CoronaBuitenland

Naomi Wolf laat ‘enge’ foto zien van placenta zwangere vrouw na coronavaccinatie

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

Journalist Naomi Wolf liet in Bannon’s War Room een ‘hele enge’ foto zien van de placenta van een zwangere vrouw na coronavaccinatie. Ze heeft de foto gekregen van arts James Thorp.

Het betreft een echo die in het derde trimester van de zwangerschap is gemaakt. De vrouw had acht weken voor de echo het Pfizer-vaccin gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bloedstolsel

Volgens Thorp komt dit veel vaker voor bij zwangere vrouwen die de Pfizer-prik hebben genomen. De witte structuren zijn ophopingen van calcium als gevolg van ernstige ontstekingen. De structuren zorgen er mogelijk voor dat de foetus minder snel groeit.

Het donkere gebied aan de rechterkant van de placenta zou volgens dr. Thorp een bloedstolsel kunnen zijn.

Geen gezonde placenta

Wolf merkt op dat dit geen gezonde en normale placenta is. “Dit zijn angstaanjagende, onnatuurlijke, ongewone verkalkingen die gerelateerd zijn aan ontstekingen.” Ze voegt toe dat bestanddelen van het vaccin de ontstekingen uitlokken.

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Het werkt! HET WERKT! Het ‘vaccin’ werkt!
Op naar de 2 miljard wereldbewoners!

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ik zei gisteren nog ‘ ik zeg niets meer’ op dat 12 jarige meisje die die gifspuit had gehad en vervolgens er als een zombie uitzag. Eigenlijk wil ik nou ook niks zeggen na de aanblik van die placenta. Dit is toch verschrikkelijk, barbaars zelfs, wat ze ons allemaal aandoen. Willem alexander wat zou jij er van vinden als bij jou geliefde vrouw zo’n foto geconstateerd werd. Jij bent mede of hoofd verantwoordelijk voor dit soort weerziwekkende gebeurtenissen. Bah word er ziek van en dit kan en mag niet langer doorgaan.

T,A
T,A
1 jaar geleden

er is waarschijnlijk ook een echo nog voor de vaccin genomen.
die zou er voor vergelijking beter erbij moeten staan.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Ondertussen is mijn dorp volledig gehersenspoeld. Dit boeren dorp steunt geen boeren en is pro maatregelen en pro vaccins en pro energietransitie en pro vluchtelingen. De energie rekening is twee keer zo hoog geworden en ze juichen ervoor. In plaats dat ze samenkomen om de energiebedrijven aan te pakken die miljarden winst maken, gaan ze allemaal transitie voorlichtingen bijwonen en in de kou zitten. Pfff… deugers heffen ons land en ihze toekomst op. Ik geef het op om nog iemand te bereiken, want ze worden allemaal kwaad als je vragen stelt of als je andere informatie inbrengt. Het is klaar… de meeste mensen in dit land zijn kapot en ze heffen zichzelf vrijwillig op. Het lijkt wel of ik in één of andere zelfmoord sekte ben komen te wonen… alleen een hogere macht kan ons nog redden. Liefde, licht, God. Kennelijk gaan we dit verliezen, want om mij heen is er maar 1 ding verandert, iedereen juicht voor alle ellende die ze op hun bord krijgen.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x