boodschappen en die manager had mijn uitzonderingskaartje al lang geleden gezien en ik hoorde hem tegen die lelijke trol zeggen ‘meneer, bemoeit u zich met uw eigen zaken’. Het werd nog leuker toen ik bij de kassa stond. Er stonden maar liefst drie mensen zonder mondkapje, en ook nog een caissière die er geen droeg. Wij glimlachten naar elkaar en hadden perfect door dat de schaapjes voor lul stonden met hun oerdomme masker op hun muil. Voor mij nooit een mondkapje, nooit een experimentele mRNA gifspuit maar vooral geen achterlijk en idioot gedrag dat daar blijkbaar bij hoort. Als men respect wil krijgen zal men zich respectvol dienen te gedragen. En niet als een stel nazi’s die uit zijn op medische apartheid die straks uitloopt op allerlei andere vormen van apartheid en discriminatie. Oh, en laat uzelf niet van de wijs brengen. Er zijn veel meer van ‘ons’ dan men denkt. Waarom zou men anders nog steeds moeten leuren met die vaccins? Waarom nog meer propaganda? Omdat het nog steeds hard nodig is en wij met veel meer zijn dan de meesten hier denken. Het probleem is alleen dat de meesten weinig moed hebben en zo bang zijn om voor zichzelf op te komen en/of vele excuses verzinnen om maar mee te doen of niet buiten de boot te vallen. Het probleem is duidelijk niet deze nep pandemie maar dat de meesten te bang zijn om er niet meer bij te horen. Terwijl ik het een eer vind om een voorloper te zijn voor deze vrijheidsstrijd.

Nina
Nina
Reactie op  Angea
1 maand geleden

Printen en rondstrooien!

KlaasD
KlaasD
Reactie op  Angea
1 maand geleden

Even gekeken daar. Politici zitten er alleen maar voor zichzelf, en dan belazeren ze de kluit ook nog. Ik ben 65 jaar en denk bij mijn meeste ergernissen, het zal mijn tijd wel duren. Waarbij ik terdege besef dat dit voor veel andere jongere mensen niet zo is.

Kees
Kees
Reactie op  Angea
1 maand geleden

Sorry heb geen fuckbook. Fuckbook is deepstate. Weg er mee.

salvar
salvar
1 maand geleden

zouden ze liegen denk je?
zo vlak na de omzigt leugen nee dat geloof ik niet.
het gekke is het zootje blijf zitten en gaan gewoon op de zelfde voet verder.
het wegjagen had geen zin.
verkiezingen hadden geen zin.
het wordt alleen maar erger met de psychopaten en reken er maar op dat als ze geinstalleerd zijn gaan ze helemaal los.
ze lopen nog net niet met een machinegeweer buiten om elke burger neer te schieten.

Eric
Eric
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Wees maar niet bang. Het zijn geen psychopaten:) maar inderdaad,ik wist al van te voren dat het zo zou lopen. Zelf vraag ik alle klanten wat ze gestemd hebben. Nog geen VVD er erbij. Wel D66 ,omdat ze Kaag wel een lekkere vampier vinden. Mooie poster langs de weg,vonden ze. Ach ja ,jonge mensen he.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Eric
1 maand geleden

Ik heb juist een paar jongeren kauwgum op haar bovenlip zien plakken bij een bushokje.
Ik ben even gestopt, heb het kunstwerk bewonderd en smakelijk gelachen, de jongens hartelijk bedankt voor hun doorwrochte inzicht in de menselijke geest.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Kaag en Rutte zijn gelijkgeschakeld, net zoals Maxima naar mijn idee, door Klaus Schwab. Het komt niet uit de lucht vallen. Dr Rath waarschuwd al tientallen jaren tegen dit nazionkruid.

Nina
Nina
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Ik zeg steeds, waarom zouden WA, Maxima, Rutte, Kaag, Ploumen, andere leiders uit de politiek en zakenwereld elk jaar bij elkaar komen, terwijl ze zogenaamd geen invloed zouden kunnen uitoefenen? (Alle schapen bagatelliseren deze invloed)Onmogelijk, tijd is geld en dan willen ze hun tijd beter besteden. Kortom door de bijeenkomsten van WEF, kunnen ze iets bereiken, niet ten goede van het volk. WA heeft eigenlijk een symbolische rol, denk je nu echt dat hij daarmee akkoord is gegaan? Tuurlijk niet, zij willen een flinke vinger in de pap, doordat die er is via het WEF/ Bilderberggroep valt het/viel het niet op dat zij eigenlijk aan de touwtjes trekken. Al jarenlang!

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Totaal geen principes voor zover ze die hadden) meer, deze corrupte politici. BAH!! Rutte en Kaag!

salvar
salvar
1 maand geleden

ik heb eens opgelet hoe ruttekop zijn hand langs zijn haar haald.
elke dag zie je voorstukjes van hitler en verdomd precies de zelfde beweging , toeval of is hij een reincarnatie van hem , je weet het nooit natuurlijk.

Wappie
Wappie
1 maand geleden

Hebben ze wel een geweten.

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

zweden

Broodnodige nuance: wat Rutte niet vertelde over de coronasituatie in Zweden

Demissionair premier Rutte zei dinsdag tijdens de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

129
0
We lezen graag je reactie!x